Wednesday, July 13, 2011

LUNA PLINA IN CAPRICORN -15 IULIE 2011 , ORA 09:36– PE CE MUNTE AI URCAT ?


Posted by: Adriana In: Fazele Lunii

'Fii recunoscator oricarui oaspete ce vine,

Caci fiecare a fost trimis

Ca un ghid de dincolo ’ Rumi

In acest moment , Luna se afla in opozitie cu Soarele: este o Luna stralucitoare, puternica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Daca lucrurile nu au mers conform planului, tot ce este gresit va deveni dintr-odata clar, iar daca au mers conform planului atunci este momentul sa culegem roadele.

In timpul fazei de Luna Plina se intampla tot felul de lucruri nebunesti, deseori din cauza energiilor imense accumulate pe durata fazelor anterioare. Luna Plina poate fi momentul unor mari realizari sau a unor mari deziluzii .

Este un moment potrivit pentru utilizarea plantelor puternice, ardeiul rosu pentru infectii de tot felul, echinaceea pentru intarirea imunitatii, angelica pentru echilibrarea fluctuatiilor hormonale feminine. Vindecarile din timpul Lunii Pline sunt foarte puternice.

La nivel energetic, aceasta actioneaza ca o oglinda, forta selenara foarte puternica atrage totul si reflecta intreaga energie asupra noastra. Luna Plina intensifica orice activitate, de aceea, oamenii bolnavi se simt cel mai rau in aceasta perioada.

Toate gandurile care s-au acumulat pana acum ies la lumina, este un moment propice intaririi relatiiilor si reafirmarii legaturilor. In aceasta perioada nu trebuie sa subestimezi puterea tamaduitoare a unui lucru simplu cum ar fi sa tii de mana un prieten si sa-i asculti problemele.

Nu este o perioada buna pentru izolare si introspectie. Este bine sa stii ca Luna Plina atrage viata , chiar si scoarta terestra se apropie de Luna cu cativa centimetri in aceasta perioada.

Luna Plina in Capricorn gradul 22 :28 este faza Lunii in care Luna in Capricorn este in opozitie ( aspect de 180 grade ) cu Soarele in Rac , este o energie intensa, puternica , magica ce ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Capricorn din 4 ianuarie 2011.

Ascendentul momentului de Luna Plina este in Fecioara, un ascendent de pamant, mutabil ce ne va induce un comportament précis, concret, competent, modest dar si vanitos, plini de nelinisti. Spiritul de observatie, atentia la orice detaliu pot aduce cu destula usurinta antipatia in familie, certuri cu rudele, vecinii.

Guvernatorul Ascendentului in Fecioara este Mercur in Leu gradul 18 plasat in casa XII , este o energie ce ne fragilizeaza mintea ,ne induce o buna intuitie dar si preocupari legate de tot ce este secret, misterios . Aceasta energie ne face sa luam anumite decizii bazate mai mult pe sentimente decat pe ratiune, deciziile sunt puternic influentate de experientele trecute .

Mercur este bine aspectat de Marte in Gemeni gradul 17, daca tinem seama de faptul ca Marte este energie ce “ ne ridica in picioare “ pentru a ne satisface dorintele , atunci acest aspect ar putea sa ne ajute sa sesizam si sa rupem legaturile cu persoanele care ne-au rupt “ aripile “ dorintelor noastre .

Descendentul ( casa partenerului ) in Pesti subliniaza dificultatile din camin, scandaluri, legaturi multiple, rataciri pe cai neprielnice, orice fel de relatie este marcata de deceptii produse de fraude, dezonoare.

Guvernatorul casei VII este Neptun retrograd in Pesti plasat in casa muncii dar in conjunctie cu descendentul, vedem in aceasta perioada cum iluziile unui parteneriat ne intorc din nou in trecut, ne conduc din nou in acel punct al trecutului cand a inceput acea relatie plina de vise , farmecul misterios al partenerului se destrama in aceste zile .

Neptun retrograd aduce nelinisti, agitatie interioara , zbucium sufletesc, ideea devine halucinanta, adeziune este fara masura, confuzia este perfecta, drogul aduce uitarea. Neptun retrograd in casa VI si in conjunctie cu casa partenerului rascoleste intr-o maniera tulburatoare un loc de munca, o relatie, scade imunitatea organismului.
CONTINUAREA AICI



Moon & Witch Comments & Graphics

~Magickal Graphics~





cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites