Tuesday, July 19, 2011

BINEFACERILE VINULUI






Da, aşa este şi nu e o noutate. De ceva timp se ştie că un polifenol, pe nume RESVERATROL, foarte activ în combaterea diferitelor tipuri de cancer, e prezent în majoritatea fructelor, îndeosebi în cele de culoare închisă (struguri negri, măsline, afine etc.)

Vinul şi cancerul

Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului.
Citiţi cu atenţie mesajul care mi-a fost trimis, eu sper că voi să-l urmaţi.

Binefacerile VINULUI

Vinul este un produs miraculos care omoară celulele canceroase
El este de 10.000 de ori mai puternic decît chimioterapia
De ce nu sîntem şi noi la curent cu asta?
Ptr. că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii
.

Voi puteţi de asemenea să ajutaţi un prieten care are nevoie făcîndu-l să ştie că sucul de struguri îi este benefic ptr. a preveni boala.
Gustul său este agreabil iar el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Dacă aveţi posibilitatea plantaţi o viţă de vie în gradina voastră.

Cîte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie ptr. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?


Puteţi să consumaţi fructele în feluri diferite: puteţi să mîncaţi pulpele, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet, patiserii, etc.

I se atribuie multe virtuţi dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate variantele de cancer.

Se consideră de asemenea că un agent anti microbian cu larg spectru care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arteriala foarte înaltă şi este antidepresiv, combate tensiunea şi bolile nervoase.

În Elveţia şoselele supraterane au fost înlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date în circuitele agricole special numai pentru cultivarea viţei de vie. În Elveţia care este ţara farmaceuticelor s-a constatat că-i mai bine pentru elveţieni să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare.


Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de încercări efectuate în laborator după 1970, extrasele au relevat că el distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegînd aici cel de colon, de sîn, de prostată, de plămîn, de pancreas...

Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decît produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, ptr. încetinirea creşterii celulelor canceroase. Şi ce este încă foarte uimitor este că acest tip de terapie şi cu extract de lămîie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afectează celulele sănătoase.

Institutul de Ştiinţe în Sănătate, Les Breuleux, Suisse.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites