Wednesday, June 15, 2011

În interiorul Francmasoneriei

Share/Bookmark

Un film documentar prezentat de TVR Cultural explorează secretele sinistre ale masonilor: asasinate rituale, corupție, amenințări, înșelăciune și trafic de influență.


Serialul în șase episoade a fost realizat de către jurnalistul de investigație Martin Short împreună cu Twenty Twenty Television. Short a publicat și o carte pe aceași temă, Inside the Brotherhood: Explosive Secrets of the Freemasons.


Turul său de forță în dezvăluirea secretelor masoneriei este continuarea muncii de pionierat a lui Stephen Knight, autorul volumului The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons, decedat la 18 luni după publicarea dezvăluirilor.


Episodul 1 – “De la regi la ocnași” dezvăluie o parte din ritualurile francmasoneriei. Foşti francmasoni, poliţişti şi clerici ne vorbesc despre infiltrarea și influenţa francmasoneriei în politică, justitie, poliție, afaceri, administrație locală, în parlament şi în alte domenii, în special în Londra, unde se află cea mai mare concentraţie de masoni.


Episodul 2 – “O firmă într-o firmă” scoate la iveală legăturile dintre francmasonerie şi corupţia din poliţie. Polițistii, procurorii și judecatorii se înfrățesc cu criminalii și tâlharii în lojile masonice.


Vizionare online În interiorul Francmasoneriei, episoadele 1 și 2


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites