Monday, May 30, 2011

Sexo por compasion

Share/Bookmark


Intr-un sat mexican in care domneste tristetea si resemnarea, Dolores este o sursa inepuizabila de bunatate si compasiune pentru cei din jur. Exasperat de acest altruism fara limite, sotul ei, Manolo, pleaca intr-o buna zi de-acasa si dus e. Nedumerita, Dolores cauta sprijin in intelepciunea preotului, care ii spune ca necazul i se trage de la faptul ca nu a pacatuit niciodata.

Ca sa indrepte situatia, sperand ca astfel il va aduce pe Manolo acasa, corpolenta si pioasa Dolores (trecuta bine de prima tinerete) se culca cu un necunoscut pe care il cunoaste in carciuma, dar nu oricum: din motive caritabile. Omul suferea din cauza problemelor in casnicie si, in mod miraculos, dupa ce se culca cu ea, problemele lui se rezolva, iar Dolores e cautata si de alti barbati pe care ii ajuta cu aceeasi daruire.

O data cu casniciile care devin mai solide si mai fericite, spre multumirea femeilor si barbatilor deopotriva, faima ei incepe sa creasca, pana cand Manolo se intoarce in sat cu o falca-n cer si una-n pamant, acuzand-o de desfrau si hotarat sa intoarca pe toata lumea impotriva ei. Imediat se formeaza doua tabere: cei care o considera pe Dolores o sfanta si cei care, in frunte cu Manolo, sustin ca e o dezmatata. Pentru a pune capat nedreptatii suferite de Dolores, femeile din sat decid sa o razbune intr-un fel propriu si incep una cate una sa il seduca pe Manolo...

Trailer-ul poate fi vizionat aici:


Filmul poate fi descarcat de aici:

Sexo Por Compasion.jpg
Vizualizaţi Descărcaţi
4k v. 4 09.07.2010, 10:52 Ingerasul Iubirii
Sexo Por Compasion (www.makingoff.org) Finaendor.txt
Descărcaţi
Subtitrare 57k v. 4 09.07.2010, 10:37 Ingerasul Iubirii
sursa filmepentruspirit

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites