Monday, April 11, 2011

Un raport FBI confirmă: extratereştrii chiar există!

Share/Bookmark


Niciodată nu s-a ştiut dacă celebrul “incident de la Roswell”, SUA, din 1947, când se spunea că au fost găsite trei OZN-uri prăbuşite pe un câmp, a fost adevărat. Ei bine, zilele trecute, FBI a făcut publice documente prin care se certifică faptul că la Roswell au fost recuperate farfurii zburătoare cu fiinţe extraterestre în interior.

De-a lungul timpului, “incidentul Roswell” a fascinat milioane de oameni, iar la Hollywood s-au făcut zeci de filme despre acesta, fără a se confirma vreodată existenţa lui. Recent însă, mii de documente digitale referitoare la diverse lucruri de interes pentru americani au fost postate pe site-ul oficial al FBI, acestea putând fi accesate de public. Un astfel de raport aparţine unui agent FBI, Guy Hottel, care a trimis directorului instituţiei, în martie 1950, un raport cu privire la “farfuriile zburătoare” din New Mexico.

Hottel raportează: “Un investigator al Air Force a declarat că trei farfurii zburătoare, de formă circulară, de 15 m în diametru, au fost recuperate în New Mexico”. “Fiecare dintre ele era ocupată de trei fiinţe cu forme umane, de aproximativ un metru înălţime şi îmbrăcate cu haine metalizate, asemănătoare celor purtate de piloţii de avioane”, se mai scrie în raportul făcut recent public şi accesat în câteva ore de milioane de oameni din întreaga lume.

Astfel, filmuleţele cu autopsierea extraterestrului ar putea fi adevărate şi nu o farsă regizată la Hollywood, cum s-a crezut până acum.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites