Saturday, March 12, 2011

DEZASTRE "NATURALE"


Share/Bookmark

NU. Nu cred ca cutremurul din Japonia este un dezastru natural, asa cum nu cred ca cel din Chile sau Haiti au fost.
Nici cel din China. Nici tsunami-ul ucigas din Thailanda. Toate scenariile dezastruoase despre pseudo sfirsitul lumii din 2012 trebuie si ele sa fie hranite cu ceva, nu?

Desigur ca geniile matematice mayase au stiut ca al cincilea soare se va termina in 2012 (ceea ce precum stim NU inseamna sfirsitul omenirii, ci sfirsitul omenirii asa cum este acum).

In aceasta infruntare titanica sint citeva forte de care trebuie sa fim constienti:


1- am fost invatati de toate cacaturile new age despre buna, blinda, hranitoare mama GAIA. Loooool....nimic mai fals...baietii astia niu eigiari nu prea le au cu tratatele vechi.


Universul a fost creeat in urma unei imense batalii galactice in urma careia forta primordiala feminina TIAMAT a fost invinsa, spintecata in doua ca un peste PE ORIZONTAL si din cele doua parti UNITE s-au creeat cerurile si pamintul.


Bagati Enuma Elish si veti vedea ce buna, blinda si dragastoasa este Tiamat. Not!
Tiamat dead but dreaming, impreuna cu sotul ei-care a si pornit tot scandalul celest si care a fost ucis primul-dead but dreaming too-stau si viseaza si asteapta sa-si ia revansa.

Cutremurele ADEVARATE nu sint decit visele ei pe care le trimite copiilor sai, pregatindu-i ca luptatori si supravietuitori.Tiamat nu vrea sa-si omoare copiii (mda, oamenii sint si ei copiii ei, suflet rupt din sufletul ei stropit cu singele rasei sale) ci sa-i pregateasca sa fie luptatori si supravietuitori de exceptie.

Este adevarat ca in the process poti sa si mori DAR NICIODATA TIAMAT NU AR DA DIN COADA EI DE DRAGON ATIT DE DES SI DE UCIGAS.NEVER.EVER.NEVER.


Acum ca am terminat cu, si clarificat chestia asta, precum stim HAARP, aceasta preafrumoasa si minunata tehnica extraterestra transpusa in fapte, este capabila sa faca diverse chestii.


Imi aduc aminte pe vremea lui Ceasca-nu mai stiu exact in ce an-ca Gorbaciov a avut la un moment dat extrem de mari probleme cu ARMENIA. Chestia era foarte nasoala pentru ca Gorbi abia venise la putere, era vazut de liderii din vest ca mare eliberator democrat si armenii aia nu si nu ca ei vor eliberarea de sub jugul uresesist.

Gorbi, care se pare ca nu era chiar asa democrat precum se dadea, nu putea sa intre ca Brejnev sau ailalti cu sfintele tancuri in oameni ca deh-aparentele trebuiau pastrate si asa ca s-a gindit ce s-a gindit si a dat cu cutremurul.

Cred ca multi isi mai aduc aminte de devastarea si miile de morti cu care s-a lasat cutremurul produs cu tehnologia sovietica din anii 80(ok 1988-tenchiu sfinte gugal). Chiar si atunci se stia de existenta armelor psihotronice si s-a avansat chiar de catre americani ipoteza ca rusii au produs acest dezastru.


Dar sa revenim la evenimentele recente si preaminunate.
Gaurile din pamint, perfect rotunde care se deschid cu o rapiditate uluitoare in diferite parti ale lumii-printre care si Romania-sint cele mai clare dovezi ale ruperii plasei energetice in care structura pamintului-asa cum il stim- este mentinuta.

Cineva se joaca cu ceva, si cei care au urmarit "experimentele"-my ass- pe care baietii de la Geneva le fac, stiu despre ce vorbeste eu aicea.
Japonia a fost devastata de un cutremur produs, ca si cel din China-numai ca chinezii i-au avertizat pe americani ca daca mai dau cu cutremurul in tara lor, a doua zi americutza nu va mai exista-fapt dovedit rapid de uraganul Ike care nu le-a provocat americanilor decit pierderi de 80 de miliarde de dolari.

De ce se da cu cutremurul?
Nu, principala cauza nu e nici dominatia economica nici dorinta de a distruge un stat pentru ca ti-e dusman. Omenirea evolueaza intr-un ritm rapid (da, stiu din Romania nu se vede, dar este adevarat) si stapinii lumii acesteia NU MAI POT TINE IN FRIU MASELE DIN CE IN EMAI MARI DE OAMENI CARE VOR SA-SI SCHIMBE CONSTIINTA SI SA SE ELIBEREZE.

Se pare ca after all, masa critica mai are putin si va fi atinsa, si atunci ce se vor face baietii??? Din ce se vor mai hrani ei?
DEZASTRELE ASA ZIS NATURALE UCID MII SI MII DE OAMENI.UNDE SE DUC ACESTE SUFLETE?????

Se stie din toate traditiile religioase ca nu este bine sa mori in teroare, sau brusc si nepregatit.Moartea in pat nu este necesara ca sa fim noi inconjurati de cei dragi, ci pentru ca avem timp sa ne pregatim.
Daca in plus si cei dragi sint in jurul nostru, avem o stare de calm si sintem inconjurati de iubire, preotul-la crestini-vine si ne spovedeste, se face iertarea pacatelor si transferarea in paradis cu ajutorul slujbelor de in morminatre.
La fel in toate religiile lumii, cu specificul fiecareia.

In cazurile dezastrelor, oamenii nici nu mai sint gasiti de cele mai multe ori, nu se face nici o slujba personala multi fiind dati disparuti iar familiile sperind sa-i gaseasca, si astfel nu beneficiaza de ghidarea celor 40 sau 49 de zile, absolut indispensalbila pentru a nu se rataci si a nu intra in tarimurile joase.


Da, exista minunati precum KARMAPA care dejoaca planurile pradatorilor si tin slujbe pentru transferul in paradis al victimelor, dar, cu toat ca sint efective si le fura sufletele de sub nas nenorocitilor nu sint personale, necunoscindu-se numele.

Sufletul inspaimintat poate cadea usor in capcanele puse de CEILALTI si devia de la drumul aratat de Karmapa si ceilalti ghizi spirituali.
Teroarea in care cineva moare transfera sufletul ca o sageata in lacasurile terorii, iadurile in care chinurile perpetue ii decimeaza sufletul on and on and on.

Acum nu discutam despre realitatea acestor iaduri si cum se iese din ele, dar aceasta realitate-care este o halucinatie a mintii -este la fel de chinuitoare ca orice lucru vizibil si duce la sfisierea si sfarimarea si consumarea sufletului de catre fortele malefice.


Concluzia este ca aceste dezastre asa zis naturale sint creeate de fortele ce conduc lumea disperate ca isi pierd hrana. Un astfel de dezastru elibereaza rapid si imediat mii si mii de suflete pe care prinzatorii de energie le captureaza intr-o plasa special creeata care sufoca pamintul in acest moment, plasa insa NEPERMANENTA DEOCAMDATA.


Aceasta nu poate fi mentinuta permanent pentru ca nu este creeata complet, dar va fi gata in jurul anului 2012 cind ne ia naiba si nu vom mai putea sari in niciunul dintre paradisele cunoscute decit daca vom fi la nivele extrem de inalte spiritual.

CE SE POATE FACE? Clar e de bine ce se intimpla si nu de rau.Ceilalti sint si ei linga noi chiar daca din ce in ce mai greu perceptibili-nu ati observat ce greu se ridica rugaciunea de citiva ani?

Rugati-va. Faceti fapte bune. Dati pomana. Schimbati-va obiceiurile. Reconstruiti-va. Uniti-va in gind cu toti oamenii de pe pamint. Uniti-va cu stramosii si aprindeti-le lumina, hraniti-i cu tamiie si lumina in casa-ei va cunosc cel mai bine si va pot sprijini. Faceti jertfe-post, renuntati la ceva ce va place si daruiti-l, renuntati la un obicei rau, faceti tapasuri.
Chemati linga voi protectorii-sfintii, buddhasii, eroii, si mai presus de orice vorbiti zilnic cu Tatucul ceresc, care, abia asteapta sa va asculte. FUNCTIONEAZA!!

Finally am gasit cuvintele de la cintecul asta care ma obsedeaza.....dansati cu tatal ceresc, bateti din palme, tipati la el, chemati-l cu zgomot, ca un copil care tipa si cinta si plinge si striga si ride ca sa atraga atentia parintilor

ATA KADOSH

Bid'rachim rabot halachnu
lechapes kurtov emet
lo hasasti milin'gos bo
bema'adan hachet
lo matz'anu et atzmeinu
ein od ta'am lekachesh
hatarbut hazot lo lanu
hi belibeinu esh

Va'ani hakatan
hashefel shebein kulam
omed po nir'ad venid'ham
va'ani hakatan
ha'acharon sheba'am
omed po nir'gash venif'am

Ki atah kadosh
veshimcha kadosh
k'doshim kol yom
Yehalelucha selah!

Bakaleh nif'sad hachomer
nschash hachush od mi'shaker
kshe'otzmim et ha'einaim
sof ha'emet lehitba'er.

Vekasheh lit'fos hasechel,
gam hadimyon po me'achzev
aval yesh shalit la'esek
ve'otanu hu ohev

Va'ani hakatan...


YOU ARE HOLY

There are many paths we travel,
To seek a drop of truth.
I didn't hesitate to nibble
At the delicacies of sin.
We couldn't discover
a single taste to ignore.
This culture wasn't for us,
It was a fire in our hearts.

And I am the child,
The least of everything,
I stand here trembling and amazed.
And I am the child,
The last in the nation,
I stand here flustered and thrilled.

Because you are holy
And your name is holy
Holy every day,
You will be praised, selah!

The temporary material is wasted,
The instinct of the snake is to lie,
When I close my eyes,
Finally the truth becomes clear.

It difficult to comprehend common sense,
And imagination is disappointing as well,
But there is a Leader to do the job,
And He loves us.

And I am the child...


ESTI SFINT

Sint multe cai pe care calatorim

Ca sa cautam o picatura de adevar

Nu am ezitat sa gust

Si deliciile pacatului

SI nu am putut descoperi

nici un gust pe care sa-l ignor

Aceasta cultura nu e pentru noi

ci focul din inimile noastre este.

SI sint un copil

cel mai mic dintre toti

si stau aici tremurind si uluit

Si sint un copil

ultimul din natiunea mea


Stau aici rosu la fata de emotie si incintat

Caci tu esti sfint

si numele tau e sfint

sfint in fiecare zi

Si vei fi adorat in fiecare zi SELAH!

Lumea temporala si materiala se risipeste

Instinctul sarpelui este sa minta

SI cind imi inchid ochii

In sfirsit adevarul devine clar.

Este dificil sa inteleg bunul simt

si imaginatia ma dezamageste si ea

Dar exista un Conducator care face asta

Si EL NE IUBESTE.

Si eu sint copilul Sau.


P.S-citi dintre voi v-ati rugat pentru cei din Japonia? Pe bune.....

3 comments:

Am zis: 'hai sa vad si eu ce zice lumea pe internet despre cutremurul din Japonia, de unde atatea grade pe scara Richter?' si uite peste ce am dat. Cu cat ma feresc mai mult de teoriile conspirationiste cu atat ma urmaresc mai mult.

in romania ar lipsi :))ne este de ajuns prapadul pe care il avem :bv pt post

multumesc pnetru comentarii..nu mor caii cind vor ciinii, puterea sta in inimile noastre curate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites