Monday, March 14, 2011

David Icke - Creierul Reptilian (Eliberati-va de Frica !) - Revolutia I...


Atita vreme cit nu intelegem un lucru si nu sintem constienti de el, fortele inconstientului ne controleaza. Reactiile necontrolate, instinctuale, agresive, violente, tentate sa distruga, sa alimenteze ura, suferinta, minciuna sau calvarul altui om sint primul semn al inconstientei.

Creierul reptilian sau animalic ( o ramasita a omului primitiv) isi autodeclanseaza programul de atac atunci cind percepe o agresivitate. Orice furie a altui creier reptilian aduce din inconstient reactia agresiva imediata, ca raspuns la nevoia de supravietuire. Constiinta lumineaza, insa, "reptila din noi" si ii arata ca viata sa nu este in pericol. Constiinta ii arata creierului nostru partea buna a vietii, lucrurile pe care le putem admira, de care ne putem bucura, schimbindu-i chimia si creindu-i, in acelasi timp, "programe" noi. Creierul care vede binele si bucuria elibereaza in corp endorfine, care hranesc celulele si -- prin aceasta -- sprijina viata si constiinta vietii.

Creierul reptilian, insa, este dominat de frica pentru supravietuire, de agresivitate, atac, suferinta, lupta si fuga. Acesta este tipul de creier care elibereaza catecolamine si este responsabil de producerea stresului. Dificultatea stapinirii acestui creier "de reptila", care traieste in capetele noastre, ar putea fi cauzat de faptul ca functioneaza ca un program. Deprogramarea lui cere constiinta continua, disciplina mentala si detasarea noastra de orice lucru sau fiinta fara de care ne este frica sa traim (de notat ca "detasare" nu inseamna nepasare sau despartire premeditata, cit cunoasterea ca sintem in atasament cind ne este frica de pierdere. Detasarea inseamna renuntare la frica).

Increderea in puterea divina si convingerea ca vom supravietui orice ar fi este pasibila sa modifice frica inascuta de a ne pierde viata. Aceasta frica poate lua forma fricii de pierdere a slujbei noastre, a unui om apropiat, a unei situatii comode sau a pierderii iubirii. Constiinta ne ajuta sa depasim dificultatile si sa lucram, vrei nu vrei -- la evolutia creierului, care inseamna deprogramarea instinctului reptilian, a fricii pentru supravietuire. Creierul viitorului tinde spre a deveni "constient de Dumnezeu" si liber...de teroarea programelor care lucreaza din inconstient. Acest creier mostenit de la stramosii nostri poate fi imblinzit prin intelegere, acceptare, prin afirmatii pozitive si printr-o mare credinta in puterea divina. Lucrind la acest nivel de constiinta, vom crea in creierele noastre programari noi, care vor fi transmise urmasilor. Astfel, ei vor fi mai bine adaptati la situatii critice, vor depasi mai usor problemele vietii si -- in stadiul celei mai inalte stari de constiinta, care poate fi iubirea neconditionata sau iluminarea -- vor reusi sa intoarca lumea la Dumnezeu.

Endorfinele sunt substante naturale secretate de catre tesutul nervos si de hipofiza a caror actiune este analgezica si analoaga cu cea a morfinei. Dupa cum ne dam seama orice activitate emotional-mentala coerenta si "linistita" produce o revarsare de substante-psihoactive care practic "calmeaza" automatismele, lasand loc liber manifestarii gandirii coerente in continuare, manifestare care cu timpul se sedimenteaza in ansamblul sistemului nervos, creand retele neuronale noi care inlocuiesc retele neuronale vechi asociate cu reactiile "inconstiente" numite frica, ura, suferinta etc. Noua retea neuronala astfel creata produce cu timpul reprezinta un suport "reactional" care poate cu usurinta raspunde mediului fara a se atasa , si deci fara a se incarca si rezona cu negativitatea lui (a mediului).
I
ntr-un astfel de echilibru bio-chimic "sufletul" se integreaza din ce in ce mai mult, pana cand Sinele Superior si Personalitatea Sinelui intrupat fuzioneaza, sau toate tiparele mental emotionale Sinelui Superior gasesc coerenta bio-chimica pentru a se manifesta liber.

Deci daca vrem sa ne "iluminam" trebuie sa incepem cu a observa automatismele din prisma unui suport emotional "calm"pentru a le neutraliza si pentru a le "inlocui" cu o serie noua de de patternuri energetice ce ne dau acces la multidimensionalitatea Creatiei pentru ca corpul fizic incepe si devine un "templu/vehicol" maleabil si controlabil 100%!

De ce credeti ca Shamanii foloseau/folosesc plante psihotrope de genul Ayahuasca, Salvia Divinorum, Mescalina, Cannabis ? Pentru ca astfel de substante le facilitau inlocuirea automatismelor/instinctelor cu "fluiditatea coerenta a mintii" (analoaga celor mai rapide fluxuri neuronale) rezultand accesul la multidimensionalitatea Creatiei.
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites