Wednesday, March 16, 2011

Americanii folosesc mesaje pe frecventa "psi" ca sa scoata Lumea Araba in strada

Share/Bookmark

Americanii folosesc mesaje pe frecventa "psi" ca sa scoata Lumea Araba in strada

Un expert in razboiul electronic si parapsihologic citat de Daily Mail a declarat ca americanii folosesc mesaje emise in frecventa "psi" de pe navele de razboi din Marea Mediterana si Canalul de Suez pentru a spori agitatia populara din Lumea Araba.

Michael Forst Adams, autorul cartii "War of Mind", un best-seller in 37 de state nord-americane, spune intr-un interviu ca mesajele subliminale sunt transmise la intervale de 24,87 secunde,care ar fi o frecventa la care creierul uman se supune si devine agresiv. Mesajele pot fi: "Revolta-te", "Nu mai indura", "Ataca", "Iesi in strada", "Aduna-ti prietenii", "Mergi la revolutie". "Acestea, daca sunt alternate si transmise cu aceasta regularitate pot face lumea sa se revolte impotriva regimurilor politice, mai ales pe fondul nemultumirilor populare deja existente.", spune Adams.

Intersant este ca acum se agita spiritele si-n Coreea de Nord si, ca o coincidenta, sunt cateva nave americane in zona, care participa, chipurile, la cateva exercitii militare alaturi de armata sud-coreeana. Regimul de la Phenian ameninta cu represalii, parand ca se pregateste o "noua Libia" in curand.

Despre aceste femonene si despre acest tip de razboaie ale mintii a mentionat si expertul roman Emil Strainu, autorul a numeroase carti pe acesta tema. Inclusiv despre revolutia din decembrie 1989 din Romania se vorbeste ca a fost pusa la cale intr-un mod similar, impotriva lui Nicolae Ceausescu. Emil Strainu crede ca de aceea toate revolutiile din ultima vreme seamana intre ele, pentru ca se transmit acelasi tip de mesaje "psi".

agentia.org

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites