Monday, January 31, 2011

2011 este un an plin de noroc şi beneficii financiare


Share/Bookmark


31 Ianuarie 2011, ora 10:40
Mareste fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

2011 este un an plin de noroc şi beneficii financiare / Foto: heptaÎn 2011 soarele va răsări şi pe strada noastră. Cel puţin asta susţin astorologii, care afirmă că anul acesta va fi unul norocos şi plin de realizări financiare.


Anul 2011 are 7 luni care conţin câte trei zile ce se repetă de cinci ori. Pe scurt, de beneficii financiare în ianuarie au avut parte cei născuţi în zilele de sâmbătă, duminică sau luni. Tot ei vor fi cei care vor juca banii pe degete în octombrie care numără 5 zile de sâmbătă, 5 de duminică şi 5 de luni. Dar asta se întâmplă o dată la 823 de ani.


"Adunăm 8+2+3, înseamnă 13.1+3 egal 4, deci cifra de vibraţie este 4.Anul este 2011, adică 2+0+1+1, înseamnă iarăşi că cifra de vibraţie este 4. 4 şi cu 4 dă 8, iar 8 este în astrologia chineză şi în numerologie reprezintă cifra bogăţiei", a spus Mariana Cojocaru, numerolog şi astrolog, pentru Realitatea TV.


Şi în martie care numără 5 zile de marţi, 5 de miercuri şi 5 de joi pot apărea câştiguri. În feng shui se spune că într-un astfel de an e bine să ai lângă tine anumite amulete. Noroc în afaceri vor avea în mai cei născuţi duminica, lunea sau marţea. Iulie are de asemenea 5 zile de vineri, 5 sâmbete şi 5 duminici. De ce e atât de spectaculos 2011?


"Vine cu sacii de bani. E un an de abundenţă, dar nu pentru oricine. vine cu semnificaţie profundă pentru oamenii care reuşesc în acest an să-şi depăşească condiţia, să se autodepăşească, să iasă dintr-un cerc mai mare, dintr-un pluton mai mare într-o zonă, iată un cerc mai mic al elitelor", a spus astrologul.


Potrivit Realitatea TV, şi luna august este bănoasă pentru cei născuţi luni, marţi sau miercuri, la fel şi decembrie în zilele de joi,vineri, sâmbătă.

2 comments:

Uite ceva super interesant. http://www.agentia.org/anchete/pravda-un-cercetator-rus-a-masurat-puterea-rugaciunii-vindecatoare-8108.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites