Saturday, November 6, 2010

Arthas destiny - Loreena McKennitt

Pagan Metal - A Documentary



Share/Bookmark

OSHO: The Silent Explosion - a visit to the Osho International Meditatio...



Share/Bookmark

TAXI - Cele două cuvinte [OFFICIAL VIDEO HD]



Share/Bookmark

Doi români au găsit tratamentul pentru cancer

Share/Bookmark


6 Noiembrie 2010 | Articol semnat de Ana Haţeg
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Nicolae GhineaDoi cercetători romani au făcut o descoperire senzaţională. Nicolae Ghinea şi Aurelian Radu au reuşit, după ani de studiu, să desluşească modul in care poate fi depistat şi tratat cancerul incă din stadiile precoce ale apariţiei lui in corpul uman.

Aurelian RaduDouă echipe de cercetare medicală, una din Paris, condusă de romanul Nicolae Ghinea, şi cealaltă din New York, având în frunte un alt compatriot de-al nostru, Aurelian Radu, au descoperit cum poate fi învins cancerul, a scris ziarul Gândul.

Cei doi, alături de colectivele pe care le-au coordonat, au studiat timp de mai mulţi ani 1.336 de tumori canceroase, reprezentând 11 tipuri ale maladiei: la prostată, mamar, la colon, pancreas, vezica urinară, rinichi, plămâni, ficat, stomac, testicule, ovare, descoperind în toate un marker universal al cancerului (n.r. - o genă). Ei şi-au împărţit părerile şi rezultate cercetărilor vorbind mai mult pe Skype (n.r. - un soft de pe internet care permite realizarea convorbirilor internaţionale gratuit).

Antidotul va fi gata anul viitor

Acum, pe baza acestei descoperiri făcute de Nicolae Ghinea şi Aurelian Radu, maladia va putea fi uşor depistată şi chiar tratată încă din stadiile precoce ale ei, cei doi cercetători vorbind inclusiv de apariţia, în câteva luni, a unui medicament salvator pentru bolnavii de cancer.

Cercetările celor doi oameni de ştiinţă care au dublă cetăţenie, unul fiind român- francez, iar celălalt român-american, au fost finanţate în totalitate de instituţii din Franţa şi din SUA.

foto: Gândul.info


Christina Aguilera - I Am a Good Girl (Clip from Burlesque)

Friday, November 5, 2010

SEXUL ANAL






Share/Bookmark

In presa publica, cea scrisa si mass media- mai ales cea audio vizuala- toate pitzipoancele isi expun curul.
Care cum vrea sa se lanseze isi lucreaza posteriorul, ba chiar si-l injecteaza cu silicon ca sa para mai bombat. De ce????

In societatile tribale femeile voluptoase, sanatoase, vitale erau singurele care se casatoreau si cu cit era femeia mai vitala cu atit era mai pretuita. Regii, sefii de trib, razboinicii aveau nevoie de baze energetice puternice, ca prin actul sexual sa isi traga energia necesara razboaielor, cuceririlor, etc din femeile lor. Dar, ATENTIE, energia era vinata, si nu exteriorul.

Astazi pitzipoancele lesinate de foame, nevitale isi umfla sinii si cururile cu silicon ca sa PARA vitale, desigur fara succes. Marii sefi de trib de azi-afaceristii, fotbalistii, actorii etc- vineaza pitzipoance umflate, de plastic, dupa modelul vechi tribal, fara sa-si dea seama-decit daca sint initiati-ca nu isi achizitioneaza o adevarat baza energetica ci doar o copie prost clonata a uneia adevarate.

Rezultatul? Azi barbatii sint mai dezenergizati, pe cale de disparitie, iar structura omului modern este redusa cu UN SFERT fata de structura omului medieval(este celebru cazul in care sabiile vikinge sau cruciate nu au putut fi ridicate decit de 3 barbati moderni).

La schimb ni se propune ca model de reusita in viata, cu precadere din anii'70- dupa ce miraculosul curent hippie a fost otravit si distrus din interior dupa modelul kgb-ist si CIA-ist cu presupuse droguri si orgii(cind de fapt a fost cu adevarat un curent spiritual de inflorire a energiilor tantrice)- ni se propune deci ca model in viata de reusita SEXUL ANAL. Orice pitzipoanca de la tara care se viseaza o noua Bianca Dragusin stie ca trebuie sa se fute in cur.

Deci o ia de la 12 ani cu pula-n cur prin hambare, de preferinta cu un prieten din copilarie, ca sa fie sigura ca o sa-i iasa.
Caz concret: prietena lui fiimea, prietena care acum are 15 ani si s-a futut in cur de la 12, exact in hambar, urmarea carui fapt a fost ca s-a cacat pe ea citeva zile fara sa-si dea macar seama. Astazi?O curva proasta de 15 ani care este VIRGINA, si care se fute de citeva ori pe saptamina in cur cu prietenul ei tzigan, dar care o sa se marite fata mare.

Acesta este modelul bine acceptat al tinerelor din Brazilia(nu pot uita declaratia Aidei Yespica care cica s-a maritat virgina asta dupa ce fusese vazuta futind toate echipele de fotbal din Peninsula), al araboaicelor care pot fi omorite daca se marita futute(si stiu arabii aia asaracii de ce le bat ca mai mari curve nu am vazut pe pamint) si al tinerelor crestine din Romania si Grecia.


THE HORROR!!!!!!Perversitatea morala a inlocuit perversitatea sexuala.
Ma puteti intreba desigur, ce am eu cu pizda sau curul omului ca fiecare face ce ii place and so on n so forth.
Sa expunem citeva fapte energetice, dupa ce-daca ne mai functioneaza creierii-ne intrebam DE CE ESTE ATIT DE AGRESIV PROMOVAT SEXUL ANAL??????

O sa imi spuneti poate, ca sexul anal era practicat pe scara larga de romani si de vikingi. GRESIT!!!Caligula a futut-o in cur in noaptea nuntii pe nevasta celui mai mare dusman al lui si dupa aia, cind aia urla l-a futut si pe barbatsu. Este un fapt istoric acceptat si bine cunoscut ca fututul in cur a fost promovat de societatile in razboi PENTRU A-SI SCLAVAGIZA DUSMANII SI A-I FACE SA INTELEAGA CA STATUTUL LOR ESTE ACELA DE SCLAV ANIMALIZAT!!!!!

Vikingii in momentul in care cucereau un oras ii violau in cur pe toti locuitorii care mai ramineau in viata-femei, si barbati-pentru a-i aduce la nivelul de dezumanizare in care nu ar mai fi avut never curajul sa li se opuna.
IN timpuri moderne, in momentul atacurilor japoneze din Nanking CHina-de care mama imi povestea cu crize-ale japonezilor acestia au torturat si ucis 300.000 de femei si barbati inserindu-le printre altele sticle in vagin sau in cur-tehnica REPTILIANA de distrugere pe vecie a fizicului, de sclavagizare si de exilare a sufletului, pe care-ritual-il preluau ei in momentul in care fiinta torturata isi dadea ultima suflare.

Aceste tehnici sint cunoscute de mii de ani iar azi, ele sint promovata ca fiind inocente si moderne.

DAr sa revenim la sclavagizare.
In cartea extrem de interesanta a lui Eve Longren-the love bite-se povesteste cum zeci de alien abductees au fost martorii programului de schimbare a unui barbat heterosexual intr-unul homosexual.

Asa cum spun bine cei care vor renasterea rasei albe si sint prost etichetati ca rasisti si nazisti(hellO???????in 1923-30% din populatia Terrrei era alba astazi doar 5%??Asta nu se numeste cumva genocid?)precum spun ei si Saga, iubita mea-rasa alba este exterminata atit exterior prin casatorii mixte cit si din interior prin promovarea homosexualitatii si fututului in cur.

Eve spune ca unui barbat heterosexual de rasa alba-rasa pura care precum stim are mari capacitati paranormale pentru ca este din linia Graalului, aryana-i se induc vise cu femeia visurilor sale-ori partenera de care este indragostit, ori o cintareata sau o stea de cinema dupa care el este mort.
Acesta se viseaza-indus-in pat cu femeia dorita care isi desface picioarele si cind el da sa o penetreze simte o durere ascutita in fund si se trezeste.

Acesta a fost sodomizat de o entitate reptiliana si durerea persista fizic si DUPA CE EL SE TREZESTE DIN SOMN.
Aceste vise se repeta astfel incit creierul lui incepe sa asocieze sexul cu femeia iubita sau cu orice femeie, cu futul in cur dureros.

IN a doua etapa i se induce un vis in care femeia iubita si un barbat atragator stau in pat linga el. CInd incepe sa o atinga pe femeie este din nou sodomizat, dar barbatul vine si ii face o felatie si el se trezest cu o stare de bine.


A treia etapa este cea in care se viseaza doar cu acel barbat in pat si are loc un act sexual anal care nu-l mai doare si dupa care se trezeste cu o stare de bine.
In acest moment transformarea lui este completa; a devenit homosexual.

Cunoastem mii de cazuri de barbati insurati, cu copii, cu vieti sexual sanatoase care au foat tranformati gradat in timp in homosexuali viciosi.CUm mai functioneaza atunci falsa teorie a genelor homosexuale???Nu trebuie el sa se nasca asa de la inceput??

Constat cu oroare si cum serialele(si aici pun si serialul meu preferat Gossip girl)incurajeaza homosexualitate adolescentina, in licee:-"U'r gay?Not that it's something wrong with that!"- Excuse me bitches??????THIS IS SO WRONG!!!!
Ce barbati vor mai iesi la razboi-adica vor face parte din rezistenta, clari la minte si puternici la trup-daca toti barbatii nostrii au devenit niste legume sclavagizate??


Si acum despre tirfele care sug pula si cu curul si cu gura-cum spune o manea.
Fututul in cur la femei duce la distrugerea chakrei bazale, MULADHARA-chakra care este responsabila de supravietuirea speciei, de prosperitate si de fericire. Si nu in ultimul rind de puritate, acea stare care ne ridica vibratia si ne aduce in prezenta divina. CU alte cuvinte chiar supravietuirea speciei noastre este pusa in pericol.
Cind mindrele se fut in cur ele singure isi pun lesa pe viata de sclave, deoarece persoana care le fute in cur devine energetic stapina lor pe viata. Mai mult acest act creeaza dependenta fizica psihica emotionala si energetica, ele devenind protagonistele unui joc sado masochist fara sfirsit.

Am auzit unii dintre participantii INITIATI ai acestor jocuri care spuneau ca se duc sa mai fute-n cur o gagica ca"sa-si mai ia o cuanta de energie"
.
Chinezii vorbesc despre albi ca despre cei cu poarta din dos deschisa-'cururi sparte'-referindu-se la aceasta pierdere masiva de energie a rasei albe.
Sa urmarim clipul de mai jos, zic:

http://www.youtube.com/watch?v=Kud8GMKqbbw

Fa, proastelor, decit sa va futeti in cur ca sa prindeti un fotbalist cu bani, nu mai bine va cultivati voi energia, mai ales ca chakra aia pe care v-o spargeti cu atita stil este responsabila si de prosperitate? Ca intr-un joc nemilos si fara sfirsit, va distrugeti singurul aliat pe care-l aveti pe GRATIS in aceasta viata-centrul energetic care va poate genera exact energia de care aveti nevoie pentru a va imbogati! Pentru cine are urechi de auzit!!!


Eyes shining bright with unspilt tears,
Thinking about all these wasted years.
Everything worth living for is gone,
Brother, i find it hard to keep fighting on.
Falling down towards the abyss,
The reaper embraces me with his kiss;
It makes me want to refuse to care,
To watch this all unfold - too much to bear.


If this is the way it ends -
If this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness

Disease encroaching on all i hold dear,
Somehow i gotta get my soul outta here.
Heart of agony, faint burning hope,
I'm finding it hard to try to cope . . .

Because liars own the world with conquering poise,
In a wasteland of meaningless noise;
We don't stand a chance with dormant pride,
The heroes of our race have already died . . .

If this is the way it ends - if this is the way my race ends. . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .

To imagine it has all come down to this,
Apathy and suicidal bliss . . .

It's all over except for the cryin',
With a whimper instead of the roar of a lion . . .

The greatest race to ever walk the earth,
Dying a slow death with insane mirth,
The tomb has been prepared, our race betrayed,
White man, fight the flight towards the grave . . .

If this is the way it ends - if this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .
If this is the way it ends - if this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .

Don't let it end this way,
Don't let it end this way,
Don't let it end this way, i can't bear to witness . . .

Mantak Chia - Microcosmic Orbit clip0.flv

ADRIAN PAUNESCU A MURIT!

Share/Bookmark

Adrian Păunescu a încetat din viaţă!

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă astăzi după ce starea sa de sănătate s-a agravat în noaptea de joi spre vineri, când inima acestuia a încetat să bată.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de mai multe ore. Poetul şi omul politic Adrian Păunescu a fost apoi ţinut în viaţă doar de aparate, care i-au susţinut funcţiile cardiace şi respiratorii.


În ciuda eforturilor doctorilor, Adrian Păunescu a pierdut lupta cu moartea.


Păunescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pe 26 octombire de atunci starea sa de sănătate a fluctuat. Poetul a suferit de insuficienţă cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie din cauza diabetului depistat în urmă cu 10-12 ani.


Poetul s-a născut pe 20 iulie 1943 în satul Copăceni, judeţul Bălţi, Basarabia. Deși născut în Republica Moldova, Păunescu și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei la Bârca, în județul Dolj.


Între anii 1970-1980, Păunescu a devenit o figură importantă în mass-media românească. Cenaclul Flacăra, pe care l-a înființat, și revistele pe care le-a dirijat au exercitat o atracție indiscutabilă asupra tineretului și a vieții publice din România. Mulți artiști pe care autoritățile comuniste îi puteau considera "subversivi" au fost lansați sau promovați de Păunescu prin Cenaclul Flacăra.


Păunescu este cunoscut mai ales ca poet și ca organizator al Cenaclului Flacăra. Este unul din cei mai prolifici poeți români contemporani.

Victor Socaciu: "Peste 50 de ani vom vorbi despre această perioadă ca epoca lui Adrian Păunescu"

Vasile Şeicaru a plâns în direct, când a auzit că marele poet a murit, spunând că Adrian Păunescu i-a schimbat viaţa!

Ion Iliescu: "E trist că ne părăsesc atât de multe valori! Adrian Păunescu putea să scrie sute de pagini de poezie într-o singură noapte"

Mădălin Voicu, despre moartea lui Adrian Păunescu: "Pe lângă un mare artist, mie personal mi-a plecat un prieten"

Tăndărică: "Adrian Păunescu a fost prietenul meu! Ar trebui să învăţam să apreciem valorile"

În urmă cu doi ani Păunescu recita poezii din cartea sa intitulată ironic "Încă viu"

>

Nicolae Manolescu: "Adrian Păunescu lasă un gol în poezia românească atât ca om, cât şi ca artist"

VEZI mai jos cum recita Adrian Păunescu în timpul Cenacalului Flacăra


>


Thursday, November 4, 2010

Arhanghelul Rafael - Archangel Raphael



Share/Bookmark

KATHERINE ALBRECHT - RFID Supravegherea tuturor, peste tot (1 din 7)



Share/Bookmark

Insula Şerpilor, între militarizare şi spiritualitate

Share/Bookmark

de Daciana Matei

Încă din cele mai vechi timpuri, acest petic de pământ a avut o istorie tumultoasă. Deşi această insulă are o suprafaţă doar de 17 ha cu aspect arid şi stâncos, lipsit de vegetaţie sau apă, interesul pentru deţinerea Insulei Şerpilor pare paradoxal. Deşi nu avea o importanţă teritorială şi economică prea mare, odată cu trecerea timpului aceste valori s-au schimbat.
Datorită poziţiei sale în apele Mării Negre, insula a devenit de o importanţă strategico-militară deosebită. Odată cu descoperirea în subsolul platoului continental din jurul insulei a unor importante rezerve de petrol şi gaze naturale a crescut astfel şi importanţa economică a insulei.


În prezent pe insulă locuiesc aproximativ 100 de persoane, în mare parte grăniceri, personal tehnic şi militar. În afară de platforma de elicoptere, pe insulă se mai află staţii de radiolocaţie pentru cercetare aeronavală la mare distanţă, o garnizoană militară, un miniport militar, staţii de radiolocaţie, depozite, instalaţii energetice şi un far. De curând, în 2003 a fost înfiinţată o sucursală a băncii Aval, pretinzându-se astfel că insula este locuită.

Motivul real pentru care s-au făcut aceste acţiuni a fost ca urmare a faptului că dacă o insulă este locuită, atunci legile internaţionale îi dau şi dreptul la platoul continental de 20 km. Crearea unei comunităţi permanente pe insulă ar putea ajuta Ucraina în procesul intentat de statul român, care revendică Insula Şerpilor. România susţine că insula are statut de stâncă deoarece nu are surse de apă potabilă şi nici nu este locuită permanent.

Şi tocmai de aceea, Ucraina face tot ce este posibil să demonstreze contrariul, creând în mod cu totul artificial condiţii de locuit. În disperare de cauză, autorităţile ucrainene au deschis în ultimii ani un hotel fără canalizare şi un cabinet medical, însă aprovizionarea cu apă se face tot prin intermediul elicopterelor. În 2006 Parlamentul regional din Odessa a adoptat în unanimitate o decizie prin care se urmăreşte înfiinţarea unei localităţi pe Insula Şerpilor, alocându-se sume imense de bani, localitate care a luat fiinţă cu un an mai târziu, denumind-o Balii.

De curând, pe această insulă se va construi şi o biserică cu hramul „Sfântul Gheorghe”, ucrainenii având în vedere o serie de alte proiecte prin care urmăresc să consolideze varianta de zonă locuibilă.


Cum a ajuns Insula Şerpilor în posesia Ucrainei

Din punct de vedere juridic, al apartenenţei teritoriale, Insula Şerpilor a urmat îndeaproape soarta gurilor Dunării, a Dobrogei şi a Deltei Dunării.

Iniţial, Insula Şerpilor a aparţinut geto-dacilor, până când a început colonizarea greacă. Apoi pe parcursul secolelor supremaţia revine dorienilor, dacilor şi apoi intră sub dominaţia Imperiului Roman. Între sec. IV – VII, Dobrogea a devenit provincie de sine stătătoare, Scythia Minor (Sciţia Mică), având implicit în autoritate Insula Şerpilor. Dar nu pentru mult timp, deoarece între secolele VIII – XII, Dobrogea intră sub stăpânire bizantină, veneţiană şi genoveză.

În 1388, Mircea cel Bătrân intră în stăpânirea Dobrogei, pe care o unifică cu Ţara Românească, asigurându-şi controlul gurilor Dunării şi ţărmului Mării Negre. Dar în sec. al XV-lea, Dobrogea va cădea sub stăpânirea Turciei. Timp de aproape 4 secole, aceste teritorii, inclusiv Insula Şerpilor vor fi sub dominaţie otomană.

În urma războiului ruso-turc (1806-1812), insula e ocupată în mod abuziv de ruşi, iar la sfârşitul războiului din Crimeea din 1853, Rusia pierde Delta Dunării şi partea de sud a Basarabiei, dar acestea vor rămâne sub suzeranitate otomană până în 1878. Dar în Tratatul de la Berlin din 1878, Insula Şerpilor, Delta Dunării şi Dobrogea vor fi atribuite din nou României.

În august 1944, Insula Şerpilor este ocupată din nou de forţele navale sovietice, deşi România îi devenise aliat. Semnarea Tratatului de pace din 10 februarie 1947 de către România, pe de o parte, şi Puterile Aliate, pe de altă parte (între acestea numărându-se U.R.S.S. şi Ucraina), ratificarea acestui Tratat de către Prezidiul Sovietului Suprem al U.R.S.S.- ului, precum şi de către celelalte state semnatare ale Tratatului, sunt tot atâtea recunoaşteri ale faptului că în anul 1947, de jure, Insula Şerpilor aparţinea României.

La 4 februarie 1948 s-a încheiat „Tratatul de prietenie, colaborare şi asistenţă mutuală dintre Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste şi Republica Populară Română”, prilej cu care s-a stabilit ca cele două state să procedeze la fixarea frontierelor de stat. Dar acest protocol preciza, printre altele, că „Insula Şerpilor, situată în Marea Neagră, la răsărit de gurile Dunării, intră în cadrul Uniunii R.S.S”.

Protocolul a fost semnat de V.M. Molotov (ministrul de externe al U.R.S.S.) şi Petru Groza (prim-ministru al României) care au operat astfel o modificare a frontierelor României, aşa cum fuseseră stabilite prin Tratatul de Pace din 1947. Discuţiile ulterioare la nivel înalt au scos în evidenţă intenţia fostei U.R.S.S. de a lua României Insula Şerpilor în vederea folosirii ei în scopuri strategico-militare în zonă, ca punct de supraveghere.

Apoi în acelaşi an, câteva luni mai târziu, se încheie un al doilea document, un proces-verbal semnat de N.P. Sutov, prim secretar la Ambasada U.R.S.S. din Bucureşti şi Eduard Mezincescu, ministru plenipotenţiar, prin care se consemnează că „Insula Şerpilor a fost înapoiată U.R.S.S.-ului de către R.P.România şi încadrată în teritoriul U.R.S.S.”

Din punct de vedere juridic, cele două înţelegeri bilaterale sunt şi rămân neconstituţionale. Nu se puteau ceda porţiuni din teritoriul românesc, fără aprobarea unui asemenea act din partea Parlamentului, care nu a ratificat niciodată Protocolul Molotov - Petru Groza. Deci ambele documente sunt nule şi neavenite.


În perioada 1948 - 1991, Insula Şerpilor a fost folosită ca bază militară sovietică, şi a devenit cel mai puternic centru de ascultare al fostei U.RS.S. din întreaga Europă de Est. În urma dezmembrării fostei U.R.S.S., Insula Şerpilor a fost preluată de Ucraina, care a moştenit tratatele în stadiul în care se aflau la data succesiunii.

Descoperirile arheologice de pe Insula Albă

Potrivit izvoarelor literare, istorice, cartografice şi geografice apărute pe parcursul a mai bine de două milenii şi jumătate, Insula Şerpilor a fost consemnată sub mai multe denumiri, ca de exemplu: Achillea, Insula Albă, Insula Strălucitoare, Leuke (în limba greacă înseamnă „alb”), Leuce, Macaron, Macaron Nessos (Insula fericiţilor), Nisi, Ţărmul cel Alb, Insula cu Şerpi, Insula Luminoasă, Ostrov ş.a.

Dintre toate aceste denumiri, cele mai des utilizate sunt Leuke, Leuce, Achillea (sau Insula lui Achile) şi Insula Şerpilor.

Primul autor care a menţionat insula (anul 777 Î.C.) a fost Arktinos din Milet, care a menţionat insula în lucrarea „Aethopidia”. L-au urmat Pindar, Euripide, Hecateu, Strabo şi mulţi alţi scriitori reprezentativi ai antichităţii şi Evului Mediu.

De ce Insula Albă? Există mai multe ipoteze, potrivit cărora numele acestei insule ar proveni de la culoarea predominantă a ţărmurilor insulei, de la mulţimea păsărilor albe ca zăpada ce trăiesc pe această insulă, sau de la culoarea albă a construcţiilor ridicate pe insulă în cinstea lui Achile. Descoperirile arheologice din secolele XIX – XX pledează în favoarea celor care susţin această ultimă ipoteză.

Acest petic de pământ a avut, potrivit mitologiei, două epoci distincte de cult: prima a fost înaintea căderii Troiei, închinată zeului Apollo, iar a doua a fost consacrată lui Achile, după războiul troian.

Cultul lui Apollo
În mitologia greacă, patria zeului Apollo era în ţinutul hiperboreenilor. Leto, zeiţa care purta în pântece copii lui Zeus, a venit în acest ţinut ca să scape de gelozia Herei. Aici i-a născut pe Apollo şi pe Artemis. Se spune că Hiperboreea era un sălaş al Preafericiţilor, iar locuitorii săi erau mereu tineri, fericiţi, oameni paşnici, vegetarieni, prietenoşi şi înţelepţi.

Aveau glasul blând şi vocea domoală şi erau consideraţi preoţii lui Apollo. Ei erau mereu veseli şi cântau şi dansau în onoarea Zeului Luminii. Scriitorul antic Hecateu spune despre Insula Fericiţilor că era locuită de hiperboreeni, că avea pământ roditor şi bun, cu o climă blândă şi caldă, iar pomii fructiferi rodeau de două ori pe an. Oamenii îl venerau pe Apollo în fiecare zi, aducându-i ofrande şi onoruri la templul construit în cinstea lui.


Templul lui Achile
Cea de-a doua epocă de cult a fost cea închinată lui Achile. După mitologia greacă, zeiţa Thetis s-a rugat de zeul Poseidon să scoată din adâncul mării o insulă pentru fiul ei Achile, eroul Troiei, a cărui rămăşiţe pământeşti au fost aduse în această insulă pentru a fi puse într-un sanctuar. Achile ar fi fost înviat pe această insulă şi, în cinstea lui, grecii au construit un templu măreţ. Ruinele acestui templu au fost descoperite în 1814, când o navă sub pavilion italian a staţionat în apele din jurul insulei.

Apoi în 1823, insula a fost cercetată minuţios pentru prima dată de locotenentul - comandor Kritzky, din ordinul amiralului Grieg, comandantul flotei din Marea Neagră. Din cercetările arheologice făcute în 1823 s-au scos la iveală ruinele unui templu ale cărui ziduri, deşi prăbuşite, erau formate din blocuri mari de piatră, iar o latură a zidului măsura aproape 30 de metri.

Arhitectura templului şi a altor vestigii din insulă era specifică epocii numită ciclopeană, asemănătoare celor din Tesalia şi Tracia: ziduri formate din blocuri mari de piatră îmbinate fără ciment, iar calcarul din care au fost fasonate conferea construcţiei o culoare albă. Pe lângă edificiul central al templului au mai fost descoperite mai multe camere pentru funcţionarea oracolului, precum şi pentru depozitarea ofrandelor ce se aduceau eroului troian.

Acest templu este menţionat în versurile poetului roman Publius Ovidius Naso, precum şi de geograful grec Ptolemeu şi de istoricul grec Strabon. Au fost descoperite mai multe inscripţii antice, inclusiv un decret al oraşului Olbia, datând din sec. al IV-lea î.C. prin care se cerea tuturor locuitorilor cetăţii Olbia să apere insula şi să-i alunge pe piraţii care locuiau pe „insula sfântă”.


Despre acest templu vorbeşte şi istoricul I. G. Brătianu în cartea sa „Marea Neagră de la origini până la cucerirea otomană” în care spune că: «…/ unul din popasurile cele mai vechi este cel din insula Albă, Leuke sau Achillei, mică stâncă ce se înalţă în plină mare în largul gurilor Dunării, şi se numeşte astăzi Insula Şerpilor. Acest punct de escală al milesienilor era garnisit cu un sanctuar ridicat în cinstea lui Achile Pontarches, protectorul navigaţiei şi al comerţului./.../

Istoria lor, trasată cu ajutorul numeroaselor inscripţii scoase la lumină de săpături, indică strânse contacte între aceste porturi ale litoralului, care păstrează caracterele principale ale civilizaţiei urbane a Greciei antice şi populaţiei indigene ale hinterland-ului, geţi sau sciţi/…/»


Scriitorul şi geograful grec Pausania (care a trăit în sec II d.C.) arată un alt aspect deosebit ce se manifesta pe această insulă şi ne spune că: „Aici (pe insula Şerpilor n.n.), după o veche tradiţie a oracolelor, îşi căutau sănătatea lor aceia care în războaie fuseseră greu răniţi.

Astfel Leonym, ducele Crotonienilor din Bruţiu, care într-o luptă ce-o avusese cu Locrienii, căpătase o rană la piept din cauza căreia suferea foarte mult, consultă mai întâi în privinţa sănătăţii sale pe oracolul din Delphi, însă preoteasa de aici (Pythia) îl trimise să-şi caute vindecarea în insula Leuce de la gurile Dunării, de unde el s-a întors apoi sănătos.”


Importanţa spirituală a insulei

Am arătat până acum importanţa economică, strategico-militară şi istorică a Insulei Şerpilor. Dar aspectul cel mai important care trebuie avut în vedere este cel spiritual.

Teoria Gaia, elaborată de James Lovelock, afirmă că Pământul se comportă ca şi cum ar fi un superorganism format din toate fiinţele vii precum şi din întreg mediul ambiant ce le înconjoară. Acest aspect trebuie privit ca fi cum noi toţi am fi doar chiriaşi pe acest pământ, nu stăpâni, aşa cum în mod greşit am ajuns să credem de-a lungul veacurilor. Astfel, adaugă Lovelock, am putea trăi cu o mai mare responsabilitate unii cu alţii şi fiecare ar avea locul lui pe planetă, acolo unde trebuie.

Pământul este înzestrat cu o capacitate extraordinară de autoreglare şi de „autovindecare”. Relaţia dintre noi, oamenii şi Gaia este asemănătoare cu cea dintre celule şi corpul din care fac parte: depinde doar de noi, ca celule vii, să contribuim la bunăstarea întregului corp, sau să îi facem rău. Acest imens superorganism are în constituţia sa o reţea de linii energetice, asemănătoare canalelor energetice din organismul uman, prin care circulă energiile, şi toate aceste linii formează aşa numita grilă planetară.

Conceptul de grilă planetară este foarte vechi, Platon descriind grila pământului de forma unui dodecaedru. Aceste grile sunt de fapt fractale şi holografice, acoperind întreaga creaţie şi multele sale niveluri dimensionale. Ele nu există doar pe Pământ, ci corespund întregului univers. Ele sunt necesare pentru a asigura distribuţia adecvată a energiei vieţii. Conceptul de grilă este uşor de înţeles dacă investigăm puţin geometria sacră.


Ce este geometria sacră? Mulţi oameni cunosc noţiunea de geometrie şi sunt capabili să deseneze o figură geometrică. Însă, atunci când ne raportăm la Dumnezeu întreaga perspectivă se modifică şi astfel vorbim de geometria sacră. Ea este acea expresie a geometriei asociată cu evoluţia conştiinţei, a minţii, a corpului şi a spiritului. Adevărata geometrie sacră nu înseamnă doar figuri unghiulare statice. Ea este organică şi vie.

Examinând cu atenţie fenomenele misterioase care apar în anumite zone de pe glob, care sunt de fapt puncte focar de intersecţie a liniilor energetice planetare, constatăm unele fenomene similare care se produc: vindecări miraculoase, încetinirea procesului de îmbătrânire la fiinţele umane ce trăiesc în acele zone, trezirea capacităţilor paranormale, translaţii spre sau din alte dimensiuni, cristalizarea deosebită pe care o face apa în acele zone de emisie energetică, organizarea mineralelor după proporţiile geometriei sacre, plantele prezintă o accelerare şi o îmbunătăţire a procesului de dezvoltare etc.

În acele zone s-au ridicat diferite edificii, temple sau formaţiuni din blocuri de piatră. Energiile generate de aceste formaţiuni hrănesc energia planetei prin intermediul grilei mai sus-amintite şi chiar o amplifică. Putem vorbi astfel de templele mayaşe, de piramidele din Egipt, de formaţiunile din piatră de la Stonhenge (adevărate „antene cosmice”), de templele închinate marilor zei din antichitate, aşa cum este şi cazul templului închinat lui Apollo (şi mai târziu lui Achile) din Insula Şerpilor.

S-a constatat de-a lungul timpului că în toate aceste puncte de intersecţie a liniilor energetice ce fac parte din gigantica grilă planetară, apar fenomene energetice deosebite, în funcţie de simbolul şi caracteristicile acelei forme, fiecare simbol sacru exprimând o anumită calitate şi, implicit, o anumită cantitate energetică.


În încheiere, cităm din cartea „România Pitorească”, în care Alexandru Vlahuţă îi consacră un capitol întreg Insulei Şerpilor, descriind-o atât de frumos:
„Răsare soarele scânteietor din geana depărtată a mării. Razele aştern brâie verzui, galbene şi roşii pe întinsul neteziş al apei. Pământul se retrage în urma noastră. Încet Sulina se pleacă, se scufundă sub valuri. Copacii, catargurile, sulurile negre de fum, toate se şterg; albastra boltă a cerului se lasă ca un coviltir uriaş peste pustietatea lucie a mării.

După două ceasuri de plutire spre răsărit, zărim înaintea noastră o movilă albă. Acolo-i insula Şerpilor. De departe par ruinele unei cetăţi fantastice înfipte în valuri. La vreo sută de paşi vaporul se opreşte. O barcă ne ia, şi peste câteva minute punem piciorul pe ţărmul pietros al acestui singuratec ostrov. Un dorobanţ chipeş, frumos, vine vesel înaintea noastră. El ştie că odată cu noi i-au sosit merindele de la Sulina.

– Nu ţi-e urât aici, leat? – îl întreb ca să intru în vorbă – pe când ne urcăm încet spre farul din vârful insulei.
– Poi de ce să ne fie urât? că doar nu suntem pe pământ străin… e tot ţara noastră.
Şi tânărul străjer îmbrăţişă c-o privire mândră şi fericită larga întindere a mării, ca şi cum ar fi vrut să spuie: „A noastră-i toată”.

Păşind printre bolovani, îi povestesc cum au stat aici de mult, de mult, acum trei mii de ani, Ahile, cel mai vestit viteaz al Grecilor, cum s-a însurat el aici cu Elena cea frumoasă, şi la nunta lor au venit Neptun, zeul mărilor, şi Amfitrite, soţia lui Neptun, şi zânele tuturor apelor care curg în mare; îi arăt locul unde a fost templul lui Ahile, şi-i spun cum păsările insulei zburau în fiecare dimineaţă la mare de-şi muiau penele, apoi veneau grăbite de stropeau toată podeala de marmură a templului ş-o măturau frumos cu aripele. […]

Suntem pe vârf, lângă far. Niciun copac, nicio tufă nu se zăreşte pe scofâlciturile văroase şi crăpate ale acestui ostrov. În jurul nostru valurile foşnesc. Ele vin mereu, de departe, popoare în veci neliniştite, şi se sparg urlând de coastele pietroase ale insulei, în care bat stăruitor, ca şi cum ar vrea s-o smulgă din loc. Soarele împrăştie raze tot mai fierbinţi din limpezişul albastru al cerului. Curcubeie s-aprind pe talazuri. Privirile noastre se adâncesc în zare, se pierd uitate pe deşertul nemărginit şi strălucitor al mării.

Valurile parcă ard. Niciodată n-am văzut atâta lumină, atâta spaţiu. De-un sentiment de evlavie ni se umplu sufletele, şi stăm neclintiţi, ca într-o tainică rugăciune, sub farmecul acestei uimitoare privelişti. Timpul pare a se fi oprit din zbor. Gândurile noastre aţipesc de legănarea şi tânguirea neîntreruptă a valurilor. Toţi tăcem, ca într-o biserică.”

Reiki - Un nimeni celebru (2010).wmv

"Acum stiu, am aflat si eu... " de Nicolae Steinhardt

Share/Bookmark



Cînd un om reuşeşte să facă ceva ce i-a
solicitat mult efort, în el începe să lucreze trufia. Cel ce slăbeşte, se uită cu dispreţ la graşi, iar cel ce s-a lăsat de fumat răsuceşte nasul dispreţuitor cînd altul se bălăceşte, încă, în viciul său. Dacă unul îşi reprimă cu sîrg sexualitatea, se uită cu dispreţ şi cu trufie către păcătosul, care se căzneşte să scape de păcat, dar instinctul i-o ia înainte!Ceea ce reuşim, ne poate spurca mai ceva decît păcatul însuşi. Ceea ce obţinem se poate să ne dea peste cap reperele emoţionale în aşa manieră încît ne umple sufletul de venin.


Banii care vin spre noi ne pot face aroganţi şi zgîrciţi, cum succesul ne poate răsturna în abisul înfricoşător al patimilor sufleteşti. Drumul către iubire se îngustează cînd ne uităm spre ceilalţi de la înălţimea vulturilor aflaţi în zbor. Blîndeţea inimii se usucă pe vrejii de dispreţ, de ură şi de trufie, dacă sufletul nu este pregătit să primească reuşita sa cu modestia şi graţia unei flori. Tot ce reuşim pentru noi şi ne aduce energie este menit a se întoarce către aceia ce se zbat, încă, în suferinţă şi-n păcat.


Ochii noştri nu sunt concepuţi pentru dispreţ, ci pentru a exprima cu ei chipul
iubirii ce se căzneşte să iasă din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ca în mantiile statuilor, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare şi în dăruire pentru cei din jur.


Dacă
reprimi foamea în timp ce posteşti, foamea se va face tot mai mare. Mintea ta o să viseze mîncăruri gustoase şi alese, mintea o să simtă mirosurile cele mai apetisante chiar şi în somn, pentru ca, în ziua următoare, înebunită de frustrare, să compenseze lipsa ei printr-un dispreţ sfidător faţă de cel ce nu posteşte. Atunci, postul devine prilej de trufie, de exprimare aorgoliului şi a izbînzii trufaşe asupra poftelor. Dar, dincolo de orice, trufia rămîne trufie, iar sentimentul frustrării o confirmă.


Dacă ai reuşit în viaţă,
nu te agăţa de nereuşitele altuia, pentru a nu trezi în tine viermele cel aprig alorgoliului şi patima înfumurării. Reuşita este energia iubirii şi a capacităţii tale de acceptare a vieţii, dar ea nu rămîne nemişcată, nu este ca un munte sau ca un ocean.Îngîmfarea şi trufia reuşitei te coboară, încetul cu încetul de pe soclul tău, căci ele desenează pe cerul vieţii tale evenimente specifice lor.


Slăbeşte, bucură-te şi taci! Lasă-te de fumat, bucură-te şi taci! Curăţă ograda ta, bucură-te de curăţenie şi lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus. Căci între vecin şi gunoiul din curte există o relaţie ascunsă, nişte emoţii pe care nu le cunoşti, sentimente pe care nu le vei bănui vreodată şi cauze ce vor rămîne , poate, pentru totdeauna ascunse minţii şi inimii tale.


Între omul gras şi grăsimea sa există
o relaţie ascunsă. O înţelegere. Un secret. Un sentiment neînţeles. O emoţie neconsumată. O dragoste respinsă. Grăsimea este profesorul grasului. Viciul este profesorul viciosului. Şi, în viaţa noastră nu există profesori mai severi decît viciile şi incapacităţle noastre.


Acum stiu, stiu ca orice
ura, orice aversiune, orice tinere de minte a raului, orice lipsa de mila, oricelipsa de intelegere, bunavointa, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul gratiei si gingasiei unui menuet de Mozart ... este un pacat si o spurcaciune; nu numai omorul, ranirea, lovirea, jefuirea, injuratura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea,oricecautatura rea, orice dispret, orice rea dispozitie este de la diavol si strica totul. Acum stiu, am aflat si eu... "
Nicolae Steinhardt



SAPTE SUGESTII

Share/Bookmark


Sapte sugestii !!


Aici sunt sapte sugestii pentru a va ajuta sa transcedeti ideile imprimate ale
auto-importantei. Toate acestea sunt desemnate sa va ajute in prevenirea
identificarii false cu egoul importantei de sine.


1. Opriti-va din a va mai simti ofensati.


Obiceiurile altora nu constitue un
motiv pentru a fi imobilizati. Ceea ce va ofenseaza nu face decat sa va slabeasca . Daca va uitati dupa ocaziile in care santeti ofensati, le veti gasi la fiecare colt. Asa lucreaza egoul vostru , convingandu-va ca lumea nu ar
trebui sa fie asa cum este. Dar voi puteti deveni un apreciator al vietii si sa
va potriviti cu Spiritul universal al Creatiei.


Voi nu puteti realiza puterea
intentiei , prin aceea ca va simtiti ofensati. Actionati pentru a eradica
ororile acestei lumi , care sant emanate dintr-o identificare cu un ego masiv,
dar stati in pace. Asa cum ” Cursul in Miracole” ne aminteste :” Pacea este a
lui Dumnezeu , voi , care sunteti parte din Dumnezeu, nu sunteti acasa, cu
exceptia pacii Lui. Fiinta apartine lui Dumnezeu , voi , care santeti o parte
din Dumnezeu, nu santeti acasa , cu exceptia de a fi in pacea Lui . A fi
ofensat, creaza aceeasi energie distructiva , care va ofenseaza in primul rand si conduce la atac, la contraatac si la razboi.


2. Renuntati la nevoia de a avea dreptate. Egoul este sursa unor multime de conflicte si disensiuni, deoarece el va impinge in directia de a le spune oamenilor ca gresesc.


Cand santeti ostili, va deconectati de la puterea intentiei. Spiritul creativ este bun, iubitor si receptiv ; si liber de manie, resentimente sau amaraciune. Renuntand la nevoia de a avea dreptate in discutiile si relatiile voastre este ca si cum ati spune egoului:” Eu nu sunt sclavul tau.. Eu doresc sa imbratisez bunatatea si resping nevoia ta de a avea dreptate. Eu doresc sa ofer acestei persoane o sansa de a se simti mai bine ,
spunandu-i ca ea are dreptate si multumindu-i pentru ca m-a indreptat in directia adevarului.


” Cand voi renuntati la nevoia de a avea dreptate ,
sunteti capabili sa va imputerniciti conectia cu puterea intentiei. Dar tineti minte ca egoul este un combatant hotarat. Eu am vazut oameni si relatii minunate blocati de nevoia lor de a avea dreptate. Eu va indemn sa renuntati la aceasta nevoie de conducere a egoului , oprindu-va in mijlocul unui
argument, intrebandu-va :” Vreau sa am dreptate sau sa fiu fericit?”


Cand alegeti o dispozitie spirituala plina de fericire, de iubire , conectia voastra cu intentia este intarita. Aceste momente , in final, expandeaza noua voastra conectie cu puterea intentiei. Sursa universala va incepe sa colaboreze cu voi in crearea vietii pe care ati intentionat sa o traiti.


3. Renuntati la nevoia voastra de a castiga.


Ego iubeste sa ne divida in
castigatori si pierzatori. Scopul castigului este un remediu pentru a evita
constient contactul cu intentia. De ce ? Deoarece, in ultima instanta, a
castiga tot timpul este imposibil. Cineva acolo va fi intotdeauna mai rapid,
mai norocos, mai tanar, mai puternic si mai destept si va veti simti fara


Voi
va puteti bucura de competitie si sa va amuzati intr-o lume unde castigul este
totul, dar voi nu trebuie sa fiti acolo in gandurile voastre. Nu exista
pierzatori intr-o lume in care toti impart aceeasi sursa a energiei. Tot ceea
ce puteti spune intr-o zi este ca ati atins performanta la un anumit nivel, in
comparatie cu nivelele altora , in acea zi. Dar astazi este o alta zi , cu alti
competitori si noi circumstante de luat in considerare.


Voi santeti totusi
infinita prezenta intr-un corp, care este intr-o alta zi (decada), mai batran.
Renuntati la nevoia de a castiga, fara sa fiti de acord ca opusul castigului
este pierdere. Aceasta este frica egoului. Daca corpul vostru nu exceleaza
intr-un mod castigator in aceasta zi , pur si simplu nu conteaza cand va
identificati exclusiv cu egoul vostru.


Fiti observatorul, observand si
bucurandu-va de tot, fara nevoia de a castiga un trofeu. Fiti in pace si
potriviti-va cu energia intentiei. Si, in mod ironic,de altfel, ati observat ca
cele mai multe dintre victorii vor aparea in viata voastra , cu cat le urmariti
mai putin.

4. Renuntati la nevoia de a fi superior.


Adevarata noblete nu inseamna sa fii
mai bun decat altcineva. Este vorba de a fi mai bun decat obisnuiai sa fii.
Stati concentrati pe propria crestere, cu o constiinta constanta ca nimeni de
pe planeta nu este mai bun decat altcineva. Noi toti santem emanati de catre
aceeasi forta a vietii creative. Noi toti avem o misiune de a realiza esenta
noastra harazita ; tot ceea ce trebuie sa avem pentru a ne implini destinul
este disponibil pentru noi.


Nimic din toate astea nu sant posibile cand va
vedeti superiori fata de altii. Aceasta este o veche zicala, dar nu mai putin
adevarata : noi santem toti egali in ochii lui Dumnezeu. Lasati nevoia de a va
simti superiori , vazand relevarea lui Dumnezeu in fiecare. Nu-i judecati pe
altii dupa aparentele, realizarile, posesiunile si alte indicii ale egoului.
Cand proiectati sentimente ale superioritatii , asta veti primi inapoi,
conducand la resentimente si in final la sentimente ostile.


Aceste sentimente
devin vehicole care va duc departe de intentie. Un “Curs in Miracole” , se
adreseaza acestei nevoi de a fi superior si special :” A fi special , aceasta
face intotdeauna comparatii. Aceasta este vazuta ca o lipsa vazuta in altii si
mentinuta prin cautarea tuturor lipsurilor care pot fi percepute. “


5. Renuntati la nevoia de a avea mai mult. Mantra egolului este – mai mult.


El
nu este niciodata satisfacut. Nu conteaza cat de mult ati realizat sau ati
castigat, egoul vostru insista ca nu este destul. Voi va veti gasi intr-o
perpetua stare de lupta si de eliminare a posibilitatii de a ajunge vreodata.
Totusi, in realitate voi deja ati ajuns si cum alegeti sa folositi acest moment
prezent in viata voastra este alegerea voastra.


In mod ironic, cand va opriti
din nevoia de a avea mai mult , mai mult din ceea ce doriti, pare ca soseste in
viata voastra. De cand va detasati de nevoia pentru acele lucruri, gasiti ca
este mai usor sa le dati altora , deoarece realizati cat de putin aveti nevoie
pentru a fi satisfacuti si in pace. Sursa universala este multumita cu ea
insasi, expandandu-se constant si creand noua viata, neincercand niciodata sa
mentina creatiile pentru ea insasi, in mod egoist.


Ea le creaza si le da
drumul. Asa cum voi renuntati la nevoia egoului de a avea mai mult, voi va
unificati cu Sursa. Voi creati, atrageti catre voi si dati drumul , necerand
niciodata, ca mai mult sa vina pe calea voastra. Ca un apreciator al tuturor
lucrurilor care vi se arata, voi invatati lectii puternice . St. Francisc de
Assisi spunea :” In daruire sta ceea ce primim”. Prin permiterea abundentei de
a curge prin voi , voi va potriviti cu Sursa voastra si garantati ca aceasta
energie va continua sa curga.


6. Renuntati la identificarea voastra cu bazele realizarilor voastre.


Acesta
poate fi un concept dificil , daca credeti ca voi santeti realizarile voastre.
Dumnezeu compune toata muzica, Dumnezeu canta toate cantecele, Dumnezeu
construieste toate cladirile, Dumenzeu este sursa tuturor realizarilor voastre.
Eu pot auzi egoul vostru cum protesteaza cu voce tare. Ramaneti acordati la
aceasta idee. Totul emana din Sursa !


Voi si acea Sursa santeti una ! Voi nu
santeti acest corp si realizarile sale. Voi santeti observatorul. Observati
totul ; si firi recunoscatori pentru abilitatile pe care le-ati acumulat. Dar
dati intregul credit puterii intentiei, care v-a adus in existenta si din care
santeti o parte materializata. Cu cat mai putin dati credit realizarilor
voastre si cu cat stati mai mult conectati cu cele 7 fatete ale intentiei, cu
atat santeti mai liberi sa realizati si cu atat mai multe vi se arata.


Aceasta
se intampla cand va atasati de acele realizari si credeti ca voi singuri faceti
toate acele lucruri, ca voi parasiti pacea si gratitudinea Sursei voastre.


7. Renuntati la reputatia voastra . Reputatia voastra nu sta in voi.


Ea sta in
mintile altora. De aceea, voi nu aveti control asupra ei deloc. Daca voi
vorbiti la 30 de persoane, veti avea 30 de reputatii. Conectandu-va la
intentie, asta inseamna sa va ascultati inima si sa va conduceti voi insiva,
bazati pe ceea ce va spune acea voce interioara , despre scopul vostru aici.
Daca voi santeti preocupati de cum veti fi perceputi de catre ceilalti , atunci
va veti deconecta de la intentie si veti permite opiniilor altora sa va
ghideze. Acesta este egoul vostru la munca.


Aceasta este o iluzie care sta
intre voi si puterea intentiei. Nu puteti face nimic, decat sa va deconectati
de la sursa puterii si sa deveniti convinsi ca scopul vostru este sa dovediti
altora cat de stapan si superior santeti si sa va cheltuiti energia asteptand
sa castigati o reputatie gigantica alaturi de alte egouri.


Faceti ceea ce
faceti deoarece vocea voastra interioara este intotdeauna conectata si
recunoscatoare Sursei , deci, va directioneaza. Mentineti-va scopul,
detasati-va de rezultat si luati-va responsabilitatea pentru ceea ce rezida in
voi : caracterul vostru. Lasati ca reputatia sa fie dezbatuta de altii: nu are
nimic de a face cu voi. Sau, cum ar spune titilul unei carti:

“Ceea Ce Crezi
Despre Mine Nu Este Treaba Mea !”.


Mesaj de la Wayne W. Dyer – 18 Octombrie 2008

un film exceptional cu Wayne Dyer

http://casatreziriifilme2.blogspot.com/2010/07/schimbarea-shift_29.html


VAMA feat. Ralflo - Sarkozy versus Gypsy



Share/Bookmark

“Adevaratul Graal este in ADN – ul tau “ de la grupul Implosion al lui Dan Winter

Share/Bookmark

Mesajul Codului lui Da Vinci si al “Sange Sfant, Sfantul Graal” este destul de simplu si clar. Graalul este in Sange. Intrebarea din punct de vedere stiintific este destul de simpla- Este adevarat ? Din fericire pentru stiinta, o cale nemaipomenita de a investiga aceasta intrebare iese la lumina. Si anume, geometria electrica pura a felului in care sangele este activat. Se poate ca acest raspuns geometric – in acelasi timp – sa fie cea mai importanta intrebare a fizicii geometriei electrice? Pentru fizica – cea mai de baza chestiune (de obicei numita Sfantul Graal al fizicii) este teoria Campului Unificat. Sa unifici campurile este pentru fizica in esenta , geometria electrica a cum Electromagnetismul devine Gravitatie, (Compresia sarcinii poate sa devina direct Acceleratia sarcinii- numita gravitatie).

Pentru ca nu s-a raspuns la asemenea intrebari inseamna de obicei ca fizicienii aroganti trebuie sa ramana cu coada intre picioare daca orice copil ii intreaba “De ce un obiect cade la pamant?” Inseamna de asemenea ca atunci cand fizicienii descopera ca ADN-ul devine un superconductor si face Gauri Negre, ei trebuie sa fie umili si sa recunoasca ca nu au nici o idee ce face ADN-ul din sange de fapt – in termeni de electricitate.

Toate astea arata starea actuala a fizicii – si anume ca este pur si simplu stupida. Cum vor sa raspunda la intrebari urgente legate de supravietuire cum ar fi faptul ca modificarile genetice si clonarea secatuiesc durabilitatea si supravietuirea ADN-ului.(Cat de rusinos este felul in care oaia Dolly a imbatranit ). Sobolanii fortati sa manance soia modificata genetic au murit atat de repede ca cercetatorii au ramas fara rasuflare.

Cine sa explice cat de demente sunt aceste experimente cercetatorilor moderni?

Deci intrebarea numita Sfatul Graal in fizica – adica ce geometrie conecteaza sarcina electrica de gravitatie- poate sa fie raspunsul stiintific la ce este Sfantul Graal din sange?

Dan Winter a propus un raspuns dramatic si radical care a adus multa agitatie in lumea fizicii actuale. O intreaga grupare de fizicieni i s-au alaturat pentru a explora fizica unificarii a Raportului de Aur – testand teoria lui originala ca similaritatea reciproca bazata pe Raportul de aur este cauza electrica a gravitatii.

Deci Winter sustine ca noua fizica pentru un EKG coerent care schimba ADN-ul – si ca extazul poate fi masurat folosind raportul de aur in undele cerebrale – confirma teoria sa legata de Graal in sange.

Totul a inceput cand Dan a observat ca in geometria electrica a lui Einstein si Poincare folosita pentru a modela gravitatia, era o forma de Dodecahedron. Prima carte a lui Dan “One Crystals Dance “ de acum 30 de ani , arata ca atunci cand extinzi marginile unui dodecahedron (toate cele cinci parti cu fete) in afara obtii un icosahedron apoi un dodecahedron, apoi un icosahedron la infinit – un model teozofic antic numit Marele Labirint. Ce a vrut Winter sa arate este ca acest cuib infinit era copus din noduri cu valori x,y,z intr-un multiplu simplu al raportului de aur(1.618…)

Mai tarziu Winter a sustinut ca acesta era singurul fractal tridimensional posibil.

Einstein stia ca Colapsul Infinit era cheia conectarii electricitatii de gravitatie. In fizica este clar acum ca fractalitatea este cheia compresiei infinite. Problema a fost ca Einstein nu stia ce este un fractal.

Deci cum putea sa stie ca sarcina dintr-un fractal era solutia (colapsul undei infinte constructive) Asta este o asa revelatie pentru fizica – Winter sustine ca sarcina dintr-un fractal bazat pe raportul de aur face gravitatia – ca numerosi fizicieni (Elizabeth Rauscher, Alex K.) au acceptat provocarea.

Ei au realizat nu numai formatiunea pent Dodeca bazata pe raportul de aur – forma pe care Einstein a folosit-o pentru geometria gravitatiei – dar si structura Paladiului (si grupului Platina, Aur) sunt cheia catre fuziunea la rece. Deci avand in vedere ca acest cuib este singurul fractal 3D posibil , asta ar putea fi cheia catre Sfantul Graal al fizicii.

Cealalta parte surprinzatoare a noului Sfant Graal este cealalta teorie a lui Winter. El spune ca sarcina dintr-un fractal este nu numai singura cauza lipsa a gravitatiei dar este singurul mode eficient de a sustine si hrani ADN-ul. Asta ar putea sa redefineasca complet campul electric de succes pentru germinatia semintelor, agricultura si chiar arhitectura. (Winter a predat fizica Feng Shui pentru 12 ani) El a aratat experimente cu campuri electrice si masuratori care demonstreaza ca fractalii (sau compresia sarcinii non distructive harmonic inclusiva) a initiat germinatia.

Practic el spune ca exista un grafic – care arata ca anticul Caducceus bazat pe raportul de aur- pentru sarcina din ADN – care permite undelor de sarcina sa uneasca fazele si sa aduca comuniunea imploziva in sange.

Winter spune ca solutia pentru a incarca electric sangele este adevaratul Graal. Winter spune ca sangele devine puternic si produce gravitatie cand are oportunitatea sa produca implozie cu sarcina in prezenta extazului.

http://www.soulsofdistortion.nl/Dan%20Winter.html


sursa cevorsanustii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites