Saturday, October 30, 2010

Dan Winter - The Purpose of DNA 1/12 (Napisy PL)

Friday, October 29, 2010

Arizona Wilder on Government Mind Controlled Slaves, pt 9



Share/Bookmark

Cathy O'Brien speaks on mind control PT 1 of 2



Share/Bookmark

Mysterious Deaths of 9/11 Witnesses (MUST SEE)



Share/Bookmark

FILMUL DE WEEKEND-WATCHMEN BY ALAN MOORE

Share/Bookmark

Arizona Wilder - Bizarre Experiences of a Mind Control Slave - 1 of 6



Share/Bookmark

INIMA REGINEI MARIA

Share/Bookmark

Sergiu Nicolaescu povesteşte că a descoperit o casetă cu rămăşiţele regale, la o filmare la Bran: «Directorul muzeului a pus mâna pe inima reginei!»

29 Octombrie 2010 | Articol semnat de Andrei Balan, Andrei Comsa
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Foarte apropiată de spiritul romanesc, Regina Maria a dorit ca inima ei să se odihnească la Balcic, astăzi in Bulgaria. Insă, după pierderea Cadrilaterului (1940), caseta cu inima reginei a ajuns la Bran, unde a fost descoperită de echipa de filmare a lui Sergiu Nicolaescu.


↑Caseta de aur şi argint masiv, împodobită cu pietre preţioase, se află în centrul ansamblului dedicat inimii Reginei Maria, de la Muzeul Naţional de Istorie a României. În stânga se găseşte caseta mai mică de argint, care adăpostea, învelită în catifea, inima reginei (foto dreapta)

 Sergiu Nicolaescu (80 de ani) îşi aminteşte de ce surprize a avut parte la filmările pentru “Mihai Viteazul”, desfăşurate la Bran acum patru decenii→

←Născută pe 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, Kent (Anglia), şi plecată dintre noi pe 18 iulie 1938, Regina Maria a României, nepoata Reginei Victoria a Marii Britanii, s-a dovedit cea mai luminoasă figură a perioadei noastre regale, ca soţie a lui Ferdinand I.


Libertatea: În emisiunea “Doamne de poveste”, difuzată de postul Acasă TV, aţi menţionat o întâmplare legată de inima Reginei Maria, petrecută la Bran, la nişte filmări...Puteţi să detaliaţi?

Sergiu Nicolaescu: Din ce mi-aduc eu aminte, eram la Bran prin 1970, filmam scenele de turnir din “Mihai Viteazul”. Am vrut un plan mai amplu la unele cadre şi am văzut, chiar lângă castel, pe o stâncă, o scobitură în perete, de unde credeam eu că se putea filma mai bine de la înălţime. Aşa că mi-am trimis băieţii acolo, să pună camera.

Ce s-a întâmplat apoi?

Au început să mă strige, să vin şi eu, că au descoperit ceva în stâncă. M-am dus, normal, şi acolo am văzut un grilaj, iar în spatele lui, o scobitură adâncă. Oamenii au dat grilajul la o parte şi au scos de acolo o casetă masivă, foarte frumos lucrată, în aur şi argint. Am coborât de pe stâncă şi ne-am dus repede cu ea la directorul muzeului de la Castelul Bran, să-l întrebăm ce să facem cu caseta.

«M-a şocat cât de bine era păstrată»

V-a lămurit?

După ce i-am ară-tat-o şi i-am zis unde am găsit-o, directorul mi-a spus: “Să vezi că-i inima Reginei Maria!”. Şi m-a întrebat dacă vreau să deschidă caseta. I-am spus că nu, dar dacă el vrea să umble la ea, să umble sănătos. Aşa că a forţat încuietoarea şi a deschis caseta.

Şi ce-aţi văzut?

Înăuntru mai era o casetă, mai mică, de argint cred, care adăpostea, sub o catifea albă şi fină, chiar inima reginei. Pe mine m-a şocat cât de bine era păstrată, conservată, după atâta timp. Cred că-i făcuseră injecţii cu ceva, prea se păstrase bine...Directorul muzeului chiar a pus mâna pe inima reginei, era foarte moale, şi a vrut să mi-o dea şi mie, dar am refuzat categoric. Apoi a sunat la Securitate, au venit “băieţii”, le-a spus ce s-a întâmplat şi mai departe ei ştiu ce au făcut.


Traseul Balcic-Bran-Bucureşti

În această stâncă, de lângă Castelul Bran, a stat, aproape trei  decenii, inima Reginei MariaDin 1938 până în 1971, caseta cu inima Reginei Maria a fost plimbată prin mai multe locuri, până a ajuns la Muzeul Naţional de Istorie a României.

Cea mai mare dorinţă testamentară a Reginei Maria a fost ca inima să-i fie depusă la bisericuţa Stella Maris, la Balcic. În octombrie 1938, la trei luni de la moartea reginei, inima acesteia, aşezată într-o casetă de argint, introdusă în altă casetă, de argint aurit cu peste 300 de pietre preţioase, era depusă la Balcic. În 1940, România a pierdut Cadrilaterul, deci şi Balcicul, în favoarea Bulgariei, aşa că inima a fost adusă în bisericuţa de la Bran.

Peste un an, caseta e din nou mutată, într-un sarcofag situat pe o stâncă din apropierea Castelului Bran. Conform istoricilor, care sunt contrazişi de varianta susţinută de Sergiu Nicolaescu, comuniştii au vandalizat capela şi au spart sarcofagul cu răngile, au descoperit caseta şi au ascuns-o în casa de bani a Muzeului Castelului Bran. A stat acolo până în martie 1971, când a fost adusă la Muzeul Naţional de Istorie a României, unde se află şi astăzi.


TRANCE formation of AMERICA

Share/Bookmark


Althorp, Home of Diana, Princess of Wales



Share/Bookmark

You must conform!



Share/Bookmark

The Prisoner is free



Share/Bookmark

I am not a number!



Share/Bookmark

ALIEN AUTOPSY BY KGB



Share/Bookmark

UFO CRASH KGB - UFO CRASH RUSSIA



Share/Bookmark

UFOs creatures in ancient Greece Vol 1 by Gregory Zorzos



Share/Bookmark

Thursday, October 28, 2010

UE vrea să interzică medicamentele homeopate

Share/Bookmark


28 Octombrie 2010, ora 18:20
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Medicamentele homeopate vor fi interzise în UE (Foto simbol -  Northfoto)Oficialii Uniunii Europene le-au pus gând rău medicamentelor naturiste. Din luna aprilie, anul următor, medicamentele pe bază de plante ar putea fi interzise în statele din UE.

Începând cu data de 1 aprilie 2011, medicamentele naturiste ar putea dispărea din farmacii, iar medicilor le va fi interzis să le mai prescrie. Potrivit directivei, produsele de acest tip trebuie să treacă prin aceleaşi procedure ca şi cele farmaceutice, fără să se ţină cont dacă plantele au fost folosite fără probleme chiar şi o sută de ani.

Presa din Statele Unite, unde este o situaţie asemănătoare, scrie că marile companii sunt pe punctul de a pierde bătălia împotriva ordonanţei care interzice medicamentele pe bază de plante, fiindu-le ‘furată oamenilor şi puţina sănătate care le-a mai rămas'.


THE BRANDON COREY STORY

Share/Bookmark

IN SFIRSIT DUPA MULTE CAUTARI, POVESTEA LUI BC cel ce a filmat un ritual reptilian..NOT FOR THE FAINT OF HEART!!!


THE OBAMA DECEPTION

Share/Bookmark


Arizona Wilder on Government Mind Controlled Slaves, pt 3



Share/Bookmark

Wednesday, October 27, 2010

Illuminati ex mind control victim interview before her death



Share/Bookmark

The Mind Control Media Slaveship - MK ULTRA / Monarch Programming Puppet...



Share/Bookmark

Arizona Wilder on Government Mind Controlled Slaves, pt 1



Share/Bookmark

The Mad Magician (1954): Part 1/8



Share/Bookmark

Part 1 - The Ghost and Mrs. Muir (1947)

Tuesday, October 26, 2010

MONTAUK PROJECT

Share/Bookmark


Marjorie Cameron


Oh Mystery Babylon!

Ishtar! Ishtar! Hekate! Diana! Sophia!

She who is not nameless!

Invisible daughter of the spells!

Deep in the Mistress' garden

She unsheathes her virgin blade.

She who once was called Life

Now is called Death!



Share/Bookmark

Soldatii NU vor asculta ordinele ilegale - dedicat Armatei Romane!



Share/Bookmark

Mesaje din trecut



Share/Bookmark

Sclavia si cele 8 Cortine



Share/Bookmark

Sclavia si cele 8 Cortine



Share/Bookmark

Tripswitch - Shamanic Tea



Share/Bookmark

Propaganda Illuminati - NU asculti de ei, esti ''terorist''!

The Israeli Navy SEALs

Israel's Elite Counter-Terrorism Unit - Yamam

Microcipuri Pentru To(n)ti



Share/Bookmark

THE BEST THOR MOVIE TRAILER ON YOUTUBE

Monday, October 25, 2010

Tarkovsky - Stalker (Dream Sequence) Re-Scored by Clemens Neufeld



Share/Bookmark

La Roux - In For The Kill (Skream Dubstep Remix HQ)



Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites