Saturday, October 2, 2010

Women In Egypt Talk About Their Lives Video English Captions



Share/Bookmark

Aşa vor fi grupate statele lumii

Share/Bookmark


2 Octombrie 2010
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Noua ordine mondială plasează România în statele «de frontieră», existând riscul să fie înglobată de alte ţări, mai puternice, a informat revista Newsweek.

Celebra publicaţie Newsweek susţine, într-un amplu material publicat recent, că a venit timpul să renunţăm la multe dintre noţiunile pe care le aveam despre felul în care se organizează umanitatea.

“Peste tot în lume se vor crea alianţe globale mult mai complexe. Acolo unde, în trecut, diplomaţia definea frontierele, astăzi, istoria, rasa, etnia, religia şi cultura vor fi criteriile pe care se va baza împărţirea lumii”, susţine Newsweek.

(Apasă pe imagine pentru detalii)

“România se numără printre ţările care în viitor ar putea să lupte pentru autonomia lor împotriva zonelor de influenţă care vor să le acapareze”, afirmă, în revista Newsweek, profesorul Joel Kotkin. România se află în grupul “statelor de frontieră”, alături de Belgia, Cehia, Ungaria, Irlanda sau de Marea Britanie. La rândul ei, Moldova e plasată în zona noului Imperiu Rus. Articolul susţine că aşa-numitele “legături tribale” (în care sunt incluse rasa, etnia şi religia) sunt, în prezent, “mult mai importante decât graniţele”.

“Graniţele acestei lumi noi vor fi variabile, putând să se schimbe de-a lungul timpului”, iar “ceea ce le uneşte pe toate sunt legăturile definite de asemănările dintre ele, nu de geografie”.


Aici a fost ucis Vlad Ţepeş!

Share/Bookmark


2 Octombrie 2010 | Articol semnat de Sorin Golea
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Ultima bătălie a lui Vlad Ţepeş s-a dat între dealurile care străjuie drumul Giurgiu - Bucureşti, la ieşirea din comuna Daia. În urma cercetării mai multor informaţii din epocă, inclusiv a unei relatări a lui Ştefan cel Mare, istoricii au ajuns la concluzia că acolo a fost asasinat legendarul Dracula.

Iubitor al dreptăţii, despot sângeros sau vampir. Acestea sunt ipostazele în care este prezentat cel mai mediatizat domnitor român al tuturor timpurilor: Vlad Ţepeş, de al cărui nume este legată prima atestare a capitalei României, pe 20 septembrie 1459. Chiar şi moartea sa este învăluită în legendă, deoarece nu i-a fost găsit mormântul niciodată. Totuşi, istoricii au pus cap la cap izvoarele vremii şi au aflat locul şi modul în care a murit voievodul, precum şi unde a fost înhumat, altul decât mănăstirea Snagov, aşa cum se credea.

Libertatea vă prezintă, azi, în premieră, filmul morţii lui Dracula. Intrat în conflict cu saşii ardeleni, cu regele Ungariei, Matei Corvin - care îi era şi rudă -, Vlad a fost arestat şi închis la Buda, în 1462, chiar în momentul în care avea nevoie de ajutor din partea creştinilor în luptele pe care le ducea cu turcii. A fost eliberat în 1475, la insistenţele lui Ştefan cel Mare, domnul Moldovei. Ştefan tocmai îi bătuse pe turci la Podul Înalt şi avea nevoie de un aliat împotriva otomanilor la nordul Dunării.

Vlad Ţepeş îşi conducea oastea de pe această culme, protejat de o mică gardă de corp. Oamenii boierului trădător l-au surprins şi l-au asasinat / Grafică: Cosmin Marica

 I-a prins pe turci într-o ambuscadă

Ţepeş a fost repus în scaunul Ţării Româneşti. În 1476, turcii au atacat Muntenia pe la Giurgiu. Oştile lor, care înaintau spre Bucureşti, au fost surprinse de Ţepeş la ieşirea din comuna Daia. Aici, drumul face o bifurcaţie între trei dealuri, loc ideal pentru o ambuscadă.

Armatele reunite ale Munteniei şi Moldovei, conduse de Ţepeş, erau pe punctul de a învinge oştile turceşti, dar Vlad a fost asasinat de oamenii unuia dintre boierii săi, Basarab cel bătrân Laiotă, chiar pe dealul de unde îşi conducea trupele. Acest moment e menţionat în trei izvoare ale vremii: unul slavon, altul provenind de la un călugăr austriac şi al treilea scris chiar de domnitorul Ştefan cel Mare.

Aşa arată astăzi, văzut din faţă, dealul pe care a fost ucis Vlad Țepeş

Istoricul Dan FalcanTrupul voievodului a fost înhumat la Comana

“Din cercetarea documentelor a rezultat că Vlad Ţepeş conducea bătălia de pe deal, iar garda sa personală, formată din moldoveni trimişi de Ştefan, a fost surprinsă de un corp de oaste al boierului Laiotă.

Cei care au cercetat viaţa lui Ţepeş au ajuns la concluzia că trupul lui a fost înhumat în biserica mănăstirii Comana, care era ctitoria sa. Urmează să se facă unele cercetări arheologice pentru a localiza mormântul cu exactitate”, ne-a spus istoricul Dan Falcan.

Corpul lui Vlad Ţepeş a fost înhumat în vechea biserică a mănăstirii Comana. Biserica a fost dărâmată în secolul al XVI-lea. În curtea mănăstirii, o pancartă menţionează locul unde a fost înmormântat Țepeş

Supranumele «Drăculea» venea de la «Dragon»

Vlad Țepeş (noiembrie 1431 - decembrie 1476), denumit şi Drăculea (sau Dracula, de către străini), a domnit în Țara Românească în anii 1448, 1455-1462 şi 1476. Tatăl său, Vlad al II-lea Dracul, fusese primit în Ordinul Dragonului, o societate militaro-religioasă, ale cărei baze fuseseră puse în 1387 de Sigismund de Luxemburg, rege al Ungariei. Simbolul Ordinului era un dragon, iar scopul era apărarea creştinismului şi cruciada contra turcilor otomani. Datorită apartenenţei sale la Ordinul Dragonului, tatăl lui Vlad Țepeş era supranumit Dracul. La rândul său, Vlad va fi înnobilat în Ordinul Dragonului în 1431, la Nürnberg, de către Sigismund de Luxemburg.


DE LA DON JUAN CITIRE

Share/Bookmark

Cum scapă ruşii de stres: se îngroapă în pământ

2 Octombrie 2010, ora 15:46
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Cum să scapi de stresul cotidian? Îngroapă-te! Un grup de entuziaşti moscoviţi a găsit o soluţie ieşită din comun, dar, se pare, eficientă, pentru a scăpa de stresul care se adună peste zi. Ruşii stau îngropaţi în jur de o oră, iar atunci când ies la suprafaţă susţin că se simt mai liniştiţi şi mai relaxaţi.

Ruşii îşi îngroapă grijile, la propriu (Foto simbol - Northfoto)

Cei care preferă această metodă în detrimentul masajelor relaxante sau plimbărilor în parc spun că nu este ceva ce oricine poate să facă. Ei stau îngropaţi la 30 de centimetri sub pământ şi respiră printr-un tub subţire de cauciuc timp de aproximativ 60 de minute.

Această terapie este folosită de vracii indieni din cele mai vechi timpuri, spun adepţii metodei de relaxare. Pe de altă parte, psihologii avertizează că terapia, practicată în pădurile din apropierea Moscovei, este periculoasă, iar persoanele cu probleme emoţionale grave nu ar trebui să recurgă la acest mod de relaxare.

Afar tribe: female circumcision - Tribal Wives - BBC



Share/Bookmark

Lisa Gerrard - Laurelei - Avalon



Share/Bookmark

FILMUL DE WEEKEND-Shaka Zulu Part 1 Ep 1 of 17

FILMU

Share/Bookmark

Interviu Profesorul Lipton la Bucuresti part5



Share/Bookmark

I'M A FUCKING GENIUS! LA MULTI ANI KARMAPOLICE!









Share/Bookmark

Am vazut ca e la moda sa-ti urezi HAPPY B-DAY cind blogul implineste o anumita virsta..fixa..si mi-am zis ca n-ar fi rau sa fac si io asta.
Ei bine cybers implineste 2 anisori si ce e frumos e ca ziua asta coincide cu ziua Chinei.
Da, China, mama, limba chineza la dalles, Ileana, Ioana , Laurentiu, n so on n so forth...aul lang syne.

Acum m-am gindit sa recapitulez cam ce am vrut sa exprim io prin acest blog.
Pai in primul rind, daca tot muncesc la trezire si am avut sansa fantastica de a cunoaste maestrii autentici si am studiat si PRACTICAT timp de 30 de ani cam tot ce misca in materie de religie si miscare spirituala, am creeat KARMAPOLICE.

Karmapolice e rea, scirboasa, necrutatoare, geniala(o,da), hyperculta, bataioasa si amazoana. Karmapolice locuieste in iad si e sefa acolo, de aia nu se sperie de nimeni si nimic. Secretul ei e un bat ascutit facut din lemn de alun (ca e magic) care are la virf o chestie ascutita cu care-i impunge-n cur pe rai. Pe rauti ii doar bate la popo cu batul.

Pentru ca dragii mei mi-e scirba. MI-e scirba si nu pentru mine, ci pentru cei ce chiar cauta o linie autentica, o traditie adevarata, un maestru tru.
In Romania exista doar basini. De ce in tara asta toata lumea este/vrea sa fie maestru spiritual???? De ce daca ai studiat semidoctish o anumita religie/traditie/practica repejor tre' sa te erijezi in guru?

Mindria e boala rasei umane. e clar, dar ca la noi la nimenea. Deci karmapolice vrea sa si-i urce pe toti in cap si i-a criticat si ii va expune pe toti pesudogurusii din Rro sau care vin in Rro adusi de nemincatii si hamesitii care se gindesc sa mai roada un ciolan pe spatele unor nume consacrate(yet fake).

Al doilea motiv pentru care cybers exista este ca io am gusturi rafinate gente. Deci mi le expun ca sa va bucurati si voi de muzicile poeziile filmele si cartile citite/ascultate/vazute de mine, si astfel, as we know, sa evoluam cu totii ca arta e un lucru mare.


Si p'orma pentru ca-mi place sa ma joc.


Ce-mi doresc de ziua noastra??(plural senioral, va rog)
Cit mai putini clienti pentru KARMAPOLICE, si apoi...Si ca sa inchei imi urez..
PENTRU CA MERIT!

SECRET SPACE II (2006) Alien Invasion

Share/Bookmark

SPAŢIUL SECRET II (10.03.2009)

23:49 Posted In , , , , , , , , Edit This 2 Comments »

Invazia Extraterestră

Vă prezentăm astăzi continuarea documentarului Secret Space I (2005) - The Illuminati Conquest Of Space pe care l-am pus pe blog acum cateva luni. (click aici pentru a viziona prima parte). Pentru cei familiarizaţi cu scrierile şi conferinţele cu David Icke cele prezentate astăzi nu vor fi lucruri chiar aşa de surprinzătoare. Se aduc argumente interesante în sprijinul teoriei conform căreia suntem vizitaţi de mult timp şi deasemenea, se demonstrează infiltrarea şi influenţa extraterestră (reptiliană) existentă şi în prezent pe Pământ.
Este un documentar de excepţie ce merită vizionat 100%.

"Când cartea lui David Icke SECRETUL SUPREM, a fost publicată, oamenii chichoteau amuzaţi când li se revela faptul că extratereştrii extra- dimensionali, care puteau lua forma unor reptilieni humanoizi au avut un rol important în scrierea istoriei Pământului. Acum lucrurile nu mai sunt chiar aşa de amuzante. Noi dovezi au ieşit la iveală.
Acest nou film continuă seria Spaţiul Secret a lui Chris Everard şi investighează dacă există vreo dovadă care să susţină ideea conform căreia "zei din stele" foarte inteligenţi, cu trăsături reptiliene au vizitat Pământul.

Chris Everard descoperă înregistrări istorice ale invaziilor extraterestre de-a lungul timpurilor, până în zilele noastre. Documente medievale ne spun despre o invazie a unor fiinţe cu chip de reptile-dragon în Nisa şi Genova în anii 1600, deasemenea legendele sumeriene ale anunakilor făcute faimoase de către autorul Zechariah Sitchin şi extraordinara "reţea de navigaţie" descoperită de Erich Von Daniken pe un munte îndepărtat din Peru sunt toate contopite într-un film extraordinar.

Acest film poate fi considerat unul dintre cele mai bune investigaţii OZN. Un film făcut cu profesionalism de producătorul britanic de filme Chris Everard care ne oferă o viziune mistică şi grandioasă a cosmosului cunoscut şi necunoscut." JANIS WRIGHT - The Voice (Vocea)

SECRET SPACE 2 - PARTEA I - The Alien Invasion (Invazia Extraterestră)




SECRET SPACE 2 - Partea a II-a - Alien Moon (Luna Extraterestră)





SECRET SPACE 2 - PARTEA III-a - The Lolladoff Plate (Placa Lolladoff)




SECRET SPACE 2 - PARTEA IV-a - Reptilian Brotherhood Of The Snake (Frăţia Reptiliană a Şarpelui)




Îl puteti descarca în calitate buna, de pe siteul cu torrente ALFASCENE, cu subtitrare în limba româna.
SURSA FYMAA

Liquid Moon Lisa Gerrard & Pieter Bourke



Share/Bookmark

Lisa Gerrard - In Exile



Share/Bookmark

Lisa Gerrard -Abwoon(TATAL NOSTRU IN ARAMEICA)

A

Share/Bookmark

SHAMANIAC

Share/Bookmark


Friday, October 1, 2010

Lemon Tree part 1




un film interesant despre viata din ISrael si cum adevaru este intotdeauna undeva la mijloc

Share/Bookmark

La Familia - Pesti mici (Official Video)



Share/Bookmark

Thursday, September 30, 2010

MITAR TARABIH-Previziuni si evenimente din timpul celui de-al treilea razboi mondial

Share/Bookmark



„Cand vor incepe sa mediteze mai mult vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, deoarece cei rai vor devasta deja intregul Pamant si oamenii vor incepe sa moara in numar mare.

Apoi oamenii vor fugi din orase la tara si vor cauta muntii celor trei cruci, si acolo, inauntru, vor fi capabili sa respire si sa bea apa. Cei care vor scapa se vor salva pe ei insisi si pe familiile lor, dar nu pentru mult timp, caci o mare foamete va apare. Va exista o multime de mancare in orase si in sate, dar ea va fi otravita. Multi vor manca datorita foamei si vor muri imediat.

Cei care vor posti pana la sfarsit vor supravietui, deoarece Sfantul Duh ii va salva si ei vor fi aproape de Dumnezeu. Cel mai mare si mai manios va lupta impotriva celui mai puternic si mai furios! Cand va incepe acest oribil razboi, va fi vai si amar de armata care zboara pe cer; mai bine va fi de cei care lupta pe pamant si in apa.Cei care vor purta acest razboi vor avea oameni de stiinta care vor inventa diferite si neobisnuite ghiulele. Cand acestea vor exploda, in loc sa ucida, vor azvarli o vraja asupra tuturor acelor vieti – oameni, ostiri si vite. Aceasta vraja ii va face sa doarma si vor dormi in loc sa lupte, iar dupa aceasta isi vor reveni in simtiri.Noi nu vom lupta in acest razboi, dar altii vor da batali deasupra capetelor noastre. Oameni in flacari vor cadea din cer deasupra Pozegai [oras din Serbia].

La sfarsitul acestui razboi, doar o singura tara, inconjurata de mari mari, la fel de mare ca si Europa noastra [Australia?], va trai in pace, fara nici o problema... Deasupra acesteia nici macar o singura ghiulea nu va exploda! Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii celor trei cruci vor gasi adapost si vor fi salvati, pentru a trai dupa acea in abundenta, fericire si iubire, deoarece dupa aceea nu vor mai fi razboaie...”
Sursa: Nexus Magazin

Profeţiile lui Gupta Swami despre România

Share/Bookmark


În primăvara lui 2004, România a fost vizitată de Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din ţara sa natală, cât şi din întreaga lume.

Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu.

Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara. Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.

Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

“Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

“Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. (Nota mea: vezi aici ştirile din România care anticipează aceasta: “România se pregăteşte de război”, “Băsescu, ‘loial’ Israelului!”, “Este târâtă România în războiul altora, fără ştirea poporului?”)
Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

“Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău.

Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea.

Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.
Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

“Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă.

O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

România - pilonul noii orânduiri internaţionale

“Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma căruia vor dispărea.”
sursa danielroxin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites