Saturday, September 25, 2010

Madonna - Bedtime Story (Video)

Bedtime Stories (1994)
Today
Is the last day
That I'm using words
They've gone out
Lost their meaning
Don't function anymore

Let's get unconscious honey

Today, is the last day
That I'm using words
They've gone out, lost their meaning
Don't function anymore

Traveling, leaving logic and reason
Traveling, to the arms of unconsciousness
Traveling, leaving logic and reason
Traveling, to the arms of unconsciousness

Let's get unconscious honey
Let's get unconscious
Let's get unconscious honey
Let's get unconscious

Words are useless
Especially sentences
They don't stand for anything
How could they explain how I feel

Traveling, traveling, I'm traveling
Traveling, traveling, leaving logic and reason
Traveling, traveling, I'm gonna relax
Traveling, traveling, in the arms of unconsciousness...

Let's get unconscious honey
Let's get unconscious
Let's get unconscious honey
Let's get unconscious

And inside
We're all still wet
Longing and yearning
How can I explain how I feel?

Traveling, traveling
Traveling, traveling
Traveling, traveling, in the arms of unconsciousness

And all that you ever learned
Try to forget
I'll never explain again



Yma Sumac: Tumpa (Earthquake)



Share/Bookmark

Yma Sumac, "Ataypura" (Voice Of The Xtabay)/ Machu Picchu



Share/Bookmark

YMA SUMAC Chuncho



Share/Bookmark

Yma Sumac-GOPHER MAMBO



Share/Bookmark

The Story of Bottled Water (2010)

Friday, September 24, 2010

Codul subliminal al „Iluminaţilor” ascuns în videoclipurile MTV

Share/Bookmark


Ce se ascunde, în realitate, sub aparenţa unui „nevinovat“ videoclip „amuzant“ difuzat de MTV: mesajele secrete ale „Iluminaţilor“, sub forma unor aşa-zise „urări de Crăciun“, pline de simboluri satanice şi masonice.

Publicul larg percepe în general satanismul ca pe o noţiune confuză care desemnează, la grămadă, tot felul de ciudăţenii şi aberaţii, obiceiuri nefireşti care, toate laolaltă, conturează imaginea bolnavă a unor grupuscule antisociale perverse, dar izolate. Pentru cei atenţi şi lucizi, incidenţa din ce în ce mai mare a satanismului arată că societatea contemporană în general se prăbuşeşte spiritual şi moral, fiind din ce în ce mai mult sub influenţa răului. Este sigur că recurgerea la anumite ritualuri satanice de către unii „iniţiaţi“depăşeşte puterea de înţelegere a omului de rând, care nu percepe o ameninţare directă, concretă în aceasta. Totuşi, la o analiză atentă şi lucidă, este evident deja că personalităţile din domeniul public care promovează şi militează pentru Noua Ordine Mondială (care în realitate se referă, sub această denumire în aparenţă nevinovată, la statul unic planetar, de tip fascist, plănuit de capii „Iluminaţi“ ai Francmasoneriei mondiale) folosesc toate atuurile pe care le au şi toate mijloacele de care dispun, inclusiv ritualuri de tip satanic, care implică, după mărturii credibile care au transpărut în presă, chiar şi sacrificii umane. Toate acestea vizează punerea în practică a unui proiect mondialist din care noi, cetăţenii de rând ai acestei lumi, nu percepem decât o mică parte, fără a avea acces la imaginea de ansamblu.

Credeţi, cumva, că cei care trag semnalul de alarmă privitor la pericolele acestei „Noi Ordini Mondiale“ suferă de vreun delir paranoic, aşa cum afirmă vehement agenţii masonici din presă? Noi credem că mai degrabă au probleme psihice grave cei care, în mod dovedit, realizează aceste ritualuri satanice! Este adevărat, însă, că este greu să judecăm corect ceea ce se petrece dacă nu avem anumite noţiuni iniţiatice de bază. Astfel, puterea de judecată a publicului este pusă la grea încercare, mai ales pentru că în ultima vreme, simbolismul satanic ocult, destinat celor „care ştiu“, este din ce în ce mai prezent în vieţile noastre, deseori fiind vehiculat prin intermediul mass-media.

Videoclipul MTV

Vă propunem să analizăm împreună scenariul unui filmuleţ care a fost difuzat de postul de televiziune MTV pe 25 decembrie 2007, aparent, cu scopul de a ura un Crăciun fericit telespectatorilor. Este vorba despre un clip pervers, kitsch şi „defect“, în tonul materialelor difuzate de obicei pe MTV, care este totuşi canalul muzical de televiziune cu cea mai mare audienţă din întreaga lume. Acest videoclip are un scenariu relativ simplu: acţiunea se desfăşoară în seara de Ajun, într-o familie „creştină“ care sărbătoreşte Crăciunul conform tradiţiei. Chiar înainte de a lua masa de Crăciun, bunica pleacă la bucătărie cu nepoata sa pentru a face ultimele pregătiri şi a aduce sosul care va însoţi tradiţionalul curcan din ajun. ( În unele ţări, printre care şi SUA, există obiceiul de a servi curcan la masa de Crăciun)

În sufragerie este o atmosferă de sărbătoare. Părinţii scot şampania. Doi băieţi gemeni şi un al treilea personaj sunt aşezaţi la pian şi intonează un cântec de Crăciun. Pentru a întregi tabloul familial, ni se arată şi un câine care doarme într-un coş. Cât despre bunic, acesta trage un pui de somn într-un scaun. Bradul de Crăciun tronează în colţul camerei. Pe scurt, iată gata pregătit tabloul idilic al unei seri de Crăciun. Dintr-o dată, fetiţa, care se întoarce de la bucătărie, loveşte cu piciorul o minge – pentru a se juca cu câinele.

Mingea loveşte o lumânare, iar aceasta, căzând, dă foc cadourilor. Plăcutul tablou de la început se transformă atunci, foarte repede, într-un adevărat coşmar. Dopul de la sticla de şampanie sare şi îl loveşte brutal în frunte pe bunic. Acesta cade pe spate şi, în cădere, trage după el trofeul de vânătoare de pe perete, trofeu care ajunge apoi să-i acopere în întregime capul. Scena provoacă panică atunci când cadourile, bradul şi bunicul iau foc, rând pe rând. Tatăl smulge perdelele şi se grăbeşte către bunic pentru a stinge incendiul care s-a declanşat. Pe drum, se loveşte de fetiţă, care cade şi varsă sosiera pe rochia ei albă. Mama leşină. Bărbatul de la pian aleargă să o ajute şi încearcă să o trezească. La rândul lor, gemenii o prind de braţe pe fetiţă pentru a o ridica.

Exact în acest moment de paroxism al catastrofei, bunica revine de la bucătărie, aducând curcanul. Efect „comic“ garantat: camera de filmare ne arată scena, încremenită într-un fel de nou „tablou“, dar de data aceasta nu mai este vorba de un tablou idilic, ci de unul apocaliptic. Pe ecran apare propoziţia: „MTV vă urează un Crăciun fericit“. Chiar dacă este vorba de un „umor“ macabru, videoclipul pe care vi l-am povestit poate părea, la prima vedere, „simpatic“ şi „amuzant“, nu?

Un specialist al simbolismului ocult care îşi face publice opiniile pe internet folosind pseudonimul JustAFreeMind are o cu totul altă părere. Acest specialist în simboluri satanice consideră că sceneta, amuzantă numai pentru neavizaţi, ascunde în realitate o oribilă desfăşurare de simboluri care ţin de un ritual satanic. El demonstrează, pe baza unei argumentaţii edificatoare, că anumite persoane iniţiate în satanism din conducerea MTV au vrut să transmită un mesaj subliminal satanic, batjocorind şi blasfemiind sărbătoarea Crăciunului prin difuzarea din partea canalului de televiziune a acestor „urări“ macabre.

Demonstraţia sa, sub forma unui montaj video intitulat „MTV vă urează un Crăciun masonic, satanic, baphometic!“, postată pe pagina de internet: http://www.youtube.com/watch?v=KDhUi2rzMoE este revelatoare şi tulburătoare. Conform lui JustAFreeMind (pseudonimul poate fi tradus ca „spirit liber“ sau „pur şi simplu, o minte liberă“), atunci când ajungem să cunoaştem simbolismul şi riturile păgâne şi satanice care se practică, în conformitate cu mai multe mărturii credibile, şi în zilele noastre, descoperim în spatele acestei scenete „comice“ o blasfemie anticristică a „Iluminaţilor“.

Demonstraţia cercetătorului reia filmul secvenţă cu secvenţă pentru a descoperi cu precizie toate simbolurile. Analiza intenţionează nu numai să descifreze simbolurile oculte satanice (demonstrând prin abundenţa lor existenţa unei evidente influenţe oculte malefice şi a unor iniţiaţi în magie neagră care au regizat acest videoclip, aflându-se „în spatele“ producerii sale), ci şi să evidenţieze intenţionalitatea şi „logica“ rece aflată la originea fiecărei imagini.

Argumentele pe care vi le oferim în continuare demonstrează cu prisosinţă faptul că acest videoclip nu a fost realizat dintr-o „pură întâmplare“! Cu siguranţă, fiecare detaliu din film a fost atent analizat şi a fost realizat intenţionat în acest fel, producătorii săi cunoscând foarte clar semnificaţia simbolurilor folosite şi corelaţia lor cu sacrificiile umane care se fac în ritualurile satanice. Cumplita „coincidenţă“ a scenelor din videoclip cu anumite elemente din ritualurile satanice, „coincidenţă“care nu lasă loc nici inspiraţiei, nici hazardului, ne face să descoperim că acest videoclip a fost structurat cu un tupeu şi un cinism incredibil. Vă oferim în continuare decriptarea simbolismului ascuns al acestui videoclip.


Actul 1: Scena cu sarea
Încă din prima scenă, observăm pe masă sarea, aflată într-un vas fără capac. Puţine persoane ştiu că, aşa cum se poate citi în „Biblie“, sarea era folosită în vechime pentru sacrificii în cadrul templelor: „Toate prinoasele tale de pâine sară-le cu sare; să nu laşi jertfele tale fără sare, semnul legământului Dumnezeului tău; cu toate prinoasele tale adu Domnului Dumnezeului tău şi sare.“ (Leviticul 2,13); „Şi-I adu înaintea Domnului; preoţii să arunce asupra lor sare şi să-I înalţe ardere de tot Domnului.“ (Iezechiel 43,24)

Actul 2: Ritualul sacrificial

Trebuie să menţionăm că victimele favorite ale ritualurilor sacrificiale satanice ale „Iluminaţilor“ sunt chiar fetiţe blonde precum cea din clip. La fel ca această fetiţă, care poartă o rochie albă, tinerele fecioare care sunt sacrificate sunt mereu îmbrăcate în alb. Prezenţa „Porumbiţelor“, aceste tinere îmbrăcate în alb, în cadrul ceremoniilor anumitor societăţi secrete este o perpetuare a practicilor sacrificiale ale „Iluminaţilor“. Aici, prin urmare, încă de la începutul clipului, sarea ne indică faptul că fetiţa va fi sacrificată. La sfârşitul filmului, rochia sa albă este pătată de sos de roşii (de culoarea sângelui), la nivelul inimii, iar această le arată „cunoscătorilor“ că sacrificiul a fost realizat. Comportamentul fraţilor gemeni, care par să vrea să o susţină pe fetiţă este de o subtilă ambiguitate, ca şi alte scene din videoclip. De fapt, încearcă ei, oare, cu adevărat să o ridice? Poziţia ciudată a mâinilor acestora sugerează mai degrabă că ei o ţin prizonieră şi o împiedică să fugă. Totul depinde de modul de interpretare a lucrurilor.

De altfel, se poate remarca faptul că cei doi gemeni sunt îmbrăcaţi absolut identic, în alb şi negru. Evident, nici aceasta nu este o întâmplare. Pantalonii negri, cămaşa albă şi cravata neagră constituie ţinuta clasică de intrare în lojele masonice. Şi de fapt, de ce apar reprezentaţi aici gemenii? Simbolismul subtil al gemenilor este folosit pentru că „Iluminaţii“ îşi spun „fraţi“ şi se adresează unii altora folosind apelativul de „frate“.

Micul videoclip, care deja nu mai pare la fel de umoristic, permite, prin urmare, să decelăm o întreagă serie de detalii caracteristice unui ritual satanic, revelate prin intermediul codului secret al „Iluminaţilor“.

Actul 3: Violenţa

JustAFreeMind ne arată, astfel, că în spatele aparentei poveşti (acţiuni) din videoclip se află o altă poveste, ocultă şi macabră, întocmai ca în desenele care sunt ascunse într-un alt desen. Să analizăm acum despre secvenţa în care mama leşină. Bărbatul care cânta la pian pare că se grăbeşte să o ajute. Aşa să fie, oare? JustAFreeMind ne face să remarcăm faptul că omul este, de fapt, posedat. Încearcă el, oare, să o trezească cu adevărat, sau mai degrabă să o strângă de gât, cum indică poziţia mâinilor sale? Comportamentul lui (probabil sub pretextul comicului burlesc) este atât de violent, încât ne face să ne întrebăm dacă până la urmă nu o va omorî pe nefericita femeie. Iar cercetătorul adaugă acest detaliu zguduitor: în ritualurile satanice, acest tip de acte violente se termină cu acte de necrofilie.

Actul 4: Baphomet

Capul animalului împăiat care cade pe umerii bunicului este, de fapt, o reprezentare abilă a lui Baphomet, o altă imagine a lui Satana, sub forma unui trup de om cu cap de ţap. În Antichitate, puternicul miros specific al ţapului a condus la asocierea lui cu Satana. Acest idol demonic, Baphomet, presupus zeu antic, care în realitate este o reprezentare a lui Satana, este adorat, după mărturia marelui maestru mason Albert Pike, de cele mai înalte grade ale „Iluminaţilor“. Numai cei mai mari iniţiaţi, „păstorii turmei“, au acces la aceste „mistere“, francmasonii de grad mai mic nici măcar nu realizează că ei, în realitate, se închină lui Satana. În clipul celor de la MTV, braţul stâng al „ţapului“ ia foc, iar bunicul îşi scutură mâna în aparenţă pentru a stinge focul, dar în realitate dă impresia că aţâţă flacăra. Iată aici un simbol care trimite la un alt nume al lui Satana: Lucifer, „purtătorul de lumină“ [de la lux, lucis = lumină şi ferre = a aduce]. Simbolul flăcării este foarte puternic şi foarte mult folosit de Francmasonerie. Îl regăsim la Statuia Libertăţii, dar şi pe statuia care tronează în vârful coloanei de la Bastilia şi în simbolismul comuniştilor. Regăsim o flacără şi deasupra Podului Alma, unde a murit prinţesa Diana. Şi, evident, în ritualul flăcării Jocurilor Olimpice. Să observăm faptul că focul este un element esenţial în orice practică spirituală. Prin intermediul lui, sacrificiul poate atinge lumea zeilor. Focul nu este un simbol nefast, malefic, dar în acest context al „purtătorului flăcării“ el este un simbol masonic edificator.

Actul 5: „Ceremonia“

Să analizăm acum finalul filmuleţului, final care este, după părerea lui JustAFreeMind, cea mai importantă scenă. Aceasta reprezintă ceremonia de încoronare a „Marelui Monarh“, Anticristul. În această scenă îl vedem pe tată, îmbrăcat complet în negru, ca un preot, care tocmai a smuls draperia de culoare albă şi îi acoperă umerii bunicului/Baphomet. În tradiţie, acoperirea unui prinţ cu o pelerină albă reprezintă, de fapt, ridicarea sa la rang de rege. Nu este o întâmplare faptul că în „Evanghelie“ se menţionează că, în momentul răstignirii, lui Iisus I-a fost aşezată pe cap o coroană de spini şi pe umeri o pelerină/tunică roşie. Culoarea roşie simbolizează faptul că regele urmează să fie sacrificat.
Videoclipul ni-l arată, deci, pe Baphomet îmbrăcat cu o pelerină albă, simbol al regalităţii. Astfel este revelat obiectivul ultim al „Iluminaţilor“ şi anume instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, care va implica înscăunarea „Regelui“ lor pe tronul lumii, domnind pentru o perioadă de 1000 de ani asupra oamenilor. Această încoronare este dublată de un alt simbol foarte puternic: distrugerea prin foc a pomului de Crăciun. Pomul de Crăciun este simbolul prin excelenţă al spiritului cristic, care trăieşte încă în inimile oamenilor. Această puternică imagine simbolizează ura nepotolită a capilor „Iluminaţi“ ai satanismului împotriva lui Iisus Cristos şi a mesajului cristic de speranţă şi mântuire pentru omenire, pe care masoneria se străduieşte din răsputeri de două secole să-l pervertească şi să-l înăbuşe, prin toate mijloacele. Creştinismul însuşi ar urma să fie redus la cenuşă în momentul încoronării Anticristului.

Concluzie

Exemplul de mesaj satanic difuzat pe canalul MTV pe care vi l-am prezentat aici nu este nici pe departe singular. Codul secret al „Iluminaţilor“, masoni, incluzând simboluri satanice şi mesaje subliminale cu tentă satanică, este din ce în ce mai prezent în diferite filme, videoclipuri muzicale, dar şi în jocurile pe calculator sau în jucăriile pentru copii.

Un exemplu semnificativ este jocul interactiv Pokemon (Pocket Monster - „monştri de buzunar“), lansat în 1996 de japonezi. Numeroşi cercetători au semnalat existenţa unui cod satanic, ascuns în interiorul arcanelor din acest joc. Ei au afirmat că jocul este, în realitate, un mijloc de o abilitate diabolică pentru familiarizarea tineretului cu simbolismul satanic. Exemplu: pe coperta Pokemon Kadabra putem distinge o stea cu cinci colţuri, steaua în flăcări a lui Baphomet. Această pentagramă răsturnată simbolizează capul de ţap şi are o conotaţie malefică, satanică. Cei care vor avea ocazia de a-l vedea pe acest Pokemon vor observa pe pieptul său prezenţa a trei litere „SSS“, sub forma unor fulgere, precum acela care apare pe faţa lui Harry Potter. Cercetătorii au mai remarcat şi asemănarea posturii de pe efigia care se află pe carte cu „salutul încornorat“, salut satanic prin excelenţă.
O altă piesă-cheie din această lume stranie este personajul Mew. Analiştii sunt interesaţi în mod special de acest personaj ocult prin definiţie, căci este de negăsit, poate fi descărcat, dar nu poate fi transmis pe consolele de jocuri. Dacă scriem „MEW“ cu majuscule, putem vedea că acest nume regrupează singurele trei litere ale alfabetului care se aseamănă cu tridentul, mai precis trei litere „W“ înclinate diferit, în aşa fel încât să formeze un „E“ (rotaţie de 90º) şi un „M“ (rotaţie 180º). Or, litera nume „W“ este, în limba ebraică, cifra 6. Este şi a 23-a literă a alfabetului: 2x3 = 6. Astfel, pentru analişti nu este nicio îndoială că MEW corespunde într-un anume mod numărului 666, la fel ca şi secvenţa www care precede toate domeniile de web. Oricine are curiozitatea de a se documenta cu privire la aspectele evocate aici poate descoperi cu uşurinţă, la rândul lui, numeroase alte exemple de infiltrare a satanismului: „Harry Potter“, „Stăpânul inelelor“ etc.
În prezent, regăsim codul secret al „Iluminaţilor“ prin intermediul folosirii unui simbolism ocult satanic în aproape orice creaţie mediatică concepută pe plan internaţional. Printre cele mai recente şi intens mediatizate apariţii de acest gen se numără şi videoclipurile satanice ale lui Lady Gaga, care a primit de curând nu mai puţin de 13 nominalizări la MTV Video Music Awards. Pentru cei avizaţi, Lady Gaga este în realitate una dintre sclavele/preotesele „Iluminaţilor“. Fişa sa biografică de pe Wikipedia abundă în detalii care trădează această influenţă.
De remarcat, în trecere, faptul că Lady Gaga i-a fost prezentată reginei Marii Britanii cu ocazia unei serate caritabile. După clipul său „Just dance“ (2006), plin de simboluri satanice (ea arbora atunci un fulger luciferic pe obraz) cum ar fi, mai ales, un evident cap de ţap agăţat de perete; clipul său, „Bad Romance“, depăşeşte orice evidenţă în materie de revelaţii. De această dată, codul satanic al „Iluminaţilor“ este pus în evidenţă, multiplicând aluziile la lumea vampirilor şi a extratereştrilor reptilieni. De văzut în acest sens videoclipul explicativ de pe site-ul Dailymotion: http://www.dailymotion.com/video/xbfs2e_lady-gaga-bad-romance-d%C3%A9bunk%C3%A9_news. Astfel, în zilele noastre, răspândirea codului secret al „Iluminaţilor“ prin intermediul mass-media tinde să se generalizeze, intenţiile acestora devenind tot mai clare acelora care au urechi de auzit şi ochi de văzut. Ne confruntăm, de fapt, cu un adevărat asalt al satanismului.
Spectacolul MTV Video Music Awards 2009 a fost şi el, în întregime, un megaritual masonic ocult închinat Satanei. Sub aparenţa „spontaneităţii“ şi a „originalităţii“, în desfăşurarea întregului eveniment au fost vizibile o multitudine de simboluri şi manifestări oculte, de la ritualul de iniţiere (acceptare) în Fracmasonerie la rugăciunea colectivă adresată Satanei şi la ritualul infect de vânzare a sufletului etc.

Acest material este preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanţă, Costineşti 2010

Citiţi şi:

yogaesoteric
14 septembrie 2010


CODEX ALIMENTARIUS-PLASTICUL CARE NE DEFORMEAZA

Share/Bookmark


Plasticul care ne deformează


În timpul unei bătălii cruciale, un general a hotărât să atace, cu toate că armata sa era cu mult depăşită numeric de cea inamică. El era încrezător în victorie, dar oamenii săi erau cuprinşi de îndoială.
În drum spre câmpul de luptă s-au oprit la un altar.
După ce s-a rugat împreună cu soldaţii săi, generalul a scos o monedă şi a zis:
“- Voi arunca acum moneda. Dacă nimereşte capul vom câştiga, dacă e pajura vom pierde. Acum e momentul pentru ca destinul să ni se arate.”
Zis şi făcut. A aruncat moneda în aer. Toţi aşteptau cu nerăbdare să vadă ce le-a hotărât soarta.
A ieşit capul. Soldaţii au răsuflat uşuraţi. Plini de încredere au atacat armata inamică şi au ieşit victorioşi.
După bătălie un locotenent remarca:
“- Nimeni nu poate schimba destinul!”
“- Într-adevăr!” i-a replicat generalul şi i-a arătat locotenentului moneda.
Aceasta avea capul pe ambele părţi.

Da, sunt oameni care prin forţa lor de caracter pot mişca şi munţii dacă vor cu adevărat.
Destinul e în noi, trebuie doar să-l descoperim."

Anonim


Citiţi aici partea a treia a articolului


Într-o versiune bizară, modernă, a alegoriei fructului oprit, ne putem imagina cum industria chimică, în postura lui Lilith, îi oferă lui Adam, un măr de plastic, cu efectele stranii de mai jos:



Poate părea amuzant la prima vedere, dar din nefericire acest gen de fenomene sunt pretutindeni în jurul nostru.

În primele părţi ale acestui articol am condensat şi accentuat anumite date a căror relevanţă poate să nu fie atât de evidentă acum, dar care vor clarifica anumite aspecte, intenţii şi atitudini, dovedindu-se necesare în „periplul” pe care vi-l propun prin frământata şi strania lume a Codex-ului Alimentarius (şi nu numai). Așadar vă sugerez să nu le pierdeți din vedere, pentru că mă voi referi destul de des la aceste prime părţi şi în articole cu alte teme.

Acum, dacă vă amintiţi, în prima parte am prezentat un documentar ştiinţific realizat în 1993, „Atac asupra bărbatului”, care oferă date înfricoşătoare privind ameninţările grave la adresa SPECIEI UMANE şi care, printre altele, indirect, demonstreazăsuprapopularea planetei este un MIT [promovat şi susţinut cu diabolica intenţie de a ne învoi mai uşor cu uciderea deliberată a noastră şi a semenilor noştri, prin orice mijloace (unul dintre aceste mijloace fiind chiar acest Codex Alimentarius) - n. a.].

Ceea ce am perceput ca fiind semnificativ la acest documentar, desigur, dincolo de aspectele revelatoare pe care le conţine, a fost tonul neutru şi chiar lipsa referirilor la responsabilitatea industriei în ceea ce priveşte dezastrele ecologice cu care ne confruntăm, dezastre care, culmea tupeului, au fost mereu puse pe seama suprapopulării planetei! Ca şi cum aerul respirat şi apa folosită şi consumată de 6 miliarde de oameni ar polua planeta mai mult decât o face industria!... Probabil, la vremea aceea, în 1993, riscul de a fi trimişi în judecată era destul de proeminent pentru realizatorii documentarului şi de aceea, poate, din documentar nu transpare clar ideea că, precum comerţul pe care îl înlesneşte, industria chimică, industria în general, în toate formele ei, nu îl slujeşte pe om, ci BANUL şi contribuie la îndeplinirea planurilor malefice pe care masoneria mondială le are cu locuitorii acestei planete!

În sprijinul acestei afirmaţii, vă sugerez să vă întrebaţi: când am auzit noi vreodată de vreo mare uzină sau de vreun complex industrial, mare sau mic, care să fi fost închise din motive de poluare şi care să fi rămas închise chiar şi după ce atenţia publicului nu s-a mai concentrat asupra lor? Cred că răspunsul corect ar fi: foarte rar sau aproape deloc!

Şi iată un exemplu semnificativ şi proaspăt, de anul acesta, care a făcut valuri, şi anume decizia lui Putin de a redeschide combinatul de celuloză şi hârtie de pe lacul Baikal (închis în 2009 şi care polua de cca. 40 de ani un lac ce cuprinde aproximativ 20% din rezerva de apă potabilă a lumii: http://www.guardian.co.uk/environment/2008/nov/12/pollution-water-russia-deripaska; http://www.guardian.co.uk/world/2010/jan/20/vladimir-putin-lake-baikal-mill; și un rezumat în româneşte aici: http://moneyexpress.money.ro/articol_20265_41/baikalul_lui_deripaska.html), decizie care ne face să ne întrebăm ce interese slujeşte redeschiderea acestei fabrici, dealtfel, nerentabile economic, după afirmaţiile specialiştilor, dacă Putin s-a hotărât să îi facă această favoare proprietarului fabricii, Oleg Deripaska, în ciuda opoziţiei vehemente a ecologiştilor.

Toate ca toate, dar ceea ce, pur şi simplu, impresionează este faptul că decretul lui Putin de a redeschide acest combinat, primul lui act legislativ din 2010, a fost emis după ce Putin a făcut, în vara lui 2009, o scufundare cu un submarin în apele lacului Baikal, însoţit de câţiva savanţi, pentru a se convinge cu ochii lui cum stau lucrurile. La revenirea din lac, Putin a spus că nu a găsit nimic nelalocul lui, ci doar „mult plancton şi creaturi mici” şi a făcut, de asemenea, o afirmaţie apoteotică: „În ceea ce priveşte Baikalul, el este în stare bună. Practic, nu există poluare.” Apoi a mers la el acasă şi a emis decretul.

Ce frumos!… Cum să nu te topeşti de admiraţie când vezi cu câtă solicitudine îşi rezolvă „ei” problemele între „ei”! Adevărat zice românul: „Prietenul la nevoie se cunoaşte!”

Aşa cum vă spuneam mai demult, în cazul în care noi, oamenii obişnuiţi, vrem sa folosim diverse plante medicinale sau procedee naturale de menţinere sau de refacere a stării naturale de sănătate, nu avem voie să o facem decât după evaluări de risc costisitoare şi îndelungate, pe când „ei” este suficient să apară undeva şi să spună că un lucru este aşa cum vor ei şi nu altfel, şi gata! Ce atâtea studii şi evaluări de risc!

Mă gândesc că poate ar fi bine să îi sugereze cineva lui Putin să îşi omologheze metoda. Ar putea chiar să câştige bani serioşi de pe urma licenţelor, mai ales că foarte multe companii industriale, astăzi, după cum se va vedea şi în documentarul de mai jos, deja o aplică! Dealtfel, a devenit chiar o modă să soliciţi brevet pentru ceea ce deja există, nu-i aşa?

Pe înţelesul tuturor, metoda lui Putin, precum şi altele practicate la ora actuală în lume, mai ales în cazul giganţilor industriali, ar fi aceasta: dacă vrei să îi convingi pe alţii că undeva nu există poluare, nu trebuie decât să iei o echipă de savanţi pregătiţi să spună tot ce vrei tu să auzi şi să se audă şi să te duci la faţa locului… unde o fi locul acela. Acolo nu faci niciun fel de analize, teste, etc., nu iei niciun fel de probe, nu examinezi efectele şi impactul asupra mediului pe termen lung… Nu! Absolut deloc! Tot ce trebuie să faci este act de prezenţă şi să examinezi cu atenţie, prin observaţie pur vizualălocul, apoi, să declari calm şi relaxat că locul nu este poluat, ba chiar mişună de viaţă şi să te duci liniştit acasă la tine, eventual după ce ţi-ai încărcat taşca de bani! Nu e genial?

Iar dacă cineva îndrăzneşte să vocifereze, eventual, nişte ecologişti amărâţi, există metode foarte simple de intimidare, de genul celei următoare: „Poliţia din Irkuţk a făcut, la începutul lunii ianuarie, o razie la sediul Baikal Wave [organizaţia ecologică ce luptă pentru protejarea Lacului Baikal – n. a.] sechestrând calculatoarele organizaţiei. Oficial, descinderea s a produs ca urmare a suspiciunii că ecologiştii ar folosi soft-uri piratate [Cât de cunoscut sună metoda??? Se pare că indiferent de ţară, există anumite metode de intimidare care probabil sunt deja „omologate” ca fiind eficiente, altfel de ce le-ar mai folosi? – n. a.]. „Încearcă să ne paralizeze“, spune însă Marina Rihvanova, convinsă că poliţiştii vor să o împiedice să organizeze proteste la adresa redeschiderii combinatului. Indiferent de motivele deciziei lui Putin, reluarea activităţii la Baikalsk – adică reluarea deversării apei poluate în lac – reprezintă un precedent foarte periculos, o lovitură de proporţii adusă mişcării ecologiste.”

Şi uite aşa, se redeschide o sursă de poluare gravă. Mai ţineţi minte ce spunea Dr. Theo Colburn în documentarul precedent despre fabricile de hârtie? Dacă nu, vă sugerez să revedeţi documentarul, pentru că merită!

Şi ne mai întrebăm de ce dispar bărbaţii…

În fond, dacă ar fi să ne gândim bine, cum a apărut această aşa-numită viaţă modernă? Păi, simplu: anumiţi oportunişti pricepuţi au intuit beneficiile financiare imense pe care le poate aduce lor faptul de a-i convinge pe oameniau nevoie de o mulţime de lucruri care, de fapt, le sunt perfect inutile, astfel încât să se creeze o cerere imensă de bunuri de consum de care nu avem cu adevărat nevoie, şi s-au pus pe treabă! De aceea avem plastic, detergenţi, pesticide, OMG-uri, aditivi industriali şi alimentari, medicamente de sinteză, fluor, mercur, aluminiu şi cupru în apa de băut etc., cu toate consecinţele cumplite de rigoare, pe care numai noi le suportăm. Ei bine, dacă vă amintiţi, documentarul Atac asupra bărbatului, realizat în 1993, spunea că abia peste 10, 15 sau 20 de ani de la momentul realizării acelor cercetări se vor vedea clar consecinţele acestei vieţi moderne asupra omului, şi mai ales, asupra omului, ca specie.

Documentarul de mai jos, Bărbatul… pe cale de dispariţie, realizat în anul 2008, deci la aproximativ 15 ani de la realizarea documentaruluiAtac asupra bărbatului, aduce noi dovezi şi noi date privind situaţia SPECIEI UMANE la nivel planetar, şi demonstrează că ceea ce în 1993 părea a fi doar excesul de zel al unor alarmişti, a devenit acum o realitate cumplită, vizibilă pretutindeni, chiar la o cercetare superficială a problemei.

Puteţi viziona mai jos acest documentar Bărbatul… pe cale de dispariţie şi dacă filmul anterior nu v-a îngheţat sângele în vene, acesta sigur o va face!










Ei bine, iată ce fac „ei” cu noi şi cu planeta noastră! Filmul este grozav, dar există ceva în el, ca şi în celălalt documentar, ce nu reuşesc deloc să cred şi anume faptul că toată această problemă ar fi, chipurile, doar o consecinţă NEINTENŢIONATĂ a revoluţiei chimice! Voi chiar credeţi aceasta?

Dacă e să luăm în considerare fraza de final, care în loc să evidenţieze faptul că se pot lua măsuri spre binele consumatorilor, dar nu se iau (la urma urmei, din moment ce există posibilitatea creării plasticului fără bisfenol A, ftalaţi, nonil fenol şi alţi aditivi, ar trebui ca imediat să trecem la aceasta) se încearcă să se îndrepte atenţia spre o pretinsă selecţie „naturală”! Să fie oare, într-adevăr, naturală?? Poate vor să spună provocată!!!
Vă spun sincer că refuz să accept ideeanimeni nu ştia ce se va petrece. Studiind toate datele la care am avut acces, convingerea mea personală este că aceste lucruri se ştiau de mult şi că totul a fost şi este făcut cu intenţie şi mână criminală! Dealtfel, toate datele se corelează şi cu ceea ce am aflat din mai multe surse, de exemplu că, în armata americană sunt mereu căutate, special chiar, persoane cu studii superioare, foarte inteligente, sănătoase şi echilibrate psihic. Acesta este un lucru extrem de bizar pentru mine. De ce neapărat cei mai deştepţi şi titraţi? De ce ar vrea cineva care are doctoratul în vreun domeniu să meargă să ucidă oameni, sub pretextul patriotismului (care mai degrabă sună a legea talionului), pretext cu care poporul american este cumplit îndoctrinat? Şi totuşi se cunosc multe astfel de persoane! Accesând următorul link: http://www.army.mil/-news/2010/09/13/45085-obama-honor-911-victims-by-staying-true-to-us-values/index.html?ref=home-headline-link0 - puteți găsi multe mărturii pe această temă.

Dar care ar fi valorile americane despre care se vorbește în acest articol?

WASHINGTON, Sept. 11, 2010 - President Barack Obama this morning paid tribute to the 184 people who died in the terrorist attack on the Pentagon nine years ago today, saying America honors their sacrifice by holding firm to the nation's ideals of unity and tolerance.”

Traducere :

WASHINGTON, 11 Sept. 2010 – Preşedintele Barack Obama şi-a adus omagiul celor 184 de oameni [aţi observat? „oameni”, nu persoane… suntem oameni numai atunci când această denumire foloseşte scopurilor lor! – n. a.] care au murit în atacul terorist asupra Pentagonului cu nouă ani în urmă, în această zi, spunând că America le cinsteşte sacrificiul rămânând neclintită în idealurile naţiunii de unitate şi toleranţă.”

Toleranţă?!? Care toleranţă? Au îndrăzneala să vorbească de toleranţă în condiţiile în care, conform acestor statistici din 2007, la fiecare 9,2 zile exista un număr de victime în Irak şi Afganistan egal cu cel din urma evenimentelor de la 11 Septembrie. Și ei vorbesc de toleranţă? Un ofiţer american încerca, la un moment dat, să mă convingă că viziunea mea privind faptul că problemele irakienilor şi afganilor, etc., sunt numai ale lor şi trebuie lăsaţi să şi le rezolve singuri este greşită şi îmi mărturisea că nu îi place lumea în care trăiesc, deoarece, chipurile, atunci când o ţară se află în nevoie trebuie ajutată din exterior! Şi omul acela chiar credea ce spunea! Sau juca foarte bine teatru! În orice caz, impresia mea a fost că el chiar credea că este un cavaler al dreptăţii care ajută la instaurarea păcii, liniştii, ordinii şi prosperităţii pe pământ. Când l-am întrebat cum rezistă la vederea atâtor atrocităţi, mi-a spus că încă dinainte de a ajunge la locul unde sunt repartizaţi, ei îşi „pun armurile mentale şi emoţionale” [referindu-se la asumarea unei atitudini de împietrire la nivel mintal şi emoţional – n. a.] şi fac faţă fără probleme… Wow! Un veteran american spunea cu ironie, referindu-se la faptul că soldaţii americani din Irak şi Afganistan nu au voie să primească de acasă pachete ce conţin carne de porc: „Putem să le invadăm ţara, să îi ucidem, dar nu putem să le încălcăm religia!...” Un alt veteran povestea că se simte atât de vinovat, încât face donaţii serioase la fundaţiile americane ce activează în Afganistan, pentru ajutorarea copiilor afgani! Ce amabil din partea lor!… Aspectele acestea, pur şi simplu, sunt şocante! În loc să le dea bani, n-ar fi mai normal să stea acasă la ei, în ţara lor şi să nu le mai omoare părinţii? Cu atât mai mult cu cât ei de pace şi părinţi iubitori au nevoie ca să crească cu minţile şi sufletele întregi, şi nu de bani! Apoi, nici nu este sigur că acei bani chiar ajung vreodată la copiii afgani!

Putem, de asemenea, să comparăm şi aceste statistici din 2010! Încă se mai plâng că războiul este costisitor, atât în vieţi umane, cât şi în bani. În cazul acesta de ce mai faceţi război, oameni buni? Cine vă pune? Este în mare parte alegerea voastră! Proastă, dar vă aparţine!!! Şi va trebui să răspundeţi pentru alegerea voastră la momentul potrivit, într-un fel pe care niciun ban nu îl va putea răscumpăra!

Pentru mine este clar că bărbaţii sunt cu adevărat vizaţi, aşa cum sunt şi femeile fertile… de aici, toate aceste propagande despre contracepţie, control demografic şi eugenie [Teorie care preconizează ameliorarea populaţiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinţilor, sterilizare, interzicerea procreării, etc, folosită de rasişti şi fascişti; eugenetică. – DEX].

Thomas Ferguson, de la Biroul Problemelor de Populaţie al Departamentului de stat SUA spunea, cândva:

There is a single theme behind all our work–we must reduce population levels. Either governments do it our way, through nice clean methods, or they will get the kinds of mess that we have in El Salvador, or in Iran or in Beirut. Population is a political problem. Once population is out of control, it requires authoritarian government, even fascism, to reduce it….” “Our program in El Salvador didn’t work. The infrastructure was not there to support it. There were just too goddamned many people…. To really reduce population, quickly, you have to pull all the males into the fighting and you have to kill significant numbers of fertile age females… The quickest way to reduce population is through famine, like in Africa, or through disease like the Black Death…”

Traducere :

Există o singură temă în spatele întregii noastre munci – trebuie să reducem populaţia. Guvernele ori fac cum vrem noi, prin metode agreabile şi curate, ori se vor alege cu genul de mizerie (!) pe care o avem în El Salvador [este ţara cea mai mică, dar şi cea mai dens populată din America Centrală – n. a.], sau în Iran, sau Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia scapă de sub control, este nevoie de o cârmuire autoritară, chiar fascism, pentru a o reduce...”. „Programul nostru din El Salvador nu a funcţionat. Nu exista infrastructura care să îl susţină. Erau prea … mulţi oameni… Pentru a reduce cu adevărat populaţia, rapid, trebuie să îi târăşti pe toţi bărbaţii la război şi, apoi, trebuie să ucizi un număr semnificativ de femei aflate la vârsta concepţiei… Cel mai rapid mod de a reduce populaţia este prin foamete, precum în Africa, sau prin boli precum Moartea Neagră…” (sublinierile mele)

Şi oamenii aceştia spun că se ocupă de problemele populaţiei! Într-adevăr, populaţia este o problemă care le face probleme… probabil de aceea au numit biroul „problemelor de populaţie” [affair, în engleză, înseamnă şi problemă, chestiune, etc – n. a.]

Iată cu cât dispreț ne privesc „ei” (a se vedea filmul Idiocraţie (Idiocracy); iată ceea ce, chipurile, vor ei să evite!).

Trebuie să precizez că mă opresc şi insist asupra acestor aspecte, am făcut, fac şi voi mai face toate aceste referiri la depopularea planetei, suprapopulare, reducerea populaţiei, etc., pentru că acesta este principiul primar al Codexului Alimentarius, OBIECTIVUL SĂU PRINCIPAL! Şi dacă nu aş face decât să prezint, simplu, nişte standarde şi să le comentez, ar fi poate mai greu de înţeles de ce aceste reguli de alimentaţie cumplite chiar sunt date împotriva şi în pofida noastră şi ne vor ucide cu siguranţă, în număr mare, dacă nu îi oprim!!! Toţi aceşti oameni şi modul lor de gândire s-au aflat şi se află la originea sau chiar în spatele Codex-ului Alimentarius etc. şi de aceea Organizaţia Naţiunilor Unite, Codex-ul Alimentarius, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, UNICEF-ul [există unele dovezi care arată că vaccinurile furnizate de UNICEF în Nigeria contra poliomielitei conţineau substanţe ce afectează sistemul reproducător, deci se încearcă sterilizarea copiilor sub masca bunăvoinţei! Nu am timp să traduc acum, dar voi face referiri viitoare la aceste articole. http://socioecohistory.wordpress.com/2009/08/19/flashback-unicef-nigerian-polio-vaccine-contaminated-with-sterilizing-agents-scientist-finds/, http://www.wiseupjournal.com/?p=69], Organizaţia Mondială a Comerţului, etc, au această politică de reducere a populaţiei...

Dr. Henry Kissinger spunea şi el alături de „fraţii” săi:

Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries”.

Traducere :

Depopularea ar trebuie să fie cea mai înaltă prioritate a politicii externe faţă de Lumea A Treia, deoarece economia americană va necesita cantităţi mari, crescânde, de minerale din străinătate, în special din ţările în dezvoltare.”

Se pare că printre primii care au avansat idei privind eugenia, s-a aflat şi Malthus (ce nume straniu – în demonologie, Malthus este un conte al urâţilor, care comandă 26 de legiuni de urâţi), dacă nu cumva a fost chiar primul. În 1798, în al său Eseu asupra principiului populaţiei, scria:

"It does not, however, seem impossible that by an attention to breed, a certain degree of improvement, similar to that among animals, might take place among men. Whether intellect could be communicated may be a matter of doubt: but size, strength, beauty, complexion, and perhaps even longevity are in a degree transmissible… As the human race could not be improved in this way, without condemning all the bad specimens to celibacy, it is not probable, that an attention to breed should ever become general."

Traducere :

Nu pare, totuşi, să fie imposibil ca, prin atenţie acordată rasei, un anumit grad de îmbunătăţire, asemănătoare celei de la animale, să poată apărea la oameni. Faptul că inteligenţa poate fi transmisă este, încă, îndoielnic, dar statura, puterea, frumuseţea, tenul şi, probabil, chiar longevitatea, sunt, într-o anumită măsură, transmisibile… Cum rasa umană nu a putut fi îmbunătăţită în acest fel, nu este probabil că o atenţie acordată rasei ar putea deveni vreodată generală, fără a condamna specimenele defecte la celibat.” (sublinierile mele)

În 1984, Dr. Arne Schiotz, Directorul fundaţiei de conservare a mediului World Wildlife, îi dădea dreptate lui Malthus:

Malthus has been vindicated; reality is finally catching up with Malthus. The Third World is overpopulated, it’s an economic mess, and there’s no way they could get out of it with this fast-growing population. Our philosophy is: back to the village.”

Traducere :

Malthus a fost răzbunat; realitatea îl ajunge din urmă pe Malthus. Lumea a treia este suprapopulată, este o harababură economică şi nu putem scăpa din ea în nici un fel cu această populaţie care creşte rapid. Filosofia noastră este: înapoi la sat.”

Alexander King şi Bertrand Schneider, fondatorul şi respectiv secretarul Clubului de la Roma (The Club of Rome, din care face parte şi Mugur Isărescu din 1993 – care este şi singurul român membru al Comisiei Trilaterale, după cum se afirmă aici: http://www.badpolitics.ro/clubul-de-la-roma/) - spuneau pe faţă, în 1991, în lucrarea Prima revoluţie globală (The First Global Revolution, pg. 104-105):

In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill…. But in designating them as the enemy, we fall into the trap of mistaking symptoms for causes. All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behavior that they can be overcome. THE REAL ENEMY, THEN, IS HUMANITY ITSELF.”

Traducere :

În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-am gândit că poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa de apă, foametea şi altele asemenea ar fi potrivite… Dar desemnându-le pe ele ca duşmani, am căzut în capcana de a lua simptomele drept cauze. Toate aceste pericole sunt provocate de intervenţia umană şi pot fi depăşite numai schimbând atitudinile şi comportamentul. ADEVĂRATUL INAMIC, ATUNCI, ESTE ÎNSĂŞI OMENIREA.” (sublinierile mele)

Ted Turner, om de media şi, chipurile, mare filantrop american, într-un interviu acordat revistei Audubon [am senzaţia că mai toate fundaţiile sau organizaţiile mai proeminente ce „luptă” pentru protecţia şi conservarea mediului, sunt susţinute de masonerie, cu atât mai mult cu cât, mai toate promovează idei de ură la adresa omului şi a omenirii, vehiculând mitul suprapopulării şi încurajând ideile de reducere a populaţiei sau de depopulare a planetei, sub pretextul interesului faţă de mediu şi al iubirii faţă de animale… numai că niciun iubitor de animale adevărat nu urăşte oamenii!„Ei” se „iubesc” de fapt doar pe ei înşişi şi caută să-și împlinească cu orice preț dorinţa stranie, lacomă, satanică, de a rămâne singuri pe pământ, de a conserva mediul numai pentru ei! – n. a.], declara:

A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.”

Traducere :

O populaţie mondială totală de 250-300 de milioane de oameni, o scădere cu 95% a nivelelor actuale, ar fi ideală.”

Dealtfel, se spune că nu a fost mulţumit cu cele zece porunci primite de la Dumnezeu şi a conceput el alte zece „iniţiative”, numite Cele Zece Iniţiative Benevole (The Ten Voluntary Initiatives), în sprijinul politicii ONU de reducere a populaţiei:

1. I promise to have love and respect for the planet earth and living things thereon, especially my fellow species--humankind.
2. I promise to treat all persons everywhere with dignity, respect, and friendliness.
3. I promise to have no more than two children, or no more than my nation suggests.
4. I promise to use my best efforts to save what is left of our natural world in its untouched state and to restore damaged or destroyed areas where practical.
5. I pledge to use as little nonrenewable resources as possible.
6. I pledge to use as little toxic chemicals, pesticides, and other poisons as possible and to work for their reduction by others.
7. I promise to contribute to those less fortunate than myself, to help them become self-sufficient and enjoy the benefits of a decent life, including clean air and water, adequate food and health care, housing, education, and individual rights.
8. I reject the use of force, in particular military force, and back United Nations arbitration of international disputes.
9. I support the total elimination of all nuclear, chemical, and biological weapons of mass destruction.
10. I support the United Nations and its efforts to collectively improve the conditions of the planet
.”

Traducere :

1. Promit să am iubire şi respect pentru planeta pământ şi creaturile ei, în special, pentru specia mea soră – omenirea.
(comentariu: vă rog să observaţi că spune „să am iubire şi respect” – unde? în buzunar? la bancă? – şi nu „să iubesc şi să respect”, ceea ce ar implica o stare reală… apoi, această expresie, „specia mea soră”, sună cel puţin bizar! cum adică? o fi vreun extraterestru?... vreun reptilian, poate!)
2. Promit să tratez toate persoanele de pretutindeni cu demnitate, respect şi prietenie.
(comentariu: aici pune în practică directă una dintre legile manipulării, şi anume Legea Reciprocităţii: „dacă cineva ne dă ceva ce ni se pare valoros, simţim nevoia să dăm ceva în schimb. Aceasta nu înseamnă că întoarcem imediat gestul sau cadoul respectiv, ci înseamnă că ne simţim OBLIGAŢI să ne revanşăm (semnificativ este faptul ca în multe limbi cuvântul «obligat» este echivalentul lui «mulţumesc»”. Acum ţinând cont de faptul că aceste „iniţiative” sunt asumate cu scopul declarat de a susţine ONU şi interesele ei, afirmând că promite aceste lucruri, le pretinde, subtil şi insidios, de la ceilalţi, cu alte cuvinte: eu sunt prietenos cu tine, tu trebuie să fii mult mai prietenos şi să îmi mulţumeşti pentru respectul şi prietenia pe care, eu, un asemenea om de seamă şi bogat ţi le ofer, făcând exact ceea ce îţi cer şi supunându-te mie, acceptând tot ceea ce spun şi ce fac.)
3. Promit să nu am mai mult de doi copii, sau nu mai mult decât îmi sugerează ţara mea.
(comentariu: după ce a pregătit terenul folosind Legea Reciprocităţii, vine şi îţi dă instrucţiunile: dacă vrei să îmi mulţumeşti aşa cum prietenia mea te obligă, iată ce ai de făcut!... În plus, prin exemplu pe care îl dă angajându-se să facă sau să nu facă anumite lucruri, îi obligă şi mai mult pe cei cărora li se adresează, spunând: vezi ce fac eu? tu de ce nu faci la fel? eu te respect şi sunt prietenos cu tine… dacă tu mă respecţi, fă ca mine!.. aici intrând încă două legi ale manipulării şi anume Legea Conformismului şi cea a Asocierii. Cât despre partea cu „nu mai mult decât îmi sugerează ţara mea” e cumplită și se potriveşte perfect ideilor de eugenie ale masoneriei mondiale)
4. Promit să fac toate eforturile pentru a salva ce a mai rămas intact din lumea noastră şi să refac zonele afectate sau distruse, acolo unde este practic.
(comentariu: aici intervine Legea Vinovăţiei, cu o serie de nuanţe subtile, destul de pervers formulate. El spune: „să fac toate eforturile pentru a salva ce a mai rămas… intact”, adică, induce mai multe idei într-una: 1. lumea este distrusă, 2. lumea este distrusă în mare parte, 3. lumea este distrusă în mare parte şi doar o parte a rămas intactă, 4. anumite zone sunt afectate şi distruse, 5. sunt afectate şi distruse atât de tare că necesită refacere, 6. sunt distruse atât de tare, încât nu mereu este practic (pentru cine?) să se încerce refacerea lor. Apoi urmează ideeile: 1. tu ai de-a face cu acest lucru, 2. ai de-a face direct cu acest lucru, 3. trebuie să te simţi, automat, vinovat de „răul” pe care tu l-ai făcut şi îl faci lumii, 4. ai putea foarte bine să te auto-distrugi pentru că, oricum, nu îţi mai poţi răscumpăra păcatele.)
5. Promit să folosesc cât mai puţine resurse neregenerabile posibil.
(comentariu: aici, după cum se pare, se repetă legile manipulării menţionate mai sus, şi anume, Legea Reciprocităţii, a Conformismului şi cea a Asocierii (eu, care ţi-am oferit prietenia mea şi respectul meu, fac această promisiune, deci şi tu , dacă mă respecţi, trebuie sa faci ca mine şi să ai cât mai multă grijă de resursele neregenerabile, de care eu şi „fraţii” mei vom avea nevoie atunci când populaţia acestei planete va fi mult mai mică, aşa cum intenţionăm. Şi se repetă şi Legea Vinovăţiei: se folosesc resurse neregenerabile pentru tine şi semenii tăi cei mulţi, voi, „mâncătorii nefolositori”, resurse care se vor consuma complet într-o zi, iar pentru aceasta tu eşti vinovat, tu consumi, deci tu trebuie să foloseşti şi să consumi cât mai puţin şi ai putea foarte bine să te auto-distrugi pentru că, oricum, faptul că tu consumi aceste resurse preţioase pentru „noi” este de neiertat.)
6. Promit să folosesc cât mai puţine chimicale toxice, pesticide şi alte otrăvuri, posibil, şi să lucrez pentru ca şi alţii să le reducă.
(comentariu: idem ca mai sus, plus că aceasta este foarte amuzantă, putând să însemne orice… nu cred că el personal foloseşte chimicale toxice, pesticide şi alte otrăvuri. În mod sigur, are servitori şi angajaţi care le folosesc pentru el, deci afirmaţia, d.p.d.v. juridic şi moral este egală cu zero! Cât despre munca lui de a-i face şi pe alţii să le reducă, cred că se referă mai mult la faptul că se străduieşte să contribuie la depopularea planetei, decât că pledează pentru un mediu mai curat.)
7. Promit să contribui… pentru cei mai puţin norocoşi decât mine, să îi ajut să devină independenţi şi să se bucure de beneficiile unei vieţi decente, inclusiv are şi apă curate, hrană şi îngrijiri medicale corespunzătoare, adăpost, educaţie şi drepturi individuale.
(comentariu: pe lângă legile menţionate mai sus, „contribute” (a contribui) sună destul de ambiguu şi mă refer la faptul că, dacă ne uităm la câteva dintre donaţiile pe care le-a făcut - http://edition.cnn.com/US/9709/18/turner.gift/, http://specials.slate.com/slate60/donors/robert-edward-ted-turner/, http://newsbusters.org/node/8243 - între 1996 şi 2006 (datele mai recente arată că în continuare merge pe aceleaşi ) aceste donaţii uriaşe sunt făcute unor organizaţii care, după toate aparenţele, nu se ocupă cu adevărat de oamenii săraci, ci promovează o politică de reducere a populaţiei! Mai mult, după cum se afirmă aici http://www.meehanreports.com/billionaire.html, banii pe care îi donează sunt, în realitate, pentru restrângerea populaţiei. Dealtfel, atunci când fundaţia sa, United Nations Foundation, (care după cum se poate vedea aici http://www.unfoundation.org/global-issues/women-and-population/, promovează „stabilizarea populaţiei”), a anunţat primele sale donaţii, a inclus una şi pentru controlul populaţiei în Filipine, Honduras şi Liban, donând şi 300.000 USD pentru a influenţa acoperirea în presă a poveştilor despre suprapopulare.)
8. Resping folosirea forţei, în special a forţei militare, şi susţin arbitrajul ONU pentru disputele internaţionale.
(comentariu: respinge folosirea forţei!... Sigur că o respinge, din moment de Legea Reciprocităţii funcţionează mult mai bine. Apoi, aceasta afirmaţie pare a fi o aplicare a Legii Coerenţei, (când o persoană anunţă luarea unei poziţii, el va tinde să apere acea poziţie, indiferent cât de corectă sau greşită este ea). Cât despre susţinerea arbitrajului ONU, nu este decât susţinerea statului mondial masonic, fascist, care va face ca toate ţările, aşa cum le ştim acum, să îşi piardă pentru totdeauna suveranitatea, această situaţie începând, deja, să îşi scoată la iveală capul urât prin intermediul noilor reglementări care se urmăresc, după cum se poate vedea şi aici: http://saccsiv.wordpress.com/category/angela-merkel/ )
9. Susţin eliminarea totală a tuturor armelor nucleare, chimice şi biologice de distrugere în masă.
(comentariu: aici, iarăşi, este vorba despre Legea Coerenţei, în plus, vedeţi cumva să menţioneze ale cui arme? Spune cumva „de la nivel mondial”, „ale SUA, Iranului, Irakului, etc.” sau altceva de genul acesta? Nu! Deci ce susţine el, de fapt, sardonic şi pervers, este „eliminarea totală a tuturor armelor nucleare, chimice şi biologice de distrugere în masă” ale inamicilor, fie că sunt ei ai SUA, ai masoneriei, ai lui, în orice caz, nicidecum la armele care lui îi pot sluji la intimidare şi impunerea forţei acolo unde o doreşte el şi „fraţii” lui!)
10. Susţin ONU şi eforturile sale de a îmbunătăţi în comun circumstanţele planetare.”
(comentariu: iarăşi ambiguitate, iarăşi Legea Coerenţei şi în plus, sintagmele „în comun” şi „circumstanţele planetare” sunt evident îndreptate spre statul mondial masonic, fascist. „În comun”, adică la nivel global, iar „circumstanţele planetare” se referă, evident, la suprapopularea planetei. Dacă nu era aşa, ar fi fost mai specific în afirmaţii. Ce îl supără pe el? Suprapopularea planetei!)

Poate că ar mai fi fost şi alte lucruri, mai inteligente, de adăugat la cele spuse, dar sunt suficiente şi aşa pentru a determina INTENŢIA crimei (dacă vă amintiţi, în partea a doua a articolului, vorbeam despre aspectele care identifică o crimă). De aceea cred că, de fapt, toată această problemă a plasticului este una creatăşi încă intenţionat! – şi nicidecum răsărită din neant. Ba mai mult, încurajată sistematic de volumul de aditivi industriali nepermis de mare şi de nivelele lor în plastic, permise și susținute de către Codex Alimentarius!

Ceea ce, personal, consider că este cumplit şi uluitor în acelaşi timp este faptul că se încalcă cu nonşalanţă nu numai drepturile elementare ale omului, ci şi acest Principiu Preventiv, despre care se vorbeşte în documentar, principiu care, după cum am mai arătat deja când am vorbit despre aflatoxină este încălcat flagrant şi constant şi de către Codex Alimentarius. Şi nu numai în privinţa aflatoxinei.

Dar despre acest subiect vom vorbi data viitoare.

(va urma)
sursa yogaesoteric.net

the tunnel



Share/Bookmark

Mărturia impresionantă a unei scriitoare occidentale despre întâlnirea cu marea yoghină şi înţeleaptă Ma Ananda Moy

Share/Bookmark

MA ANANDA MOY s-a născut la 30 aprilie 1896, în India. În timpul naşterii, mama ei nu a simţit niciun fel de durere, iar ea s-a născut fără să plângă. De altfel, se spune că nu a plâns niciodată decât de fericire, ceea ce a făcut să fie numită Ma Ananda (Cea Plină de Beatitudine). În 1918 s-a dedicat definitiv căii ascezei şi până în 1926 a urmat cu perseverenţă practica spirituală, dobândind succesul în toate tehnicile spirituale descrise în scrierile tradiţionale. În această perioadă s-a hrănit cu doar trei boabe de grâu pe zi şi a petrecut luni întregi în retragere totală. Din decembrie 1926, Ma a început să călătorească în întreaga Indie. A dus viaţa pelerinilor hinduşi şi a respectat tradiţia de a nu rămâne mai mult de câteva zile în acelaşi loc. Primea pe oricine îi căuta ajutorul: tineri sau bătrâni, bogaţi sau săraci, hinduşi sau străini. În prezenţa ei, contradicţiile religioase se dizolvau de la sine. Indiferent de interlocutorul său, musulman sau hindus, occidental sau oriental, găsea modalitatea ca acesta să-i înţeleagă mesajul şi să se îndrepte cu mai multă aspiraţie către DUMNEZEU. Ea considera că acela care a primit nepreţuitul dar de a se naşte sub formă umană trebuie să-şi consacre toate forţele unui singur scop, acela de a se uni cu DUMNEZEU. „Pot să vă spun că ceea ce sunt acum am fost întotdeauna, încă de la prima mea naştere. Un simplu voal separă omul obişnuit de propriul său Sine, iar acest voal se «uzează» progresiv printr-o SADHANA sinceră şi constantă.“ Ma Ananda Moy şi-a încheiat în 1982 această existenţă dăruită în întregime Voinţei Divine şi sprijinirii fiinţelor care aspirau să evolueze spiritual.

Vă oferim în continuare unele fragmente din cartea Întâlnind beatitudinea de Melita Maschmann

„Era spre seară când noi – în jur de 15 oameni se adunaseră împreună cu mine – am fost conduşi spre grădina de pe acoperişul ASHRAM-ului lui Ma Ananda Moyi. Când Ma a apărut, nu am mai avut timp să decid dacă este împotriva ideilor mele să îngenunchez în faţa unei fiinţe umane. „Ceva“ m-a forţat să îngenunchez. Nu poate fi exprimat în cuvinte ceea ce am simţit în minutele imediat următoare. Pot să exprim acest lucru doar prin imagini. Să spunem ceva de genul acesta: imaginaţi-vă un copac (un fag frumos) care se apropie încet de voi. Ce vi se va întâmpla? „Sunt nebun?“, vă veţi întreba, „sau visez?“. În sfârşit va trebui să recunoaşteţi că aţi intrat într-o dimensiune a realităţii care vă este complet nefamiliară. Ei bine, aceasta a fost exact situaţia mea.

Din câte ştim, este natura copacului să fie înrădăcinat într-un anumit loc. După gândirea occidentală, natura umană este determinată de faptul că omul are un ego. Am văzut brusc în faţa mea o persoană căreia nu i-am simţit niciun ego şi doar din această cauză nu era mai puţin, ci mai mult decât oricare altă persoană pe care am cunoscut-o în viaţa mea.
Ma Ananda Moyi era considerată pe atunci ca fiind cel mai important sfânt din India. Numele său înseamnă: „mama care este cuprinsă de beatitudine“. Ma are suprapersonalitatea care ne vorbeşte atunci când stăm lângă un ocean sau la poalele unui munte. Dar ce anume ne spune?

Timp de aproximativ zece minute, Ma a păşit încet în susul şi în josul zonei înguste a grădinii de pe acoperiş. Din când în când, stătea liniştită şi privea cerul. Părea să nu fie conştientă de noi. Norii serii se reflectau în ochii ei. Ceea ce am văzut atunci a fost dincolo de sfera raţionalităţii: norii, pădurile, piscurile Himalayei erau cuprinse în privirea sa, ca şi când erau acasă. Luna, care se reflecta într-un iaz făcut de ploi, devenea micuţă şi palidă. Dar ochii lui Ma reflectau cerul, cum numai oceanul îl reflectă; ca pe o soră, pe acelaşi rang în ordinea creaţiei...

Mai târziu, s-a aşezat pe un pat şi a vorbit cu oamenii. Partea străină, uimitoare a existenţei ei pălea, dar nu dispărea complet, nici măcar o clipă. Putem doar să încercăm să o uităm, dar nu vom reuşi. Atunci, acolo între perne, stătea o femeie într-un sari alb – i-aş fi dat cincizeci de ani – care menţinea o conversaţie vie, în acelaşi timp plăcută şi puternică. Din când în când, era adânc absorbită de gânduri, izbucnea brusc într-un râs care uneori semăna cu o furtună, ochii ei sclipeau cu o încântare prietenoasă în timp ce glumea cu ceilalţi.“
“Ma stă în postură de meditaţie. Îi văd doar faţa dintr-o parte. Atitudinea ei exprimă un calm stăpânit. Nu se mişcă de mult timp. Brusc, îşi întoarce capul spre mine şi ochii noştri se întâlnesc. Privirea ei se focalizează asupra mea ca razele unui reflector. Bărbatul care stătea în spatele meu mi-a spus mai târziu, „M-am uitat la ceas pentru că mi s-a părut o eternitate. Cred că a durat cam cinci minute“.
Ceea ce se întâmplă acolo, pentru mine nu este calculat în funcţie de timp, ci are o calitate pe care am trăit-o mereu, încă din copilărie: este ceva dincolo de timp. Fără a clipi, privirea lui Ma se concentrează asupra mea, penetrantă, strălucind ca marea lumină senină a soarelui seara. Pacea ei mi se transmite şi mie. Simt că s-au deschis anumite uşi. O rază puternică de lumină pură îmi pătrunde în inimă.

Ma se uită brusc în altă parte şi în acelaşi timp glumeşte despre o fată care, cu o faţă îndârjită, înnoadă un sac. Am observat întotdeauna că tranziţia de la cea mai mare intensitate spirituală la banalitate se realizează la Ma în câteva secunde.
Trebuie să fiu atentă, altfel momentele preţioase se topesc în trivialitate, fără nicio tranziţie. Cred că ştiu de ce această tranziţie este fără pauză. Pentru noi momentul de iluminare, de contact cu sufletul, este rar şi preţios. Ma trăieşte tot timpul în atmosfera sufletului sau a luminii. Pentru ea este ceva natural, cum este şi viaţa de zi cu zi pentru noi. Dar nu trăieşte în două lumi, una a luminii şi cealaltă a materialităţii noastre: cele două sunt unite inseparabil.

Mai este ceva de adăugat: sentimentul de supranatural din privirea lui Ma din acea după-amiază. Ceea ce mi-a transmis nu părea a fi provenit din inima ei umană, ci dintr-un centru de putere dincolo de ea; se foloseşte de această inimă doar pentru a tranzita, ca transformator. Îşi asumă acolo o calitate pentru care receptorii noştri sunt pregătiţi.

Bineînţeles, incidentul a fost extrem de subtil. Această transformare a sufletului într-un „suflet transmisibil“ care are loc în interiorul lui Ma este o creaţie a dragostei, aşa cum este propria sa viaţă. Lumina pe care o primeşte, ne-o transmite nouă, adaptând-o puterii noastre de înţelegere, pentru că ceea ce-şi doreşte nu este altceva decât „iluminarea“ noastră: acesta este scopul vieţii sale.”

„După câteva tururi în jurul verandei, Ma merge şi se aşează din nou pe un scaun, jos în faţa uşii camerei sale. Cei trei bătrâni încă o mai aşteaptă să vorbească cu ei. Vorbeşte dintr-o dată brusc cu entuziasm şi cu mare pasiune. Într-o pauză, reuşesc să întreb pe cineva ce a spus. Şi acesta este răspunsul: Ma s-a întors spre cel mai în vârstă dintre ei şi l-a întrebat: “Cum ţi-ai trăit viaţa, Pitaji? Fiecare răsuflare când nu ne gândim la DUMNEZEU, este irosită. Avem o şansă incredibilă că ne-am născut ca fiinţe umane. Ne putem apropia de DUMNEZEU pentru că suntem fiinţe umane“. Şi celor care stăteau în jurul ei: “Întrebaţi-vă ce faceţi cu timpul vostru. Uităm atât de uşor că nici o zi nu poate fi chemată înapoi. Se sting fără ca noi să observăm. Brusc, suntem bătrâni şi prea obosiţi să mai depunem eforturi. DUMNEZEU nu este munca noastră la bătrâneţe, când nu avem nimic altceva de făcut; El este munca vieţii noastre şi trebuie să ne folosim toată energia pentru aceasta. Cine nu a început, să înceapă astăzi. Acum, imediat“. Se uită încet în jur. Brusc se ridică şi dispare în camera ei.“

yogaesoteric
17 august 2010


El Ser de Metepec (criatura extraña) [CC]



Share/Bookmark

Thursday, September 23, 2010

ADEVARATA ISTORIE A DACIEI

TERCER MILENIO - P.1 Aterriza OVNI en Cd. de México 2000



Share/Bookmark

Extraña explosión en el Sol (CENSURADA) - Fernando Correa



Share/Bookmark

P.2/4 (Evidencia) Rayo de luz en pirámide de KUKULKAN - Fernando Correa

Misterul piramidei lui Kukulcan

Share/Bookmark


Într-o zi ploioasă de vineri, 24 iulie 2009, nişte turişti care vizitau complexul mayaş Chichen Itza din peninsula Yucatan au fost martorii unui eveniment misterios şi extraordinar.


Hector Siliezar împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice se aflau în timpul unei vacanţe la Cancun, Mexic, atunci când au pornit să viziteze faimosul complex Chichen Itza.


În jurul orei 14, tatăl le-a făcut fetiţelor trei fotografii în faţa piramidei Kukulcan cu camera digitală a telefonului celular. Când s-a uitat imediat după aceea la imagini a fost surprins să constate că celularul înregistrase în ultima poză, o rază de energie luminoasă destul de mare şi clară care ieşea din vârful piramidei.



El i-a arătat soţiei fenomenul captat în imagine şi amândoi au fost foarte uimiţi deoarece ei nu văzuseră acea rază de energie cu ochii liberi. Foarte entuziasmat Hector a început să arate şi altor turişti care vizitau atunci Chichen Itza descoperirea.


Una dintre persoanele căruia domnul Siliezar i-a arătat fotografia s-a nimerit a fi un binecunoscut prezentator TV şi actor mexican pe nume Rene Franco. Acesta i-a arătat fotografia ghidului turistic care a afirmat: „imagini din acestea sunt rare, dar am mai întâlnit”.


Raza de energie care iese din vârful piramidei Kukulcan este autentică
Jose Jaime Maussan este un jurnalist mexican şi unul dintre cei mai importanţi ufologi din ţara sa. Împreună cu Fernando Correa, acesta prezintă emisiunea radio şi TV „Marile mistere ale mileniului treizeci”, care a început să fie difuzată în anul 2004 pe Canal Cuatro de Televisa, având audienţă mare chiar de la început.


În octombrie 2009, Jaime Maussan a participat la o prezentare în California, Los Angeles, iar la sfârşitul conferinţei a luat la cunoştinţă de această fotografie a piramidei Kukulcan.


Timp de mai multe luni echipa emisiunii „Misterele mileniului treizeci” a investigat autenticitatea misterioasei imagini a luminii care iese din vârful piramidei Kukulcan.


Renee Franco l-a invitat pe Jaime Maussan în cadrul emisiunii sale „Es de noche y ya llegue!” (Este seară şi am sosit!) unde a recunoscut autenticitatea celor declarate de Hector Siliezar Hernandez.


Datele găsite în memoria telefonului celular cu privire la fotografie confirmă din punct de vedere geografic, topografic, după oră şi dată afirmaţiile familiei Siliezar. Fotografia a fost evaluată de Giuseppe Garofalo şi Guillermo Anaya, doi experţi în analiza imaginii din Italia şi Mexic. Ambii au ajuns la concluzia că materialul este autentic, fără trucaje.


Se ştie că peninsula Yucatan este un loc în care apar des declaraţii asupra fenomenelor OZN. Există multe mărturii ale acestor apariţii şi se urmăreşte crearea unei legături între aşa-zisele fiinţe extraterestre care vin din spaţiu şi misterioasa civilizaţie Maya.


Oare mayaşii chiar comunicau cu extratereştrii folosindu-se în acest scop de temple cum este piramida Kukulcan pentru a emite semnale în spaţiu? Unele voci afirmă că această piramidă magnifică este un acumulator de energie universală, care în ultimul timp a început să se reactiveze.


Puteţi urmări filmuleţele aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Vwp5dZvONP4&videos=72ve41K9vzg
http://www.youtube.com/watch?v=GIicGtDG1vY&videos=X-o9fZbSp7s
http://www.youtube.com/watch?v=FLl03TVjC_o&videos=uLmaKGG9XHw
http://www.youtube.com/watch?v=uH5ect-tIBY&videos=OH4IA-whteI


Discoteca se amana



Share/Bookmark

INELUL LUI SOLOMON ACUM SI PENTRU TINE

Share/Bookmark


Stiinta veche a talismanelor a supravietuit in Orientul Apropiat, iar in Israel, mai precis in Ierusalim exista citiva initiati care lucreaza aceste inele nu numai manual ci si spiritual.

Persoana noastra de contact(care a dorit sa ramina anonima)se trage dintr-un lung sir de argintari initiati in tainele Kabbalei, a fauririi de amulete in timp ce recita rugaciuni, si a studiului Bibliei.

Ei creeaza aceste talismane individual, calculind conform numelui de botez, paragraful din Biblie care protejeaza clientul, ii arata calea in viata si este scutul sau in orice moment al vietii, punindu-l in rezonanta cu ingerul pazitor.

DACA ACESTE INELE NU SINT LUCRATE SI SPIRITUAL NU AU NICI O VALOARE.


Acum puteti comanda un inel care sa aiba paragraful dvs personal, sau un inel cu numele ascuns al lui Dumnezeu care este cea mai buna protectie impotriva magiei negre, a atacurilor psihice si a ghinioanelor.

Din momentul primirii comenzii, noi vom transmite in Ierusalim persoanei initiate cu care sintem in contact comanda, si in maximum 10 zile inelul PERSONALIZAT in urma lucrarii spirituale va ajunge in miinile dvs.
Pretul sau incluzind atit manopera cit si efectuarea imputernicirii spirituale este de 78 euro.
Comenzile se pot face pe adresa ringsolomon@gmail.com, unde puteti trimite si detaliile dvs personalizate.

O alta optiune este de a ne spune ce problema aveti iar noi va vom recomanda pasajul din Biblie folosit de sute de ani conform stiintelor esoterice din Orientul Apropiat, pentru a va rezolva problema respectiva. Acesta va fi inscris pe inelul dvs personalizat, impreuna cu numele de botez.

sursa inelulsolomon.blogspot.com

COVORUL



Share/Bookmark

Fantasia 1940 - The Sorcerer's Apprentice



Share/Bookmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites