Wednesday, July 28, 2010

Indianul care nu a mai mâncat de 70 de ani, ascuns de armată şi chinuit

Share/Bookmark


28 Iulie 2010 | Articol semnat de Alina Vlad
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Prahlad Jani, 83 de ani, nu a mai mâncat şi nu a mai băut nimic de  70 de ani. Medicii se chinuie de ani buni să afle secretul ascetului  hindusMii de turişti veniţi în India special pentru a- l vedea pe Prahlad Jani, yoghinul de 83 de ani despre care se spune că nu a mâncat şi nu a băut nimic de 70 de ani, au avut surpriza să constate că bătrânul nu se mai află în peştera lui din oraşul Gujarat.

Presa indiană a pornit o adevărată anchetă pentru a afla unde a dispărut bătrânul yoghin care a uimit lumea datorită abilităţilor sale de a sta nemâncat şi fără să bea lichide timp de şapte decenii.

După ce a fost testat la un spital din Gujarat de o echipă formată din zeci de medici, care au confirmat că bătrânul e într-adevăr un miracol şi nu un impostor, Ministerul indian al Apărării s-a arătat tot mai interesat de “secretele” ascetului.

Analizele medicale au evidenţiat faptul că Prahlad e sănătos tun deşi nu se hrăneşte decât spiritual, prin meditaţie, iar Institutul indian de Apărare ar fi în spatele “răpirii” yoghinului, care, potrivit unor surse, ar avea sângele plin de “celule ale nemuririi” - al căror nume ştiinţific nu a fost făcut public de medici. Conform presei locale, Prahlad Jani ar fi într-o locaţie militară secretă, unde este chinuit cu diverse teste fizice şi analize medicale extrem de complicate.

În urmă cu patru luni, yoghinul a fost monitorizat timp de două  săptămâni într-un spital. Medicii şi-au dat seama că Prahlad nu e un  impostor

Citeşte şi: Incredibil! De 70 de ani nu mai bea şi nu mai mănâncă nimic

Japonezii trăiesc cel mai mult

În vreme ce ascetul hindus e bine- mersi la vârsta de 83 de ani, privându-se de apă şi mâncare, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a informat că japonezele sunt cele mai longevive, cu o speranţă de viaţă de 86,3 ani. Topul, diferenţiat pe sexe, arată aşa:

Femei
Locul 1: Japonia - 86,3 ani
Locul 2: Hong Kong - 86,1 ani
Locul 3: Franţa - 84,5 ani
Locul 4: Elveţia - 84,4 ani
Bărbaţi
Locul 1: Qatar - 81 de ani
Locul 2: Hong Kong - 79,8 ani
Locul 3: Elveţia şi Islanda - 79,7 ani
Locul 4: Japonia - 79 de ani


Tuesday, July 27, 2010

Karunesh - A JOURNEY TO INDIA

Karunesh - Punjab



Share/Bookmark

KARUNESH NATIVE RITUALS



Share/Bookmark

Pădurea Hoia-Baciu, de lângă Cluj - centrul fenomenelor paranormale (VIDEO)

Share/Bookmark


Pădurea  Hoia-Baciu, de lângă Cluj - centrul fenomenelor paranormale (VIDEO)
Comentarii (6)

Pădurea Hoia-Baciu, de lângă Cluj, a devenit, în timp, centrul fenomenelor paranormale. Multă cerneală a curs pe marginea subiectului, la fel cum mulţi curioşi au străbătut această presupus poartă între lumi. Unii dintre ei susţin şi acum cu tărie că au avut parte de experienţe inexplicabile.

Vara anului 1968. Un turist pătrunde în pădure ca să caute lemne pentru un foc de tabără. Atenţia îi este atrasă brusc de un obiect rotund şi lucios care se plimba, deasupra sa, pe cer, fără să scoată un sunet. Straniul aparat zburător accelerează, dintr-o dată, într-o direcţie uşor oblică şi dispare. Urmărindu-l prin vizorul aparatului foto, bărbatul reuşeşte să-l surprindă în trei cadre. Fotografiile ajung la Florin Gheorghiţă, care spune că sunt autentice.

"S-a prezentat la Bucureşti, la nivelul cel mai important al conducerii statului imaginile de acolo şi cu o imagine al unui obiect similar obţinut în California", a declarat Florin Gheorghiţă.

Sunt publicate de o agenţie de ştiri românească. De acolo, prezentate Congresului International

de Ozenologie din Acapulco, în 1977. Şi aşa ajung în toate cărţile şi revistele din lumea întreagă, făcând din România comunistă posesoarea celor mai clare imagini cu OZN-uri.

Ele produc o adevărată isterie şi fac ca oameni precum Florin Gheorghiţă, de profesie inginer, să îşi dedice viaţa adunării dovezilor.

"Într-adevăr, acolo sunt fenomene cu totul deosebite, pe care însă aparatura cea mai fină cu care au venit fizicienii respectivi nu înregistra nimic deosebit", a spus Florin Gheorghiţă.

Nu a aşteptat mult şi dovezile au început să apară. S-au făcut poze nu doar cu obiectul zburător, ci chiar şi cu cei care ar fi coborât din el.

"Un grup de fiinţe invizibile, şase la număr, se vedeau numai contururile picioarelor şi ale trupului. Se aflau în zona respectivă", susţine Florin Gheorghiţă.

Pentru unii localnici, povestea OZN-ului din pădurea Hoia-Baciu e doar un mit. Maria

şi Nicolae Sucanu locuiesc lângă ea. Au şi o explicatie logică pentru toate fenomenele aşa-zis paranormale.

"În pădure sunt lemne, cum se zice strâmbe şi fără umbră, dar asta oriunde este, nu numai aici", spune Maria.

"Alţii spun că a fost un cioban cu oile pe un deal, că s-a trezit pe alt deal, alţii că au pierdut oile. În pădure mă duc din 61. Mergeam de două ori, de trei ori pe zi până în vârful dealului şi-apoi. Dar mie nu mi-o picat nimica. Nicio mândră frumoasă", spune Nicolae, soţul femeii.

Cum cea mai bună metodă este verificarea, am mers si noi în pădurea Hoia-Baciu. Localnicii spun că centrul fenomenelor paranormale din pădurea Hoia-Baciu este chiar aici, în această poiană. Aşa că dacă ne va fi dat să trăim vreo experienţă, cu siguranţă suntem în locul potrivit.

Zeci de ani au trecut pe aici vânători, turişti, oficialităţi, preoţi, cercetători, copii, persoane care ar avea capacitate paranormală sau simpli curioşi. Mulţi au spus că după ce treci pragul straniei păduri, te năpădesc senzaţii care-ţi dau fiori. Acelaşi lucru l-am păţi şi noi, poate şi din cauza povesţilor auzite...

Dar la miezul nopţii, după două ore de aşteptare, nu este nimic pe cer. Nici măcar stelele. Poate că doar unora le este dat să trăiască aşa ceva.

Observator


Tibetan Buddhist Chanting - Shar Gan-Ri Ma

Kodo( 鼓童 ) O-Daiko part 1 (HD)



Share/Bookmark

Flow of the Sword (Last Samurai & Yoshida Brothers)

Japanese Music: Song of the Wind (Kaze no Uta)

KODO - Heartbeat Video 2007



Share/Bookmark

ZA ONDEKOZA Demon Drummers

KARMAPA TEACHINGS

Share/Bookmark

2010 Saga Dawa Day Teaching Video with Live English translation.

Location: Gyuto Monastery, Dharmasala, India
Date/Time: 05/28/2010, 11:30 pm IST
English Translator: Ringu Tulku Rinpoche

Click here to view on your iPhone/iPad


Monday, July 26, 2010

Buddhist Chanting - Nothing But Everything (Japanese)



Share/Bookmark

O ipoteza tragica – triumful mondial al Statului magic.

Share/Bookmark

Razboiul impotriva romanilor, a omenirii si a lui Dumnezeu prin intermediul Televiziunii. Ilie Badescu in NOOLOGIA



O ipoteza tragica – triumful mondial al Statului magic

“Vizionarea TV, prin caracteristicile sale, ii determina pe oameni sa se raporteze la televiziune ca la o instanta de ordin religios. Nu numai metaforic vorbind, televiziunea instituie in societatea mediatica o realitate asimilabila templului din religiile idolatre. Fantasme fabricate si refabricate de masinaria infernala a imagologiei televizualului razbat direct in subconstiinta omului, lipsindu-l de controlul elementar asupra propriilor sale dorinte si reprezentari, blocandu-i accesul la exercitarea liberului arbitru. Plonjand cu voluptate in mediul de imagini si de fantasme generate continuu de ecranul televizorului, omul intra fara sa stie in cea mai umilitoare robie, in robia mintii.

Efectul mediei audio-video este unul de tip magic dat fiind faptul ca dupa numai doua minute de la instalarea in fata televizorului creste fantastic emisia undelor alfa, ale pasivitatii, starii semi-hipnotice, reveriei si teledependentei etc. Activitatile de tip beta ale cortexului se diminuiaza spre pragul zero, facultatea selectiva inceteaza sa se mai manifeste, functiile axiologice sunt brusc suspendate, insul este deposedat de orice initiativa psiho-morala, se comporta ca si cum ar fi dirijat de “altcineva”, ca in starile de somnambulism.

De aceea, expunerea la televizor induce stari psihice pe care le putem incadra in familia starilor alterate de constiinta (starile de natura hipnotica, visele, decuplarea spatio-temporala si senzoriala, halucinatiile etc).

Un ins care petrece circa 3-6 ore in fata televizualului si crede nu in realitatea lucrului ci in imaginea lui, pe care i-o furnizeaza prelucrarea (deconstructia) televizuala, este vrajit, confiscat mental si simtual de fantasmele televizuale, astfel ca aproape nu-si mai apartine.

Potrivit cercetarilor in domeniu, imagologia televizuala se substituie religiei instituind un tip special de idolatrie prin care triumfa in lume cultura nihilista si domnia “statului magic”, cele doua mari fatete ale erei globalizarii.

Unele carti ca cele ale lui McLuhan (tradusa si in romaneste: “Mass-media sau mediul invizibil”, 1997), dar si aceea a lui Jerry Mander (”Four Arguments for the Elimination of the Television”, 1978) si a lui Janne M. Healy, “Endangered Mind”, 1990) se inscriu si ele intr-o atare serie mondiala de avertismente severe asupra marilor primejdii aduse de generalizarea mediului televizual de existenta.

“Omul acesta nou” pare a fi cu adevarat purtatorul unor terifiante mutatii, a caror nota dominanta este negativul omului creat Dumnezeu, este chiar “antiomul”, cum il caracterizeaza un istoric si filosof crestin. Televiziunea si mediul creat de aceasta se incadreaza in configuratia culturii nihiliste ale carei trasaturi definitorii sunt:

- Dumnezeu a fost ucis in sufletul celui care-o impartaseste, in mediul acestei culturi;

- actul televizual a inlocuit actul religios;

- tainele au fost substituite de mistere;

- lumea TV ajunge a fi perceputa ca lume exemplara a existentei plenare ceea ce-i atesta caracterul idolatru;

- omul liber in fata lumii si a lui Dumnezeu lasa locul tipului teledependent, un straniu mutant, pe care faza postnihilista il etaleaza la o scara si intr-o proportie mondiala.

“Ce aduce nou mediul cultural contemporan, noul stil de viata fata de societatea traditionala si se reflecta in mod amplificat in mesajul lumii TV si in experienta acesteia? Raspunsul nu este greu de gasit in contextul cercetarilor privind problemele de atentie si invatare.

Concluzia la care se poate ajunge este ca germenul disolutiv pentru viata si sanatatea mentala a tinerilor noilor generatii il constituie, in modul cel mai probabil, cultura sau experienta nihilista” (citat din mss), iar aceasta cultura a nihilismului capata proportii planetare gratie efectului de umbrela informationala globala pe care-l induce mass-media in frunte cu televiziunea.

Umbrela televizuala capata doua expresii:

a) controlul fluxului mental prin mecanisme de tip ideologic, instaurand in lume idolatria ideologiilor;

b) controlul mental prin narcoza constiintei ca efect al manipularii simtuale a omului, gratie fantasmelor si imaginarului televizual.

Cele doua totalitarisme – ideologic si magic – induc doua formule de stat totalitar, iar acestea sunt amandoua expresii ale culturii nihilismului.

Stiinta intre cultura nihilismului si cultura credintei

Televiziunea afecteaza deopotriva activitatea corticala a creierului si puterea sufleteasca a indivizilor care aleg sa traiasca intr-un mediu televizual de existenta. Conditia umana este grav afectata, televizualul modifica oscilatiile undelor creierului, pana la diminuarea spre zero a undelor beta, adica a suportului energetic al activismului cerebral, al proceselor de gandire, analiza si decizie: in cercetarile intreprinse de sotii Emery ori in cele ale lui Krugman, s-a ajuns la concluzia ca, “odata ce televizorul este pornit, undele creierului incetinesc pana cand undele alfa si delta devin preponderente. Cu cat televizorul sta mai mult timp aprins, cu atat sunt mai lente undele cerebrale”.

In al doilea rand, potrivit concluziilor si masuratorilor unor mari savanti americani, neuropsihologi in special, televiziunea si intreaga cultura legata de televizual creaza mediul de aparitie a unor anomalii neurologice in ceea ce priveste emisfera stanga a creierului, a carei activitate pare a fi masiv inhibata pe toata durata privirii televizorului. Aparitia acestei anomalii neurologice in timpul privitului la TV si anume inhibarea activitatii emisferei stangi a creierului, care-si reduce extrem de mult activitatea, induce o radicala diminuare a capacitatilor critice, a creativitatii, a raspunsului si deci a reactivitatii cortexului la stimulii primiti pe cale televizuala.

Cat de adanc sunt sesizate lucrurile acestea de catre Pr. Dionisie de la Muntele Atos: “E o intelepciune mare, nu sunt lucruri mici toate chestiunile, toate inlesnirile astea, dar vezi ca le intrebuinteaza oamenii spre daramarea lor, le intrebuinteaza oamenii spre a se departa de Dumnezeu. Astia pe care i-a luminat Dumnezeu si au descoperit atatea inlesniri, niciodata nu zic: “Ia uite, Dumnezeu mi-a ajutat si am descoperit cutare lucru”. Nu! “Eu, eu!”. Eh!… Si atunci nu este mai mare primejdie la fiecare dintre noi ca atunci cand ai egoismul in tine. Adica, daca ai egoism, de-acum te pui in locul lui Dumnezeu, nu te smeresti “ca eu sunt praf si cenusa”, ci: “Eu am descoperit, eu am facut”. Nu zici: “Multumim Domnului, m-a luminat harul Sfantului Duh, m-a luminat Dumnezeu care pretutindenea si in tot locul si in tot momentul e cu noi si am descoperit asta”. Nu, niciodata! Vezi? Egoismul! De aceea omenirea merge departata de harul Sfantului Duh.

Mandria e cea mai primejdioasa patima. Toate patimile, toate pacatele, se iarta foarte lesne, si te imbratiseaza Dumnezeu si te duce in imparatia Cerului. insa, la imparatia Cerului sub nici un motiv nu poti inainta cu inaltarea mintii, cu mandria. Ispititorul, satana cel mare, e foarte destept si stie lucrul asta. De aceea seamana in omenire inaltarea mintii si tulburarea, adica mandria, ca sa nu poata inainta omul la imparatia Cerurilor. Caci Sfintele Scripturi asa spun, ca, din bunatatea Lui, Dumnezeu vrea ca acolo unde a fost imparatia satanei atat de infricosat si mare, care pe urma a cazut din cauza mandriei, acolo sa completeze locurile acelea cu sufletele bunilor crestini si ale calugarilor care s-au aflat la Dumnezeu. Dar acolo nu poti ajunge daca ai inaltarea mintii, sub nici un motiv! Doar cu smerita cugetare poti ajunge acolo! De aceea, ispititorul instaleaza in sufletul copilului, de mic, inaltarea mintii, mandria, lucru care zicem ca nu-i nimic, si de fapt acela-i cel mai daunator, cel mai primejdios pentru mantuirea sufletelor noastre”.

Iata, dar, ca televizorul rupe intelectul de inima, amputeaza functia sufleteasca, il arunca pe om in externalitatea lumii, in cele desarte, de la mandrie (auto-admirare) pana la betia simturilor, totul este plonjare totala in lumea aceasta, uitare de cer si de Dumnezeu si incredintare in cele de pe pamant. Nimic din ceea ce tine de extratemporalitate, de alocalismul noosic al fiintei profunde, nu mai razbate in manifestarile cele obisnuite ale omului. Lucrul cel mai grav este ca toate acestea revin in campul de constiinta al omului astfel amputat in forma degradata a “religiei televizualului”, in fapt o para-religie, o grava, primejdioasa idolatrie care arunca omul in robia magicului, provocand cea mai tragica decuplare ontologica a omului, decuplarea din raportul cu adevaratul Dumnezeu si deci cu adevarata Biserica.

Lumea TV este o “casa a zeilor”, ceea ce arata indeajuns ca lumea este supusa unei masive “revrajiri prin televizionare”. Intr-o atare lume intoarsa pe dos, “televizorul devine templu” si “temei al unei alte sanctificari”, televiziunea castiga un adevarat monopol pe piata miturilor si fantasmelor omului modern, ceea ce reprezinta intr-adevar pilonul terific al edificarii statului magic in lumea revrajita.

Amputarea memoriei sacre Viata inseninata si pacificata si lumea linistita sunt roadele darului, ale Harului, ele decurg din caracterul gratiat sau daruit al existentei, consecinta a creatiei. Aici este locul in care se interpune televiziunea: ea promite liniste, armonie, vindecare, inseninare si pacificare, bucurie si beatitudine. Tragica minciuna. O noua problema survine in raport cu un astfel de unghi al abordarii problematicii omului si a societatilor in lumina teoriei substituirii lucrarii harului printr-o putere mincinoasa, cum este televiziunea, si anume aceea a caracterului rascumparator, tamaduitor, al memoriei sociale sau colective, esential pentru o stiinta a societatii.

Televiziunea modifica memoria, obtureaza canalul amintirii de Dumnezeu, ceea ce conduce la cea mai grava maladie ontologica a omului ca specie. Dar mai presus de toate, aceasta amputare este o tragica deviere a stiintei, care devine astfel albia unei canalizari nihiliste.

Memoria sau “aducerea aminte de Dumnezeu” a fost la inceput “simpla si omogena”, ne spune Sf. Grigorie Sinaitul. “Principiul si cauza gandurilor inseamna, dupa incalcarea poruncilor, distrugerea memoriei simple si omogene. Devenind complicata si schimbacioasa, din simpla si omogena cum era, ea a pierdut amintirea lui Dumnezeu si puterea ei a fost distrusa. Remediul pentru a scapa aceasta memorie primordiala de memoria primejdioasa si pacatoasa a gandurilor este revenirea la simplitatea initiala…

Marele remediu pentru vindecarea memoriei este perseverenta si neclintita aducere aminte a lui Dumnezeu prin rugaciune”. Or cultura televiziunii compromite, blocheaza tocmai aceasta amintire, caci la toate necazurile si spaimele omului propune o evadare in lumea cutiei de sticla. Adevarata vindecare presupune “dezactualizarea vietii robite de memoria primejdioasa si pacatoasa a gandurilor” si, deci, disponibilizarea pentru energii sau lucrari duhovnicesti. Aceasta este calea dreptei trairi si catre dreapta randuiala. Aici se interpune cu putere deviatoare televiziunea: ea promite ceea ce numai Dumnezeu ne poate da. Orice dezactualizare a vietii robite de neputinte si de patimi este implicit o actualizare a darului si deci a latentelor sufletesti. Aceasta presupune tocmai situarea in orizontul “bucuriei si al veseliei in suflet”.

“Iubitorule de Dumnezeu, fii foarte atent! Atunci cand te indeletnicesti cu munca si vezi o lumina sau un foc, inlauntrul tau sau in exterior, sau asa-zisa imagine a lui Hristos, a ingerilor sau a sfintilor, nu o primi, esti in primejdie, si poti sa suferi din cauza ei. Nu-i da voie spiritului sa nascoceasca astfel de imagini! Toate aceste nascociri exterioare nepotrivite au ca efect ratacirea sufletului. Adevaratul principiu al rugaciunii este caldura inimii, care arde patimile, care naste bucuria si veselia in suflet, care supune inima unei iubiri adevarate si unui sentiment de plenitudine neindoielnica”.

Televiziunea este acea forta care ne sustrage, ne rapeste de pe calea spre adevarata eliberare si ne livreaza robiei cutiei nascocitoare de imagini. In felul acesta, la obturarea functiilor emisferei stangi, a dinamismului creierului prefrontal, se adauga si aceasta amputare a memoriei ontologice, adica a amintirii de Dumnezeu.

“Sfintii parinti si psihologia adancurilor arata ca sunt doua memorii: o memorie ontologica, fiintiala, sacra, a chipului lui Dumnezeu in om, si o memorie istorica – acea agonizare umana de-a lungul vietii, mileniilor umane (…) zice Psalmistul: Ci pus-a in vistierii adancul”. “Ce sunt nu stiu, iar ce stiu nu sunt”. “Trei sunt uriasii care ucid sufletul: Uitarea, Ignoranta si Lenea”. Sa retinem ca cele doua forme de memorie constituie adevaruri de la varful stiintei sufletului pe care psihologia pozitivista le-a facut obscure, tocmai ca sufletul sa piarda legatura cu dreapta memorie. Iar televiziunea cultiva unilateralitatea memoriei asa cum in raport cu cele doua emisfere cerebrale cultiva unilateralitatea emisferei drepte. In genere, lucrurile sunt simple si invataturile sunt si ele simple. Invataturile actualizate au forma sentimentelor bune, iar indrumarile rele vin pe calea si prin mijlocirea sentimentelor negative si a gandurilor incalcite sau, gratie televizualului, vin prin mijlocirea unei vieti amputate.

Televiziunea creeaza intr-un ins iluzia ca lucrurile si timpul sunt la dispozitia lui incat el nu realizeaza ca toate sunt desertaciune si doar cele simple sunt aducatoare de pace, armonie, siguranta si mantuire. Sentimentul bun este invatatura cea buna. Noi suntem intotdeauna in interiorul cate unui sentiment dominant in jurul caruia se cladesc, mai apoi, toate gandurile si orientarile noastre.

Unele sentimente sunt luminoase si ele fac din noi persoane luminate, minti luminate, gandire luminata. Eroarea “iluministilor” a fost aceea sa creada ca “ratiunea” este sursa luminii. In realitate, sursa luminii este in adancul fara fund al inimii, insusi Dumnezeu, si se transpune in lume prin trairi inaltate si inaltatoare, adica prin stari sufletesti, la temelia carora gasim latentele sufletesti, energiile necreate. Or tocmai acest dinamism vertical este suprimat de televiziune.

Deformarea tiparelor experientei colective. Desbisericirea lumii Putem incadra, iata, efectele televizualului in categoria celor de tip devastator si nu putem sa nu receptam noul concept pentru ce reda sintetic noul tip de cultura generata de mediul comunicarii video-audio: cultura nihilista. Cum s-a precizat, aceasta afecteaza nu doar activitatea cortexului ci diminueaza in chip dramatic, spre alarma, puterile sufletesti ale indivizilor si in ansamblu ale popoarelor. Dl Virgiliu Gheorghe examineaza in profunzime chestiunea.

Cultura noilor media pare a diminua spre anihilare valoarea pe care omul o atribuie in mod obisnuit unei trairi (stari de viata) inaltate la Dumnezeu, ceea ce afecteaza actualitatea ei sufleteasca, si deopotriva intensitatea ei. Exista moduri de viata care provoaca declinul pretuirii unor tipare de traire. Diminuarea pretuirii unui tipar de viata aduce dupa sine si diminuarea aderarii la el. Prin urmare, orice act de traire este “invelit” de aceste doua fatete: pretuirea si aderarea. Ele trebuie sa se regaseasca in orice diagnoza asupra comportamentelor omenesti, deci in studiile si cercetarile umane. Fiecare cadru spiritual este aidoma unei insule, sau gradini in care te intalnesti cu cei ce aleg sa-si traiasca zilele libertatii acolo. Intre valoarea unui cadru de traire (pretuirea sau actualitatea lui sufleteasca) si aderarea la el, practicarea lui in viata cea de toate zilele, este o diferenta care fundamenteaza predictiile realiste.

In fapt, orice popor, prin manifestarile lui creatoare, isi fixeaza tiparele de “traire” sub forma unor cadre spirituale, la randul lor multiplicate in opere, ritualuri, sarbatori etc. si, mai presus de toate, in religiozitate. Toate acestea compun un “intreg” spiritual definitoriu pentru acel popor.

Arareori o elita s-ar putea manifesta la puterea intregului spiritual al unui popor.

Particularitatea culturii bazate pe exclusivitatea mediului video-audio de comunicare consta in aceea ca micsoreaza aceasta varietate de cadre spirituale, dar mai ales compromite accesul la cadrele de viata spirituala pe care le desemnam sintetic prin termenul de Biserica sau prin termenul de koinonia care inseamna stare de comuniune, iar aceasta atinge un prag maximal in acel cadru de traire (noologic) pe care-l numim Biserica.

Televizorul dezbisericeste lumea, instaland in mediul de viata al popoarelor un fel de surogate religioase intre care se afla insasi televiziunea. Toate cercetarile dedicate acestei chestiuni au constatat ca exista o legatura stransa intre starile neurologice, psihologice si, am adauga noi, noologice, induse de vizionarea TV si de continutul acesteia si care se incadreaza in starile alterate ale constiintei, din aceiasi familie cu starile induse de droguri, cu fantasmele, visele, psihozele etc. Trasatura dominanta a acestei legaturi este data de faptul ca in toate se poate citi, pe de o parte, alterarea constiintei si, pe de alta, progresul nihilismului incat putem adera si la cea de-a doua concluzie desprinsa din aceasta categorie de cercetari: singurul raspuns la cultura nihilismului este cultura credintei. Fara de aceasta “intoarcere” se poate usor prognoza nu sfarsitul civilizatiei occidentale, ci sfarsitul omenirii. Cu adevarat, lumea se afla azi la raspantie: cultura nihilismului si cultura credintei reprezinta marea bifurcatie a omenirii. Ea este bifurcatia intre drumul spre sinucidere colectiva sau spre supravietuire colectiva. Tertium non datur.

Nota: Trimiterile se regasesc in cartea din care am extras acest fragment – NOOLOGIA

Vezi si: Efectele televiziunii asupra mintii umane

In fata pericolului pe care televiziunea si mai nou internetul il reprezinta pentru dezvoltarea si functionarea creierului uman, o mare parte a omenirii este in ultimul timp tot mai ingrijorata. Conferinta la Aula Palatului de pe Dealul Patriarhiei

Audio: Prof univ dr Ilie Badescu – lansarea cartii Stiinta si razboiul sfarsitului lumii

Vezi si: Stiinta si Razboiul sfarsitului lumii – Fata nevazuta a tele- viziunii. Recomandare de carte. Profesorul Ilie Badescu si autorul cartii, Virgil Gheorghe, la lansarea de la Sociologie. VIDEO/AUDIO

sursa roncea.ro



Secret Mantra



Share/Bookmark

Green Tara Mantra: Throat Chanting



Share/Bookmark

Un OZN a fost fotografiat în Malaezia

Share/Bookmark

Extratereştri vor să ne contacteze?

Un obiect zburător neidentificat rotud şi transparent a creat panică printre turiştii aflaţi într-un hotel din Malaezia, apărând fără niciun fel de zgomot şi fără să emită unde de lumină puternice.

>
Managerul hotelului, James Dungil, a declarat că a fost uimit să vadă obiectul zburător pe cer şi că de-abia a reuşit să îi facă o poză. Turiştii au vrut să folosească telefoanele mobile pentru a filma nava, dar acestea nu mai funcţionau.

"Eram în restaurant împreună cu nişte prieteni şi am văzut câţiva oaspeţi arătând spre cer. Am fost curioşi despre ce vorbeau, aşa că am mers afară şi am văzut un obiect rotund şi transparent pe cer", a spus Dungil. El a urcat în camera de oaspeţi de la etajul al doilea pentru a vedea mai bine şi a reuşit să facă o fotografie înainte ca obiectul zburător să dispară fără zgomot, aşa cum a apărut.


Sunday, July 25, 2010

Yogi at Ganga



Share/Bookmark

Kamasutra Machine



Share/Bookmark

YOGI Sumit Saadhak Practicing Pranayama and Nauli kriya In Himalyas



Share/Bookmark

Thailand in Pictures (8 of 11) - Khorat Plateau

Exorcism of Evil Spirit



Share/Bookmark

Wai Kru Ajarn Noo Kanpai 2009 [1/11]



Share/Bookmark

เข้าทรง 1 (communicating with spirits part 1)



Share/Bookmark

Black Magic Telanjang @ Veggie Festiva Phuket Thailand 2/3



Share/Bookmark

Thai Buddhist Monk Undecomposed Body



Share/Bookmark

Thai Buddha-Waikru Sakyant Trance in Melaka Pt2,泰国佛教文身

Franciscanul care trateaza CANCERUL

Share/Bookmark


Adresa originala este http://www.hipernatural.com/es/pltsabila.html

Franciscanul care trateaza CANCERUL.


Franciscanul, care nu se opune dezvaluirii, cauzeaza valuri in regiunea Judea. “Nu este un miracol, Tu poti trata CANCERUL si alte boli!


Remediu natural contra CANCERULUI


Dragi prieteni, prietene, frati si surori: ceea ce veti citi in continuare, a fost publicat in ziarul “Listin diario”, in Santo Domingo, cu o luna in urma. Adevarat va spun ca, citind acest articol, ca nu credeam mult in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan, pe care il cheama , in Belén (Brazilia), Fray (calugarul) Romano, de origine braziliana. Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén.

Faima sa in toata Judea se extinde si cum zicea : “Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca., fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Mama Natura. Inainte de a va da reteta, vreau sa va spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul, carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale.

Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediutotal natural, mi-am propus sa fac sa circule , prin Internet, pt. ca fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda relationat cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. Deja o sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, va asigur, este ceva ce lucreaza rapid.


Reteta pentru vindecarea CANCERULUI :

1. - ½ sau 1 kg. de miere de albine
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)
3. 3 linguri de cogniac, whisky sau tuica (ca dilatator)


Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer, licuador si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta. Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!


Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Ceea ce se mentioneaza este faptul ca pot apare abcese ale pielii , dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.


Contiua zicand ca , daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala. De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.


Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata, leucemia, etc. ….
De asemenea povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza. Cel ce doreste O marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo, la telefonul.: ( 809) 247-2316.


Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire la Viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait.
Din partea mea, am alte persoane care pot depune marturie ca s-au vindecat la fel ca dl. Pimentel. Va rog sa faeti sa circule acest articol. As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul), ca nu trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si iintareste sistemul nostru imunitar.
Acest tratament este bun pt. orice tip de cancer? DA.


Ce tipuri de cancer trateaza de fapt? TOATE. Se stie ca au fost multe vindecari cu multe forme de cancer. Cancer de piele, gat, san, uter, prostata, creier, ficat, intestin, leucemie…


Frunza Ranlung damdawi ucide cancerul

Share/Bookmark


O plantă sălbatică din India a uluit întreaga planetă cu proprietăţile ei miraculoase

Regiunea Manipur  este singura în lume  unde creşte planta   miraculoasă

Regiunea Manipur este singura în lume unde creşte planta miraculoasă

Remediu miraculos. Oameni din întreaga lume fac drumuri epuizante până în satul indian Saikot, ca să facă rost de o poţiune magică obţinută dintr-o plantă despre care se spune că învinge cancerul.

Puterile vindecătoare ale plantei Ranlung damdawi au fost descoperite, în 2008, de către un bărbat în vâstă de 82 de ani din Saikot, o mică localitate din statul Manipur.

El avea o tumoare pe gât şi medicii îi prescriseseră un tratament pe care nu l-a putut urma din lipsă de bani. Cancerul l-ar fi putut ucide pe bietul bătrân, dacă nu şi-ar fi amintit că strămoşii săi foloseau un remediu miraculos împotriva cumplitei boli.

Este vorba de planta Ranlung damdawi, din care a făcut o poţiune pe care a aplicat-o pe tumoare. Efectele au fost uimitoare. Tumoarea uriaşă a scăzut văzând cu ochii până ce a dispărut complet.

Oamenii din sat şi din împrejurimi au auzit de vindecarea miraculoasă şi au început să o folosească împotriva suferinţelor de orice fel. Un bărbat care s-a vindecat de un cancer la ureche a început să se ocupe de prepararea unei poţiuni împotriva cancerului pe baza acestei plante.

Oameni din întreaga lume stau la coadă s-o obţină în disperarea de a scăpa de boala ucigaşă.

«Am primit mesajul de la Dumnezeu!»

Pu-Chawilien Hmar din satul Saikot a înfiinţat un mic centru de cercetare pentru prepararea unei poţiuni magice din planta minune.

El spune că a avut de asemenea o tumoare în urechea dreaptă. A băut poţiunea pe care şi-a preparat-o din Ranlung damdawi şi durerile i-au trecut.

Cu timpul, a dispărut şi tumoarea. Bărbatul povesteşte că a primit un mesaj de la Dumnezeu să se vindece cu această plantă. De atunci, a început să fabrice poţiunea pentru a salva şi alte vieţi. O prepară împreună cu un grup de voluntari şi o distribuie gratuit.

Cu toţii se roagă intens după ce încheie procesul de fabricaţie, pentru ca Dumnezeu să-i dea proprietăţile miraculoase.

În atenţia cercetătorilor

Cercetătorii au aflat şi ei despre leacul preparat de grupul din Saikot. Ei se tem de posibilele efecte secundare ale leacului, pe motiv că nu a fost suficient testat şi analizat de industria farmaceutică.

Profesorul Tomcha Singh a recunoscut că planta are proprietăţi curative, dar a insistat că este nevoie de o cercetare ştiinţifică laborioasă pe şoareci, iepuri şi porcuşori de guineea înainte ca leacul să fie administrat oamenilor.

El exclude că un remediu natural poate vindeca absolut toate bolile şi nu are nici un efect secundar. "De exemplu, un medicament care are proprietăţi anticancerigene poate fi dăunător diabeticilor", a explicat Singh.






Ei au testat-o  prima oară

Ei au testat-o prima oară


Planta învinge nu numai cancerul. Este folosită pentru reglarea tensiunii arteriale, împotriva astmului, a sinuzitei şi a durerilor de orice fel. Poţiunea preparată de Pu-Chawilien Hmar a fost testată mai întâi de locuitorii din împrejurimi, care s-au adunat cu miile imediat ce au auzit de puterile miraculoase ale extractului de Ranlung damdawi. A început să se prepare zilnic poţiune din 20 de saci de frunze, pentru a acoperi cerinţele.



INTRBEARI SI MISTERE LEGATE DE MADALINA

Share/Bookmark

Sinuciderea Mădălinei Manole, un mister: 60 de întrebări au rămas fără răspuns

25 Iulie 2010 | Articol semnat de Monica Stan, Lidia Bobes, Dan Bacan
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de  ani,lăsând în urmă rude şi prieteni îndureraţi, care nu îşi explică  gestul artisteiPe 14 iulie, ziua in care Mădălina Manole implinea 43 de ani, vestea că artista s-a sinucis a cutremurat o ţară intreagă. Tanără şi frumoasă, proaspăta mămică le spunea tuturor că se simte implinită, deşi sufletul ii era apăsat de griji numai de ea ştiute. Cum nu a mărturisit nimănui de ce voia să părăsească această lume, “Fata cu părul de foc” a lăsat în urma ei doar întrebări la care cei ce au iubit-o încearcă să găsească acum răspunsuri.

1. Ce a determinat-o să se sinucidă?
2. De ce s-a sinucis la doar un an după ce a născut copilul pe care şi-l dorea de 15 ani?
3. Avea Mădălina dublă personalitate?
4. Suferea interpreta de depresie postnatală?
5. “Fata cu părul de foc” suferea de depresie din cauza pastilelor de slăbit pe care le lua?
6. Dacă era credincioasă, de ce a căzut în păcatul sinuciderii?
7. De ce refuza să mai meargă la biserică?
8. De ce a avut tentative de sinucidere înainte de evenimente importante (înainte de lansarea noului album, înainte de ziua fiului ei sau chiar în ziua ei de naştere)?
9. De ce nu a fost dusă la psiholog după precedentele tentative de sinucidere?
10. Mădălina refuza cu îndârjire ajutor medical. Petru a încercat să afle de la un specialist cu ce anume o poate sprijini el pe soţia sa?
11. De ce medicii care au îngrijit-o la Urgenţă, unde a ajuns după primele tentative de sinucidere, nu au internat-o într-un spital de psihiatrie?
12. Unii apropiaţi ai artistei spun că a avut trei tentative de sinucidere, alţii afirmă că ar fi fost chiar patru. De câte ori a încercat Mădălina să îşi pună capăt zilelor?
13. Rudele Mădălinei Manole şi mulţi dintre prietenii ei susţin că nu au ştiut nimic despre tentativele de sinucidere ale cântăreţei. E posibil ca soţul ei, Petru, să o fi ţinut departe de aceştia pe artistă?
14. De ce Petru nu le-a spus părinţilor Mădălinei despre tentativele de sinucidere?
15. De ce colegii de trupă nu au spus nimănui, deşi cu toţii au văzut că era deprimată?
16. Dacă Mădălina a mai încercat de trei ori să se omoare, de ce Petru Mircea nu s-a trezit să meargă după ea în acea noapte?
17. Petru Mircea ştia că are pesticid în casă? Dacă da, de ce l-a păstrat?
18. De ce a băut Mădălina otravă şi nu un somnifer puternic, care nu i-ar fi provocat dureri?
19. De ce nimeni nu a auzit-o când a căzut pe hol?
20. Dacă pesticidul i-a provocat convulsii şi dureri groaznice, de ce nu a auzit-o nimeni ţipând?
21. Dacă o singură linguriţă de otravă provoacă voma, cum a putut cântăreaţa să bea 400 de mililitri de Furadan?
22. Dacă o cantitate mică de Furadan e letală, cum a putut Mădălina să ajungă din baie, unde a băut otrava, până în hol?
23. De ce artista a turnat otrava în pahar şi nu a băut din sticlă?
24. De ce sticla de Furadan şi paharul din care a băut erau în picioare, dacă Mădălina a leşinat imediat?
25. De ce procurorii au anunţat că a băut pesticid înainte să afle rezultatele analizelor?

26. Dacă medicii legişti nu au găsit nici un strop de alcool în sânge, de ce soţul ei susţine că au băut şampanie în noaptea de dinaintea sinuciderii?
27. Potrivit legiştilor, Mădălina nu mai mâncase nimic de trei zile. Dacă Petru susţine că era mereu alături de soţia sa, de ce nu a sesizat acest lucru?
28. Petru Mircea afirmă că a trăit clipe de dragoste cu soţia sa înainte ca aceasta să se sinucidă. Medicii legişti au descoperit urme de contact sexual care să confirme acest lucru?
29. De ce atunci când a găsit-o pe Mădălina căzută, cu telefonul pe care a scris mesajul de adio lângă ea, Petru a alergat să caute mobilul lui pentru a suna la 112?
30. Mădălina Manole şi-a trimis mesajul de adio pe propriul mobil. Sonorul era tăiat şi de aceea nu a auzit nimeni alerta de sms?
31. De ce a trimis sms-ul de adio pe telefonul ei şi nu pe al unei rude?
32. De ce nu a lăsat un mesaj scris de mână?
33. De la ora 2.00, când a fost trimis sms-ul, şi până la 5.30, când Petru a găsit-o moartă, bebeluşul nu s-a trezit?
34. De ce atunci când a găsit- o, Petru nu şi-a sunat socrii?
35. Nici Petru, nici mama sa nu şi-au dat seama că Mădălina s-a trezit la ora 2.00. Umblând prin casă, Mădălina nu a aprins luminile, şi-a preparat otrava pe întuneric?
36. Dacă Petru spune că el şi Mădălina erau nedespărţiţi, atunci de ce nu a însoţit-o la tratamentele pentru fertilizare?
37. Dacă Petru spune că era mereu lângă soţia sa, cum de nu a ştiut că aceasta îi ceruse Furadan unei amice?
38. De ce Petru declară că ştie motivul sinuciderii, dar amână momentul dezvăluirii?
39. Mădălina plănuia să divorţeze?
40. Credea Mădălina că soţul ei o înşela? Petru Mircea, soţul Mădălinei, ar putea răspunde la unele dintre  aceste întrebări
41. Petru era agresiv faţă de cântăreaţă?
42. Care era relaţia Mădălinei cu soacra?
43. Dacă Mădălina era umilită atât de soţ cât şi de soacră, de ce nu a cerut ajutor?
44. De ce socrii Mădălinei nu au mers la înmormântare?
45. Dacă părinţii Mădălinei susţin că ginerele o ţinea pe Mădălina departe de ei, de ce totuşi acesta a acceptat să o îngroape la Ploieşti, în oraşul natal?
46. A fost maltratată Mădăli a Manole de părinţi în copilărie?
47. Au profitat financiar părinţii de pe urma cântăreţei?
48. Mădălina nu avea avere, aşadar, de ce spune soţul că părinţii vedetei urmăresc să pună mâna pe banii ei?
49. Dacă părinţii Mădălinei afirmă că nu au fost lăsaţi să intre în casa fiicei lor în ultimele luni, de ce nu au apelat la poliţie?
50. De ce părinţii Mădălinei au aşteptat câteva zile până l-au acuzat pe ginerele lor de moartea cântăreţei?

51. Părinţii artistei susţin că Petru a adus mai mulţi vraci care să o vadă pe Mădălina. La una dintre intervenţii, camera era plină de lumânări. Ce ritualuri aveau loc?
52. Cântăreaţa credea că era urmărită de un blestem din copilărie. Cine a aruncat vraja asupra ei? 53. Care este blestemul de care credea că e urmărită?
54. Artista a muncit luni în şir pentru pregătirea noului album. De ce a renunţat chiar înainte de lansare?
55. În ultima postare pe site, spunea că s-a recompus sufleteşte. Care a fost trauma suferită?
56. Mădălina Manole a rămas traumatizată după divorţ şi după moartea fostului ei soţ, compozitorul Şerban Georgescu?
57. De ce s-a îndepărtat de prieteni?
58. De ce fratele nu spune nimic?
59. De ce soacra nu spune nimic?
60. Care sunt cei patru martori pe care părinţii Mădălinei susţin că îi vor aduce să le susţină povestea?

SA MAI ADAUG SI EU UNA-IN PRIMA ZI -14 IULIE-AM CITIT PE CANCAN DECLARATIA UNEI PRIETENE A MADALINEI CARE SPUNEA CA MADA A SUNAT-O TOATA NOAPTEA CA SA-I SPUNA CA PETRU NU E ACASA SI CA PLINGEA, APOI A SUNAT-O SA-I SPUNA CA SI-A INCHIS TELEFONUL-EL, PETRU-
DE CE A DISPARUT ACEASTA DECLARATIE DE PE SITEUL CANCAN SI NIMENI NU MAI VB DE EA, CIND PETRU A DECLARAT CA EL A STAT TOATA NOAPTEA CU MADALINA??
UCIGASUL VA FI PRINS, E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites