Saturday, June 5, 2010

859 year old Keris TILAM UPIH WOS WUTAH

SILAT SENI GAYONG PUSAKA



Share/Bookmark

Bunga Sembah Silat Melayu Pendekar Silat Malaysia



Share/Bookmark

Demo Seni Silat Helang Putih drpd Cikgu Rozy (Seni Keris)



Share/Bookmark

snake head man (Ular Berkepala Manusia)



Share/Bookmark

(ilmu kebal) dibunuh dengan sadis



Share/Bookmark

Silat Body Conditioning

IP MAN 2-LEGENDA CONTINUA

Share/Bookmark

PENTRU CEI CE VOR SA VADA UN ADEVARAT MAESTRU, FILMUL CONTINUA VIATA LEGENDARULUI IP MAN, AJUNS ACUM IN HONG KONG. a NU RATA SFIRSITUL FIMLULUI UNDE UN MIC DRAGON AROGANT(BRUCE LEE) ISI FACE APARITIA LA USA CELUI CE II VA DEVENI MENTOR. EXCEPTIONAL FILM, CA SI PRIMUL.

Server 1


Server 2


Taiji Shen Gong - Li Jing #1

Jim Carrey Introduces Eckhart

Share/Bookmark


Award-winning actor Jim Carrey introduces his friend Eckhart Tolle at the inaugural Global Alliance for Transformational Entertainment conference.

Other free videos from Eckhart



Maestrul YAN XIN

Share/Bookmark

În lucrarea "Qigong-ul şi tehnicile înşelãtoare" ( Qigong yu pianshu ) se spune:

"În China existã maxim zece oameni de talia lui Yan Xin, . . . , majoritatea acestora trãind în munţi".

Maestrul Yan Xin a stârnit o mare vâlvã în China. Prin cursurile pe care le-a ţinut, prin numãrul impresionant de participanţi (peste zece mii/ şedinţã), prin experimentele ştiinţifice care au fost efectuate cu alţi cercetãtori (Yan Xin este de profesie medic) şi al cãror subiect a fost, el a ajuns sã fie considerat un fenomen.

În realitate, ceea ce a atras admiraţia şi aprecierea tuturor este gongfu-ul sãu profund (termenul gongfu desemneazã munca depusã de cineva, cât şi rezultatele obţinute în urma perseverenţei; acest cuvânt este folosit în orice domeniu: bucãtãrie, caligrafie, arte marţiale, activitate ştiinţificã, etc. Din pãcate, el este cunoscut în Occident numai pentru lumea artelor marţiale, care au şi fost uneori greşit denumite prin acest termen).

Din mãsurãtorile efectuate de un colectiv de zece oameni de ştiinţã de la Uni­versitatea Qinghua, a reieşit cã atunci când maestrul Yan Xin ţine un curs, el emite energie pe o razã de aproximativ douã mii de kilometri. Pe toatã aceastã suprafaţã apar efectele specifice ce survin în cazul emisiei de energie ( qi ). Specialiştii de la Universitatea Qinghua au urmãrit în mod deosebit schimbãrile ce au intervenit la nivel molecular, în timpul efectuãrii experimentelor (vezi Capitolul: Qigong-ul reflectat în experimentele ştiinţifice).

Varietatea cazurilor vindecate (de la o simplã rãcealã pânã la fracturi evidente) a determinat organizarea unor conferinţe în care maestrul Yan Xin a explicat pe larg mecanismul de acţiune al acestor practici. Metoda folositã este aceea de "purtare în tehnicã" (daigong). Iatã cum a fost ea descrisã chiar de cãtre maestrul Yan Xin:

"Aşa-numitele cursuri de purtare în tehnicã (daigong) conţin douã aspecte importante. Primul se referã la faptul cã în momentul în care predau, eu însumi intru într-o stare în care emit ceea ce se chemã "gong" (termenul "gong" indicã ceva ce a apãrut prin exersarea energiei). Atunci când îi tratez pe cei bolnavi sau când efectuez unele teste cu ca racter ştiinţific, îmi folosesc creierul pentru a emite; este suficient sã am aceastã idee pentru a intra într-o stare de emisie.

În Qigong, energia emisã este denumitã "energie ex­terioarã" (waiqi) şi ea nu poate fi vizualizatã de majoritatea oamenilor. Eu folosesc aceastã stare - în care pe mãsurã ce explic unele aspecte emit şi energie - pentru a produce anumite reacţii în ascultãtori , în mod special în cei foarte senzitivi dar şi în cei cu o senzitivitate obişnuitã.

Astfel, o parte din ei intrã într-o stare în care au "mişcãri involun­tare" (zifa donggong - termen ce se referã la apariţia unor mişcãri spontane, involuntare, într-o formã în general neobişnuitã. Dupã terminarea şedinţei toate aceste gesturi sunt uitate).

De exemplu: sunt persoane care îşi pãrãsesc scaunul, unii au mişcãri de unduire şi scuturare, alţii încep sã-şi mişte palmele şi corpul, existã oameni care plâng, râd sau strigã, în corpul unora apare senzaţia de cãldurã, sau de rãcealã, sau de palpitaţii, sau de furnicãturi, sau de greutate sau de plutire, de mãrire sau de micşorare, de stabilitate, sau de cufundare, sau de temperaturã, sau au senzaţia de ameţealã, sau de vomã, sau de tuse, unii încep sã leviteze sau îşi pierd cunoştinţa, uneori apar raze de luminã sau zgomote în jurul corpului lor.

Existã oameni care fac mişcãri foarte ample, corpul descriind în mod inexplicabil gesturi de legãnare în toate direcţiile, sau sunt persoane care încep sã danseze folosindu-şi atât mâinile cât şi picioarele - unele danseazã graţios cu o frumuseţe rar întâlnitã - altele cântã, altele încep sã-i vindece pe cei din jur sau îşi maseazã pro­priul corp, sau folosesc metoda "dianxue" (lovirea punctelor) pentru a-i vindeca pe ceilalţi, sau exerseazã tehnica "dianxue" în aer, sau iau posturi foarte neobişnuite şi curioase; apar tot felul de fenomene.

Aceasta indicã fapul cã ''purtarea în tehnicã", prin emiterea "energiei exterioare", prin conducerea şi manevrarea ei într-o manierã specificã, produce anumite capacitãţi ieşite din comun în persoanele care fac parte din asistenţã, duce la descãtuşarea unor forţe şi energii aflate în stare latentã , astfel încât în corp vor apãrea schimbãri nebãnuite.

Un alt aspect se referã la faptul cã în momentul în care ţin cursurile de "purtare în tehnicã" predau şi metode concrete de exersare, cerând asistenţei ca din când în când sã menţinã anumite poziţii sau sã-şi coordoneze activitatea mentalã conform cu cerinţele formelor pe care le practicã. În momentul în care eu mã aflu într-o stare particularã şi predau metodele, punctele esenţiale şi secretele succesului în exersarea unor tehnici, iar asistenţa exerseazã, se ajunge la rezultate cu mult superioare celor ce s-ar obţine în cazul în care oricine din asistenţã ar citi toate acestea dintr-o carte.

Din experienţa Qigong-ului din trecut ne-a rãmas urmãtoarea zicalã:

''Lucrul fals se transmite prin zece mii de volume,

Adevãrul - printr-o singurã vorbã".

Începãtorul, pentru a fi condus "dincolo de poartã", trebuie sã primeascã instrucţiuni verbale; este necesarã conducerea sa ("gura transmite - sufletul primeşte") de cãtre persoane ce au un anumit nivel. Aşa-numita "transmitere de cãtre suflet" se referã la folosirea unei capacitãţi deosebite pentru a trans­mite metoda de exersare a tehnicilor. Tehnica este pe planul doi, transmiterea (a ceea ce este cunoscut sub numele de gong) este esenţialã.

Ea poate fi comparatã cu obţinerea unor obiecte din metal: iniţial ele trebuie supuse unor temperaturi foarte mari, pânã când ajung în starea fluidã, abia apoi vor putea lua formele dorite. Pentru practicanţii de Qigong esenţialã este primirea de energie, astfel încât în in­teriorul corpului se vor produce unele schimbãri subtile, pornind de la transformãri cantitative pânã la schimbãri calitative, apãrând transformarea cunoscutã sub numele de "trecerea de poartã" (ce indicã depãşirea etapei de început).

Vorbind în general, în cursurile în care folosesc metoda "purtãrii în tehnicã", un aspect se referã la faptul cã pe mãsurã ce dau explicaţii, intru într-o stare în care emit, ceea ce duce la influenţarea celor din asistenţã (astfel încât vor apare unele reacţii); celãlalt aspect constã în pre darea unor metode concrete de exersare: acestea sunt cele douã pãrţi importante ale "purtãrii în tehnicã"."

Maestrul Yan Xin este de asemenea cunoscut şi în lumea artelor marţiale. În tinereţe, el a fost elevul maestrului-cãlugãr Hai Deng, din renumitul templu Shaolin. Actualmente, el s-a oprit din practica wushu-ului şi şi-a concentrat eforturile în domeniul Qigong-ului.

sursa


Master Yan Xin wheel of life

Qigong - Ancient Chinese Healing for the 21st Century



Share/Bookmark

Cerul, Pamantul si Eu...



Share/Bookmark

QilinGong



Share/Bookmark

MICA BUCURIE DE DIMINEATA


Share/Bookmark

Frivola, stiu, dar ceva care sa ma bucure atit de mult?
Iata parfumul meu preferat, long time lost, si negasibil in Oiropa, dar pe care acum-MY PRECIOUS-l-am gasit cu greu in Dubai.

M-am intilnit cu el in Liban, cu toate ca -oh paradoxurile timpurilor-prima data il zarisem stingher intr-un raft din parfumeria de pe strada Cinematecii, pe vremea lui Ceasca.
Si de atunci ma bintuie obsesiv, cu aromele sale grele de O mie si una de nopti, rafinate, pe care nu le poti uita, o explozie de chiparosi, cedrii, ambra, santal, tamiie, gardenia si flori de portocali.


JEAN CASANOVA-PLAISIRS.

O dupa amiaza pe muntii Libanului, fumind narghilea si invaluita de ceata care iese din mare urcindu-se pina pe creste, ceata amestecata cu aburii arghilei.....o seara in care luna face valurile sa sclipeasca cu o ploaie de argint la Casablanca, sunetul apei amestecindu-se cu sunetul memoriei mele.....o dimineata insorita in Ierusalim, trezita de cintecul pasarilor si speranta unei noi iubiri....o noapte in Bucuresti, cautind cu prietenii infrigurati, casa de pe strada Mintuleasa in care Yossi, fiul rabinului din scrierile lui Mircea Eliade, disparuse misterios dupa ce gasise poarta catre tarimul de dincolo.

Micile placeri ale vietii, momente memorabile prin simplitatea, unicitatea si blindetea lor.
PLAISIRS....

Won't Back Down Eminem Ft. Pink- Recovery- Official CDQ + Lyrics



Share/Bookmark

Friday, June 4, 2010

Balkan Beat Box live in Israel 16.2.08


BTW, VIN SI LA TIMISOARA IN IULIE...ABIA ASTEPT!!!


Share/Bookmark

Balkan Beat Box - Habibi Min Zaman



Share/Bookmark

AZI IN LUME

KOREEA DE SUD
AFRICA DE SUD
ISRAEL
HAVANA
CHINA

Share/Bookmark

Delerium - Angelicus

McCarthy's Complete Interview Take the Crap Out. (1 of 2)



Share/Bookmark

McCarthy's Complete Interview Take the Crap Out. (2 of 2)



Share/Bookmark

A New Earth - Jenny McCarthy



Share/Bookmark

A New Earth - Jim Carrey

BOOK OF THE DEAD secret images (google earth)



Share/Bookmark

Quran: The story of Solomon, Magic and the Demons

Krishnamurti : Why don't You Change?

Annie Lennox feat. Yungchen Lhamo - Fade Away

Yungchen Lhamo - 9/11 - Dun Laoghaire Festival

Sheila Chandra - Ever so Lonely (Live)

Buddha's Lost Children



Share/Bookmark

The Lost Children of Kathmandu - Chapter 2



Share/Bookmark

The Lost Children of Kathmandu - Chapter 3



Share/Bookmark

The Lost Children of Kathmandu - Chapter 1

Supernatural Photos Caught on Camera

Old Testament Sanctuary Animation



Share/Bookmark

The Jewish Temple from Within



Share/Bookmark

The Temple



Share/Bookmark

Jerusalem Temple 3D Model

Billie Holiday - Summertime



Share/Bookmark

Janis Joplin with Big Brother and The Holding Company - Summertime



Share/Bookmark

Ella Fitzgerald - Summertime



Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

Your daddy's rich
And your mamma's good lookin'
So hush little baby
Don't you cry

One of these mornings
You're going to rise up singing
Then you'll spread your wings
And you'll take to the sky

But till that morning
There's a'nothing can harm you
With daddy and mamma standing by

Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

Your daddy's rich
And your mamma's good lookin'
So hush little baby
Don't you cry


Share/Bookmark

KAMUI GAIDEN

Share/Bookmark

Kamui gaiden (2009)

Post image of Kamui gaiden (2009)

În perioada Tokugawa a Japoniei feudale (secolul XVII), într-o societate în care ierarhia socială era una rigidă şi exclusivistă, singura cale posibilă pentru avansarea pe scara socială era să devii ninja. Ninja erau nişte luptători foarte iscusiţi folosiţi în misiuni secrete, ce ucideau fără crutare orice fiinţă la comanda unui şef, prin nişte tehnici de luptă neortodoxe şi specifice. Lumea dură a luptătorilor ninja, care îşi aveau propria lege, i-a făcut pe mulţi să dezerteze şi să fugă,…

CD I


CD II


Adaugat de filme online gratis

UN ROMAN FACE FURORI PE YOUTUBE



Share/Bookmark

ESSENTIAL OF CHINESE ACUPUNCTURE-DE CIND O CAUT

REGIMUL DE SLABIT AL LUI CARMEN BRUMA

Share/Bookmark

LUNI
• Dimineaţa: fulgi de ovăz, seminţe de in, un pumn de stafide, un iaurt cu 1% grăsime şi o cafea îndulcită cu miere.
• La prânz: carne de curcan, cu salată de roşii şi castraveţi.
• Seara: o supă de legume fără carne, cu o felie de pâine integrală.

MARŢI
• Dimineaţa: două pere, patru caise confiate şi o felie de pepene galben, plus o cafea cu miere. •
La prânz: paste integrale de grâu, cu ulei de măsline, busuioc şi roşii proaspete.
• Seara: piept de pui, cu salată de varză albă sau verde ori salată de spanac.

MIERCURI
• Dimineaţa: germeni de grâu, boabe de quinoa, seminţe de in, stafide şi un iaurt cu 1% grăsime.
• La prânz: somon la grătar, cu broccoli.
• Seara: salată bulgărească.

JOI
• Dimineaţa: 400 g de cireşe, cafea cu miere.
• La prânz: muşchi de vită la grătar, cu legume.
• Seara: supă de varză sau de lobodă, cu două felii de pâine integrală.

VINERI
• Dimineaţa: iaurt (1% grăsime) cu fulgi de secară şi cafea cu miere.
• La prânz: muşchi de porc, cu salată verde.
• Seara: pangasius la cuptor, cu fasole verde.

SÂMBĂTĂ
• Dimineaţa: o omletă fără ulei, formată din două albuşuri şi un gălbenuş, plus două felii de pâine integrală.
• La prânz: o salată din toate legumele posibile, mai puţin cartofi, alături de o foccacia integrală (foccacia e o pâinică tradiţională italiană, pe care o poţi prepara acasă sau cumpăra de la brutărie).
• Seara: ton la grătar, cu broccoli.

DUMINICĂ - O ZI SPECIALĂ
• O dată pe săptămână, duminica, până la ora 15.00, ai voie să-ţi faci poftele, aşa că dimineaţa şi la prânz poţi mânca orice. Ideal ar fi ca în ziua respectivă să-ţi programezi şi un antrenament.
• Seara: o salată de pui.

Iată cum îţi faci propriul regim, urmând sfaturile vedetei

“Regimul acesta este doar un exemplu. Nu trebuie să mănânci asta în fiecare săptămână a vieţii tale. Îţi poţi alcătui propriul regim, ţinând cont de câteva reguli:

• exclude prăjelile, mezelurile, produsele de patiserie;
• mănâncă fructele separat de masă - cu două ore înainte sau după;
• evită conservele, făina albă, dulciurile rafinate şi zahărul în general; • mănâncă zilnic legume proaspete;
•nu ronţăi între mese;
• bea doar apă plată, sucuri din fructe proaspăt stoarse, ceaiuri din frunze (nu pliculeţe);
• ocazional, poţi consuma vin roşu;
• bea cafea cu moderaţie.

Astfel, vei scăpa de 1-1,5 kg în fiecare săptămână, adică un total de 6 kg pe lună”, ne-a mai spus prezentatoarea ştirilor sportive şi a rubricilor “Bruma de mişcare” şi “Bruma de nutriţie” de la Realitatea TV.

«Nu uita să faci sport!»

“Recomand trei antrenamente diferite pe săptămână, cu o zi de pauză între ele. De exemplu, luni aleargă în parc, miercuri mergi la sală, iar vineri fă tae-bo sau dance-aerobic. La sală, poţi face aerobic sau exerciţii cu greutăţi”!


NESIMTIREA GUVERNANTILOR

Share/Bookmark

Femeie-de-serviciu-cu-salariu-de-peste-4000-de-lei.jpgDecizia Guvernului de a face publice salariile angajaţilor statului a scos la iveală situaţii incredibile: şoferi cu venituri de peste 4.000 de lei, femei de serviciu cu salariu de circa 3.000 de lei şi şefi de servicii cu lefuri lunare de peste 20.000 de lei. Aceşti angajaţi ajung la venituri uriaşe cu ajutorul unor sporuri nesimţite, care le dublează salariile.

Un şef de serviciu din Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) a câştigat în luna aprilie 24.948 de lei, ceea ce înseamnă circa 6.000 de euro.

Povestea acestui venit incredibil pentru un angajat al unei instituţii a statului este spusă diferit de reprezentanţii societăţii. Astfel, oficialii SNR au explicat pentru HotNews.ro că este vorba despre venituri aferente pensionării, în cazul unui angajat din Iaşi.

Constantin Câmpeanu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Radiocomunicaţii, explică, tot pentru HotNews.ro, altfel acest venit: 7.000 de lei - ajutor pentru decesul tatălui, 6.000 de lei - spor de vechime, 1.150 de lei - prima de Paşte, 1.800 de lei - decont bilet de tratament şi 6.300 de lei - salariul. În calculul liderului sindical nu se regăsesc însă mai bine de 2.000 de lei, probabil alte prime şi sporuri.Contabil-cu-salariu-nesimtit.jpg

Referindu-se şi la lefurile încasate de femeile de serviciu, oficialii SNR recunosc că salariul brut al unui muncitor necalificat poate ajunge la 1.490 de lei. Veniturile nete pe luna aprilie ale respectivei femei de serviciu, de 3.249 de lei, reprezintă suma salariului brut, sporul de vechime de 25% şi prima de Paşte.

3.226 de lei, spor pentru un şofer

Nici şoferii din ministere nu o duc rău. Conform informaţiilor publicate pe site-urile instituţiilor, câţiva dintre ei au obţinut în aprilie un venit de circa 4.000 de lei. De exemplu, un şofer din Ministerul Finanţelor a luat 4.210 lei, deşi salariul lui nu e foarte mare. Din totalul venitului obţinut de el, 3.226 de lei reprezintă doar sporuri şi stimulente.

Elena Udrea, ministrul Turismului, vrea să taie stimulentele  angajaţilor săiUdrea vrea să taie-n carne vie

În timp ce unii angajaţi duc o viaţă de huzur la stat, Elena Udrea (foto) vrea, din solidaritate, să taie toate stimulentele acordate salariaţilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

“Se discută ca stimulentele să nu se mai acorde. Rolul lor e să-i recompensezi pe cei care au aceleaşi funcţii, au o muncă diferită sau muncesc mai mult”, a spus Udrea. Tot ea şi-a justificat intenţiile spunând că solidaritatea înseamnă să munceşti mai mult şi să fii plătit mai puţin.

Un senator PD-L votează pentru căderea lui Bocsi-soferii-au-luat-prime-nesimtite.jpg

Senatorul PD-L Georgică Severin a declarat, ieri, că intenţionează să voteze în favoarea moţiunii de cenzură “cu bilele la vedere”, deoarece nu susţine măsurile de austeritate promovate de guvern. Conform unor surse din PD-L, Severin nu ar fi singurul parlamentar care nu e de acord cu programul de austeritate al Guvernului Boc.

Punctul de pensie, stabilit la 732,8 lei

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, un raport favorabil pentru proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii publice. Documentul prevede că punctul de pensie e de 732,8 lei, valoarea acestuia majorându-se anual.

Băsescu are salariul net de 6.702 leiTraian-basescu-presedintele-romaniei.jpg

Preşedintele Traian Băsescu (foto sus) are un salariu net de 6.702 lei, consilierii prezidenţiali sunt remuneraţi cu 5.361 de lei lunar, iar consilierii de stat, cu 4.693 de lei, cu excepţia lui Ion Oprişor, care câştigă 5.030 de lei, conform paginii de internet a Preşedinţiei. În ceea ce-i priveşte pe foştii şefi de stat, Regele Mihai I, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, aceştia primesc o pensie specială lunară de 5.866 de lei net.

Milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Ţara arde şi… Patriarhia Română împrumută 200 de milioane de euro! Instituţia va face un credit bancar pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Catedrala-mantuirii-neamului.jpgPlanul este ca împrumutul prin bancă să fie garantat cu bunurile deţinute de Biserica Ortodoxă Română, cum ar fi păduri sau imobile, şi să fie plătit din donaţiile credincioşilor.

Suma necesară pentru construirea “la roşu” a catedralei este estimată la 100-120 de milioane de euro, la care se adaugă TVA. După construirea propriu-zisă a clădirii, care ar trebui să înceapă în luna august, vor fi cheltuiţi încă aproximativ 100 de milioane de euro, pentru picturi şi alte investiţii de ordin estetic. Românii nemulţumiţi de suma imensă pe care o presupune înălţarea catedralei se revoltă pe reţeaua de socializare Facebook. 19.000 de oameni s-au alăturat contu-lui “Nu e momentul pentru Catedrala Neamului de 400 de milioane de euro”.

Sunt şi români care fac bani de pe urma lui Boc

premierul-emil-boc.jpg
Casele de pariuri profită de situaţia tulbure din guvern şi pun la bătaie viitorul premierului Boc şi al câtorva miniştri. Potrivit pariorilor, Boc are 50% şanse să rămână premier şi anul viitor.

Cei care pun prinsoare pe faptul că şi anul viitor vom rămâne cu acelaşi prim-ministru investesc 10 lei şi pot avea un profit de 8,5 lei. Un câştig dublu faţă de suma pe care mizează pot obţine şi cei care sunt convinşi că primii pe lista remanierilor din actualul Guvern vor fi Daniel Funeriu, ministrul educaţiei şi Sebastian Vlădescu, oficialul de la finanţe.

Agenţii de pariuri cred că varianta cel mai puţin probabilă va fi cea în care nici un ministru nu-şi va pierde cabinetul, această opţiune având cea mai mare cotă. Asta înseamnă că pariorii care se încumetă să pună 10 lei pe această variantă pot câştiga 190 de lei, dacă realitatea va dovedi că au avut dreptate.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites