Saturday, April 10, 2010

PARINTELE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEU

Inregistrari video cu Parintele Galeriu

Parintele Galeriu 1

Parintele Galeriu 1

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 2

Parintele Galeriu 2

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 3

Parintele Galeriu 3

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 4

Parintele Galeriu 4

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 5

Parintele Galeriu 5

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 6

Parintele Galeriu 6

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu 7

Parintele Galeriu 7

This movie requires Adobe Flash for playback.

Download (click dreapta si Save As)

Parintele Galeriu - slujba de sfintire

Parintele Galeriu - slujba de sfintire

This movie requires Adobe Flash for playback.

via

Download (click dreapta si Save As)

Un băieţel care a stat 3 ore în moarte clinică spune că a fost în Rai

Un băiat de trei ani din Germania, care a fost în moarte clinică timp de trei ore, spune că şi-a văzut bunica în Rai şi că ea l-a trimis înapoi pe Pământ.

Paul, în vârstă de doar trei anişori, a fost găsit fără viaţă de către bunicul său într-un lac din grădina Lychen. A fost transportat de urgenţă la spital şi dus la terapie intensivă, însă bătăile inimii s-au oprit pentru trei ore şi 18 minute, timp în care medicii s-au luptat pentru viaţa lui. Când erau gata să renunţe, inima băiatului a început să bată din nou şi micuţul s-a trezit.

Primul lucru pe care Paul l-a spus părinţilor săi a fost că "era cu bunica Emmi în Rai şi că ea i-a spus că se va întoarce în curând pe Pământ", scrie publicaţia bild.de.

via libertatea

De ce avionul preşedintelui polonez nu a aterizat pe aeroportul civil?


Foto EPAFără a se lansa în prea multe speculaţii, expertul militar rus Anatoli Baranov a exprimat trei întrebări la care nu a găsit încă răspuns în legătură cu tragedia de lângă pădurea Katyn, care, iată, că la 70 de ani de la masacrul celor 22.000 de ofiţeri polonezi s-a dovedit că este un loc blestemat pentru poporul polonez.

În primul rând, afirmă Baranov, colonel (r), nu este clar de ce avionul preşedintelui polonez nu a aterizat pe aeroportul civil din Smolensk, ci a trebuit să fie direcţionat spre aerodromul militar Severnâi, în condiţiile în care distanţa dintre ele nu este prea mare.

În al doilea rând, se întreabă expertul rus, cum a fost posibil ca la bordul unui singur avion să zboare un număr atât de mare de personalităţi din eşaloanele de vârf ale puterii de la Varşovia. Conducerea armatei poloneze practic a fost decapitată în urma acestui accident, constată el.

Şi, nu în ultimul rând, se întreabă Baranov, cum se poate ca flotila de avioane care deserveşte preşedinţia Poloniei să aibă în componenţa sa avioane vechi de tipul Tu-154 care sunt casate chiar în ţara lor de fabricaţie.

DIN SFATURILE LUI VALERIU POPA


SA VA FIE DE FOLOS!

Frica micşorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeză boli organice, cum ar fi boala coronariană (ischemia), hepatita, impotenţa şi frigiditatea sexuală, boli de piele, nevroze şi psihoze.

Gelozia de regulă provoacă scăderea vederii, auzului, scleroza în plăci, traumatismele capului, diabet, inflamaţii articulare. Dacă gelozia este grevată de trufie, atunci este de două ori mai periculoasă.Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu. Dacă n-o accepţi urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiească prin boli şi nenorociri, iar dacă nu eşti pregătit nici pentru aceasta ea vine prin moarte Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiaţi, de aceea în măsura în care reuşim să-i iertăm, în aceeaşi măsură sunt posibile schimbări interioare de profunzime.

Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul.Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate. Dependenţa naşte frica, îndoiala, depresia şi supărarea.

Nu căutaţi plată, nici laudă şi nici o răsplată, orice aţi face. Săvârşind ceva bun noi pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe aduc ca rezultat suferinţa. Cu cât veţi intensifica dorinţele omeneşti cu atât va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere.

Orice dorinţă când se agaţă de tine devine stăpânul tău. Când eşti mânios, mânia devine stăpânul tău, te acaparează complect. Astfel mânia ta, în această stare, va face lucruri pe care mai târziu le vei regreta.

Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru că ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. să nu căutaţi milă sau compătimiri. Ţânţarii şi furnicile apar când este prezentă trufia. Când ţânţarul vă înţeapă este o umilinţă pentru dvs. El este de mii de ori mai mic decât dvs. şi reuşeşte să vă înţepe simţitor. În această situaţie dacă nu vă enervaţi trufia descreşte. Deci ţânţarii ne pot ajuta la ameliorarea destinului şi micşorarea trufiei..

Nu trebuie să avem în casă icoane făcute de hoţi, puşcăriaşi şi oameni preponderent negativi, pentru că energia stocată în aceste obiecte de cult ne atacă sistemul imunitar, ca şi hainele cumpărate de la second-hand, purtate de alţi oameni.

Hainele, simbolul câmpului energetic, memorează şi păstrează câmpul energetic al stăpânului. De aceea nu este bine să dăruim altor persoane hainele noastre, ci să le ardem.

Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi să nu aduceţi sentimente acasă. Ieşiţi în stradă - cu deosebire în locurile înverzite – şi plimbaţi-vă. Nu faceţi din casa dvs. o groapă de gunoi energetic.

Dacă locuiţi de câţiva ani şi a-ţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime, amintiţi-vă momentele în care v-aţi certat şi supărat, aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă.

Dacă vorbim la telefonul mobil în primele 30 de secunde energia organismului blochează influenţele negative, ulterior începe să cedeze lent. O convorbire telefonică ce durează mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sănătăţii. De altfel, oricât ar părea de straniu, cel mai puternic pătimeşte nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar. După o convorbire de trei minute are loc deformarea câmpului în zona capului, în zona sternului (adică are loc slăbirea sistemului imunitar) şi, de asemenea, în zona primei chakre. O convorbire telefonică care depăşeşte un minut este de nedorit.

Mâncatul este un serviciu divin şi, ca atare, nu trebuie să se desfăşoare într-o atmosferă apăsătoare. Măncarea ne poate da energii superioare dacă este binecuvântată de Dumnezeu şi este gătită cu devotament spiritual. Cea mai bună măncare, cel mai sănătos meniu natural, se transformă în otravă în corpul dvs. dacă atmosfera în care gătiţi (gândurile şi sentimentele) şi măncaţi este tensionată.

Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Înseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente şi în fiecare ocupaţie să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare şi va dăuna sănătăţii.

Dacă un om fură şi înşelă pe alţii o viaţă întreagă, el va fi pedepsit să suporte şi pagubele pe care le-a făcut altora. În concluzie,cel care a făcut bine va recolta binele, iar cel care a făcut un rău fizic sau spiritual va recolta răul fizic sau spiritual.

Ataşament înseamnă alipirea sufletului de ceva sau cineva (părinţi, persoana iubită, copii, profesie, obiecte, daruri etc). Ataşamentul faţă de cele pământeşti produce un uriaş rău lucrului de care ne ataşem, în acelaş timp suferă şi cel ce se ataşează.

Dacă omul se ataşează sufleteşte de: hrană, plăceri sexuale, casă, avere, bani etc. sufletul lui este cuprins de lăcomie, de ură şi frustare. În această situaţie el trebuie să piardă toate bunurile pentru a-şi purifica sufletul.Omul ştie foarte bine că nu va lua nimic cu sine în mormânt. Cu cât suntem mai ataşaţi de stabilitate cu atât mai greu suportăm schimbările vremii şi suntem mai bolnăvicioşi.

Ataşamentul faţă de dorinţe duce la destrămarea relaţiilor familiare şi a acelora din afara familiei. În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat cu atât mai mult creşte dependenţa de el. Dependenţa de valorile umane ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul.

Când căsătoria este bazată numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi îndelungată. Când sentimentele slăbesc intervine înşelarea, iar căsnicia se destramă. Familiile care sunt întemeiate în primul rând pe prietenie şi respect sunt fericite şi durează mult. Un soţ trebuie să evite să o transforme pe soţie într-o copie fidelă a sa. Fiecare om are personalitatea lui proprie şi astfel de tentative sunt împotriva firii, ducând în timp la destrămarea cuplului. Nu-l consideraţi pe celălalt ca fiind un obiect destinat să vă servească, ci ca pe o fiinţă divină, cu individualitate şi cerinţe proprii.

Violenţa în famile vine din nevoia de a-l controla şi domina pe celălalt. Fiecare încearcă astfel să aibă controlul şi să rămână deasupra întregii situaţii. Cînd controlezi o altă fiinţă îi iei energia, îţi faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de cîte ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă şi intrăm în suferinţă. Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură.

O agresivitate subconştientă faţă de bărbaţi / femei se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoţional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună.. Femeile din viaţa ta sunt doar începutul experienţei tale cu ele. Dacă te părăsesc ia-le aşa cum sunt şi mulţumeşte-le că te-au părăsit. Căsătoria trebuie studiată întâi cu ochiul, apoi cu microscopul şi în sfârşit cu telescopul.

Cu cât ne concentrăm lăuntric asupra vieţii îmbătrânim şi ne despărţim repede de viaţă. Atunci când soţia este geloasă îşi critică în permanenţă soţul şi e nemulţumită de acesta, atunci ea amplifică brusc în propria persoană şi în copiii săi posibilitatea apariţiei unor afecţiuni. Gelozia şi supărarea unei femei generează tocmai acele afecţiuni care ne scurtează viaţa, apropiind bătrâneţea.

Uneori la femeie gelozia, supărările şi pretenţiile pot fi atât de profunde încât soţul poate muri sau se poate îmbolnăvi grav. Bărbaţii geloşi şi femeile geloase nici nu bănuiesc că ei mutilează în primul rând sufletele copiilor lor şi că omoară copiii care încă nu au apărut pe lume. Pentru ca să se nască un copil armonios bărbatul şi femeia trebuie să se iubească unul pe celălalt.

Femeia geloasă şi supărăcioasă atacă în plan subtil pe soţul său. În această situaţie soţul fie se va îmbolnăvi în permanenţă, fie va deveni alcoolic, fie va divorţa. Dacă sunteţi gelos şi vă amplificaţi sentimentele agresive de profunzime, atunci puteţi avea probleme cu orice animal, veţi putea avea şi alergie şi boli contactate de la ele. De asemenea, veţi putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.

Dependenţa naşte agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Boala purifică sufletul omului şi îi fortifică sistemul imunitar. Dependenţa de dorinţe, frica, depresia şi supărarea atrag gelozia. Cu cât este mai puternică dependenţa de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă.

Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor.

Este mai bine să plângeţi decât să urâţi. Dacă n-aţi reuşit să vă învingeţi pe dvs. înşivă agresiunea se acumulează în mod inevitabil. Atunci când plîngeţi agresiunea apărută se distruge. Dragostea are o mare putere de vindecare fizică, mentală, emoţională şi spirituală.

Plăcerea de a bârfi, minţii şi răni alţi oameni provoacă efecte karmice devastatoare pentru sufletul care critică. El se condamnă singur să trăiască în închisoarea neliniştii interioare. Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia atât de multă iubire către întreaga lume încât iubirea se va întoarce la tine din belşug.

Cum dăruieşti aşa primeşti. Răzbunându-te te faci egal cu adversarul. Iertându-l te arăţi superior.Iertând ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Să fim conştienţi că iertând îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând oferim libertate. Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp. Că de nu iertaţi voi, nici Tatăl vostru nu vă va ierta vouă greşelile

Adevărata cauză a narcomaniei şi alcoolismului este un nivel scăzut de iubire. Aceasta apare din cauza unor puternice frustări, a reprimării dragostei faţă de oameni. Omul trebuie să înceteze să mai poarte supărare pe lumea din jur, să intre în armonie cu ea. Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers. Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru.

Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră. Toate gândurile emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs. O gândire sau o acţiune negativă este resimţită dureros de mii de organisme. De aceea există o lege a naturii şi a ştiinţei conform căreia răul pricinuit altora ne face rău şi nouă înşine.

De aceea străduinţa de a ierta duşmanii şi de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace şi iubire constituie un act protector pentru noi. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente etc. se întorc la noi producănd efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească.

De aceea oricând aveţi gânduri negative despre o persoană să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cât şi unui alt om. Imaginaţia are puterea de a crea realitatea.

Câmpul părinţilor începe să distrugă câmpul copilului şi acesta se va naşte bolnăvicios, fricos, obsedat. Faptele mamei şi comportamentul în timpul sarcinii determină soarta şi sănătatea viitorului copil. Părinţii le transmit copiilor o informaţie complectă a comportamentului lor şi al strămoşilor lor. Această informaţie stă la baza formării destinului copilului, a corpului, caracterului şi spiritului acestuia. Principala informaţie ereditară se transmite nu numai genetic, dar şi prin intermediul câmpului.

Mama este indisolubil legată prin câmp de copilul său şi, de aceea, trăirile emoţionale ale mamei îl influenţează activ pe acesta. Dacă este vorba de ură, de separare de omul iubit, acest lucru va însemna o adevărată catastrofă pentru copil. Structura negativă a câmpului femeii determină multe din viitoarele nenorociri ale copilului. O ură puternică, nutrită în timpul sarcinii acţionează asupra copilului care se va naşte supărăcios sau pot apărea tulburări ale vederii sau auzului. Dacă o femeie îşi reprimă sentimentele de iubire faţă de soţul ei, acest lucru se va răsfrânge neîntârziat asupra copilului. Să nu uitaţi că atunci când ucideţi iubirea înfăptuiţi o crimă.

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului,care poate determina diferite neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă. Supărarea copilului pe părinţii săi, a părinţilor pe copii creiază ruperea şi deformarea celor mai fine structuri energetice, cu consecinţe din cele mai grave.

Pentru ca să se nască un copil armonios bărbatul şi femeia trebuie să se iubească unul pe celălalt. În timpul sarcinii femeia trebuie să fie liniştită şi răbdătoare şi nu trebuie să se supere sau să trăiască sentimente negative.. Ea trebuie să accepte cu seninătate realitatea, aşa cum este şi să nu admită părerile de rău în legătură cu trecutul sau să grăbească viitorul. Femeile gravide să nu vizioneze filme care răspândesc violenţa, întrucât agresivitatea lor subconştientă devine necontrolabilă, cu efecte devastatoare asupra psihicului şi trupului viitorului copil. De aceea oamenii adulţi şi copiii ar trebui să vizioneze numai opere de artă, al căror nivel de agresiune subconştientă este negativ.

Naşterea cu picioarele înainte şi prin cezariană reprezintă o trufie ridicată a mamei copilului. Naşterea prematură înseamnă umilirea mândriei. Copiii născuţi prematur sunt deosebit de slabi şi bolnăvicioşi, iar aceasta înseamnă aceaşi blocare a mândriei. Când părinţii aleg numele copilului acesta se fixează în karma copilului şi îi influenţează structurile câmpului.

Numele se întipăreşte în câmpul bioenergetic şi depinde de karma celui al cărui nume îl poartă copilul. Înainte, nu întâmplător, copiilor li se dădeau nume de sfinţi. Karma luminoasă, pură a sfinţilor se unea cu karma copilului, îl proteja şi acţiona în favoarea lui. Dându-i copilului numele unei rude riscăm, deoarece greşelile şi viciile sale va trebui să le ispăşească cel care a luat odată cu numele şi o parte din karmă, adică copilul.

O bunică în anii săi de tinereţe a iubit un om, însă nu a dorit copilul şi a făcut avort. Pentru uciderea iubirii şi a copilului a trebuit să plătească fica şi nepoata, adică urmaşii ei. În cazul unei lovituri cu pumnul suferă unul singur – vinovatul, în cazul lovirii bioenergetice întrucât omul este la nivelul biocâmpurilor, într-o conecsiune directă cu toate rudele sale, cu copii săi, lovitura traversează întregul lanţ de rudenie. Şi ca recul, vine pedeapsa împotriva agresorului şi a familiei acestuia.

O femeie şi-a sfătuit prietena să facă un avort, la rândul lui bărbatul a insistat ca soţia să avorteze. Această dorinţă exprimată în cuvinte sau în gând de a nimici viitorul copil este o încălcare a legilor pentru care omul plăteşte cu sănătatea şi cu soarta sa.

O femeia ş-a abandonat copilul în spital. Prin aceasta ea a săvârşit o crimă atât de mare încât nimeni n-o putea absorbi de pedeapsă. Dragostea faţă de copii face parte din cele mai înalte legi ale universului şi de aceea orice formă de încălcare a acestei iubiri, exprimată prin renegarea copilului, refuzul de a avea copii sau de a purta o sarcină, ne mai vorbind de avort, în special în fazele înaintate, renegarea omului iubit şi nu numai cu faptele, cu vorba, ci chiar şi cu gândul, poate duce la urmări din cele mai grave.

Sub nici un motiv să nu spui unui copil: eşti leneş, nu eşti bun de nimic, eşti prost etc. fiindcă aceasta creează în el cusurul ce i se reproşează. Mama care spune copilului: uite dacă ai să fii cuminte, dacă ai să înveţi bine îţi cumpăr cutare lucru face din copilul său un sclav al cărui stăpân va fi lucrul promis.

Dacă părintele îndeplineşte toate capriciile copilului şi începe să depindă de acesta, copilul se transformă într-un tiran şi poate muri. Dacă copilul este ocrotit în permanenţă el se va deprinde a nu se mai păzi singur şi în acest mod îşi va pregăti primejdii în viitor.

Mamele care se sacrifică până la umilinţă pentru binele copiilor lor sfârşesc într-o mare amărăciune. La fel şi copiii, de a căror naştere părinţii nu s-au bucurat, sunt profund nenorociţi, întrucât trăiesc într-un chin spiritual. Copiii trataţi cu asprime nu devin buni. Ei vor vedea în părinţii lor adevăraţi duşmani, cănd aceştia întrebuinţează continuu pedepse şi ameninţări.

Egoismul, cruzimea închid canalele energetice de legătură cu Dumnezeu şi omul respectiv nu mai primeşte energia necesară întreţinerii vieţii. În această situaţie el este nevoit să ia energia de la alţi oameni, devenind vampir energetic. Acest lucru distruge sistemul de protecţie al copiilor săi. Copii încep să fie bolnavi, pot avea tulburări psihice şi alte probleme.

Când simţiţi că cineva vă fură energia,rugaţi-vă ca aceluia să-i fie dăruită iubirea divină şi energia care-l va schimba, îi va purifica sufletul şi-L va uni cu Dumnezeu. Răul nimicitor şi total vine atunci când copiii majori şi capabili de muncă continuă să trăiască lângă mama lor, să se bazeze pe ea, iar ea, la rândul ei, permiţând să fie exploatată din toate punctele de vedere.

În acest mod străzile se umplu în permanenţă de copii neajutoraţi, incapabili de a se îngriji pe ei însăşi. Să mulţumeşti părinţilor ceea ce eşti tu astăzi, iar copiii tăi ţie îţi vor mulţumi pentru ceea ce vor fi ei mâine.

Egoismul şi interesul personal ne izolează de restul oamenilor şi acest simţ al separării îi face pe oameni insensibili la nevoile altora. O persoană egoistă manifestă un ataşament excesiv pentru ea însăşi, este o plagă socială. Egoiştii au foarte puţini prieteni. Câteva cunoştinţe şi relaţii superficiale le umplu viaţă. Contactele cu ceilalţi sunt limitate. Prin felul de a gândi se închid în lumea lor strâmtă. Prin gândurile voastre puteţi să schimbaţi un egoist făcându-l generos. Să se emită spre el numai vibraţii de generozitate şi bunăvionţă.

Dispreţul faţă de noi şi profunda nemulţumire faţă de sine constituie o agresiune faţă de Dumnezeu. Dispreţul şi blamarea omoară înainte de toate iubirea faţă de un alt om. Orice ticăloşie ar comite un om împotriva noastră noi nu avem dreptul să respingem iubirea faţă de el.

Bărbatul care dispreţuieşte femeia se degradează spiritual, începe să sufere de diferite boli şi îmbătrâneşte mai repede ca de obicei. Trebuie să vă schimbaţi atitudinea faţă de femei şi faţă de situaţiile legate de ele. Trufia şi dispreţul faţă de oameni generează lipsa voinţei de a trăi, sentimentul pierderii sensului vieţii.

Ura este o forţă care te leagă de persoana pe care o urăşti.

. Ancorarea de înţelepciune dă naştere dispreţului. Acesta începe de la cap. De aceea se blocheză biocâmpul în regiunea capului. În curând dispreţul se întoarce împotriva propriei persoane. De aceea, se deteriorează câmpul în jurul rinichilor şi apare distrugerea acestora.

Nimeni nu poate strânge bani dacă-i dispreţuieşte. Zgârcenia şi economia aduc boală şi dezastre.

Multumesc Doamne pentru Tot ceea ce imi daruiesti!se spune zilnic

Daca nu stiti cine a fost marele Valeriu Popa, aici veti afla info interesante despre el.

DACA MAI VOIATI DOVEZI...


Biblia, Apocalipsa, cap. 13

16. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.
18. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

-------




PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

Posted in CIPURI by saccsiv on aprilie 7, 2010

Citez din articolul BOTH HOUSE AND SENATE HEALTH BILLS REQUIRE THE MICRO CHIPPING OF AMERICANS – 3/18/10:

Cerinta implantarii cipului RFID .
Sec. 2521, Pg. 1000 – Guvernul va stabili un Registru Naţional al dispozitivelor medicale. Ce va insemna Registrul Naţional al dispozitivelor medicale?

Registrul Naţional al dispozitivelor medicale din HR 3200 [Proiectul de lege de Sănătate], paginile 1001-1008:
(G) (1) Secretarul va întocmi un registru naţional al dispozitivelor medicale (în prezenta subsecţiune denumită în continuare “registru”) pentru a facilita analiza siguranţa efectelor medicamentelor dupa utilizarea lor şi a rezultatelor de pe fiecare dispozitiv care-”(A) este sau a fost utilizat în sau pe un pacient;”(B) şi este -”(i) un dispozitiv de clasa III; sau”(ii) de clasa a II, dispozitiv care este implantabil, de sprijinit viaţa, sau de sustinut viaţa”.

Apoi, la pagina 1004 se descrie ce înseamnă termenul “date”, din alineatul 1,
secţiunea B:
”(B) În acest alineat, noţiunea “date” se referă la informaţii, relativ la un dispozitiv descris la alineatul (1), incluzand date de prescriptii, datele de sondaj al pacienţilor, fişiere analitice standardizate care să permită statistica şi analiza datelor de la medii disparate, fişele medicale electronice, precum şi orice alte date considerate necesare de către Secretar. “

Ce este exact un dispozitiv din clasa II, care este implantabil? Aprobat de FDA, un dispozitiv din clasa a II implantabil este un ” receptor implantabil de radio frecvenţă pentru sistemul de identificare a pacienţilor şi informaţii privind sănătatea” Scopul unui aparat din clasa II este de a colecta date de la pacienţii cu afecţiuni medicale, cum ar fi “date cererilor de despăgubire de la asiguratori, datele de sondaj a pacienţilor, fişiere analitice standardizate care să permită punerea în comun şi de analiză a datelor din medii disparate de date, fişele medicale electronice, precum şi orice alte date considerate adecvate de către Secretar. “

A se vedea:http://www.fda.gov/downloads/MedicalDevices/DeviceRegulationandGuidance/GuidanceDocuments/ucm072191.pdf

Această nouă lege – atunci când va fi pe deplin pusa în aplicare – oferă cadrul pentru a face Statele Unite prima naţiune din lume care impune ca fiecare dintre cetăţenii săi să aibă implantate în ei un microcip de identificare prin frecvenţă radio (RFID) cu scopul de a controla caruia ii este, sau nu, permise îngrijiri medicale pe teritoriul ţarii.

Nu crezi? Priveste. Proiectul de lege privind asistenţa medicală HR 3200:http://waysandmeans.house.gov/media/pdf/111/AAHCA09001xml.pdf

Pagini 1001-1008 Secţiunea “Registrul Naţional al dispozitivelor medicale”.
Pagina 1006 “, care urmează să fie adoptate în termen de 36 luni de la aprobare”
Page 503 “… aparatul medical de supraveghere”

De ce ar folosi guvernul cuvântul “supraveghere”, atunci când se refera la cetăţeni? Definiţia noţiunii de “supraveghere” este de monitorizare a comportamentului, activităţilor sau alte schimbari ale informaţiilor, lucruri obisnuite la oameni şi, adesea, într-un mod secret. Rădăcina cuvântului [francez] înseamnă “a veghea”.

În teorie, intentia de a eficientiza asistenţa medicală şi pentru a elimina frauda prin intermediul “microcipurilor de sănătate”, pare justificata. Dar, pentru a avea sigura super-putere din lume (America, pentru moment) obligativitatea (pagina 1006) unui dispozitiv pentru a fi implantat este înfricoşător!
Microciparea este inclusa în Proiectul de lege al Sănătătii?
http://www.dailypaul.com/node/105079

Acoperirea sub Obamacare va necesita un microcip implantabil?
http://current.com/items/90842279_coverage-under-obamacare-will-require-an-implantable-microchip.htm
Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …


Poftele si Sanatatea







Fiecare pofta are o cauza


Unora le este pofta de ciocolata, altora de ceva sarat.
Oricare ar fi pofta ta, uneori este atat de puternica incat te face sa iesi din casa in miez de noapte si sa te duci la magazin sa-ti cumperi mancarea dupa care salivezi..
Pofta de un anumit aliment este modul corpului prin care iti spune ca duce lipsa de vreo substanta din acea mancare..
Si de multe ori ca sa-ti satisfaci intr-adevar pofta, trebuie sa
mananci altceva decat crezi ca ai nevoie.

Daca ti-e pofta de ciocolata.

Ai nevoie de magneziu.
Pe care il gasesti in nuci, seminte, legume, fructe.

Daca ti-e pofta de ceva dulce..

Ai nevoie de:
crom
pe care il gasesti in brocoli, struguri, branza, fasole boabe, pui, ficat de vitel carbon pe care il gasesti in fructe proaspete
fosfor
pe care il gasesti in pui, vita, ficat, peste, oua, lactate,
nuci, legume, fulgi tryptophan pe care il gasesti in branza, carne de miel, ficat, spanac, cartofi, stafide

Daca ti-e pofta de paine, paine prajita

Ai nevoie de azot
Pe care il gasesti in mancaruri proteice: peste, carne, fasole boabe, nuci

Daca ti-e pofta de grasimi (chipsuri), prajeli

Ai nevoie de calciu
Pe care il gasesti in mustar, ceapa, brocoli, legume, susan, branza, nap

Daca ti-e pofta de cafea sau ceai

Ai nevoie de:
fosfor
pe care il gasesti in pui, vita, ficat, peste, oua, lactate,
nuci, legume, fulgi
sulf p
e care il gasesti in galbenusul de ou, ardei rosii, usturoi, ceapa
sare fier
pe care il gasesti in peste, carne de pasare, fructe de mare, verdeata, cirese negre

Daca ti-e pofta de alcool, pastile care sa te relaxeze

Ai nevoie de:
proteine
pe care le gasesti in carne de pui, de porc, nuci, lactate, fructe de mare
calciu
pe care il gasesti in mustar, ceapa, brocoli, legume, susan, branza, nap
potasiu
pe care il gasesti in masline negre, cartofi, spanac,
verdeturi amare

Daca ti-e pofta de gheata

Ai nevoie de fier
Pe care il gasesti in peste, carne de pasare, fructe de mare,
verdeata, cirese negre

Daca ti-e pofta de mancare prajita

Ai nevoie de carbon
Pe care il gasesti in fructe proaspete

Daca ti-e pofta de bauturi acidulate

Ai nevoie de calciu
Pe care il gasesti in mustar, ceapa, brocoli, legume, susan, branza, nap

Daca ti-e pofta de mancaruri sarate

Ai nevoie de cloruri
Pe care le gasesti in peste, lapte de capra, sare de mare

Daca ti-e pofta de mancaruri acide

Ai nevoie de magneziu
Pe care il gasesti in nuci, seminte, legume, fructe

Daca ti-e pofta de lichide

Ai nevoie de apa
Trebuie sa bei circa 8-10 pahare de lichid pe zi

Daca ti-e pofta de solide mai degraba decat lichide

Ai nevoie de apa

Corpul tau a fost dezhidratat pentru o perioada asa lunga de timp incat nu mai simte nevoie de apa.
Trebuie sa bei cat mai multa apa posibil pentru a reveni la normal.

Daca ti-e pofta de bauturi reci

Ai nevoie de mangan
Pe care il gasesti in alune, nuci, arahide, ananas, coacaz negru

Daca ai anumite pofte in perioada premenstruala

Ai nevoie de zinc
Pe care il gasesti in carne rosie, fructe de mare, radacinoase, salata, legume cu frunze

Daca iti este mai mereu foame

Ai nevoie de:
silicon p
e care il gasesti in nuci, seminte
tirozina
pe care o gasesti in suplimentele de vitamina C, portocale,verdeturi, legume si fructe rosii
tryptophan
pe care il gasesti in branza, carne de miel, ficat,
spanac, cartofi, stafide

Daca nu ai pofta de mancare

Ai nevoie de:
vitamina B1
pe care il gasesti in fasole, nuci, seminte, ficat
vitamina B3
pe care o gasesti in ton, carne de vita, pui, curcan, porc, legume, seminte
cloruri
pe care le gasesti in peste, lapte de capra, sare de mare

Daca ti-e pofta de tutun

Ai nevoie de
silicon
pe care il gasesti in nuci, seminte
tirozina
pe care o gasesti in suplimentele de vitamina C, portocale, verdeturi, legume si fructe rosii

IN DEBT WE TRUST-INROBIREA PRIN CREDITE


IN DEBT WE TRUST (Noi credem in credit) este ultimul film al lui Danny Schechter, fost producător la ABC News şi la CNN şi producătorul documentarului câştigător al premilor Emmy pentru "Weapons of Mass Deception", film ce dezvaluie rolul mass media în războiul din Irak.

Documentarul IN DEBT WE TRUST investighează fraudulosul sistem al creditelor care sta la baza sistemului economic ce este prabuşit intenţionat in zilele noastre.
Articol preluat de la depindedenoi.ro



YESSSSSSSSSSSSSSS

Jaroslav Kaczynski, fratele preşedintelui polonez, nu se afla în avionul prăbuşit şi a plecat spre locul accidentului

Jaroslaw Kaczynski, fratele geamăn al preşedintelui polonez Lecj Kaczynski, nu se afla la bordul avionului care s-a prăbuşit în Rusia şi a plecat spre locul accidentului.

"Jaroslaw Kaczynski a plecat către Smolensk într-un avion special. Jaroslaw Kaczynski trăieşte foarte profund această tragedie, dar este într-adevăr curajos", a declarat Mariusz Blaszczack, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar condus de Jaroslaw Kaczynski.

Cei doi fraţi gemeni au guvernat Polonia din iulie 2006 până în noiembrie 2007, Lech ca preşedinte, iar Jaroslaw ca premier.

Lech Kaczynski, un reformator


Lech Kaczynski s-a născut la Varşovia în 1949. În 1981 a fost arestat sub Legea Marţială. În 2002 a fost ales edilul Capitalei poloneze. Ca primar al Varşoviei, mandat obţinut înainte de a ocupa fotoliul prezidenţial, Kaczynski a interzis de două ori organizarea unor parade ale homosexualilor şi a vorbit în public despre necesitatea reintroducerii pedepsei cu moartea.


Când a ajuns în fruntea ţării, în 2005, Kaczynski, candidat din partea Partidului pentru Drept şi Justiţie, avea deja reputaţia unui om cu coloană vertebrală.Şi-a construit campania prezidenţială în jurul ideii că polonezii au nevoie de un şef de stat care să le apere interesele. Obişnuia să spună că Polonia post-comunistă, pe care o denumea „A treia republică”, are nevoie de o transformare radicală în a „A patra republică”, bazată pe justiţie socială şi un stat puternic, informează BBC.

În 2001, Lech şi fratele său geamăn Jaroslaw au înfiinţat Partidul Drept şi Justiţie. Tatăl celor doi fraţi, luptător în mişcarea de rezistenţă în timpul celui de-al doilea război mondial, i-a învăţat pe copii ce înseamnă patriotismul. În a doua jumătate a anilor 1970, Lech şi Jaroslaw se aflau în rândurile mişcării antiguvernamentale. Mai târziu, în vara anului 1980, Lech a fost numit consilier al comitetului de grevă al nou-înfiinţatei federaţii sindicale Solidaritate (importantă mişcare anticomunistă).

Când a câştigat prezidenţialele, Lech Kaczynski i-a dedicat victoria fratelui sau geamăn, Jaroslaw. L-a numit principalul strateg al campaniei sale, alături de care a câştigat aparent imposibilul pariu de a obţine victoria electorală atât la legislative, cât şi la prezidenţiale. Presa poloneză scria, la acea vreme, despre cei doi fraţi gemeni, că, deşi seamănă ca două picături de apă, pe Lech şi Jaroslaw îi diferenţiază două aluniţe şi un plus de îndrăzneală şi autoritate. Toate în favoarea lui Jaroslaw, considerat geamănul dominant.

În 1961, când aveau 12 ani, Lech şi Jaroslaw se lansau în industria cinematografică. Cei doi au turnat filmul „Doi băieţi care au furat Luna”, care s-a dovedit un real succes. (Anca Aldea)-jurnalul national

IA UITE, IA UITE!

MOTTO: Eroismul este o atitudine morală alcătuită din aceeaşi plămadă ca şi sacrificiul de sine.
Dimitrie Gusti

Eroismul este relaţia divină care, în toate timpurile, uneşte un om mare cu alţi oameni
Thomas Carlyle


In timpul anilor petrecuti la putere, cei doi frati eurosceptici au provocat numeroase blocaje la nivelul Uniunii Europene, opunand-se ratificarii noului Tratat de la Lisabona si amanand termen nelimitat perspectiva aderarii la zona euro. Totodata, ei s-au opus negocierilor dintre UE si Rusia privind un extins acord economic.


Erau in Solidaritatea fondata de Lew Walesa, miscare anticomunista si catolica

După cum informează The Times, deja în luna mai primul proiect pentru exploatarea zăcământului de gaz de şist din Polonia va fi demarat de compania americană ConocoPhillips. După ea vor urma companiile americane Exxon Mobil şi Marathon, precum şi cea canadiană Talisman Energy.

Cu toate acestea, ţările europene încearcă de ani de zile să găsească o alternativă la livrările Gazprom, care asigură circa 255 din cantităţile de gaz necesare Europei.

În opinia specialiştilor, datorită acestor extrem de bogate zăcăminte descoperite în Polonia, Europa şi-ar putea diminua dependenţa faţă din livrările din Rusia. Oisin Fanning, preşedintele companiei britanice San Leon Energy, care a obţinut de asemenea licenţă pentru extragerea de gaz în Polonia, a declarat: "Acum are loc lupta pentru teritorii. Polonia va deveni un important producător de gaz.


Dacă va începe exploatarea industrială a acestui gaz, atunci Gazprom îşi va pierde poziţiile în Europa. Potrivit expertului, pentru exploatarea zăcămintelor poloneze manifestă un interes uriaş mari companii internaţionale, care "stau practic la coadă".

CLAR LOVITURA DE STAT


PRECUM SE VEDE MAI JOS IN AVION ERA SI SEFUL STATULUI MAJOR AL ARMATEI, GUVERNATORUL BANCII, SEFUL SECURITATII si viitorul PRESEDINTE AL POLONIEI:



"Este, probabil, cea mai trista zi din istoria Poloniei de dupa 1989 - asa caracterizeaza toate canalele de stiri. Polonia este in stare de soc, oamenii plang pe strada, am vazut imagini de genul acesta. Este o tragedie imensa, o zi cumplita pentru Polonia", a declarat ambasadorul Romaniei la Varsovia, Gheorghe Predescu la Antena 3, citat de RADOR.

  • Lista cu oficialii aflati la bordul avionului
Sofia News Agency prezinta, potrivit NewsIn, lista cu oficialii polonezi aflati la bordul avionului prabusit langa aeroportul din Smolensk.

Lech Kaczyñski - presedintele Poloniei

Maria Kaczyñska - sotia presedintelui Poloniei

Jerzy Szmajdziñski - vicemaresal al armatei poloneze si fost ministru polonez al apararii. Candidat la presedintia Poloniei in alegerile de anul acesta

W³adys³aw Stasiak - seful administratiei prezidentiale

Aleksander Szczyg³o - seful Biroului national de securitate
Pawe³ Wypych - secretar de stat in cancelaria presedintelui Poloniei

Mariusz Handzlik - subsecretar in administratia prezidentiala

Andrzej Kremer - viceministru de externe

General Franciszek G¹gor - seful Statului Major al armatei poloneze

Andrzej PrzewoŸnik - vicepresedintele si secretar al comisiei pentru comemorarea victimelor masacrului din Katyn

Grzeogrz Dolniak - membru al Statului Major

Przemys³aw Gosiewski - membru al Statului major

Zbigniew Wassermann - membru al Statului Major
S³awomir Skrzypek - guvernatorul Bancii Centrale

Janusz Kurtyka - presedintele Institutului polonez pentru Comemorari

Tadeusz P³oski - preot romano-catolic, episcop al Armatei Poloneze.

SURSA 9AM

NU O SA ZIC"DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!" CI SPER CA DE ACOLO DE SUS UNDE SINT-IN RAIUL EROILOR- SA LUCREZE LA ELIBERAREA TARII LOR DE SUB CIZMA CARE VREA SA O STRIVEASCA!

PRESEDINTELE POLONIEI S-A"ACCIDENTAT" MORTAL-RESPECT PENTRU EROI!

IN AVION ERA FAMILIA SA SI PRESEDINTELE BANCII POLONIEI; EI REFUZASERA DE CURIND UN IMPRUMUT DE LA FMI, IAR POLONIA ERA SINGURA TARA CARE NUA INTRAT IN CRIZA MONDIALA SI A AVUT CRESTERE ECONOMICA IN ACEASTA PERIOADA DE KKT.
ARTICOLUL DIN JURNALUL NATIONAL MAI JOS:

Un avion Tupolev 154, la bordul căruia se află preşedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prăbuşit, în această dimineaţă, la aterizarea pe aeroportul bazei militare din Smolensk, în Rusia. La bordul avionului se afla şi soţia preşedintelui şi fratele geamăn al acestuia, fostul premier Jaroslaw Kaczynski. Guvernatorul regiunii Rusiei a declarat, într-o intervenţie televizată, că nicio persoană aflată la bordul avionului prezidenţial polonez nu a supravieţuit.





"Nu există supravieţuitori în această catastrofă", a declarat guvernatorul Serghei Antufiev prin telefon la postul de televiziune Vesti-24. "Potrivit informaţiilor preliminare, la bord se aflau 85 de membri ai delegaţiei şi echipajul", a adăugat el.

"Avionul a acroşat mai mulţi copaci, s-a prăbuşit şi a luat foc", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe, Piotr Paszkowski, pentru postul de televiziune polonez TVN24.

"La bordul avionului se aflau preşedintele, însoţit de soţia sa, şeful Statului Major şi ministrul adjunct al Afacerilor Externe, Andrzej Kremer", a adăugat el.

Guvernatorul Băncii centrale din Polonia s-ar fi aflat, de asemenea, în avion, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Ministerului de Externe polonez.

Agenţiile de presă ruse anunţă că la bordul avionului se aflau 132 de persoane, iar ministrul rus pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Itar-Tass, susţine că 87 de persoane au murit în această catastrofă aviatică.

PAP, agenţia naţională de ştiri a Poloniei scrie că nu există informaţii despre eventuali supravieţuitori ai accidentului.
Reuters precizează că avionul s-a prăbuşit la 1,5 km de aeroportul din Smolensk şi că ceaţa era foarte densă, în acea zonă.

Warsaw Business Journal scrie că la bordul avionului se afla şi fratele geamăn al preşedintelui, fostul premier Jaroslaw Kaczynski.

Preşedintele Lech Kaczynski, oficiali polonezi şi familiile ofiţerilor polonezi executaţi în urmă cu 70 de ani de poliţia stalinistă ar fi trebuit să ajungă la comemorarea ce urma să aibă loc la Katyn, aproape de Smolensk, în vestul Rusiei. (Carmen Pleşa, Vera Albulescu)

SOLDATII PARANORMALI

Razboiul psihotronic este in plina desfasurare. Armele clasice, dar si cele nucleare au atins o limita maxima, stagnand, deocamdata, la acest nivel. Este timpul razboiului psihotronic si al soldatilor telepati sau extrasenzoriali. Lor le apartine "viitorul conflictual".

O data cu integrarea Romaniei in structurile euro-atlantice, armata romana va trebui sa se ridice la standardele marilor armate, care au, de multa vreme, unitati de extrasenzoriali, soldati care s-au antrenat pe frontul nevazut al perceptiilor energo-informationale. In acest domeniu, meseria se "fura", nu se invata. Daca aliatii Romaniei vor avea ca obiectiv dotarea armatei noastre cu armament clasic performant, in domeniul psihotroniei fiecare se descurca pe cont propriu. Noroc ca nu pornim cu un handicap, in Romania efectuandu-se cercetari in domeniu inca din anii '60.


TABARA TELEPATILOR
Cercetarile specialistilor romani nu au confirmat ipoteza americanilor, dar au relevat existenta unor detalii fizice particulare la copiii cu potential extrasenzorial mare, inclusiv in zona genunchiului. In 1980, cercetatorului Vasile Rudan, specialist in stiinte fizice si naturale, i s-a cerut, de catre armata, sa identifice si sa testeze tineri "dotati" pentru acest domeniu. Se cautau, in special, cei capabili sa transmita si sa receptioneze corect mesajele telepatice.

O prima selectionare s-a facut dupa particularitatile anatomice evidentiate de cercetarile anterioare. Pentru cei selectati s-a deschis o tabara speciala in Curbura Buzaului, unde s-au efectuat experimente de transmisie telepatica intre doi si mai multi subiecti. Totodata, s-au facut si experiente de radiestezie. Tabara telepatilor era "alipita" unui santier arheologic, tinerii extrasenzoriali ai lui Vasile Rudan reusind deseori sa descopere cu "ochii mintii" unde trebuia sapat pentru vestigii arheologice. Au existat cazuri cand au descris si ce o sa se descopere in locul indicat.



UNITATEA MILITARA A LUI ILIE CEAUSESCU
Rezultatul experimentelor romanesti erau mai mult decat promitatoare. S-a reusit transmiterea si receptionarea mesajelor telepatice cu o eficienta de 96-98%, un record mondial in domeniu. S-a demonstrat ca este posibila detectarea extrasenzoriala a urmelor lasate de obiecte care au fost puse in anumite locuri pentru intervale scurte de timp, de 5, 6 secunde. De asemenea, s-a reusit, in mod repetat, detectia si localizarea extrasenzoriala a unor materiale ceramice si textile de dimensiuni foarte reduse, ingropate in nisip si in pamant.

In urma acestor rezultate, in 1988 Vasile Rudan a fost convocat de generalul Ilie Ceausescu, care considera ca este necesara infiintarea unei unitati militare specializate in tehnici extrasenzoriale. Generalul Ilie Ceausescu era la curent cu performantele la care ajunsesera americanii si rusii in acest domeniu si voia ca Romania sa aiba militari antrenati sa contracareze "actiuni psihotronice", data fiind localizarea geografica intre cele doua "fronturi". Lui Vasile Rudan i s-a propus sa fie instructorul principal al "soldatilor extrasenzoriali".



"KILLERII PARA"
In prezent, exista in structurile militare romane cativa "soldati extrasenzoriali", pe ici, pe colo, dupa principiul nesanatos "mai rarut, ca-i mai dragut". La noi, ca, de altfel, si la altii, militarii de cariera nu agreeaza acest domeniu, considerat stiintifico-fantastic; nici in zilele noastre, cand paranormalii din armatele tarilor NATO transmit mesaje telepatice unor subiecti aflati in submarine sau in spatiu, evitand astfel interceptarea sau bruiajul, care apar frecvent in cazul mesajelor radio normale.

Sau intercepteaza mental intentiile unui potential adversar. Pavel Corut, in cartile sale despre superspionii romani, a prezentat confruntarea acestora cu killerii paranormali. Desi multi cred ca este o exagerare, killerii para exista si te pot anihila mental pentru o lunga perioada de timp sau pot sa te scoata definitiv din circuit, prin "actiuni de la distanta asupra miocardului", considerate cele mai violente actiuni ale acestor extrasenzoriali.



CENTRUL NUCLEAR DE LA SEMIPALATINSK
Operatorii extrasenzoriali sunt folositi cu predilectie in spionaj si contraspionaj. O performanta in domeniu, amplu mediatizata, a fost cea a unui operator extrasenzitiv de la Institutul american Stanford, Pat Price, care a detectat centrul nuclear subteran de la Semipalatinsk (URSS), care nu fusese descoperit de satelitii de spionaj. Mai mult, operatorul a descris si configuratia incaperilor, ca si natura dotarilor tehnologice din subteran. Astfel de teledetectii se pot face numai dupa foarte mult antrenament.


HIPNORAZBOINICII DIN GRU
Tehnicile paranormale cu aplicabilitate militara sunt diverse. Cele mai frecvent folosite sunt in domeniul transferului de informatii si a transferului de energie. S-a ajuns la performante uluitoare in depistarea si descifrarea unor documente secrete, in localizarea instalatiilor militare, in manipularea de la distanta a unor factori de decizie si in actiunile "psy-ops" de influentare a maselor, in vederea cuceririi fara lupta a unei zone de interes.

Hipnoza este folosita pentru a induce ordine in subconstientul unor persoane, care vor actiona in momentul "activarii" printr-un cuvant-cheie. Acest gen de operatiuni nu includ neaparat ordine de asasinare, asa cum s-a mediatizat, ci si actiuni de influentare a unor decizii capitale. Cei mai multi hipnorazboinici se pare ca exista in cadrul GRU, serviciul de informatii al armatei ruse, anumite surse mentionand ca ar exista 15.000 de astfel de persoane.

Poate cel mai studiat domeniu este cel al perceptiei de la distanta, care permite operatorului sa "patrunda", prin forta psihica, in cele mai secrete comandamente si sa "citeasca" ordinele si codurile militare.



PROTECTIE PRIN CUNOASTERE
Pentru contracararea tehnicilor para, trebuie sa ai oameni pregatiti in domeniu, iar Romania sta destul de slab la acest capitol. In structurile SRI si SPP exista cate o "clasa" de "ucenici vrajitori", iar in armata exista mai multi profesori decat studenti.

Col (r) Teodorescu Constantin, doctor in stiinte militare, specialist in electronica, acorda importanta cuvenita armei parapsihologice: "Se poate duce un razboi prin tehnici psihotronice, indreptate asupra factorilor de decizie politici si militari dintr-un stat-tinta. Cunoasterea acestor tehnici este necesara pentru a te proteja. Strategia de aparare impotriva actiunilor agresive energo-informationale presupune oameni antrenati in domeniu".



BEN LADEN ESTE MORT
Prin mijloace extrasenzoriale se poate determina si starea de sanatate a unui "subiect".
Rudan, cel care trebuia sa fie primul instructor al soldatilor paranormali, folosind teledetectia extrasenzoriala bazata pe "efectul Rudan" ( o metoda elaborata de cercetator), poate spune cu precizie in ce stare se afla o persoana, chiar daca aceasta este la mare distanta, intr-o locatie secreta.
In ultimii doi ani, a efectuat teste extrasenzoriale avandu-l ca "subiect" pe Osama Ben Laden. De peste un an, semnele vitale ale lui Osama nu mai "emit". "E teapan. Categoric!", afirma Rudan, care, din cand in cand, efectueaza aceste masuratori pentru Osama.

De fiecare data, rezultatul este acelasi, indicand ca "most wanted" nu mai este in viata. Rudan nu este la primul comunicat de genul acesta. In 2001, cand stagiara Chandra Levy, amanta senatorului american Gary Condit, nu mai era de gasit, prin masuratorile sale, Vasile Rudan a detectat ca aceasta este moarta. Se presupunea ca ea a fost trimisa la undeva, la tara, pentru a naste. Dupa sase luni, FBI a descoperit cadavrul fetei ingropat intr-o padure din apropierea Capitalei.



ULUITORUL GIRRARD, CEL MAI MARE SPION PSIHIC
Jean-Pierre Girrard este considerat extrasenzorialul cu cea mai mare putere psihica. Demonstratiile lui depasesc prin complexitate orice experiment. Girrard a lucrat pentru armata franceza, pentru CIA, dar si pentru KGB, in sensul ca s-a supus testarilor specialistilor din aceste institutii, de buna voie sau nu (fiind chiar rapit la un moment dat).
El este capabil sa deplaseze obiecte de mare tonaj prin "forta" gandului (telekinezie), bruiaza transmisiile radio, influenteaza pelicula fotografica, modifica structura interna a materiei.
A reusit sa topeasca placi metalice ridicand temperatura, prin putere psihica, la 800 de grade Celsius.

Exista fenomene paranormale pe care numai el reuseste sa le produca, acestea purtand simpla denumire de "efectul Girrard", cum ar fi topirea metalelor de la distanta.
Ca spion psihic a detectat de la distanta baze ultrasecrete, a spart coduri, a citit cu ochii mintii documente secrete aflate in seifuri. Considera ca puterile paranormale pot constitui o arma deosebit de periculoasa, care "poate produce efecte psihice nefaste asupra unor persoane, fara ca acestea sa constientizeze ce li se intampla".



"EXPERIMENTUL DOBROGEA"
In prealabil, cercetatorul Vasile Rudan a organizat o demonstratie pentru armata, demonstratie care avea ca scop punerea in valoare a practicilor extrasenzoriale cu aplicabilitate in domeniul militar. "Experimentul Dobrogea" a fost numele de cod al acestei demonstratii si s-a desfasurat in octombrie 1988, in judetul Constanta.

Cu aceasta ocazie, Rudan a localizat, pe o suprafata de 1,5 hectare, un obiect rotund de 25 milimetri in diametru, ingropat in pamant. Localizarea obiectului a fost facuta in doua minute si patruzeci de secunde.
Urmatorul test a fost "scanarea" unei zone pentru a detecta daca exista ceva in subsol. Prin biodetectie, Rudan a descoperit cavitati rectangulare delimitate de ziduri si a cerut borne de marcaj ca sa arate configuratia.

Militarii au renuntat la configuratie, pentru ca stiau foarte bine ce se afla acolo. Cercetatorul a demonstrat ca, prin tehnici parapsihologice, pot fi depistate in timp optim documente secrete si pot fi localizate instalatii si depozite militare subterane. S-a hotarat infiintarea unei unitati militare de extrasenzoriali si chiar s-a format nucleul acestei unitati, care urma sa-si inceapa activitatea in 1990. Dar, in urma evenimentelor din 1989, ea a fost data uitarii.



COPIII PARANORMALI
Cercetarea experimentala a teledetectiei extrasenzoriale a debutat, in Romania, in anii '60 si a atins apogeul in anii '80, cand a si intrat sub controlul strict al M.Ap.N.
Initial, cercetatorii romani s-au bazat mai mult pe studiile din strainatate. Conform specialistilor americani si rusi, copiii sunt cei mai buni "soldati" pe frontul extrasenzorial, pentru ca mintea lor nu este ingreunata de tot felul de oprelisti. De asemenea, ei au un potential bioenergetic suplimentar fata de un adult, potential necesar cresterii. Copiii isi consuma excesul de energie prin alergare, jocuri etc.

S-a constatat ca fetele, pana la varsta pubertatii, sunt mai dezvoltate din punct de vedere psihic decat baietii. Cercetarile din Romania, asupra copiilor, au avut ca obiectiv cautarea unor modalitati practice pentru ca excedentul bioenergetic al copilului sa fie dirijat spre biocomunicatia extrasenzoriala, in special in telepatie.
Al doilea obiectiv era detectarea unor repere fizice ce ar fi putut facilita identificarea celor cu puteri paranormale. O echipa de cercetatori americani anuntase ca "sediul" biologic al detectiei extrasenzoriale se afla situat in spatele genunchiului, iar copiii paranormali pot fi detectati dupa aceasta caracteristica.


sursa ziare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites