Monday, December 13, 2010

SUFLETUL IESIND DIN TRUP-FOTO


Share/Bookmark


O intervenţie chirurgicală complicată, o femeie moartă şi o imagine misteriosa, oferă o versiune surprinzătoare a ceea ce s-a întâmplat în sala de operaţie. De fapt, pentru prima dată în istorie este realizata pe suport de hârtie o captare a imaginii sufletului uman.

Un eveniment neobişnuit a revoluţionat lumea medicala şi ştiinţifica, dand încă o dată posibilitatea de a regândi viaţa de după moarte.

Totul a început cu o intervenţie chirurgicală la un spital din Frankfurt, Germania . Pacienta a murit pe masa de operaţie, dar a venit un eveniment neobişnuit câteva zile mai târziu, atunci când una dintre fotografiile luate în timpul operaţiunii au evidenţiat existenţa spiritului femeii. Toate acestea au luat cercetatorii
şi scepticii prin surprindere, acum ca imaginea există şi mulţi au văzut-o.


O operaţiune în condiţii de siguranţă

Când Karin Fischer, o gospodina germana de 32 de ani, s-a internat la spitalul din Frankfurt pentru a suferi o operaţie, a fost departe de a-si imagina consecinţele. De fapt, nici nu bănuia că acestea au fost ultimele clipe de viaţă. Interventia nu ar fi fost grea, trebuiau sa ii corecteze niste valve defecte, pe care le avea implantate la inima . Dar ceva a mers prost şi o serie de complicaţii fac inima sa înceteze să bată , la doar patruzeci şi cinci minute după începerea operaţiei. În controale, monitorul cardiac indică starea de moarte cu o linie dreaptă de-a lungul ecranului. Nici unul din cei doisprezece oameni din echipa nu a vazut nimic .
Surpriza fotografie ....vezi atasul

La momentul mortii sale, Karin a fost înconjurata de doisprezece oameni, toţi membrii echipei de cardiologie: medici, tehnicieni şi asistenţi medicali au verificat modul în care toate eforturile au fost inutile pentru a încerca să-l reinvie. Profesorul Peter Valentin, directorul de spital a fost, de asemenea, în sala de operaţie. La acel moment sarcina lui a fost să se ocupe de un aparat de fotografiat. Foarte adesea,se practica în timpul operatiilor , aceasta este ulterior utilizată pentru înregistrările ştiinţifice, medicale şi, mai presus de toate, la clase de la Scoala de Medicina. Valentin a fost, de asemenea, profesorul care, câteva zile mai târziu, după ce a primit în laborator o foto . Una dintre fotografii arata foarte clar, o formă umană, difuza şi transparent, CUM SE INALTA spre tavan cu braţele deschise. A fost o imagine a spiritului. Papa Ioan Paul al II are o copie şi cercetătorii analizeaza . Reacţia lui a fost că cineva a facut o glumă, fără îndoială,

Fotografia a fost autentica! Un studiu mai aprofundat şi mai detaliat care să conducă la aceeaşi concluzie: nu a existat un astfel de aranjament, nu exista nici un truc la toate.

Şi ca şi cum ar fi fost o ironie din imagine ar putea fi văzut în mod clar pe ecranul monitorului atunci când pacientul a expirat, care coincide cu momentul în care spiritul a parasit trupul său. Nimeni nu a văzut nimic, sufletul este invizibil pentru ochi uman. Profesorul Valentin a hotărât să consulte cazul cu pastorul spitalului, un preot f bun .

Prima lui reacţie a fost de a exclama: "Dumnezeule, este un suflet uman!".
Preotul a insistat pentru a da ştirea: pentru prima dată, cineva a reusit sa fotografieze un suflet.
Copii au fost trimise la multe site-uri religioase din întreaga Europă, precum şi oameni de ştiinţă în vârstă.

Răspunsul Bisericii a fost imediat: Papa Ioan Paul al II-a trimis să studieze în laboratoarele de la Vatican . Nu există încă nici un răspuns oficial de la Vatican , dar fotografia a fost deja primita şi experţii sunt in investigare. Primele impresii sunt pozitive: se pare că nu există nici un truc şi că fotografia dezvăluie adevărul: un spirit uman în curs de dezvoltare de la un organism care tocmai a murit.

Stiinta pronunţa

Unul dintre oamenii de ştiinţă în domeniul care a primit imaginea este Dr. Frank Muller, un om de ştiinţă german care a fost dedicat să investigheze temeinic documentul neobişnuit. Este prima dată când obţine o imagine a sufletului uman. Concluzia lui a fost categoric: Asta este dovada care lipseşte, pe care mulţi au cautat-o, Potrivit lui, sufletul are viaţă veşnică după părăsirea corpului fizic. În opinia sa, aceasta este o confirmare a ceea ce este narat de Biblie, şi nici truc posibil, pentru că cei mai buni specialisti au studiat foto timp de mai multe săptămâni, cu echipamente mai sofisticate şi mare interes.

Pentru Dr. Muller, este clar că vor exista întotdeauna oameni sceptici care refuză să creadă,

Dar între timp, mulţi au sugerat că ar putea fi imaginea cea mai importantă obţinuta vreodata .
O dovadă a nemuririi sufletului.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites