Tuesday, December 14, 2010

ORACOLUL MO TIBETAN







Share/Bookmark


Oracolul MO isi ia puterea din buddha Manjushri, cel ce aduce claritatea gindirii. Oracolul a fost dezvoltat de marele maestru Jamgon Mipham din textele sacre expuse de Buddha.

In Tibet un zar dintr-un os sfintit cu mantra lui Manjushri este folosit, aruncindu-l de doua ori, dind astfel o combinatie de mantre- silabe ce trebuie spuse ca antidot al problemei despre care se intreaba. Intre timp se recita mantra, focalizindu-ne pe problema respectiva.




Totusi, pentru ca el sa va raspunda, trebuie respectate anumite conditii.

In primul rand, trebuie sa va asezati intr-un loc linistit, unde sa va puteti concentra asupra intrebarilor pe care vreti sa le puneti si care trebuie sa fie oneste. Este inutil, de exemplu, sa intrebati daca vecinul cu care aveti atatea conflicte se va imbolnavi...

In schimb, daca ii puneti oracolului tibetan o intrebare constructiva - "Ce sa fac ca sa fiu mai apreciat la locul de munca?"; "Cum sa-mi fac prieteni?", "Cum sa fiu sanatos?", "Ce sa fac pentru a fi iubit?" etc., el o sa va ghideze cu siguranta. Dar atentie: nu trebuie sa il solicitati mai mult de o data pe zi.

Cum procedati? Aruncati zarul de doua ori. Retineti cifrele obtinute in ordinea aparitiei lor (de exemplu 2-6 nu este acelasi lucru cu 6-2). Apoi raportati-va la interpretarea mesajului ce corespunde cifrelor, pe care o prezentam mai jos.

Reflectati asupra sfatului primit, imaginandu-va cum puteti sa il aplicati. Uneori, raspunsul va parea departat de intrebarea pusa. In cazul acesta, inseamna ca oracolul s-a orientat catre probleme mai profunde, ascunse in strafundurile spiritului dvs. El a simtit energiile ascunse care actioneaza si carora ar trebui sa le acordati prioritate.


Interpretari


1 - 1: albastrul cerului
- Toate temerile dvs. sunt pe cale de a disparea. Purificati-va inima si invatati sa-i ascultati pe ceilalti. Astfel, spiritul dvs. o sa se poata linisti, ajungand ca un cer albastru, fara de nori.

1 - 2: stralucirea soarelui
- Situatia poate sa devina asa de clara, ca si cum ar fi luminata de razele soarelui. Pentru aceasta, trebuie sa scapati de gandurile negative si sa va abtineti de la barfe.

1 - 3: razele lunii
- O atitudine linistita o sa va ajute sa finalizati un proiect. Pe planul prieteniei sau al dragostei, trebuie sa va asigurati ca nimic nu se poate opune relatiei pe care v-o doriti.

1 - 4: lumina stelelor - Actiunile pe care le-ati intreprins o sa-si arate roadele. Succese importante de ordin profesional va asteapta, dar nimic nu se va finaliza fara eforturi sustinute. Cultivati luciditatea si vigilenta.

1 - 5: pamantul nesemanat
- Intrebarea ramane provizoriu fara raspuns. Poate nu v-ati concentrat destul... In orice caz, oracolul o sa va ceara sa meditati iar. Dar trebuie sa il consultati abia a doua zi.

1 - 6: fulgerul
- Sensibilitatea si capacitatile dvs. de analiza se ascut. O sa gasiti o rezolvare favorabila, desi situatia parea sa stagneze. Dar o sa fiti nevoit sa observati lumea cu alti ochi.

2 - 1: lanterna
- Ca si flacara unei lumanari ferite de vant, o speranta ascunsa poate deveni un ghid de nadejde. Protejati-va de pasiunile tumultoase. Un necunoscut poate sa va ajute.

2 - 2: uleiul din opait
- Nu trebuie sa aruncati ulei peste foc. Bucurati-va de cat va e dat. La munca, sarcinile vor putea fi indeplinite cu mult mai multa usurinta daca sunteti veseli.

2 - 3: moartea si reinvierea
- Fiti atenti. A nutri sentimente egoiste sau nedrepte nu va poate duce decat la esec. Nu apucati pe acest drum. Adoptati o atitudine binevoitoare si deschisa.

2 - 4: regele - Fiti constienti de forta interioara care va anima si cultivati-o. Aveti incredere in aceasta misterioasa energie vitala. Abia atunci o sa fiti in masura sa operati un mai mare control asupra vietii voastre.

2 - 5: ramura moarta - Nu se intrevede nici un rezultat. Spiritul este tulburat, iar raspunsurile sale nu pot ajunge pana la dvs. Trebuie sa va reculegeti si sa va intrebati care sunt adevaratele dvs. motivatii.

2 - 6: cel de-al treilea ochi
- "Cel de-al treilea ochi", cel al intelepciunii, se va deschide pentru a va ghida. Trebuie sa fiti pregatiti, niste sfaturi amicale or sa poata sa va ajute sa va schimbati viata dvs., dar si pe a celor din jur.

3 - 1: mierea - Propria dvs. liniste sau a celor apropiati risca sa fie pusa la grea incercare de o cascada de evenimente.

3 - 2: izvorul linistii
- Rezistati in fata tristetii si a plictiselii. Contemplati agitatia lumii cu detasare - ca pe un izvor de munte care curge linistit.

3 - 3: marea
- Un succes va asteapta. Dar trebuie sa continuati sa fiti autentici. Daca nu, la fel de sigur cum rugina roade fierul, actiunile in discordanta cu eul dvs. profund va pot distruge putin cate putin.

3 - 4: oala
- Agitatie, fierbere, perturbari, toate ar putea sa va distruga echilibrul. Sa nu va credeti in afara oricarui pericol. Chiar si picatura cu picatura, o oala se umple pana la urma. Astfel, nefericirea ar putea sa va doboare.

3 - 5: lotusul
- O bucurie o sa va lumineze existenta. Dar va trebui sa va feriti sa actionati pripit.

3 - 6: doctorul
- O sa obtineti niste imbunatatiri din punctul de vedere al sanatatii. Ingrijiti-va, respectati sfaturile doctorului, recreati o armonie cu spiritul si cu corpul dvs.

4 - 1: umbrela
- Sunteti protejati. Atata timp cat gesturile si gandurile voastre sunt cinstite, nu aveti de ce sa va temeti. "Cel a carui mana nu are rani poate atinge oricand otrava."

4 - 2: sabia
- Trebuie sa fiti cinstiti cu cei care depind de dvs. Daca nu, la fel cum praful aruncat impotriva vantului intra in ochii celui care l-a aruncat, greselile dvs. se pot razbuna.

4 - 3: oglinda sparta
- Trebuie sa fiti precauti, pentru ca riscati sa cheltuiti prea mult. Alergatura dupa placeri poate sa va faca la fel de fragili ca un arbore pe timp de furtuna. Nu deveniti un strain fata de voi insiva.

4 - 4: drapelul
- Este vorba de o reputatie buna, uneori chiar de celebritate. Talentul sau indemanarea va vor fi recunoscute. Este momentul sa aratati ceea ce stiti.

4 - 5:
caracatita cu o suta de brate - Nu o sa scapati de consecintele actiunilor intreprinse fara a judeca. Incercati sa realizati un proiect coerent: o singura zi de efort este preferabila unei luni de munca intrerupta.

4 - 6: casa
- O munca grea va fi dusa la bun sfarsit, cu conditia sa nu fiti indolenti. Daca nu iti repari casa, ea se va prabusi. La fel se va intampla si cu viata, daca visezi mereu si nu actionezi, o vei distruge.

5 - 1: muntele de metal
- Comportamentul dvs. se bazeaza pe multa reflexie. Situatia dvs. este stabila. Nu trebuie sa cadeti prada indoielilor, pastrati-va intacta bucuria de a trai.

5 - 2: iluzia - Va faceti iluzii in legatura cu o persoana sau cu un anumit lucru. Trebuie mai multa luciditate. Faceti efortul de a fi atenti la prezent, ramaneti in contact cu realitatea concreta.

5 - 3: cosul cu fructe
- Intoarceti-va catre ceea ce va poate imbogati. Dar amintiti-va ca exista doua feluri de bogatii: privilegiati-o mai degraba pe cea sufleteasca sau relatiile de prietenie decat contul din banca.

5 - 4: muntele de nisip
- Se anunta o inversare a situatiei. Nu va temeti, nu orice eveniment imprevizibil o sa va ameninte securitatea.

5 - 5: castelul - Doua orizonturi mai vaste se pregatesc sa se deschida in fata dvs. Nu asteptati prea mult, este momentul sa priviti in viitor si sa pregatiti proiecte mai ambitioase.

5 - 6: sacul cu aur
- Fericirea este mai apropiata de dvs. decat credeti. In loc sa va focalizati asupra a ceea ce va lipseste, apreciati justa valoare a micilor bucurii in momentul in care va intalniti cu ele.

6 - 1: aparitia lui Budha
- Tot ceea ce suntem este rezultatul a tot ceea ce am gandit. Aveti ganduri pure? Fericirea se va lipi de pasii dvs. ca o umbra.

6 - 2: infinitul
- O sa traiti momente captivante alaturi de prietenii dvs. sau o sa descoperiti satisfactii artistice. Acceptati "sa pierdeti" un pic din timpul dvs. pentru a va bucura de aceste clipe.

6 - 3: pestisorul de aur
- Norocul este aici si o sa va insoteasca, daca va puneti viata in acord cu aspiratiile dvs. cele mai autentice. Calitatea pe care va trebui sa o dezvoltati? Generozitatea.

6 - 4: scoica
- O sa primiti niste vesti. O sa beneficiati de o posibilitate mai mare de exprimare, cu conditia sa va acceptati emotiile. Nu disimulati ceea ce simtiti cu adevarat.

6 - 5: roata - In viitor se vede o schimbare de situatie. Fie ca este vorba despre o promovare sau de o schimbare pur interioara, exista promisiunea reusitei.

6 - 6: victoria - O sa aveti posibilitatea sa va angajati intr-o actiune pe care v-o doriti, cu succes. O sa fiti nevoiti sa va fortati sa dati ce aveti mai bun si astfel veti invinge. DACA DORITI SA CONSULTATI ORACOLUL MO ONLINE, O PUTETI FACE AICI

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites