Wednesday, December 15, 2010

Misterioasa piramida a extraterestrilor

Share/Bookmark

Misterioasa piramida a extraterestrilor

Nimeni nu pare sa stie originile si scopul piramidei din varful Muntelui Baigong din China. Legendele sustin ca totul a fost construit de catre fiinte venite din alte lumi iar locul a fost folosit ca baza de decolare a unor nave extraterestre. Cercetatorii chinezi sunt hotarati, insa, sa dezlege misterul, iar o echipa de 9 oameni de stiinta se va indrepta ca structura artificiala, inalta de pana la 90 de metri, botezata „Relicva ET”.

Pentru a adanci si mai mult misterul, in zona au fost identificate numeroase pietre sculptate in forme ciudate si dispozitive de metal al caror scop nu a fost inca elucidat.

"Teoria care sustine ca piramida si grotele de pe muntele Baigong sunt opera extraterestrilor poate fi inteleasa la un anumit nivel. Pregatirea noastra profesionala ne obliga totusi sa dovedim daca o astfel de afirmatie este veridica sau nu", declara Yang Ji, cercetator in cadrul Academiei Chineze de Stiinte.



Situl se afla la o mare altitudine, iar poizitionarea sa il face un ideal pentru un observator astronomic. Doua dintre cele trei pesteri descoperite aici s-a prabusit, singura care a ramas in picioare fiind si cea mai mare dintre ele. Inauntrul pesterii a fost identificata o conducta metalica, cu un diamentru de circa 40 de centimetri, care pare sa se indrepte catre interiorul pesterii.



O alta conducta, similara, se afla in roca muntelui si nu este vizibila decat la un capat, nimeni nestiind pana la ce adancime patrunde aceasta in sol. Zeci de fragmente de astfel de conducte au fost descoperite in jurul pesterilor iar ceea ce este si mai ciudat, este ca numeroase fragmente metalice au fost descoperite atat pe plaja lacului Toson din apropiere precum si in adancul acestuia. Tot ceea ce s-a putut afla pana in acest moment este faptul ca tehnologia care a fost folosita la crearea conductelor este una extrem de avansata, necunoscuta oamenilor care se presupune ca le-au realizat.

Sursa: WeirdAsiaNews

via descopera.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites