Monday, December 13, 2010

El te ajută să-i dai în judecată pe «vânzătorii de iluzii»

Share/Bookmark


6 Decembrie 2010
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Vicepreşedintele PC, Bogdan Diaconu, a decis să se alăture campaniei declanşate de Libertatea, “Spune nu etnobotanicelor!”. El va acorda asistenţă juridică gratuită celor care vor să-i dea în judecată pe patronii “magazinelor de vise”.



Diaconu susţine că minorii, care reprezintă majoritatea clienţilor acestor magazine, sunt înşelaţi de către vânzători, întrucât li se spune că vor consuma produse naturiste, fără efecte secundare, dar, de fapt, sunt mărfuri de sinteză care au efecte devastatoare asupra sănătăţii. “Dacă autorităţile nu au reuşit să închidă «magazinele morţii», care distrug vieţi şi provoacă drame în familii, noi, cei de la PC, suntem hotărâţi să le oprim printr-o cascadă de procese”, a zis Diaconu.


Astfel, pentru a veni în sprijinul celor care vor să se bată la tribunal cu patronii magazinelor care comercializează aşazisele produse etnobotanice, vicepreşedintele PC îi aşteaptă la sediul organizaţiei partidului din sectorul 2, strada Vasile Lascăr nr. 78 A, din Capitală. Cetăţenii din provincie care doresc asistenţă juridică pe această temă o pot face sunând la numărul de telefon 0720.70.61.23.

Se vor strânge semnături pentru a interzice locaţiile
Ştefan Pirpiliu
Săptămâna aceasta, deputatul PDL Ştefan Pirpiliu (foto) continuă să susţină campania Libertăţii, “Spune nu etnobotanicelor!”, prin care cerem închiderea “magazinelor de vise”. El va declanşa acţiunea de strângere de semnături pentru a determina guvernul să emită o ordonanţă de urgenţă în acest sens. Vor fi organizate corturi speciale în Bucureşti, la Piaţa Universităţii, la metrou Eroilor şi în cartierul Ferentari.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites