Friday, November 5, 2010

SEXUL ANAL






Share/Bookmark

In presa publica, cea scrisa si mass media- mai ales cea audio vizuala- toate pitzipoancele isi expun curul.
Care cum vrea sa se lanseze isi lucreaza posteriorul, ba chiar si-l injecteaza cu silicon ca sa para mai bombat. De ce????

In societatile tribale femeile voluptoase, sanatoase, vitale erau singurele care se casatoreau si cu cit era femeia mai vitala cu atit era mai pretuita. Regii, sefii de trib, razboinicii aveau nevoie de baze energetice puternice, ca prin actul sexual sa isi traga energia necesara razboaielor, cuceririlor, etc din femeile lor. Dar, ATENTIE, energia era vinata, si nu exteriorul.

Astazi pitzipoancele lesinate de foame, nevitale isi umfla sinii si cururile cu silicon ca sa PARA vitale, desigur fara succes. Marii sefi de trib de azi-afaceristii, fotbalistii, actorii etc- vineaza pitzipoance umflate, de plastic, dupa modelul vechi tribal, fara sa-si dea seama-decit daca sint initiati-ca nu isi achizitioneaza o adevarat baza energetica ci doar o copie prost clonata a uneia adevarate.

Rezultatul? Azi barbatii sint mai dezenergizati, pe cale de disparitie, iar structura omului modern este redusa cu UN SFERT fata de structura omului medieval(este celebru cazul in care sabiile vikinge sau cruciate nu au putut fi ridicate decit de 3 barbati moderni).

La schimb ni se propune ca model de reusita in viata, cu precadere din anii'70- dupa ce miraculosul curent hippie a fost otravit si distrus din interior dupa modelul kgb-ist si CIA-ist cu presupuse droguri si orgii(cind de fapt a fost cu adevarat un curent spiritual de inflorire a energiilor tantrice)- ni se propune deci ca model in viata de reusita SEXUL ANAL. Orice pitzipoanca de la tara care se viseaza o noua Bianca Dragusin stie ca trebuie sa se fute in cur.

Deci o ia de la 12 ani cu pula-n cur prin hambare, de preferinta cu un prieten din copilarie, ca sa fie sigura ca o sa-i iasa.
Caz concret: prietena lui fiimea, prietena care acum are 15 ani si s-a futut in cur de la 12, exact in hambar, urmarea carui fapt a fost ca s-a cacat pe ea citeva zile fara sa-si dea macar seama. Astazi?O curva proasta de 15 ani care este VIRGINA, si care se fute de citeva ori pe saptamina in cur cu prietenul ei tzigan, dar care o sa se marite fata mare.

Acesta este modelul bine acceptat al tinerelor din Brazilia(nu pot uita declaratia Aidei Yespica care cica s-a maritat virgina asta dupa ce fusese vazuta futind toate echipele de fotbal din Peninsula), al araboaicelor care pot fi omorite daca se marita futute(si stiu arabii aia asaracii de ce le bat ca mai mari curve nu am vazut pe pamint) si al tinerelor crestine din Romania si Grecia.


THE HORROR!!!!!!Perversitatea morala a inlocuit perversitatea sexuala.
Ma puteti intreba desigur, ce am eu cu pizda sau curul omului ca fiecare face ce ii place and so on n so forth.
Sa expunem citeva fapte energetice, dupa ce-daca ne mai functioneaza creierii-ne intrebam DE CE ESTE ATIT DE AGRESIV PROMOVAT SEXUL ANAL??????

O sa imi spuneti poate, ca sexul anal era practicat pe scara larga de romani si de vikingi. GRESIT!!!Caligula a futut-o in cur in noaptea nuntii pe nevasta celui mai mare dusman al lui si dupa aia, cind aia urla l-a futut si pe barbatsu. Este un fapt istoric acceptat si bine cunoscut ca fututul in cur a fost promovat de societatile in razboi PENTRU A-SI SCLAVAGIZA DUSMANII SI A-I FACE SA INTELEAGA CA STATUTUL LOR ESTE ACELA DE SCLAV ANIMALIZAT!!!!!

Vikingii in momentul in care cucereau un oras ii violau in cur pe toti locuitorii care mai ramineau in viata-femei, si barbati-pentru a-i aduce la nivelul de dezumanizare in care nu ar mai fi avut never curajul sa li se opuna.
IN timpuri moderne, in momentul atacurilor japoneze din Nanking CHina-de care mama imi povestea cu crize-ale japonezilor acestia au torturat si ucis 300.000 de femei si barbati inserindu-le printre altele sticle in vagin sau in cur-tehnica REPTILIANA de distrugere pe vecie a fizicului, de sclavagizare si de exilare a sufletului, pe care-ritual-il preluau ei in momentul in care fiinta torturata isi dadea ultima suflare.

Aceste tehnici sint cunoscute de mii de ani iar azi, ele sint promovata ca fiind inocente si moderne.

DAr sa revenim la sclavagizare.
In cartea extrem de interesanta a lui Eve Longren-the love bite-se povesteste cum zeci de alien abductees au fost martorii programului de schimbare a unui barbat heterosexual intr-unul homosexual.

Asa cum spun bine cei care vor renasterea rasei albe si sint prost etichetati ca rasisti si nazisti(hellO???????in 1923-30% din populatia Terrrei era alba astazi doar 5%??Asta nu se numeste cumva genocid?)precum spun ei si Saga, iubita mea-rasa alba este exterminata atit exterior prin casatorii mixte cit si din interior prin promovarea homosexualitatii si fututului in cur.

Eve spune ca unui barbat heterosexual de rasa alba-rasa pura care precum stim are mari capacitati paranormale pentru ca este din linia Graalului, aryana-i se induc vise cu femeia visurilor sale-ori partenera de care este indragostit, ori o cintareata sau o stea de cinema dupa care el este mort.
Acesta se viseaza-indus-in pat cu femeia dorita care isi desface picioarele si cind el da sa o penetreze simte o durere ascutita in fund si se trezeste.

Acesta a fost sodomizat de o entitate reptiliana si durerea persista fizic si DUPA CE EL SE TREZESTE DIN SOMN.
Aceste vise se repeta astfel incit creierul lui incepe sa asocieze sexul cu femeia iubita sau cu orice femeie, cu futul in cur dureros.

IN a doua etapa i se induce un vis in care femeia iubita si un barbat atragator stau in pat linga el. CInd incepe sa o atinga pe femeie este din nou sodomizat, dar barbatul vine si ii face o felatie si el se trezest cu o stare de bine.


A treia etapa este cea in care se viseaza doar cu acel barbat in pat si are loc un act sexual anal care nu-l mai doare si dupa care se trezeste cu o stare de bine.
In acest moment transformarea lui este completa; a devenit homosexual.

Cunoastem mii de cazuri de barbati insurati, cu copii, cu vieti sexual sanatoase care au foat tranformati gradat in timp in homosexuali viciosi.CUm mai functioneaza atunci falsa teorie a genelor homosexuale???Nu trebuie el sa se nasca asa de la inceput??

Constat cu oroare si cum serialele(si aici pun si serialul meu preferat Gossip girl)incurajeaza homosexualitate adolescentina, in licee:-"U'r gay?Not that it's something wrong with that!"- Excuse me bitches??????THIS IS SO WRONG!!!!
Ce barbati vor mai iesi la razboi-adica vor face parte din rezistenta, clari la minte si puternici la trup-daca toti barbatii nostrii au devenit niste legume sclavagizate??


Si acum despre tirfele care sug pula si cu curul si cu gura-cum spune o manea.
Fututul in cur la femei duce la distrugerea chakrei bazale, MULADHARA-chakra care este responsabila de supravietuirea speciei, de prosperitate si de fericire. Si nu in ultimul rind de puritate, acea stare care ne ridica vibratia si ne aduce in prezenta divina. CU alte cuvinte chiar supravietuirea speciei noastre este pusa in pericol.
Cind mindrele se fut in cur ele singure isi pun lesa pe viata de sclave, deoarece persoana care le fute in cur devine energetic stapina lor pe viata. Mai mult acest act creeaza dependenta fizica psihica emotionala si energetica, ele devenind protagonistele unui joc sado masochist fara sfirsit.

Am auzit unii dintre participantii INITIATI ai acestor jocuri care spuneau ca se duc sa mai fute-n cur o gagica ca"sa-si mai ia o cuanta de energie"
.
Chinezii vorbesc despre albi ca despre cei cu poarta din dos deschisa-'cururi sparte'-referindu-se la aceasta pierdere masiva de energie a rasei albe.
Sa urmarim clipul de mai jos, zic:

http://www.youtube.com/watch?v=Kud8GMKqbbw

Fa, proastelor, decit sa va futeti in cur ca sa prindeti un fotbalist cu bani, nu mai bine va cultivati voi energia, mai ales ca chakra aia pe care v-o spargeti cu atita stil este responsabila si de prosperitate? Ca intr-un joc nemilos si fara sfirsit, va distrugeti singurul aliat pe care-l aveti pe GRATIS in aceasta viata-centrul energetic care va poate genera exact energia de care aveti nevoie pentru a va imbogati! Pentru cine are urechi de auzit!!!


Eyes shining bright with unspilt tears,
Thinking about all these wasted years.
Everything worth living for is gone,
Brother, i find it hard to keep fighting on.
Falling down towards the abyss,
The reaper embraces me with his kiss;
It makes me want to refuse to care,
To watch this all unfold - too much to bear.


If this is the way it ends -
If this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness

Disease encroaching on all i hold dear,
Somehow i gotta get my soul outta here.
Heart of agony, faint burning hope,
I'm finding it hard to try to cope . . .

Because liars own the world with conquering poise,
In a wasteland of meaningless noise;
We don't stand a chance with dormant pride,
The heroes of our race have already died . . .

If this is the way it ends - if this is the way my race ends. . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .

To imagine it has all come down to this,
Apathy and suicidal bliss . . .

It's all over except for the cryin',
With a whimper instead of the roar of a lion . . .

The greatest race to ever walk the earth,
Dying a slow death with insane mirth,
The tomb has been prepared, our race betrayed,
White man, fight the flight towards the grave . . .

If this is the way it ends - if this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .
If this is the way it ends - if this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .

Don't let it end this way,
Don't let it end this way,
Don't let it end this way, i can't bear to witness . . .

3 comments:

wow....super tare postarea!
perfect de acord cu asta: "araboaicelor care pot fi omorite daca se marita futute(si stiu arabii aia asaracii de ce le bat ca mai mari curve nu am vazut pe pamint)"
stii ca in islam sexul anal este interzis?... ia uite ce zice: "Practitioners of anal relations are called luti and are seen as criminals in the same way that a thief is a criminal, meaning that they are giving in to a universal temptation"
http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_and_sexual_techniques

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites