Thursday, November 4, 2010

“Adevaratul Graal este in ADN – ul tau “ de la grupul Implosion al lui Dan Winter

Share/Bookmark

Mesajul Codului lui Da Vinci si al “Sange Sfant, Sfantul Graal” este destul de simplu si clar. Graalul este in Sange. Intrebarea din punct de vedere stiintific este destul de simpla- Este adevarat ? Din fericire pentru stiinta, o cale nemaipomenita de a investiga aceasta intrebare iese la lumina. Si anume, geometria electrica pura a felului in care sangele este activat. Se poate ca acest raspuns geometric – in acelasi timp – sa fie cea mai importanta intrebare a fizicii geometriei electrice? Pentru fizica – cea mai de baza chestiune (de obicei numita Sfantul Graal al fizicii) este teoria Campului Unificat. Sa unifici campurile este pentru fizica in esenta , geometria electrica a cum Electromagnetismul devine Gravitatie, (Compresia sarcinii poate sa devina direct Acceleratia sarcinii- numita gravitatie).

Pentru ca nu s-a raspuns la asemenea intrebari inseamna de obicei ca fizicienii aroganti trebuie sa ramana cu coada intre picioare daca orice copil ii intreaba “De ce un obiect cade la pamant?” Inseamna de asemenea ca atunci cand fizicienii descopera ca ADN-ul devine un superconductor si face Gauri Negre, ei trebuie sa fie umili si sa recunoasca ca nu au nici o idee ce face ADN-ul din sange de fapt – in termeni de electricitate.

Toate astea arata starea actuala a fizicii – si anume ca este pur si simplu stupida. Cum vor sa raspunda la intrebari urgente legate de supravietuire cum ar fi faptul ca modificarile genetice si clonarea secatuiesc durabilitatea si supravietuirea ADN-ului.(Cat de rusinos este felul in care oaia Dolly a imbatranit ). Sobolanii fortati sa manance soia modificata genetic au murit atat de repede ca cercetatorii au ramas fara rasuflare.

Cine sa explice cat de demente sunt aceste experimente cercetatorilor moderni?

Deci intrebarea numita Sfatul Graal in fizica – adica ce geometrie conecteaza sarcina electrica de gravitatie- poate sa fie raspunsul stiintific la ce este Sfantul Graal din sange?

Dan Winter a propus un raspuns dramatic si radical care a adus multa agitatie in lumea fizicii actuale. O intreaga grupare de fizicieni i s-au alaturat pentru a explora fizica unificarii a Raportului de Aur – testand teoria lui originala ca similaritatea reciproca bazata pe Raportul de aur este cauza electrica a gravitatii.

Deci Winter sustine ca noua fizica pentru un EKG coerent care schimba ADN-ul – si ca extazul poate fi masurat folosind raportul de aur in undele cerebrale – confirma teoria sa legata de Graal in sange.

Totul a inceput cand Dan a observat ca in geometria electrica a lui Einstein si Poincare folosita pentru a modela gravitatia, era o forma de Dodecahedron. Prima carte a lui Dan “One Crystals Dance “ de acum 30 de ani , arata ca atunci cand extinzi marginile unui dodecahedron (toate cele cinci parti cu fete) in afara obtii un icosahedron apoi un dodecahedron, apoi un icosahedron la infinit – un model teozofic antic numit Marele Labirint. Ce a vrut Winter sa arate este ca acest cuib infinit era copus din noduri cu valori x,y,z intr-un multiplu simplu al raportului de aur(1.618…)

Mai tarziu Winter a sustinut ca acesta era singurul fractal tridimensional posibil.

Einstein stia ca Colapsul Infinit era cheia conectarii electricitatii de gravitatie. In fizica este clar acum ca fractalitatea este cheia compresiei infinite. Problema a fost ca Einstein nu stia ce este un fractal.

Deci cum putea sa stie ca sarcina dintr-un fractal era solutia (colapsul undei infinte constructive) Asta este o asa revelatie pentru fizica – Winter sustine ca sarcina dintr-un fractal bazat pe raportul de aur face gravitatia – ca numerosi fizicieni (Elizabeth Rauscher, Alex K.) au acceptat provocarea.

Ei au realizat nu numai formatiunea pent Dodeca bazata pe raportul de aur – forma pe care Einstein a folosit-o pentru geometria gravitatiei – dar si structura Paladiului (si grupului Platina, Aur) sunt cheia catre fuziunea la rece. Deci avand in vedere ca acest cuib este singurul fractal 3D posibil , asta ar putea fi cheia catre Sfantul Graal al fizicii.

Cealalta parte surprinzatoare a noului Sfant Graal este cealalta teorie a lui Winter. El spune ca sarcina dintr-un fractal este nu numai singura cauza lipsa a gravitatiei dar este singurul mode eficient de a sustine si hrani ADN-ul. Asta ar putea sa redefineasca complet campul electric de succes pentru germinatia semintelor, agricultura si chiar arhitectura. (Winter a predat fizica Feng Shui pentru 12 ani) El a aratat experimente cu campuri electrice si masuratori care demonstreaza ca fractalii (sau compresia sarcinii non distructive harmonic inclusiva) a initiat germinatia.

Practic el spune ca exista un grafic – care arata ca anticul Caducceus bazat pe raportul de aur- pentru sarcina din ADN – care permite undelor de sarcina sa uneasca fazele si sa aduca comuniunea imploziva in sange.

Winter spune ca solutia pentru a incarca electric sangele este adevaratul Graal. Winter spune ca sangele devine puternic si produce gravitatie cand are oportunitatea sa produca implozie cu sarcina in prezenta extazului.

http://www.soulsofdistortion.nl/Dan%20Winter.html


sursa cevorsanustii

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites