Tuesday, October 5, 2010

Intră pe piaţă produse-minune ale tehnologiei: Torni cola şi vorbeşti la mobil

Share/Bookmark


5 Octombrie 2010
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

 S-a terminat cu stresul bateriei care se termină cand ai mai mare nevoie de celular. Chinezul care la inceputul anului a inventat telefonul care funcţionează cu băuturi carbogazoase a primit OK-ul de la Nokia, pentru a-l produce în serie. Pe cat de amuzantă ar părea creaţia asiaticului, pe atât de serioasă este noua aplicaţie a celebrului iPhone de la Apple, care le ajută pe femei să detecteze cancerul la sân.

Enzimele din băutură produc curent

Un designer chinez a creat, la începutul acestui an, un prototip de telefon mobil Nokia care funcţionează cu o baterie În meniul iPhone se va regăsi şi aplicaţia iBreastbio, ce poate fi alimentată cu sucuri carbogazoase. Acum, telefonul, proiectat de Daizi Zheng, va fi produs în serie de compania Nokia, care l-a testat vreme de câteva luni. Aparatul conţine o baterie ce foloseşte enzime pentru a genera electricitate din carbohidraţi. Biobateriile au o durată de viaţă de până la 4 ori mai mare decât cele convenţionale, cu litiu, şi sunt complet biodegradabile.

Descoperă cancerul la sân cu ajutorul iPhone

Apple renunţă pentru prima dată la restricţia de nuditate impusă la utilizarea iPhone-ului. Scopul e cât se poate de nobil. Este vorba de o nouă funcţie, care poate ajuta la depistarea timpurie a cancerului de sân. Aplicaţia gratuită se numeşte iBreastCheck şi va fi lansată astăzi. Ea conţine o demonstraţie video în care o femeie, în bustul gol, arată explicit metoda corectă de autoverificare a sânilor.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites