Saturday, October 2, 2010

DE LA DON JUAN CITIRE

Share/Bookmark

Cum scapă ruşii de stres: se îngroapă în pământ

2 Octombrie 2010, ora 15:46
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Cum să scapi de stresul cotidian? Îngroapă-te! Un grup de entuziaşti moscoviţi a găsit o soluţie ieşită din comun, dar, se pare, eficientă, pentru a scăpa de stresul care se adună peste zi. Ruşii stau îngropaţi în jur de o oră, iar atunci când ies la suprafaţă susţin că se simt mai liniştiţi şi mai relaxaţi.

Ruşii îşi îngroapă grijile, la propriu (Foto simbol - Northfoto)

Cei care preferă această metodă în detrimentul masajelor relaxante sau plimbărilor în parc spun că nu este ceva ce oricine poate să facă. Ei stau îngropaţi la 30 de centimetri sub pământ şi respiră printr-un tub subţire de cauciuc timp de aproximativ 60 de minute.

Această terapie este folosită de vracii indieni din cele mai vechi timpuri, spun adepţii metodei de relaxare. Pe de altă parte, psihologii avertizează că terapia, practicată în pădurile din apropierea Moscovei, este periculoasă, iar persoanele cu probleme emoţionale grave nu ar trebui să recurgă la acest mod de relaxare.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites