Tuesday, October 19, 2010

CINE A DESCOPERIT AMERICA?








Share/Bookmark

AI NOSTRI(pelasgi/fenicieni) BINEINTELES!!!!


Aceasta moneda
dateaza din a anul 341 i. e.n , este feniciana si arata un cal-simbolul fenicienilor-ce are la picioare o harta rudimentara a lumii, in care este reprezentata si America.

Colonii feniciene existau in asa zisul Punt-actuala Canada, cu care regina Hatshepsut facea negot.

In mumiile egiptene vechi de 3000 de ani s-au descoperit urme ale consumului de cocaina si tutun, plante ce exista DOAR in America.

In riul St LAwrence au fost descoperite amfore cartagineze, lampi de ulei si bijuterii din Carthagina

Scafandrii pasionati de epave din golful Bimini, cautind o nava ce se scufundase pe la 1800 in aceasta zona, au descoperit o alta sub prima, care era o nava feniciana de la anul 1000 i.e.n!!!

Un vas punic pre-fenician a fost descoperit in largul coastelor Hondurasului

Un alt vas cartaginez a fost gasit in secolul 19 de-a lungul coastelor Mexicului

Alfabetele din India, Ceylon si Sumatra au rasarit din alfabetul fenician!!!(care vine de la noi as we know)

Diodorus din Syracusa, la 100 i.e.n. scria ca fenicienii au o tara intinsa 'departe in Oceanul Atlantic' in care se aflau 'multi munti si riuri navigabile;'.Ei o descoperisera din intimplare cind niste nave ce calatoreau spre coloniile lor din Africa de vest se ratacisera in timpul unei furtuni.

De curind s-a descoperit ca daca te lasi dus de curent din vestul Africii ajungi in Brazilia! IN 1488, cu 4 ani inaintea lui Columb un pescar francez prins de curentul din Atlantic a ajuns in Brazilia

Una dintre operele mai putin cunoscute ale lui Plutarch-anul 200 e. n-citeaza o lucrare gasita in ruinele Carthaginei, in care se vorbeste despre faptul ca acestia posedau un intreg continent care era locat departe in Atlantic, la vest de insulele Britaniei.
In aceasta lucrare se spunea si ca unii greci au plecat intr-acolo ca sa se casatoreasca cu femei locale, si ca acestia rideau de europeni spunind ca adevaratul continent mare in care traiau ei era net superior Europei.

In patul riului Ohio s-a gasit o amuleta datata 200. i.e.n scrisa cu litere asemanatoare celor ebraice-feniciene

Straniile ruine din Mistery Hill/New Hampshire sint urme ale unei colonii cartaginezo/celtice

Aristotel mentioneaza ca fenicienii au construit colonii in 'tara lor secreta', dar ca au blocat accesul altora la ea incluzindu-i pe aliatii loor etruscii si pe tirienii ce au fugit de furia lui Alexandru cel mare; mai apoi si ei s-au retras de acolo.

1 comments:

Un grup de petroglife, executate în stâncă de populaţia precolumbiana, descoperite la Cerro del Chivo si care aparţin culturii Chupícuaro, care ar fi fost create cu o mie de ani înainte de Hristos, sunt identice cu simbolurile incizate pe inelul sigilar descoperit la Seimeni, şi cu grupul de simboluri incizate în partea superioară a statuetele antropomorfe aparţinând culturii de epoca bronzului Zuto Brdo - Gârla Mare: https://sites.google.com/site/seimenineoliticsipreneolitic/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites