Tuesday, September 28, 2010

PLANTE CARE CURATA AERUL

Share/Bookmark

Filodendronul – este ca un burete pentru toxinele din aer.

Filodendronul este ca un burete pentru toxinele din aer.

Odată cu venirea sezonului rece deschizi geamurile mult mai rar, iar aerisirea casei se face mai greu. Din acest motiv trebuie să ştii că există şi alte metode prin care aerul îmbâcsit să fie curăţat şi proaspăt:plantele de apartament.

Yucca - este una dintre cele mai eficiente plante pentru îndepărtarea impurităţilor din aer.

Feriga - este şi ea o adevărată „uzină" de filtrare şi curăţare a aerului. Absoarbe eficient vaporii de apă şi este mare amatoare de praf.

Ficusul - are, pe lângă aspect, şi calitatea de a neutraliza cele mai răspândite substanţe toxice din casă.

Filodendronul - este ca un burete pentru toxinele din aer. În plus, este potrivit pentru camerele călduroase şi uscate deoarece menţine la valori normale concentraţia vaporilor de apă din aer.

Azaleea - este foarte eficientă în eliminarea amoniacului care se găseşte în toţi degresanţii şi în toate produsele de curăţare.

Voalul miresei - elimină mari cantităţi de monixid de carbon şi alergeni.

Ce noxe găsesc în aer?

În aerul din casă se găsesc derivaţi din benzen şi alcool din vopsele, produse de întreţinere a lemnului şi de curăţenie, detergenţi, cosmetice, fum de ţigară, praf etc.

Toate acestea ne dau dureri de cap, tulburări respiratorii, senzaţie de oboseală, insomnie, dureri de stomac sau produc alergii şi iritaţii.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites