Thursday, September 23, 2010

INELUL LUI SOLOMON ACUM SI PENTRU TINE

Share/Bookmark


Stiinta veche a talismanelor a supravietuit in Orientul Apropiat, iar in Israel, mai precis in Ierusalim exista citiva initiati care lucreaza aceste inele nu numai manual ci si spiritual.

Persoana noastra de contact(care a dorit sa ramina anonima)se trage dintr-un lung sir de argintari initiati in tainele Kabbalei, a fauririi de amulete in timp ce recita rugaciuni, si a studiului Bibliei.

Ei creeaza aceste talismane individual, calculind conform numelui de botez, paragraful din Biblie care protejeaza clientul, ii arata calea in viata si este scutul sau in orice moment al vietii, punindu-l in rezonanta cu ingerul pazitor.

DACA ACESTE INELE NU SINT LUCRATE SI SPIRITUAL NU AU NICI O VALOARE.


Acum puteti comanda un inel care sa aiba paragraful dvs personal, sau un inel cu numele ascuns al lui Dumnezeu care este cea mai buna protectie impotriva magiei negre, a atacurilor psihice si a ghinioanelor.

Din momentul primirii comenzii, noi vom transmite in Ierusalim persoanei initiate cu care sintem in contact comanda, si in maximum 10 zile inelul PERSONALIZAT in urma lucrarii spirituale va ajunge in miinile dvs.
Pretul sau incluzind atit manopera cit si efectuarea imputernicirii spirituale este de 78 euro.
Comenzile se pot face pe adresa ringsolomon@gmail.com, unde puteti trimite si detaliile dvs personalizate.

O alta optiune este de a ne spune ce problema aveti iar noi va vom recomanda pasajul din Biblie folosit de sute de ani conform stiintelor esoterice din Orientul Apropiat, pentru a va rezolva problema respectiva. Acesta va fi inscris pe inelul dvs personalizat, impreuna cu numele de botez.

sursa inelulsolomon.blogspot.com

1 comments:

As dori o copie a inelului asa ca va rog spuneti-mi pretul si un numar de telefon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites