Saturday, September 11, 2010

CURSURI LA DISTANTA







Share/Bookmark

Organizez permanent urmatoarele cursuri la distanta:


DRAGONSTAR REIKI



Metoda aceasta a fost dezvoltata de mine dupa 20 de ani de practica a sistemelor REIKi, YOGA, TAIJI si QIGONG. Foarte eficienta, se deosebeste de REIKI clasic prin faptul ca lucreaza cu un singur simbol major ce canalizeaza energia prin Steaua Polara ce era folosita ca Poarta Stelara de civilizatiile ce au construit piramidele, complexul de la Mohenjo Daro, Angkor Watt, Stonehenge si Sarmisegetuza. Un simbol de protectie si altul pentru chirurgia psihica sint de asemenea valabile.

Dragonstar Reiki este un sistem complex cu ajutorul caruia vindecarile sint rapide si transferul de energie foarte puternic. In afara de vindecari contine un sistem complet de protectie si ascensiune spirituala.
Cea mai importanta parte se refera la anatomia subtila-reteaua de canale energetice si chakre-care este diferita de cea clasica si care dezvoltata transforma initiatul acestui sistem intr-o fiinta cu puteri psihice superioare, exact ca zeii dragoni ce au construit complexele de mai sus.
Principala practica se refera la transformarea otravurilor(emotii generatoare de karma negativa) in puteri paranormale.


Cursul este structurat pe 2 nivele, al doilea nefiind necesar decit celor ce vor sa evolueze foarte rapid spiritual. Pentru metodele de vindecare, protectie si evolutie intr-un ritm normal, este mai mult decit suficient nivelul 1.

Pret-78 USD


Cursul la distanta contine materialul de studiu in format pdf, tehnica de initiere in format audio, diploma si un CD bonus cu tehnici de vindecare si protectie.
Plata se face prin paypal(trebuie sa aveti cont in banca).











CURS AVANSAT DE TAROT


Practic arta divinatorie a Tarotului, ce este si o metoda de meditatie foarte puternica, de 15 ani. In acest curs am strins informatii foarte comprehensive despre metodele de lucru cu Tarotul, semnificatia arcanelor majore si minore (care in functie de Tarotul pe care il aveti poate fi diferita), tehnici de meditatie cu Tarotul si o metoda dezvoltata de mine de vindecare cu ajutorul energiei canalizate de unele arcane majore.

Dupa acest curs GARANTAT veti deveni un specialist in Tarot si veti putea lucra cu fortele acestui sistem initiatic ajuns la noi din negura timpului, chiar daca sinteti incepatori si habar nu aveti ce inseamna divinatia sau meditatia.
Se elibereaza o diploma de participare la curs.


Pret 48 USD

Plata se face prin paypal(trebuie sa aveti cont in banca).












CURS DE VINDECARE SHAMANICA

Contrar legendelor urbane propagate in Romania si America, NU puteti deveni shamani in urma unui curs. Shaman te nasti sau nu, dar acest curs va va explica citeva tehnici shamanice pe care le puteti folosi pentru a va vindeca, a invata arta visatului ce intareste sanatatea corpului fizic si a celui emotional si va ajuta sa va prelungiti viata, si tehnici shamanice de recuperare a sufletului si vindecare 100% a traumelor.

In caz de traume majore si atac psihic (incuzind magia neagra) parti ale sufletului se fragmenteaza. Sanatatea pe toate nivelele se va restabili atunci cind sufletul va fi din nou intregit.

Cursul contine material in format PDF si un CD cu tehnicile de mai sus si meditatii pilotate care se pot asculta cu castile in urechi pentru un efect puternic. In urma participarii la acest curs veti primi o diploma de participare ce cuprinde si lineajul meu shamanic.

Pret 88 USD
Plata prin paypal










Daca doriti mai multe informatii contactiti-ma pe adresa mea de email: cybershamans@gmail.com


In momentul comenzii cursurile va vor fi trimise pe email si in cazul celor ce contin si CDuri acestea va vor veni acasa.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites