Sunday, July 25, 2010

Frunza Ranlung damdawi ucide cancerul

Share/Bookmark


O plantă sălbatică din India a uluit întreaga planetă cu proprietăţile ei miraculoase

Regiunea Manipur  este singura în lume  unde creşte planta   miraculoasă

Regiunea Manipur este singura în lume unde creşte planta miraculoasă

Remediu miraculos. Oameni din întreaga lume fac drumuri epuizante până în satul indian Saikot, ca să facă rost de o poţiune magică obţinută dintr-o plantă despre care se spune că învinge cancerul.

Puterile vindecătoare ale plantei Ranlung damdawi au fost descoperite, în 2008, de către un bărbat în vâstă de 82 de ani din Saikot, o mică localitate din statul Manipur.

El avea o tumoare pe gât şi medicii îi prescriseseră un tratament pe care nu l-a putut urma din lipsă de bani. Cancerul l-ar fi putut ucide pe bietul bătrân, dacă nu şi-ar fi amintit că strămoşii săi foloseau un remediu miraculos împotriva cumplitei boli.

Este vorba de planta Ranlung damdawi, din care a făcut o poţiune pe care a aplicat-o pe tumoare. Efectele au fost uimitoare. Tumoarea uriaşă a scăzut văzând cu ochii până ce a dispărut complet.

Oamenii din sat şi din împrejurimi au auzit de vindecarea miraculoasă şi au început să o folosească împotriva suferinţelor de orice fel. Un bărbat care s-a vindecat de un cancer la ureche a început să se ocupe de prepararea unei poţiuni împotriva cancerului pe baza acestei plante.

Oameni din întreaga lume stau la coadă s-o obţină în disperarea de a scăpa de boala ucigaşă.

«Am primit mesajul de la Dumnezeu!»

Pu-Chawilien Hmar din satul Saikot a înfiinţat un mic centru de cercetare pentru prepararea unei poţiuni magice din planta minune.

El spune că a avut de asemenea o tumoare în urechea dreaptă. A băut poţiunea pe care şi-a preparat-o din Ranlung damdawi şi durerile i-au trecut.

Cu timpul, a dispărut şi tumoarea. Bărbatul povesteşte că a primit un mesaj de la Dumnezeu să se vindece cu această plantă. De atunci, a început să fabrice poţiunea pentru a salva şi alte vieţi. O prepară împreună cu un grup de voluntari şi o distribuie gratuit.

Cu toţii se roagă intens după ce încheie procesul de fabricaţie, pentru ca Dumnezeu să-i dea proprietăţile miraculoase.

În atenţia cercetătorilor

Cercetătorii au aflat şi ei despre leacul preparat de grupul din Saikot. Ei se tem de posibilele efecte secundare ale leacului, pe motiv că nu a fost suficient testat şi analizat de industria farmaceutică.

Profesorul Tomcha Singh a recunoscut că planta are proprietăţi curative, dar a insistat că este nevoie de o cercetare ştiinţifică laborioasă pe şoareci, iepuri şi porcuşori de guineea înainte ca leacul să fie administrat oamenilor.

El exclude că un remediu natural poate vindeca absolut toate bolile şi nu are nici un efect secundar. "De exemplu, un medicament care are proprietăţi anticancerigene poate fi dăunător diabeticilor", a explicat Singh.






Ei au testat-o  prima oară

Ei au testat-o prima oară


Planta învinge nu numai cancerul. Este folosită pentru reglarea tensiunii arteriale, împotriva astmului, a sinuzitei şi a durerilor de orice fel. Poţiunea preparată de Pu-Chawilien Hmar a fost testată mai întâi de locuitorii din împrejurimi, care s-au adunat cu miile imediat ce au auzit de puterile miraculoase ale extractului de Ranlung damdawi. A început să se prepare zilnic poţiune din 20 de saci de frunze, pentru a acoperi cerinţele.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites