Monday, June 14, 2010

VOCEA

Share/Bookmark

Vocea - Cosmosul si Universul Cuantic Imprimare E-mail
Ce este VOCEA? Umanitatea este pe punctul de a face un salt cuantic.
In acest documentar veti descoperi cum stiinta demonstreaza puterea mintii. Fizica cuantica, stiinta si spiritualitatea se unesc in campul unificat, un camp de constiinta care ar putea explica experienta iluminarii. A descoperit fizica cuantica un camp unificat numit singularitate?
Este posibil ca constiinta noastra sa scrie in ADN-ul nostru coduri care sa provoace suferinta, razboi, imbatranire, boli si moarte? Poate fi acest cod spart astfel in cat sa obtinem eliberarea? Care este modul de a sparge acest cod? Este posibil ca Vocea mintii noastra sa afecteze si sa co-creeze realitatea noastra?

Poate stiinta sa demonstreze ca vocea noastra interioara poate trimite si sa primieasca informatii verificabile? Poate Vocea constiintea noastre sa demonstreze puterea asupra materiei? Poate fi constiinta stocata in atomi? Poate aceasta Voce sa schimbe cursul unei tornade? sau sa schimbe viitorul omenirii? Poate stiinta si spiritualitatea sa ofere un model de univers inteligent pentru prima data in istorie, demonstrand ca universul a fost constient de sine in momentul Big-Bangului?

Ce este iluminarea sfintilor din toate religiile? Ce va castiga umanitatea cand va putea accesa adevarul stocat in atomi? Acest documentar exploreaza experientele msitice ale unor oameni obisnuiti dar si ale unor oameni extraordinari din toate religiile sau atei. Veti vedea informatii noi despre aura umana, si noi tehnologii care aduc informatii noi despre aura particulelor subatomice, ADN, plante, animale, si chiar aura pamantului sau a spatiului cosmic inconjurator.

Partea I

sursa www.aum.ro



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites