Tuesday, June 29, 2010

OZN-urile ne-au vizitat încă din Preistorie

Share/Bookmark


Articol semnat de Bogdan Coroamă

Un grup de cercetători a descoperit într-o peşteră din India o pictură ciudată, veche de milioane de ani.

Aşa arată peştera în care s-au găsit ciudatele deseneCotidianul german Bild a analizat, recent, ideea existenţei extratereştrilor şi a obiectelor zburătoare neidentificate încă din perioada strămoşilor noştri, plecând de la descoperirea unei picturi într-o peşteră din India.

Astfel, în timpul unei misiuni de cercetare care avea ca scop studierea vieţii unui trib izolat din India, un grup de antropo-logi a găsit o uluitoare pictură, care s-a dovedit că datează din epoca preistorică. Desenele de pe pereţii peşterii din regiunea indiană Hoshangabad sunt, conform celor care le-au descoperit, reprezentări grafice care ilustrează un extraterestru, un OZN şi o aşa-numită “gaură de vierme”.

În partea stângă a imaginii se poate observa o siluetă a ceea ce ar putea fi un extraterestru, care priveşte spre un obiect de zbor ce seamănă perfect cu felul în care oamenii cred că arată OZN-urile. Din acest obiect ies un soi de raze care au fost interpretate de cercetători ca un scenariu de răpire, iar “gaura de vierme” a fost asemuită modului în care extratereştrii reuşesc să ajungă pe Pământ.

Desenele, făcute de extratereştri?

Jurnaliştii de la Bild înaintează ideea conform căreia desenele au fost realizate chiar de fiinţele extraterestre, care au dorit astfel să îşi semnaleze prezenţa în zonă. Şi totuşi, există şi sceptici, precum arheologul indian Wassim Khan, care spune că desenele misterioase descoperite în peşteră sunt o anomalie în raport cu alte picturi preistorice care descriu viaţa din acele timpuri.

Întrebarea la care nici specialiştii şi nici jurnaliştii nemţi nu au reuşit să răspundă este dacă imaginile pot demonstra că fiinţe venite de pe alte planete au păşit pe Terra încă din vremurile strămoşilor noştri, ceea ce ar da credibilitate şi mai mare teoriei conform căreia omenirea s-a născut cu implicarea extratereştrilor.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites