Wednesday, June 9, 2010

Metacontact si secretele KGB-ului (perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza)

Share/Bookmark

METACONTACT (8.06.2010)

\sursa fymaa


La recomandarea prietenului blogului nostru, Dl. Daniel Rocsin, va prezentam astazi o alta carte deosebita, scrisa de un ofiter rus si publicata in premiera in Romania. De ce in Romania si nu in alta parte, veti afla din filmuletele inregistrate de la N24 si TVRM pe care le puteti gasi aici http://www.metacontact.ro/.

Iata si o descriere a carti asa cum este prezentata ea aici http://www.librarultau.ro

"Senzationalului volum METACONTACT, sub semnatura presedintelui Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia, fost ofiter KGB, Fonareff Dmitry Nicolaevici. Colaboratori: Boris Ratnikov, general-maior in retragere, SBP Rusia, Georgi Rogozin, general-maior in retragere, SBP Rusia, Alexei Savin, general-locotenent in retragere, Cartierul General al Fortelor Armate ale Rusiei si Constantin Buzatu, presedinte IBSSA Romania.

Cartea
prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice cum ar fi perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare care stau la baza acestei carti au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.

pg. 48: "Metacontactul (din gr. meta - dupa, deasupra, in afara) reprezinta un contact in afara lumii fizice. Esenta acestei tehnologii consta in obtinerea informatiei ca rezultat al energiilor universale ce se intrepatrund. Elementele de baza - spiritualitatea individului, capacitatea universala de perceptie a realitatii. Metodele de lucru - aplicarea aptitudinilor informational-energetice, aptitudini cu care omul de naste."

Cartea
prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Ideea cartii se bazeaza pe o serie de descrieri si fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa-metacontact-fenomen care consta in capacitatea extra-ordinara a omului, aflat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale Universului.

Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministrului de Interne a URSS si Rusiei."


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites