Sunday, June 27, 2010

INTRĂ ÎN SCENĂ VRĂJITOAREA BABA NEAGRA, DE LÎNGĂ RM. VÎLCEA

Share/Bookmark

Buletinul medical al Pacientului Naţional


Joi, Elena Udrea a trimis o consilieră de la Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale într-o comună de lîngă Rm. Vîlcea. Acolo trăieşte o bătrînă vrăjitoare, cunoscută în zonă sub numele de Baba Neagra.

Emisara avea cu ea mai multe obiecte de îmbrăcăminte ale lui Băsescu, dar şi ale altor persoane, pe care trebuia să le "farmece" (în bine, dar şi în rău) baba cu pricina. Nimfa din Pleşcoi s-a decis să intervină, fiindcă amantul ei, în noaptea precedentă, i s-a plîns de o senzaţie pe cît de nouă, pe atît de ciudată: simte că are o umflătură, ca o portocală, în capul pieptului şi arsuri mari.

Acum, nici Madam Udrea nu mai ştie ce vrea: pe de o parte insistă la vrăjitoarea Cati să-l termine pe Chior, să scape de el cît mai repede - pe de altă parte i se face milă de el şi o roagă pe vrăjitoarea cealaltă, Baba Neagra, să-l facă bine. Cine s-o mai înţeleagă? După ce a stat cîteva ore în bîrlogul zgripţuroaicei vîlcene, consiliera ministerială s-a întors la Bucureşti, pe la orele 17. A adus cu ea cîteva sticle cu o fiertură de buruieni. Elena Udrea i le-a dat lui Traian Băsescu, spunîndu-i să bea din ele pe stomacul gol, apoi abia după 5 ore să mănînce.

Zis şi făcut. Bolnavul a băut. Apoi i-a fost rău. Starea lui s-a agravat de la o oră la alta, astfel încît, pe la 3 dimineaţă, a vorbit la telefon cu amanta, acuzînd-o că vrea să-l omoare. Ce simţea? Aceleaşi dureri de angină pectorală, precum şi vîjîieli ale capului, ceea ce îi dădea o nervozitate fără precedent. La această stare deplorabilă a contribuit şi răspunsul descurajator care i s-a transmis de la Clinica Anadolu, din Turcia.

Medicii de acolo au analizat Dosarul Medical (în care se aflau şi 3 RMN-uri), după care au tras concluzia că situaţia nu e de competenţa lor. În mod concret, tumoarea malignă de la ficat e mult prea mare, iar fascicolul aparatului Cyberknife riscă să atace şi alte zone ale corpului. Aflînd asta, Băsescu a început să urle împotriva acelora care l-au făcut să efectueze deplasarea la Istanbul, pe motiv că acea clinică ar fi foarte bună. Revenim.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites