Wednesday, June 16, 2010

Iisus Hristos sângerează într-o biserică din Argentina

Share/Bookmark


Sângele lui Iisus? Aşa cred miile de credincioşi care vizitează  biserica

Sângele lui Iisus? Aşa cred miile de credincioşi care vizitează biserica

Mii de pelerini au dat năvală într-un sătuc din Argentina, după ce s-a zvonit că ar curge sânge din chipul lui Iisus Hristos, informează Daily Mail.

Un basorelief ce reprezintă "Cina cea de taină", aflat într-o biserică din Yerba Buena, provincia Tucuman, a devenit subiect de adoraţie, după ce au apărut imagini cu chipul fiului Domnului sângerând.

Preotul local, Jorge Gandur, spune că lichidul roşu provine dintr-o rană aflată pe partea stângă a frunţii lui Iisus, provocată de unul dintre spini. Părintele a avut grijă să preleveze o mostră din misterioasa substanţă pentru a fi analizată de către oamenii de ştiinţă.

După ce presa locală a făcut public evenimentul, micul sat din Argentina a fost vizitat de mii de credincioşi, dornici să fie martori la minune. Biserica unde se află basorelieful a devenit neîncăpătoare, iar părintele este nevoit să ţină slujbele afară, în stradă.

"Dacă este ceva creat de Dumnezeu, va avea continuitate, dacă este o făcătură umană, va dispărea", a declarat preotul Gandur referitor la presupusa sângerare a lui Iisus.

"Ca preot, nu vreau să creez ilizii false. Ceva s-a întâmplat aici, ceva ce sfânta înţelepciune ne va lămuri în timp", a mai spus el.

Biserica Romano-Catolică este extrem de precaută în a proclama astfel de evenimente minuni, din moment ce, de-a lungul timpului, multe dintre ele s-au dovedit a fi neadevărate.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites