Sunday, June 27, 2010

Alt şarlatan îl stoarce de bani pe Muribundul Băsescu

Share/Bookmark


A SOSIT DIN ALBANIA VRACIUL JURGEN, ADUS DE ŢIGANUL ADRIEAN VIDEANU, PROPRIETARUL PALATULUI CU TURNULEŢE DE LA SNAGOV...

De ADEVĂRATUL SERVICIU ROMÂN DE INFORMAŢII

La sfîrşitul săptămînii trecute, la spitalul pentru tratarea cancerului "Clinic of Gastroenterohepatology", din Skopje, s-a deplasat un medic SPP, pentru un instructaj complet privind administrarea ambulatorie a tratamentului medical, pe care Traian Băsescu s-a hotărît să îl urmeze după cele două controale efectuate în Macedonia. Tratamentul este unul experimental şi are două părţi.

Prima parte necesită administrarea unor medicamente experimentale puse la punct de o echipă multinaţională de medici oncologi, care vor fi luate după o schemă de tratament foarte strictă, predată medicului SPP în deplasarea la Skopje. Ulterior, tratamentul va fi, se pare, întregit cu a doua parte, care necesită şi internarea pacientului.

Tratamentul este unul injectabil, va dura circa 4 săptămîni, iar injecţiile vor veni săptămînal la Bucureşti prin intermediul unui curier diplomatic. Ele sînt dozate în laboratoarele clinicii în funcţie de anumiţi parametri observaţi în evoluţia pacientului şi de răspunsul organismului pe parcursul tratamentului. Acesta este însoţit şi de o serie de calmante puternice, care urmează a fi administrate tot injectabil.


Din informaţiile noastre, numai prima fază (cea ambulatorie) a acestui tratament experimental costă cca. 200.000 de dolari.


O dată cu medicul SPP, la Vila Lac 2 şi-a făcut apariţia şi un vraci albanez, care răspunde la ciudatul nume de Jurgen. Este acelaşi personaj cu care s-a văzut, în secret, la Tirana, Matrozul Chior, în cursul vizitei oficiale efectuate la începutul lunii în Albania. Conform surselor noastre, albanezul îl va ajuta pe escrocul Aliodor Manolea în procedurile bioenergetice, dar se pare că acesta deţine şi secretul preparării unor fierturi din combinaţii de plante, cu efect asupra diverselor boli, inclusiv cancer.

De altfel, acesta aşteaptă în zilele următoare, la Vila Lac 2, unde a fost cazat, o valiză care conţine o serie de plante şi efecte personale folosite în producerea diverselor poţiuni. Se pare că valiza s-a dovedit mult prea voluminoasă pentru a fi adusă cu avionul, cu o cursă comercială. Aceasta a fost preluată de la Tirana de un curier SIE, care o va livra la Bucureşti în zilele următoare.


Albanezul Jurgen este un personaj cunoscut în această lume a pretinşilor vindecători. El i-a fost recomandat Bolnavului Naţional de ţiganul Adriean Videanu (posesorul ridicolului palat cu turnuleţe de la Snagov), care a aflat de el de la premierul italian Silvio Berlusconi, căruia, în urmă cu 2 ani, Jurgen i-ar fi tratat un cancer de prostată. Conform informaţiilor actuale, şmecherul albanez va sta în Bucureşti în jur de o lună de zile, pentru 100.000 de dolari, suma urmînd să fie dublată în cazul unui succes rapid în ameliorarea stării de sănătate a lui Traian Băsescu.


Noi nu credem nimic din balivernele acestor şarlatani. N-aveţi decît să-i întrebaţi pe Luciano Pavarotti, George Harrison (Beatles), Patrik Swayze şi mulţi alţii, care au murit de cancer, deşi au încercat toate variantele posibile şi imposibile, şi clasice, şi naturiste.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites