Tuesday, May 11, 2010

YOGINUL DE 250 DE ANI DIN INDIA

Share/Bookmark

Devraha Baba a fost un sfint indian ce a trait mai mult de 250 de ani, inainte de a intra in samadhi in India in 1989.
Primul presedinte al Indiei, Dr. Rajendra Prasad, spunea ca acum mai mult de 70 de ani tatal tau statea la picioarele acestui yogi, el fiind copil-adica in mijlocul secolului 19, iar Devraha Baba era deja in virsta.
Acest video rar este facut de un canal de telviziune rus in jurul anilor 1987-1989.


3 comments:

Avand in vedere ca stiinta, cercetarea, ce au la baza gandirea umana, au printre multe obiective si prelungirea vierii(?), e extraordinara prezentarea de mai sus ca si raspuns:)
Postarile tale sunt deosebite...cautam un alt adjectiv, dar "deosebit" este exact ce trebuie. M'ai surprins placut - ca si varsta. Sistemul de valori actuale spune ca a trai viata astazi inseamna altceva decat cunoastere. Spun ca "fericiti cei saraci cu duhul" este interpretata gresit astazi, definind oamenii care traiesc mental-emotional-spiritual la alt nivel decat cel pe care'l numim noi normal(noi avem etalonul normalitatii, de stiut asta). Saraci cu duhul sunt altii, si multi. Sa ai Lumina.

ce paradoxal ca in cautarile noastre spirituale. intelegem ca trebuie sa re-devenim simpli ca copiii si saraci cu duhul-inocenti ca in gradina edenului.

http://altmarius.ning.com/profiles/blogs/despre-moarte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites