Monday, April 12, 2010

WTF?

">M-AM UMPLUT DE NERVI LA ARTICOLUL DE MAI JOS:

Preotul care va oficia creştinarea: «Lui Roman îi iau tarif dublu pentru slujbă»

Petrus, in varstă de 5 luni, fructul dragostei dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, va fi botezat duminică, pe 18 aprilie, la Biserica Sfantul Silvestru din Bucureşti. Fostul premier al României şi soţia sa au ales să facă petrecerea de botez a fiului lor la Casa Oamenilor de Ştiinţă din Capitală.

Preotul Nicolae Bordaşiu, parohul Bisericii Sfântul Silvestru, va oficia botezul micuţului PetrusLibertatea a aflat în exclusivitate când şi unde va fi botezat copilul celor doi. Dacă, la nunta lor, Petre şi Silvia au facut eforturi ca să ţină presa cât mai departe de eveniment, la botezul lui Petrus, organizarea este cât se poate de simplă şi “în văzul tuturor”. Slujba se va oficia la Biserica Sfântul Silvestru din Capitală, duminică, pe 18 aprilie, iar petrecerea se va ţine în aceeaşi zi la restaurantul Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti.

Pentru a afla cât mai multe detalii despre botezul micuţului Petrus, reporterii noştri au stat de vorbă, incognito, cu preotul Nicolae Bordaşiu, parohul Bisericii Sf. Silvestru, cel care “tocmeşte” evenimentele importante ce au loc în acest lăcaş. Acum, Dumnezeu să ne ierte că am minţit în sfântul lăcaş, dar... a meritat!

Slujba va costa 1.300 de lei

Ne-am dat drept soţ şi soţie şi i-am zis preotului că vrem să botezăm un copil şi că dorim să aflăm detalii despre cât ar costa o creştinare în această biserică.
Petre Roman a ales pentru creştinarea micuţului său unul dintre cele mai vechi lăcaşuri de cult din Bucureşti, Biserica Sfântul Silvestru
“Pe data de 18 aprilie nu vă pot pune pentru că am unul mai simandicos şi nu vreau să vă amestec cu el. Este Petre Roman, dom’le. Ştiţi că acum e dezbatere mare cu cine a furat Revoluţia, el sau Iliescu (râde complice). Dar... să nu ne facem păcate”, spune preotul uşor distrat, după care îşi aminteşte că trebuie să ne programeze la botez.

“Despre botez... la noi costă scump... 650 de lei”, spune părintele direct. Nu ne putem abţine şi întrebăm sec: “Dar Petre Roman tot 650 de lei a plătit?”. Popa zâmbeşte şi explică, privindu- ne peste ochelari: “El plăteşte dublu, 13 milioane (n.r. - 1.300 de lei). Îl mai are şi pe naşul său ăla mai cu creastă (n.r. - mai cu moţ, înstărit), Dinu Patriciu. El l-a şi cununat. Când au venit prima dată în biserică, i-am pus pe amândoi în genunchi”, s-a lăudat părintele Nicolae.


OK acum ca l-ati citit pot sa va spun de ce m-au apucat spumele la MAXIM.
Pe vremea cind masa si tacsu aluia de a scris, se juca de/a mama si de/a tata ca sa fete un avorton mizerabil ca el peste 9 luni, PARINTELE NICOLAE STATEA LA CANAL FIIND ANTICOMUNIST.
Nu mult, doar 10 ani de pirnaie comunista in cele mai nashpa pirnai anticomuniste din Rominik, si p'orma la canal unde l-a si intilnit pe Parintele Galeriu.The rest is history.

Acum voi stiti ce spume am io pe popii cretini ortodocsi si cum nu mai suport io crestinismul de nici un fel, din cauza degenerarii.
Dar PARINTELE NICOLAE ????? Sa te iei de un om care pe vremea comunistilor dupa ce a iesit din pirnaie i s-a rupt si a facut saptaminal, in celebrele zile de marti de la Sfintul Silvestru, CATEHEZA pentru tineri, in perioada comunista in care numai daca te duceai la biserica aveai dosaru la Secu' cit casa?De el se iau pulifricii platiti de masoneria numita Libertatea?

Un parinte care bolnav cu febra 39 slujea la biserica, care a fost si este un model pentru multi?
Hello jegosilor, cine v-a platit?
De homosexualul de patriarh nu va luati ca va dau afara masonii, de jegosu' Vincentiu mina dreapta a patriarhului care are un baietel cu o maica, crescut in Grecia pe banii prostilor care dau pomeni la biserica nu va luati, si va luati tocmai de parintele Nicolae?

Va doresc din strafundul inimii mele de shamanic bitch sa va infundati in haznaua cu cacat de vii.foreva and eva!

L.E.-foarte bine a facut parintele ca i-a luat lu' ucigas secund de copii mai multi bani...after all, mai bine in programele comunitare sponzorizate de biserica Sf Silvestru, decit in burta nehalitului si curvarului de petre roman si a p....i proaste si maneliste care este actuala lui nevasta-care l-a despartit de mioara dupa treij de ani.
Ba chiar i-a luat prea putin!!!

5 comments:

Mai nene, sa dea fiecare si in functie de marimea buzunarului propriu...daca ai de unde, de ce sa nu dai?!

Buna. E prima oara cand ajung pe site-ul tau. M-ai facut foarte curios cu urmatorul paragraf:"De homosexualul de patriarh nu va luati ca va dau afara masonii, de jegosu' Vincentiu mina dreapta a patriarhului care are un baietel cu o maica, crescut in Grecia pe banii prostilor care dau pomeni la biserica nu va luati". Ai vreo dovada care sa sustina ce spui tu aici? E destul de grav si as vrea sa fiu sigur daca e adevarat. Poti sa nu publici comment-ul, dar as prefera sa-mi raspunzi pe mail, la intrebare. Daca ai si lnk-uri ar fi perfect. Multumesc!

corect tequila
web, dovezi as in poze/filme?ha,ha nu, nu am stat la curul lui dar se stie in cercurile interioare si nu numai..nu am nimic cu el, dar este un adevar
in ceea ce-l priveste pe dragul de Vinci, da, stind in israel si fiind o apropiata a parintelui Argatu-R.I.P!

Te citeam destul de des si incepusei sa-mi placi...la scriitura ma refer...Da' dupa postarea asta...m-am cam dezumflat...Ca parintele Nicolae a facut ani grei de canal e una...dar daca ce scriu aia la mizeria de gazeta e adevarat, treaba cu taxatul dublu e alta...
Pentru restul, chapeau bas!

fiecaruia dupa nevoi, de la fiecare dupa venituri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites