Monday, April 26, 2010

Otravirea cu Initium


Imprimare E-mail
Articol preluat de pe siteul www.ziarul-bn.ro
Suna halucinant! Şocant!
vezi aici interviul
Am aflat-o chiar din gura ministrului Agriculturii Mihail Dumitru! Cam cu întîrziere, dar mai bine mai tîrziu decît niciodată! Ne otrăveau încă din 2007!


Potrivit spuselor oficialului, România a testat încă din 2007 produsul extrem de controversat şi numit INITIUM! Firmele de cercetare de la Vidra, Braşov şi Valea Călugărească au folosit fungicidul în tratamentul plantelor. Tot din stirea, care m-a făcut să mă crucesc, am aflat că, atît legumele cît şi fructele tratate cu acest produs, despre care se spune că este cancerigen, au fost folosite. În alimentaţie! Adică au fost mîncate de români, care au fost cobai fărăr să ştie! Se pare! Cel puţin asta se înţelege din ceea ce spune ministrul Agriculturii!

Ceea ce spune senatorul de PDL Iulian Urban astăzi, noi postam în 3 februarie 2010, cînd publicam o informaţie BOMBĂ. Ea se referea la o declaraţie a ministrului agriculturii, Mihail Dumitru, făcută la televiziunea naţională, prin care era recunoscut faptul că, INIŢIUM, otrava cancerigenă, cu care, noi ştiam că urmează să fie tratate - începînd din acest an - fructele şi legumele împotriva dăunătorilor, ar fi ajuns în farfuriile noastre încă din 2007! Ceea ce atunci părea de necrezut, astăzi are confirmarea oficială a Ministerului Agriculturii. Mulţi dintre noi au fost cobai, fără să ştie, consumînd fructe şi legume tratate cu otrava cancerigenă, cunoscută sub denumirea generică de INIŢIUM!!!

Senatorul PDL de Ilfov, Iulian Urban scrie pe blogul său, imediat ce a intrat în posesia răspunsului de la Ministerului Agriculturii, cu privire la testarea pestcidului INIŢIUM în România că " răspunsul este ....NAUCITOR ! La ce dracu mai platesc taxe si impozite ? Ce mai caut eu în Parlament ?
Nu pot să nu îmi pun aceste întrebari citind răspunsul ministrului Mihai Dumitru," se întreabă retoric parlamentarul.
Redăm mai jos, integral postarea de pe blogul senatorului PDL Urban Iulian
"Carelevasăzică.....Institutul "Gheorghe Ionescu Siseşti" din subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice care cu ce credeti ca ar trebui sa se ocupe : cu cercetări care să îmbunătăţească calităţile nutriţionale şi parametrii de sănătate a fructelor româneşti, ei bine acest institut a început în 2007, sub Guvernul Tăriceanu, testarea pesticidului INIŢIUM, fără să anunţe public acest lucru, fără nici o informare publică.
Citiţi să vedeţi că aceste două componente cancerigene ORVEGO şi ENERVIN au fost DEJA!!!!!! testate in Romania in 2007-2009 , pe ascuns, iar acum ni se spune că o sumedenie de instituţii publice au autorizat testele şi se trece direct la folosirea acestuia în agricultura românească.
Aşadar crima s-a produs deja, iar acum se pare ca nu vom mai avea cum să aflăm dacă fructele de pe masa noastră sînt sau nu alterate iremediabil prin folosirea celor doua produse cancerigene care conţin INIŢIUM.
PS- ştiţi că am cerut oficial Comisiei de Agricultură din Senat să înceapă o anchetă parlamentară în acest sens [ fiind comisie de specialitate ] însă....am primit tăcere şi indiferenţă faţă de acest subiect. Mai mult ce mai pot face ?"


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites