Monday, April 19, 2010

GET HIGH

Sincer acum, citi dintre voi au fumat? As in plante...nu ma refer la drugs/heroin/coke/pastile/madma etc

Plante:ayahuasca brew, marijuana, hash, salvie,valeriana,ciuperci....

In Orientul Apropiat cam 75% din oameni fumeaza, si nu, nu exagerez procentajul (in afara de cei ultrareligiosi).

De etnobotanice nu zic nimic, pentru ca de cind au fost interzise in Romania(ca erau amestecate cu droguri) nu se mai poate vorbi.

Ideea este ca, planta pura, neamestecata cu heroina, era folosita din antichitate de catre profeti, razboinici, preotese, pentru ca SPIRITUL plantei respective era un aliat ce facilita mutarea punctului de asamblare/'vederea' altor lumi.

Din pacate azi nu mai exista plante pure-toata Europa este invadata de heroina care se pune in orice planta-atentie! fumatul de hash sau marijuana chiar te face dependent imediat pentru ca baietii pun heroina de cea mai joasa calitate in ele.

Pe vremuri preotii lui Zalmoxis aruncau seminte de cinepa pe focul sfint, asteptind ca Zeul sa le vorbeasca si sa ii calauzeasca.

Ca orice aliat-vezi tutunul, cacao, mescalito-si plantele daca nu sint tratate cu respect se intorc impotriva celui ce le desacralizeaza. De aceea numarul de bolnavi de cancer din cauza tutunului, sau a celor ce nu-si revin-raminind prinsi intre lumi, si catalogati drept nebuni de medicina moderna- daca fumeaza plante FARA RITUAL creste.

Dar zborul, culorile, vederea date de un aliat autentic...what a blast!


Spaceship Feat. Kelis Apl De ApbyTheProphetBlog via divercity cafe




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites