Thursday, April 8, 2010

DESPRE ONANIE

Printre smintelile la care oamenii se dedau, unii dintre ei chiar de mai multe ori pe zi, se numără şi onania. Onania (sau masturbarea) este un păcat trupesc care poate fi iertat, atâta vreme cât este comis cu sufletul curat. Căci zice Cartea Sfântă aşa: “să nu păcătuieşti cu gândul“.

masturbare

În păcatul onaniei cad de cele mai multe ori tinerii, smintiţi în curăţenia lor de cărţi şi reviste sataniste cum ar fi revistele de modă şi lifestyle sau cărţi precum Ion de Liviu Rebreanu. Tinerii noştri citesc sau se uită la fotografii satanice cu fotomodele înfrumuseţate artificial prin unealta diavolului numita Photoshop, apoi închid ochii şi încep să se masturbeze. Acesta e marele păcat pe care îl comit: gândurile necurate din timpul masturbării.

Aşa cum ne învaţă Biblia, sămânţa bărbatului i-a fost dată de Dumnezeu pentru procreere. Onan a fost ucis de Tatăl Nostru nu pentru că se masturba ci pentru că îşi risipea sămânţa:

Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intra la femeia fratelui său, el vărsa sămânţa jos ca să nu ridice urmaşi fratelui său. 10 Ceea ce făcea el era rău înaintea lui Dumnezeu şi Dumnezeu l-a omorât şi pe acesta (Geneza 38)

După cum vedeţi, Dumnezeu Tatăl nu l-a pedepsit pentru onanie ci pentru risipirea seminţei.

Ce este de făcut, dacă nu puteţi să vă înfrânaţi chemările ruşinoase? Cum puteţi să vă ogoiţi sufletul şi trupul fără a păcătui în faţa lui Dumnezeu? Răspunsul este simplu: nu vă ţineţi mintea la lucruri ruşinoase şi mai ales nu vă risipiţi sămânţa, căci neplăcute sunt acestea Domnului. Dacă nu vă puteţi înfrâna şi chiar trebuie să vă masturbaţi, făceţi-o cu gândul la Iisus şi la momentul potrivit prindeţi sămânţa într-o cutiuţă cu capac, pe care trebuie apoi o duceţi la prima biserică şi să o puneţi lângă cutia milei. Astfel gândul vostru va fi curat iar sămânţa nu va fi risipită ci se va întoarce la Dumnezeu, căci de la el vin toate.

sursa luminasfanta

bine ai revenit parinte!!!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites