Thursday, April 15, 2010

22 de superstiţii despre dragoste

Superstiţii pentru femeile fără iubit


Crezi că dragostea nu îţi stă scrisă în stele? Iată două semne care îţi vestesc că te vei îndrăgosti cât de curând: te împiedici pe scări în timp ce le urci sau visezi că faci o baie cu spumă.

N-a apărut în calea ta niciun prinţ fermecat? Eşti curioasă cum arată sufletul tău pereche şi care este iniţiala numelui său? Iată cum procedezi!

Ca să visezi cum va arăta prinţul tău fermecat nu trebuie decât să îţi schimbi rutina dinainte de somn aşa: dormi cu o oglindă sub pernă, poartă-ţi pijamaua pe dos, freacă tăblia patului cu coajă de lămâie, numără nouă stele în fiecare seară timp de nouă seri sau perie-ţi părul de trei ori în timp ce te uiţi în oglindă.

Pentru a afla iniţiala numelui celui care îţi este ursit nu ai nevoie decât de un măr: decojeşte-l cu grijă, fără să se rupă coaja, după care arunc-o peste umărul tău stâng cu mâna dreaptă. Mai apoi, priveşte forma cojii căzute pe jos şi vezi cu ce literă seamănă mai mult şi mai mult. Cu acea literă începe numele sufletului tău pereche.

O altă varianta de a afla iniţiala numelui său, tot cu ajutorul unui măr este aceasta: roteşti codiţa mărului, rostind literele alfabetului, o literă per rotaţie, până când se rupe codiţa. La ce literă te-ai oprit? Cu ea începe numele sufletului tău pereche.

Superstiţii pentru cupluri


Renunţă să-i mai critici pe bărbaţii care nu sună imediat după prima întâlnire! În folclorul american există o superstiţie ceva mai modernă care avertizează că viitorul unei relaţii e compromis dacă bărbatul tastează numărul ei de telefon la mai puţin de trei zile trecute de la prima întâlnire.

Aşadar, nu mai ofta atunci când tipul pe care ai pus ochii a aşteptat mai bine de trei zile până să te sune. Fără să vrea a asigurat viitorul relaţiei voastre, potrivit superstiţiei.

Cât despre cum să îţi păzeşti relaţia de pericole, iată câteva superstiţii salvatoare!

Nu îţi da întâlnire cu iubitul tău pe scări (îţi sună cunoscut „scările de la TNB”?). Dacă vă aflaţi întâmplător pe nişte scări, nu îl lua în braţe şi nu vă sărutaţi. Altfel, relaţia va fi umbrită de certuri.

O despărţire se anunţă dacă îi scrii un bileţel de dragoste cu altă cerneală în afară de cea albastră, mai arată o superstiţie.

Nu îi călca şosetele vreodată, dacă nu vrei să te părăsească. Nu vă faceţi drept cadou mănuşi sau el ţie broşe ori agrafe, căci ele aduc ghinion relaţiei. Îl puteţi anula totuşi dacă în schimbul cadoului se oferă o monedă de dimensiuni cât mai mici.

Ai scăpat o foarfecă pe jos? Potrivit unei superstiţii, iubitul îţi este infidel.

Eşti implicată într-o relaţie şi eşti curioasă dacă partenerul te va cere în căsătorie?

Ia o fotografie cu iubitul tău şi leagă un inel de vârful unui fir de aţă. Mai apoi ţine de fir, astfel încât inelul să stea în dreptul feţei iubitului tău din poză. Acum încearcă să stabilizezi inelul pentru a rămâne nemişcat. Care sunt ultimele sale mişcări? Dacă inelul se roteşte în jurul axei sale, te vei căsători cât de curând şi vei avea o căsnicie fericită cu cel din poză. În cazul în care inelul se mişcă înainte şi înapoi, şansele să te măriţi cu el sunt ceva mai mici, iar dacă inelul se stabilizează imediat, ele tind spre zero.

Ai grijă când mătură cineva pe lângă tine, căci dacă trece cu mătura peste picioarele tale, nu te vei căsători cu iubitul actual.

Nu ştii încă ce simte noul tău iubit pentru tine? Pune-l să îţi gătească o supă. Dacă întrece puţin măsura cu sarea, să ştii că este îndrăgostit… peste măsură. De cine? De persoana pentru care găteşte!

Superstiţii legate de nunţi


Superstiţiile legate de nunţi anunţă că poţi alunga ghinionul viitoarei căsnicii dacă arunci cu tot felul de lucruri: pantofi, buchet de flori sau orez.

Multe superstiţii implică aruncarea pantofilor miresei. Potrivit uneia, bărbatul se asigură că proaspăta soţie nu îl va părăsi, dacă îi ia unul dintre pantofi şi aruncă cu el în ea.

Cât despre buchetul de flori, el a căpătat popularitate ceva mai târziu. Potrivit superstiţiei iniţiale mireasa trebuia să arunce unul dintre pantofii ei în grupul domnişoarelor de onoare, iar cea care îl prindea era următoarea care se va mărita.

Nu ai desluşit încă de ce se aruncă cu orez în miri? El alungă spiritele care aduc gelozia în cuplu.

Iar în cazul în care nu ştiai, timpul propice pentru cererea în căsătorie este vineri seara, iar logodna ar trebui anunţată unui cunoscut măcar în cursul zilei de sâmbătă, deci nu imediat după fericitul moment

sursa unica.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites