Thursday, March 4, 2010

Ritualuri magice cu cafea


Ne-am obisnuit cu totii, mai mult sau mai putin, sa consumam zilnic sau la diverse ocazii din lichidul negru, la birou sau acasa, in vizita sau chiar pe strada. Pentru unii cafeaua a ajuns un deliciu de care nu se mai pot dezlipi.

Dar, dincolo de calitatile de aliment ale cafelei, exista ceva ce nu poate fi vazut cu ochiul liber. Exista o intreaga lume care este pusa in miscare cu ajutorul cafelei si care este mai mult decat fascinanta. Chiar daca nu toti o putem vedea sau simti, e bine sa fim constienti de existenta ei. Poate ca vor fi si sceptici.

Pe acestia nu vom incerca sa-i convingem ca in spatele cafelei exista o lume. Ii lasam sa-si bea cafeaua mai departe in liniste, savurand fiecare picatura de lichid aromatic.

Ritual pentru imbunatatirea vederii

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca dupa ochi iti poti da seama ce fel de om este o persoana sau alta. Nu intamplator anumite persoane isi feresc privirea in timp ce altele se uita adanc in ochii tai, pentru a te influenta sau a te citi.

Pentru a avea niste ochi sanatosi, luati 30 boabe de cafea verde, macinati-le si faceti din ele o cafea mica, concentrata, asa cum va place. Nu puneti nici un fel de zahar sau indulcitor. Dimineata, fara sa mancati ceva in prealabil, spalati-va pe ochi cu putina aghiazma. Mergeti apoi in camera voastra. deschideti geamul si respirati adanc de cateva ori. Apoi vizualizati mental imaginea unui vultur care zboara la foarte mare inaltime. Spuneti de 3 ori la rand “ Ochii mei sunt sanatosi si agili ca ai unui vultur. Privirea mea este clara si limpede. Vad totul si orice. “ Ritualul trebuie facut timp de 5 zile consecutive pe luna, intre orele 07.00 – 08.00.

Ritual pentru pastrarea tonusului si a unei stari psihice excelente

Taina vinului o regasim in aproape toate religiile lumii, din cele mai vechi timpuri. Crestinismul a pastrat taina intr-o forma putin diferita, tocmai pentru ca in aceasta zona, locuitorii stravechi il cinsteau pe Dionisos. Dionisos care era nu un desfranat, asa cum apare intr-o serie de texte, ci era unul din zeii vietii si cinstit ca atare.

Vinul era considerat ca fiind un lichid vital, datator de viata. Cati oare din cei care citesc aceste randuri nu au auzit de la batrani de sau cati nu s-au impartatat la biserica?! Biserica insasi spune despre vin ca este .

Luati un litru de vin rosu, de tara - pentru a va feri de chimicalele puse in bautura. Turnati vinul intr-un vas nefolosit si puneti deasupra o crenguta de busuioc. De jur imprejurul vasului puneti boabe de cafea, sub forma unui hexagon regulat. Puneti in vin 7 boabe de cafea rupte fiecare in cate 2 jumatati. In fiecare din cele 6 colturi ale hexagonului turnati cafea macinata sub forma unor mici cerculete egale intre ele, ca in figura 1.

Puneti 7 lingurite de miere de salcam in vin si amestecati de 33 de ori in sensul acelor de ceasornic si de 33 de ori in sens invers. “ Prin forta din cafea intaresc acest vin. Incepand din aceasta clipa, in vin se aduna puterea tineretii.”

Luati vinul si puneti-l inapoi in alta sticla, putin mai mare – nu uitati ca ati adaugat niste miere si deci, continutul e ceva mai mare - avand grija sa puneti si crenguta de busuioc. Din sticla veti bea cate un pahar de 200 ml in fiecare vineri seara, inainte de culcare, timp de 21 de zile.

In fiecare zi de vineri in care beti paharul trebuie sa tineti post de dimineata pana la apusul soarelui. Daca in aceasta perioada ati mancat chiar si o farama dintr-un produs ce contine carne sau lapte, ritualul nu mai are nici un efect. Veti lua o pauza de 21 de zile in care veti tine post sever – fara carne, oua, lapte si produse lactate, alcool si abstinenta sexuala. Dupa purificarea organismului trebuie sa luati ritualul de la capat.

Ritual de dragoste

Dintr-o bucata de cupru faceti un triunghi echilateral cat mai mare posibil, cu latura de 33 sau 55 centimetri. In interiorul triunghiului desenati un cerc facut din cafea macinata. La varful triunghiului aprandeti o candela. Tot cu cafea scrieti numele persoanei iubite pe un semicerc, ca in figura 2. Spuneti: “ Mergi putere din cafea si invarte roata vietii si adu-mi-l inapoi pe X. De cate ori va pleca de langa mine, invarte roata si adu-mi-l inapoi.”

Ritual pentru liniste sufleteasca

Fiecare dintre noi isi doreste, la un moment dat, un loc al lui in care sa se retraga ori de cate ori il apasa grijile sau supararile. Un loc in care sa se refugieze si in care sa-si reincarce bateriile pentru a putea face fata problemelor aparute la un moment dat sau chiar cotidiene. Cei care isi permit isi cumpara, efectiv o casa la mare, la munte sau intr-o regiune rurala cat mai pitoreasca si merg acolo la fiecare sfarsit de saptamana.

Cei mai multi insa, nu-si permit asta – multi nu-si permit nici macar un concediu pe an. Pentru aceste persoane, dar si pentru altii, interesati, vom invata sa ne construim propriul loc de refugiu chiar in interiorul nostru, acolo unde putem sa ne retragem ori de cate ori dorim si fara sa cheltuim ceva din punct de vedere material.

Inchideti ochii si vizualizati-va pe voi insiva undeva, pe un varf de munte, pe o stanca. Vantul bate de jur imprejur si este atat de puternic incat e gata sa va arunce in prapastie. Sufletul vostru tipa atragandu-va atentia ca sunteti in pericol. In momentul in care simtiti in podul palmelor niste furnicaturi, inseamna ca vizualizarea a fost corecta. Furnicaturile pot fi simtite si sub forma unei senzatii de rece in podurile palmelor.

In momentul urmator vizualizati o gramada de caramizi in dreapta voastra. Din acele caramizi incepeti sa construiti un zid de jur imprejurul vostru. Trebuie sa vizualizati fiecare miscare si fiecare caramida. Numarati caramizile pe care le folositi si nu va faceti probleme daca zidul nu va avea colturile rotunjite ci drepte. Nu sunteti zidari in plan fizic ci in plan astral. Caramizile au culoarea galbenusului de ou de tara, acel galben intens.

Cand ati terminat de pus ultima caramida, in asa fel ca zidul sa va depaseasca putin in inaltime, priviti deasupra voastra norii negri de furtuna. Ramane sa puneti un acoperis acestui zid. Vizualizati la nivelul plexului solar o sfera de lumina alba. Lumina sferei isi mareste intensitatea si isi schimba forma intr-o elipsa, pana in clipa in care va cuprande in ea. In acel moment nu mai vedeti zidul ci doar il simtiti, voi insiva fiind in interiorul elipsei care va va proteja. Auziti in continuare furtuna de afara, dar asta nu va mai atinge. Din contra, senzatia de frig este luata de o caldura placuta.

Pentru a obtine un efect maxim aveti nevoie de perseverenta si rabdare. Pentru ca, o data creat zidul interior, acesta va ramane permanent in voi si va va ajuta sa va linistiti in momentele furtunoase.

Ritual pentru a obtine o suma mare de bani

Luati 100 grame de cafea bruna si 100 grame de cafea blonda. Faceti doua gramajoare distincte, punand cafeaua bruna deasupra si pe cea blonda dedesubt. Intre cele doua gramezi de cafea lasati un spatiu cam de o palma. In acest spatiu puneti cateva bancnote cu valori cat mai mari posibile.

Trageti usor deasupra banilor cafeaua, mai intai cea blonda si apoi cea bruna. Spuneti: “ Fie ca prin puterea cafelei sa gasesc bani pentru... “ si spuneti pentru ce aveti nevoie. Aveti grija sa nu cereti bani pentru mai mult de o problema. O insiruire de solicitari financiare nu face decat sa duca la o intarziere a concretizarii rapide a efectului ritualic. In aceste conditii trebuie sa aveti rabdare si sa rezolvati problemele una cate una si nu la gramada, mai ales daca ele au aparut ca urmare a unor factori externi diferiti.

Cum lumea e larga, spune o vorba populara ca si ideile sunt, uneori pe masura. Unele mai bune, altele mai putin bune, dar nici una rea. La urma urmelor, rautatea vine din invidia oamenilor care in loc sa faca ceva, stau si comenteaza ideile altora, fara sa aduca nimic in locul ideilor demolate. Numai ca, uneori, din ideile ciudate se mai nasc si bani. Iar atunci invidia este direct proportionala cu suma obtinuta. Ei si ce? Vorba aceea, cainii latra, caravana trece. Si face si bani...

Eliszar

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites