Saturday, March 20, 2010

FILMUL DE SEARA-Ascensiunea pamantului


EARTH RISING SERIES (2005)

Mind Control: A Brave New World or
Enhancing Human Performance
Controlul Minții: O Încântătoare Lume Nouă sau Îmbunătățirea Performanței Umane

Astăzi vă prezentăm primul episod din seria de documentare ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI, care contine 4 episoade. Momentan sunt doar doua traduse, dar speram sa se traduca in continuare. Multumim oricum traducatorului (pășunel fost pădurel) pentru munca facuta pana acum.

Acestea sunt cele 4 episoade ale seriei:


• Vol 1 - Mind Control
• Vol 2 - Technologies of the 21st Century
• Vol 3 - HAARP: The Update
• Vol 4 - Earth Changes: The Ripple Effect


Această serie de documentare explorează avantajele și dezavantajele tehnologiilor actuale într-un mod foarte bine argumentat și cercetat. Fiind un reporter de investigații și totodată un profesor, Dr. Nick Begich ne oferă o expunere lucidă , clară , prezentându-ne materiale care ne dau de gândit , incitând astfel la discuții și dezbateri de bun simț.

În episodul de astăzi, Dr. Nick Begich ne prezintă știința reală aflată în spatele controlului minții. Ne este expusă de asemenea istoria ei academică, militară și în ceea ce privește aplicarea ei în securitate, totodată fiindu-ne prezentat și un fel de workshop (atelier de lucru), foarte documentat și informativ, al dispozitivelor de control al minții disponibile astăzi pentru sănătatea fizică și psihică.

Această prezentare ne oferă informații profunde, demonstrații și ceea ce se află în spatele dezvoltării acestei arii a științe care afectează atât societatea cât și libertățile individului.
Controlul minții prin mijloace externe este acum o realitate, iar îmbunătățirea performanțelor umane sau controlarea rezultatelor omului, va fi provocarea secolului , ridicându-se totodată întrebarea : cât de etică este această știință a controlului minții?"
- traducerea si adaptarea de aici http://www.divxturka.net/documentaries/523940-mind-control-earth-rising-vol1-haarp-dr-nick-begich.html

Va recomandam sa studiati si urmatoarele articole:


1) Control mental la scara planetara!?
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/03/control-mental-la-scara-planetara.html


2) Controlul mintii
http://www.info-portal.ro/articol/controlul-mintii/1281/1/0/


3) Inventii pentru controlul mintii umane
http://www.rufon.org/articol/43/inventii-pentru-controlul-mintii-umane.html


4) Controlul Mintii si Cheia Noii Ordini Mondiale
http://www.esoterism.ro/ro/controlulmintii.php


5) Controlul mintii



VEDEȚI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:



Daca doriti sa downloadati acest film va recomandam sa instalati programul Real Player http://www.fileshare.ro/3758748456.12 . Apoi ... deschideti programul Real Player. In mijlocul paginii, scris alb pe fond albastru este scris "Download web videos ...". Dati click acolo si se va deschide o ferestruica numita RealPlayer SP Plus . Acesta este de fapt un browser. Introduceti unde scrie address, linkul catre pagina unde se afla filmul (de ex http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/proiectii-astrale-17032010.html) . Cand veti da play la film, pe acea pagina, va va aparea un buton deasupra filmului , numit Download this video (o iconita cu gri si albastru). Dati click pe acel buton si asa va incepe downloadul.

sursa fymaa
VA URMA ...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites