Wednesday, March 31, 2010

CUCERNICIA ROMANULUI PREAVOSLAVNIC


Marea majoritate a românilor ar spune DA, în cazul în care la noi în ţară s-ar organiza un referendum pe tema reintroducerii pedepsei cu moartea. 91% dintre români se declară de acord cu pedeapsa capitală.

Românii vor şi pedepsirea celor care comit infracţiuni în străinătate. 94% dintre români vor ca romii să-şi piardă cetăţenia română dacă săvârşesc astfel de fapte. Şi la fel ar trebui să se întâmple şi cu cei care cer autonomia ţinutului secuiesc.

88% dintre români ar vota pentru pedepsirea penală şi a celor care critică religia ortodoxă. Rezultate au apărut în urma unui studiu realizat luna aceasta de Asociaţia ProDemocraţia. zice antena1

A scriz azi si arhi despre asta si Julius.......si io nu pot sa nu ma intreb:
Ce DRACU intelege romanul despre crestinism, daca el ar baga la pirnaie un om care CRITICA ORTODOXIA?Hello? unde pula mea traim? In tara in care daca ar exista din nou Inchizitia io as fi printre primii abonati la arderea sumara(vezi Equilibrium)?
Jegosii care se autointituleaza crestini ortodocsi omoara fara mila mieii nevinovati-da, am vazut tirgul de cacat de miei care le ofera DREPTCREDINCIOSILOR animale nevinovate.


Ma inspiaminta demonizarea asa zisilor crestini care ucid fara mila, animale nevinovate doar ca sa se ghiftuiasca sub pretextul sfinteniei, care ar turna imediat pe vecinu'de sus doar pentu ca nu e de acord cu dogma ortodoxa-care intre noi fie vorba e atit de falsificata ca imi vine greata- si care ar comanda cu suprema self suficiency la moarte pe oricine e diferit...nu sint io aia buna, razboiul fiind pentru mine o placere muuult mai sexy chiar si decit orgasmul, dar daca omu' e nevinovat? Ca s-a mai intimplat..

Si dintr-un punct de vedere mult mai sadic, io personal, daca cineva mi-ar face ceva nashpa, nu as vrea sa se duca la odihna in iad, ci sa se chinuie muuulti ani, fara putinta de a scapa la pirnaiee
, in iadul acesta mult mai complex numit pamint.

In Saptamina mare in care singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa nu-l tradam pe Iisus-fiind plini de compasiune, veghind alaturi de el in rugaciune cu lacrimi noaptea, daruindu-i iubire si incercind sa ducem o mica parte din crucea lui pe spatele nostru-nashpa, nu?-romanii isi arata adevarat fata de demoni cucernici...sincer ii jignesc pe demoni, pentru ca ei-jinnii-isi respecta clanul, iubesc total, au un cod al onoarei si nu se tradeaza intre ei. Crincena cadere a unei rase de zei....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites