Sunday, February 14, 2010

V DAY, R DAY

RATED R-RESTRICTED FOR VIOLENCE, SEX, HEAVY LANGUAGE

Si acum ca ne-am lamurit sa vedem de ce.
Tot anul masculul face nefacute, asta se stie.
Ne- dusul gunoiului, uitarea zilei de nastere/aniversare a consoartei, rigiielile si basinile, lenea si nesimtirea sint chestii codate in adnului masculin, le inteleg, nu la astea ma refer.
Ci la alea grele-uitatul pe strada dupa buci, flirtul cu colega de job aia cu tzitze mari, telefonul de criza, ala cu"mami nu pot veni in seara asta la tine sa ne uitam la 'Serendipity" ca sint racit"-cind tu voiai sa stai la bere cu baietii, muia pe care i-ai dat-o lu mami aia hot din club-'hei e muie, nu e ca si cum ai insela-0, right?', etc, ca baietii stiu mai bine.

Si atunci ce alta zi mai buna de spalare a pacatelor ca valentine's day, V Day-ziua victoriei?
Pentru ca , nu-i asa V Day este ziua victoriei depline, totale, zdrobitoare a oricarui mascul care stie clar ca poate sa faca orice un an, daca de V Day presteaza. Si de obicei presteaza.

Ce dracu, se compara un mutzunache, un parfum, un lantisor de argint cu ceva pe el, hai o bratarica de aur-ca pret-cu libertatea de un an?
De aia barbatul adevarat stringe tot anul marunt ca de V Day sa se rascumpere-si iata de ce, V Day pe buna dreptate poate fi numita Redemption Day, R day, pentru ca, nu-i asa, anyway ar trebui sa fie Rated R for sexul de impacare cu care se lasa obligatoriu in seara sus pomenita.

On the other hand poate fi Rated R for violence daca baiatu nu presteaza traditionala cutiuta cu ciocolate in forma de inimioare...but u boys, know better dontcha?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites