Wednesday, February 17, 2010

„INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video



Dupa cum vedeti, pentru influentul reprezentant al familiei Rockefeller internetul reprezinta o amenintare majora a securitatii nationale iar declaratia vine ca o intarire a celor asemanatoare debitate de amiralul Dennis C. Blair, actualul Director of National Intelligence.

Ne intrebam daca nu era mai bine sa nu se fi inventat internetul.” si aduce ca argument cele trei milioane de ciber atacuri zilnice la adresa Departamentului Apararii. Eu nu cred veridica aceasta cifra. De remarcat insa ca dupa 11.09.2001 propaganda SISTEMULUI ne-a tot intoxicat cu pericolul terorismului cibernetic.

De anul trecut, o parte dintre noi cei din tabara anti-sistem tot avetizam ca site-urile noastre vor dispare, eu considerand chiar corecta ideea celor ce considera ca actuala varianta a internetului va dispare cu totul. Si iata ca intre timp China si Australia au impus cenzuri drastice pe internet, iar Brazil, Denmark, Canada, Finland, Ireland , Italy, Israel, Marea Britanie, SUA, etc. lucreara intens in aceeasi directie. DE CE? Pentru ca internetul reprezinta o posibilitate reala de INFORMARE, de dezvaluire a activitatii ELITELOR, de trezire a populatiei indobitocite de mass-media corporatista din mana lor.


restul articvolului pe saccsiv

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites