Saturday, February 13, 2010

HOROSCOPUL IUBIRII

Horoscopul iubirii

Berbec Horoscop

Esti ca nou-nascutii – naiv, incapatanat, foarte dinamic si uneori chiar agresiv. Nu esti egoist, ci doar foarte concentrat pe propria ta lume. De obicei, te potrivesti cel mai bine cu Lei si Sagetatori, dar si cu Balante.

Si Berbecii vor ceva incitant, dar incearca sa-l/sa o pui pe el/ea in centrul atentiei. Si o cina va fi in regula – dar gaseste ceva exotic si neobisnuit.

Taur

Taurul este puternic si incapatanat, dar capabil de un autocontrol uimitor. Daca se enerveaza, mai bine da-te la o parte. Dar este, totodata, o gazda foarte placuta, careia ii place sa fie rasfatata. Taurul este fidel si hotarat si ii place ordinea. Se potriveste cel mai bine cu Fecioarele, Capricornii si Racul.

Si Taurul va aprecia rasfatul – eleganta si confortul sunt cuvintele de baza pentru Sf. Valentin. O cina, opera, teatru si, daca doresti ceva mai intim, un masaj placut.

Gemeni

Persoanele nascute sub semnul Gemenilor sunt inteligente si istete, desi par adesea confuze si distrase. Ele sunt intotdeauna in cautare de lucrui noi si incitante, fiindca se plictisesc repede. Traiesc fara griji, dar pot fi si foarte sensibile si miloase. De aceea se potrivesc cu Balantele, Varsatorii si Sagetatorii.

Gemenii sunt intotdeauna in miscare si adora libertatea si provocarile. Teatrul, muzeele sau ceva mai activ – o vizita la spa, de exemplu, vor fi o alegere perfecta pentru intalnirea de Sf. Valentin.

Rac

Racii in ei ascund o adevarata paleta de emotii – acum se ascund speriati in carapace, acum sunt in centrul atentiei tuturor – si le place. Sunt foarte atasati de casa si de familie si foarte protectori cu propria persoana. Se potrivesc perfect cu Scorpionii, Pestii sau Capricornii.

Racii sunt fiinte creative si, prin urmare, gasesc placere in lucrurile neobisnuite. Fiind un semn de apa, ziua de Sf. Valentin trebuie asociata cu apa – mergeti la un acvariu sau la gradina zoologica sau pregatiti o baie senzuala acasa…

Leu

Leilor le place sa traiasca pe picior mare, adora rasfaturile si le place sa li se acorde cat mai multa atentie. Le place sa fie in centru, asa ca adora diverse intalniri sociale. Au tendinta sa faca pe sefii – asa ar trebui sa fie un rege. Oricum, au o si latura vulnerabila, fiindca sunt raniti foarte usor. Partenerii perfecti pentru ei sunt Sagetatorii, Berbecii si Balantele.

Leii sunt probabil semnul zodiacal perfect – desi nu cel mai ieftin – pentru surprizele de Sf. Valentin – numai un rasfat regal este suficient pentru ei. Masajul, uleiurile esentiale, Jacuzzi sau sauna, ciocolata delicioasa, capsunile, sampania – petreceti Sf. Valentin intr-un hotel sau la un spa luxos.

Fecioara

Fecioarelor nu le place sa fie in centrul atentiei si le vezi rar in compania altora. Sunt perfectioniste si nu tolereaza greselile. Sunt fiinte tandre si de incredere, dar nu le place sa isi arate prea mult dragostea. Chiar daca par calme la exterior, sunt adesea ingrijorate si se potrivesc cel mai bine cu Capricornii, Taurii si Pestii.

Nu iti scoate partenerul/partenera Fecioara in multime, ci petreceti acasa, singuri sau plimbati-va prin parc sau prin padure. Mergeti la un adapost de animale si scoateti un catel la plimbare. Nu uita de un cuvant sau o poezie romantica.

Balanta

Balantele sunt persoane foarte rationale, care dispretuiesc lipsa de politete. Uneori, ele „modifica” adevarul numai ca sa il faca sa para mai frumos si mai putin neplacut. Personalitatea lor este uneori contradictorie – le plac certurile si schimburile de opinii galagioase, dar pe de alta parte incearca intotdeauna sa le rezolve. Gemenii, Varsatorii si Berbecii sunt perechea potrivita pentru o Balanta.

Scoate-ti partenerul/a Balanta in multime – filmele reprezinta o alegere la limita, iar pentru pasionatii de sport, un meci cu locuri foarte bune. Sigur ca va puteti permite asta si in confortul propriei locuinte, abandonandu-va mangaierilor dupa ce se termina meciul.

Scorpion

La Scorpion vei vedea mai intai privirea intensa, care te va vraji – vei avea senzatia ca aceasta persoana priveste in strafundurile sufletului tau si iti cunoaste cele mai ascunse sentimente. Scorpionul nu este nehotarat – raspunsurile sale sunt da sau nu, fiindca nu ii place griul. E fierbinte si pasional in dragoste si se lasa prada urii cu aceeasi pasiune. Se potriveste cel mai bine cu Taurii, Pestii sau Racul.

Planifica o seara panionala in confortul casei – direct, fara jocuri erotice. Cina trebuie sa fie usoara si poti fi sigur ca Scorpionul nu are nevoie de afrodiziace. Dupa aceea, pregateste-te pentru un maraton al dragostei.

Sagetator

Sagetatorul este un semn de foc – foarte onest si uneori copilaros de inocent. Le place sa petreaca si sunt foarte optimisti prin natura lor. Incearca adesea sa-i binedispuna pe ceilalti, dar le este greu sa isi gaseasca cuvintele potrivire, lucru care ii face sa fie adesea intelesi gresit. Se potrivesc cel mai bine cu Berbecii, Leii sau Balanta.

Alegerea unei activitati pentru Sagetator este simpla – mergeti la cea mai noua comedie, la film sau la teatru, la bowling, la biliard sau alege orice alta activitate distractiva si simpla.

Capricorn

Capricornii evita lumina reflectoarelor si mai degraba se ascund calm intr-un colt, urmarind evenimentele din jurul lor. In general, este o zodie destul de timida, dar si foarte constiincioasa, independenta si increzatoare. Respecta traditiile. Taurul, Fecioara sau Racul sunt cei mai potriviti pentru ei.

Fiind o fire pragmatica, probabil ca nici nu vor dori sa sarbatoreasca Sf. Valentin. Dar ii poti tenta cu o masa si un vin excelente. Nu fi zgarcit si rasfatati-va intr-un restaurant elegant, dar clasic.

Varsator

Esti extrem de bland si de aceeasi esti mereu inconjurat de prieteni si fani. Ai o gandire libera si uneori foarte capricioasa. Nu este niciodata plictisitor pentru cineva sa fie in preajma ta, fiindca nu te rezumi niciodata la normele si regulile standard. Partenerii tai de vis sunt Gemenii, Balantele si Leii.

Pentru Varsatori, intalnirea de vis de Sf. Valentin trebuie sa fie o aventura de neuitat, de preferat undeva in aer liber. O excursie la schi sau intr-un loc necunoscut este ideala.

Pesti

Fiind ultimul semn al zodiacului, Pestii reflecta cate putin din fiecare cele doisprezece semne – le place sa se lase in voia curentului si totodata sa se contrazica. Primii sunt idealisti, iar ceilalti sunt luptatori. Cei care se nasc sub acest semn sunt adesea foarte emotivi si sensibili. Se potrivesc cel mai bine cu Scorpionii, Racii sau Fecioarele.

Romanticii si idealistii Pesti vor savura atentia pe care le-o acordati – rasfatul de acasa (trebuie sa va pricepeti la gatit) si nu uitati de flori, bomboane si o frumoasa poezie de dragoste.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites