Saturday, February 13, 2010

THE BOX=CAM TARE

Probleme cu vizualizarea filmelor? Citeste aici!

Ce-ar fi dacă ţi-ar da cineva o cutie cu un buton, care, odată acţionat, ţi-ar aduce un milion de dolari… dar simultan, ar lua viaţa unei persoane pe care nu o cunoşti? Ce-ai face? Şi care ar fi consecinţele?

Este anul 1976. Norma Lewis (CAMEROB DIAZ) este profesoară la un liceu particular, iar soţul ei, Arthur (JAMES MARSDEN) este inginer la NASA. Sunt, în toate privinţele, un cuplu al clasei mijlocii, ce trăieşte o viaţă obişnuită într-o suburbie, împreună cu fiul lor… până când, un tip misterios, cu o faţă oribil desfigurată apare la uşa lor (FRANK LANGELLA) şi le face o propunere: cutia.

Având numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma şi Arthur se confruntă cu o dilemă morală. Curând, cei doi descoperă că ramificaţiile deciziei lor sunt imposibil de controlat şi că se extind asupra propriei lor vieţi şi destin.

„The Box” are la bază o povestire clasică „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran şi regizată de Richard Kelly, al cărui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii şi a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu.

„The Box” este o producţie cu Cameron Diaz („The Holiday”), James Marsden („X-Men: The Last Standard”), actorul nominalizat la Oscar Frank Langella („Frost/Nixon”), James Rebborn („The International”) şi Holmes Osborne (filmul de televiziune „Invasion”).
Pelicula este produsă de Sean McKittrick, Richard Kelly şi Dan Lin, cu Sue Baden-Powell, Ted Field, Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas şi Edward H. Hamm Jr. Producători executivi. În spatele platoului se află o echipă creativă din care fac parte regizorul de imagine Steven Poster („Stuart Little 2”) scenograful Alexander Hammond („Fightplan”), editorul Sam Bauer („Donnie Darko”) şi costume designerul April Ferry („Terminator 3: Rise of the Machines”). Muzica originală este compusă de Win Butler, Regine Chassagne şi Owem Pallett.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites