Sunday, February 21, 2010

AM UITAT SA IUBIM

Eu nu cunosc nici o casatorie fericita.Dar voi? I walked my feet off the world si absolut nimeni dintre cunoscutii mei, si am sute, nu este fericit in casatorie. No one. Sau in cuplu, prin cuplu intelegind o relatie lunga in care ambii sint implicati.
O.K. poate Hayah cu Stelutul ei, dar traiesc separat de 10 ani, si poate ca asta e secretul-se vad cind au chef, nu trebuie sa-si suporte basinile si sint fericiti asa cum sint.

Ce ni s-a intimplat ca rasa? De ce ne e frica sa iubim?
Vad cupluri care stau impreuna din interes: el are bani, ea frumuste; ea e tinara, el o stoarce de energie; ambii sint interesati de a-si face afaceri impreuna pentru ca impreuna au construit un monolit care merge ca model de business; ea sta cu el de frica de a nu ramine fata batrina; el face compromisuri pentru ca nu vrea sa ramina singur si sa zica lumea ca nu s-a casatorit pina la 40 de ani; ei stau impreuna ca sa zica vecinii si familia ca s-au asezat la casa lor; ea se marita pentru ca nu mai suporta presiunea societatii si replicile nesimtite ale cocalarilor de pe strada; ei stau impreuna pentru ca nu vor sa fie singuri si sint prieteni si oricum dragostea exista doar in filme si altceva mai bun nu au gasit; el sta impreuna cu ea pentru ca e sclavul ei sexual; ea locuieste cu el pentru ca a facut-o sa-si piarda mintile.

Unde e dragostea in jurul nostru? Ce este dragostea? Unde este loc de a trai cu inima deschisa fara sa ne fie frica ca vom fi raniti? Unde putem sa daruim dragoste atunci cind simtim, fara ca ea sa fie aruncata la gunoi ca un corn stricat? Mai putem iubi? Mai putem primi iubirea altora-o problema la fel de mare ca si prima? Ne respectam partenerul? Celebram fiecare zi cu ea/el ca pe un dar de sus?

Traim intr-o lume atit de bolnava incit si tarimul diavolilor, mie personal mi se pare mai bun. Sa detaliez:
diavolii traiesc in clanuri si au legaminte de apartenente; ei nu se tradeaza intre ei; diavolii au doar o sigura pereche cit traiesc; ei nu se ataca intre ei-oare a devenit lumea oamenilor mai joasa ca vibratie decit iadul?

Unde ne este onoarea, loialitatea, gingasia, iubirea, compasiunea care nu asteapta nimic in schimb?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites