Tuesday, January 26, 2010

SUA, acuzata ca ar fi provocat cutremurul devastator din Haiti

SUA, acuzate ca ar fi provocat cutremurul devastator din Haiti

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a acuzat Statele Unite al Americii ca ar fi implicate direct in provocarea distrugerilor din Haiti, prin testarea unei “arme tectonice”, care a provocat cutremurul catastrofal ce a lovit aceasta tara cu doua saptamani in urma.

Presedintele Chavez sustine ca SUA "se joaca de-a Dumnezeu" prin verificarea unor dispozitive capabile sa genereze cataclisme artificiale. Un cutremur cu magnitudinea de peste 7 grade pe scara Richter a lovit statul extrem de sarac Haiti la 12 ianuarie, provocand pierderea a pana la 200 000 de vieti omenesti.

Chavez este de parere ca ucigatorul cutremur nu este nimic altceva decat rezultatul unei "arme de facut cutremure", declansata in apropierea coastei haitiene. Oficialul nu a oferit detalii referitoare la sursa declaratiilor sale. Cu putin timp in urma, tot el a acuzat SUA ca ar fi ocupat Haiti "sub masca ajutorului oferit in urma dezastrului natural".

Cel putin 11 000 de soldati ai armatei americane au fost trimisi in tara caraibeana pentru a asigura securitatea operatiunilor de salvare si ajutorare. Presa venezueleana a raportat ca nenorocirea "ar putea fi asociata cu asa-numitul program HAARP, un sistem stabilit in Alaska, capabil sa provoace schimbari violente si neasteptate ale climei, prin reconfigurarea proprietatilor ionosferei Pamantului".

Fostul secretar american al apararii, William Cohen, si-a exprimat in 1997 ingrijorarea cu privire la angajarea tarilor in razboiul de tip ecologic, prin care sa altereze climatul si sa genereze cutremure sau sa activeze vulcani cu ajutorul undelor electromagnetice.

sursa descopera

1 comments:

Nu -ma-r mira. Oricum eu merg pe mana americanilor.

EI sunt de vina pentru tot ce se intampla rau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites